Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tue69
Big Shaq med et hurtigt aftryk
Skrevet af FalconLFC
Hvor er jeg træt af Minamino. Hvornår mon Klopp opgiver det håbløse projekt?
Skrevet af Mc86
Så kom der hul på bylden.
Villa-spillerne er jo heller ikke vant til at de får lov at være så længe oppe ;-)
Skrevet af Gshock
Big Shaq med et hurtigt aftryk

Ja :) på under 5 minutter laver han 2 assist
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af AHUJ
@Mc

Er som sådan ikke uenig, og det er svært at sige, hvad der havde været bedst. Men det er bare ikke særlig tiltrækkende at rotere, når alternativerne hedder Minamino og Origi. Shaqiri har været ude næsten hele sæsonen, og Jota har været ude en god del af sæsonen. Ox har ligeledes også været ude hele sæsonen. Så der har bare ikke været mange alternativer i front.

I forsvaret har Gomez og Virgil været ude næsten hele sæsonen, og Matip bliver skadet hver anden kamp. Trent her derudover også været skadet, og det samme gælder Milner. Tsimikas, den nye venstreback, har også været ude næsten hele sæsonen. Tilbage er Neco Williams, som har fået en del kampe på backen. Rhys Williams og Nat Phillips burde aldrig spille en rolle på et Liverpool hold, men har roteret en del om at spille ved siden af Fabinho. Så det har næsten været umuligt at få roteret i forsvaret, uden at skulle ned i ungdomsrækkerne og hive en Billy Koumetio eller Sepp van den Berg op. Ganske vist talenter, men der er lang vej til førsteholdniveau.

Fabinho er muligvis vigtigste og bedste mand på midtbanen. Man har været nødsaget til at spille ham konsekvent i forsvaret. Henderson og Milner har været ude dele af sæsonen, mens Thiago, Ox, Shaqiri og Keita har været ude næsten hele sæsonen. Wijnaldum er eneste mand, der har holdt sig fri fra skader. Curtis Jones har spillet en langt større rolle, end man kunne forvente - fordi det har været nødvendigt midt i et skadeshelvede.

Vi har været ekstremt hårdt ramt af skader, og det har gjort det svært at rotere uden at gå for langt ned i niveau.
YNWA
Skrevet af wai41660
Nå skal Mane og Salah ikke ud nu?
Skrevet af wai41660
Edit: det kom de så.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Minamino har godt nok diskvalificeret sig selv i aften. Hvis han ikke har modet til andet end alibifodbold mod Villas U/23 hold, er det meget svært at tro på det projekt.

Thiago ligner en spiller, der virkelig kan gøre en forskel. Mon ikke han starter mod United.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Sule12
Big Shaq får da også på en billig baggrund bevist, at han er en glimrende dåseåbner.
Skrevet af UnluckyImp
Mon ikke vi får brug for dåseåbner om 9 dage? Jeg forventer ikke United angriber Liverpool som City vil ellers gøre.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af wai41660
Thiago er sørme god og ja, Shaq ser også ud til at være i form- så længe det varer.
Skrevet af This is Anfield
Jeg håber ikke at du oddsede +9 Tue :D

Der var rimelig langt fra. En ret skuffende første halvleg. Og jeg synes egentlig at Rhys Williams igen fik vist, at Liverpool ikke er det hold til ham. Han så virkelig langsom ud igen. Han skal altså ikke være en del af en høj bagkæde.

Jeg håber at holdet kommer mere skarpe ud til kampen den 17.
Skrevet af bendixboogie
Det er ikke farten alene der diskvalificerer Williams.
Der findes mange eksempler på midterforsvarer, uden fart, som har gjort det godt.
Men Williams er stadig ung og får ofte placeret sig forkert, og så bliver den manglende fart udstillet.

Jeg syntes Shaq begynder at ligne sig selv igen. Og baseret på gårsdagens kamp, må han være foran Minamino og Origi som indskifter, hvis skal jagte et resultat. Måske endda en startplads mod mindre hold der gerne vil pakke sig. Det er selvfølgelig forudsat at han ikke bliver skadet igen...

Thiago behøver vist ikke yderligere beskrivelse.
Det er ren verdensklasse vi har fået der.

