Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gshock
City kværner i hvert fald det ene hold efter det andet.

De har også deres forsvars spillere til rådighed. ;)

Jeg tror bare vi skal være tilfredse hvis vi kan ende i top 4, og så må vi se hvor langt vi kan komme i champions league.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, snakken om at vi skulle kunne gentage mesterskabet har de sidste 4 kampe i PL skudt et kæmpe hul i.

Måske der skal satses på FA Cuppen i denne sæson, og så ellers håbe på at kunne ende i top 4.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Vi er slet ikke farlige på dødbolde i samme grad som vi tidligere har været. Når det åbne spil ikke har fungeret, har vi kunne score på dødbolde, og hive point hjem den vej.


Uden VvD og Matip er den trussel nærmest elimineret. Til gengæld ser vi mere sårbare ud på indlæg og hjørnespark i vores eget felt. Men det er vel heller ikke realistisk at forestille sig, det ikke skulle kunne mærkes at undvære hele det centrale forsvar i en stor del af sæsonen og i særdeles VvD.

Der har bare været vildsomt meget modgang i denne sæson. Men måske er det meget fint at udsætte næste mesterskab til 21/22, så det forhåbentlig kan blive fejret på et stopfyldt Anfield og med tusinder af mennesker på gaden til paradekørslen :-)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af YNWA"96"
Efter OGS bliver det osse i de næste 3 kampe, nogle meget “lange kampe”.
Dyche
Mourinho
Moyes

:) ......
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Enig med Hasse at det er et ok resultat omstændighederne taget i betragtning. Vi er stadig med i toppen og beholder vores status som ubesejret i PL på Anfield siden 23 april 2017.
Første halvleg var rigtig god og med lidt mere held kunne vi godt have scoret et par mål. Anden var derimod ringe og vi var heldige at United ikke løb med alle tre point. Efterhånden som sæsonen skrider frem tænker jeg mere og mere Fabinho som årets spiller-igen i går var han fremragende.
Det overrasker mig dog meget at Klopp i mange kampe hellere vil spille med to vikarer i midterforsvaret fremfor Rhys Williams, Billy Koumetio eller Nat Phillips. Klopp plejer at tro på unge spillere. Hvis jeg var dem ville jeg bede om en transfer.
We are Liverpool
Skrevet af Trent66
Det var vel forventelig norsk Drillo taktik Ole Gunnar diskede op med fra start. Som mod alle andre PL hold har vi alt spillet men kan igen ikke omsætte det
til store chancer. Det er altid let at være bagklog men hvis vi skal have et andet udtryk engang i mellem skal vi prøve Origi noget mere.
United havde nu heller ikke det store at byde ind med udover indlægget til Bruno og den tilfældige chance til Pogba. Taget i betragtning at hele vores balance er flyttet grundet skaderne
i midt forsvaret synes jeg vi gjorde fin figur og vores forsvarer gav ikke United spillerne mulighed for at søge kontakt i vores felt. Derudover fik vi stoppet de fleste af deres omstillinger.
Så længe vi skal bruge Henderson og Fabinho i centerforsvaret tror jeg ikke det bliver bedre.
Hvorfor skulle Mané frarøves hans friløber til slut af 1. halvleg …… latterligt dommerarbejde.
Skrevet af Fields
Det overrasker mig dog meget at Klopp i mange kampe hellere vil spille med to vikarer i midterforsvaret fremfor Rhys Williams, Billy Koumetio eller Nat Phillips. Klopp plejer at tro på unge spillere. Hvis jeg var dem ville jeg bede om en transfer.

Godt så. Lad os antage, de beder om en transfer. Phillips: "Hej Jürgen, jeg forstår ikke, du ikke vil bruge mig. Jeg har erfaring fra 2. Bundesliga, spillede fint mod West Ham på hjemmebane og smed kun 12 bolde ud over sidelinjen mod Newcastle og blev overløbet et par gange af Callum Wilson." - "Det er fint, Nat, mon ikke vi kan finde en klub i bunden af Championship til dig?"

Rhys Williams "Hej Jürgen, selvom jeg var banens dårligste mod u18-holdet fra Aston Villa, så mener jeg, at jeg skal starte inde mod Manchester United. Jeg kan nok holde Rashford og Fernandes fra fadet, selvom en 17-årig debutant ondulerede mig i forrige uge." - "Ok, Rhys, afsted til 6. bedste række med dig igen."

Billy "Hej Jürgen, jeg er lige fyldt 18. Det må forhelvede da snart være min tur til at få chancen". - "Hej Billy, du kan lige starte med ikke at ligne et sæt kegler mod Origi og Minamino til træning."

Pointen er, at disse unge spillere får/har fået rigeligt med chancer til at vise, at de skal satses på. Jeg forstår med andre ord slet ikke din kritik.