Jones ligner en ung mand der har brug for en pause.
Han er faldet i niveau efter at have fået sit gennembrud tidligere i sæsonen. Med Thiago, Ox, og Shaq tilbage, er der også bedre mulighed for at give ham en puster.
Skrevet af Hasse1983
Shaq har godt nok hurtige fødder, og sammenhængende spilletid kan løfte hans niveau yderligere.
Thiago er for vild... kæft en spiller vi har fået der. Tror vi kan lave ballade for hvilket som helst forsvar med Thiago og Shaq omkring modstanderens felt sammen med Mane, Salah, Jota og Firmino.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af NotYetUnknown
Gung HO :-D
Skrevet af AHUJ
Kunne Draxler på en fri transfer til sommer ikke være en mulighed, hvis både Milner og Wijnaldum smutter?
YNWA
Skrevet af andib
Kunne Draxler på en fri transfer til sommer ikke være en mulighed, hvis både Milner og Wijnaldum smutter?
Jeg kan personligt ikke lide de der free transfers. Det er fint nok, at der ikke er en overgangssum for spillerne, men så er lønnen jo også derefter. En Draxler, der i øvrigt ikke for alvor er slået igennem, på en løn der ligger i den høje ende. Nej tak herfra.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af bendixboogie
Enig med Andib.

Hvis Draxler skulle være interessant, skulle det være fordi han ville være villig til at komme ind på en løn et stykke fra nede i hierarkiet, og så spille sig til en eventuel forhøjelse. Men der er nok mange klubber som er villige til at kaste en høj løn efter ham, så det bliver nok ikke relevant.
Skrevet af bendixboogie
Hvad er egentlig folks holdning til Gerrard som Klopp afløser?

Den succes han oplever i Rangers giver jo selvfølgelig genlyd.

Der er dog tre ting der taler imod i mit hoved;

1. Ligaens kvalitet.
Ud over Celtic og Rangers, er den skotske liga ikke ret imponerende kvalitet. (Sidste gang en af de 2 ikke vandt ligaen var i ´85, hvor Aberdeen tog titlen. Det endda med Rangers ude af billedet i en årrække)
Man kan derfor diskutere om Gerrard reelt har prøvet at få modstand.

2. Erfaring.
Hvis Gerrard kommer til direkte fra Rangers, vil der ikke være megen erfaring i baggagen, med kun et trænerjob på CV´et.
Personligt så jeg gerne Gerrard finde et job på kontinentet, hvor han kan tilegne sig flere facetter og mere erfaring.

3. Legende
Gerrards legendestatus i klubben, kan både være en fordel og en ulempe.
I særdeleshed hvis man en dag er nødsaget til at skille sig af med ham, hvilket kan blive et problem hvis man hiver ham ind for tidligt.

Det skal siges at jeg ikke har set en eneste Rangers kamp under Gerrards ledelse. Så jeg kan have overset at Gerrard er et geni på trænerposten, som bare skal ind hurtigst muligt. ;)
Hvis det er tilfældet, hører jeg gerne jeres input :)
Skrevet af YNWA"96"
Det ligger vel lidt i kortene. Det var jo nok ikke helt tilfældigt, at både Gerrard og Klopp´s forlængelser kom stort set samtidig. Så har Klopp jo sagt, han håber Gerrard overtager efter ham. Men der kan jo ske meget de næste 3 1/2 år.

1)
Uden overhoved at forklejne Gerrard´s arbejde i Rangers, for det skal han bestemt have ros for. Men Rangers ejere har osse givet ham gode "arbejdsforhold", de har investeret mange penge i klubben. Rangers og Celtic er jo milevidt økonomisk foran de andre klubber i ligaen, så det skal man osse lige have med.

2)
Om 3 1/2 år, så burde der være Ok med erfaring. Ser ikke dette som det største problem.

3)
Tror på ingen måde, at hvis Gerrard skulle få jobbet og han evt skulle mislykkedes, at det vil rykke på hans status i klubben. Ham og Dalglish er "urørlige" i LFC når det kommer til det punkt.


Jeg vil sådan overordnet mene, at det bliver meget svært at overtage roret efter Klopp og det er uanset hvordan han klarer det i klubben de næste 3 1/2 år. Det er måske nok lidt nemmere, hvis resultaterne svigter de sidste par år under Klopp. Men hvis man kigger på hvad Klopp har brugt af penge ift. til vores konkurrenter og med devisen, at de klubber der bruger flest penge, er osse de klubber der vinder mesterskaberne, så burde LFC ikke spille med om mesterskabet. Han skal ikke have hele æren alene, for vores rekruttering af spillere er mere end imponerende. Det hører selvfølgelig med i billede, at klubben har investeret mange penge i nye kontrakter til de spillere der er i klubben nu, det ændre bare ikke på, at under Klopp har klubben haft et net forbrug på kun lidt over €20 M. om året. Det er fuldstændig vanvittigt når vi ser på den trup vi har idag. Det bliver store sko at udfylde og så har jeg ikke engang nævnt hans betydning når det kommer til at sælge klubben i medierne og hans betydning for at få de spillere til klubben der er kamp om.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0