Noget andet er - er der nogen, der ved, hvor meget større Uniteds lønbudget er ift. Liverpools? Jeg er med på, at Thiago, Mane, Salah, Alisson, Van Dijk m.fl. tjener kassen, men De Gea, Maguire, Fernandes, Martial og Rashford må også tjene skejser? Jeg har bare indtryk af, at man ikke er stærkere besat i fx midterforsvaret i Liverpool, fordi man har et stramt lønbudget, som strækkes af de førnævnte spillere. Vi kan kritisere fx Uniteds spillertrup nok så meget, men de har jo trods alt Maguire, Lindelöf, Bailly, Rojo, Tuanzebe og så senest Fosu-Mensah, som dog er blevet solgt, til at dække ind i centerforsvaret. Det er alle spillere med solid erfaring fra minimum kontinuerlige forløb i championship (Tuanzebe) til landsholdsspillere, og som har CB som foretrukne position. I Liverpool havde vi i sidste sæson 4 (VD, Lovren, Matip og Joe Gomez), hvor Gomez skulle være foretrukne backup på højre back, mens Matip og Lovren skiftedes til at være skadede en måned ad gangen. I denne sæson har man så satset på, at 3 CB´er var nok, da Fabinho kunne vikariere dernede. Det var vistnok endda meningen, at Nat Phillips og Rhys Williams skulle have været lejet ud. Jeg vender tilbage til oprindelige spørgsmål: er fx Uniteds lønbudget så meget større end Liverpools?
Skrevet af Lynild
Fields,

Den har været vendt nogle de seneste par måneder.

Sagen er, at man satsede i sommer og ikke garderede sig ift. Lovren, hvilket man nok burde have gjort med Matips og Gomez’ skadeshistorik in mente, plus det er ret normalt som du også anfører at have minimum to CBs til hver plads, så man har lidt at gøre med ift. taktisk fleksibilitet og eventuelle skader.

Man har så bundet sig på x antal udlændinge (hvorfor Grujic heller ikke fik plads i truppen bl.a.) og låst sig endnu mere ift. eventuelle forstærkninger. Desuden er der en snak om, at pengene er små (hvor United synes at have en uendelig pengetank).

Du er velkommen til at kigge lidt tilbage i tråden. Alle vinkler er stort set blevet vendt, måske på nær den med Uniteds lønbudget.
Skrevet af YNWA"96"
@Fields

Der er nok svært, at give et 100% rigtig svar på, da det først og fremmest afhænger af om de klubber ender i top4 og hvor langt de kommer i CL. Hvis man kigger på lønningerne i de 2 klubber i de seneste regnskaber, LFC er fra 18/19 og ManU er 19/20, så var LFC’s lønninger på £310 M. ManU lønninger faldt fra £332 M til £284 M. Jeg har læst, om det er rigtig ved jeg ikke, men jeg tror det er rigtigt, at hvis ManU ikke spiller CL er spillernes lønninger 25% mindre. Deres seneste regnskab er uden CL, så det giver god mening at lønningerne er faldet. Jeg tror ikke spillernes aftaler i LFC er så meget anderledes hvis man ender udenfor top4. LFC skulle angiveligt osse have nogle meget høje bonusordninger ift. de klubber vi sammenligner os med.

Men umiddelbart kan man nok sige, at hvis begge klubber ender i Top4 og spiller CL og begge klubber går videre fra gruppespillet, har ManU et større lønbudget end LFC.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Trent66
Det vil da også være mærkeligt hvis vi skulle have samme budget som United. Om vi vil det eller ej så har de jo bygget på de sidste 30 år – der har vi en den grad haltet efter.
Større stadion, større sponsor indtægter, bedre resultater ….. ja, de har jo bare været bedre på alle parametre indtil Klopp kom til. Vi er på vej men mon ikke vi stadig er et godt stykke efter
rent økonomisk selvom vi selvfølgelig har nydt godt af den forholdsvise store succes de sidste par sæsoner.
Skrevet af Fields
Tak for svar til alle.

Ift. Trent:

Det vil da også være mærkeligt hvis vi skulle have samme budget som United. Om vi vil det eller ej så har de jo bygget på de sidste 30 år – der har vi en den grad haltet efter.
Større stadion, større sponsor indtægter, bedre resultater ….. ja, de har jo bare været bedre på alle parametre indtil Klopp kom til. Vi er på vej men mon ikke vi stadig er et godt stykke efter
rent økonomisk selvom vi selvfølgelig har nydt godt af den forholdsvise store succes de sidste par sæsoner.


Jeg kan godt følge dig. Men over de sidste 8 år har Manchester United deltaget i Champions League 4 gange (3 gange via top4, 1 gang via EL-sejr). Mig bekendt er de ikke nået længere end til første KO-runde i samme periode. I samme periode er kritikken haglet ned over klubben med dårlig stemning mellem fans og ledelse og en for klubbens størrelse pinagtigt dårlig fodbold med små udstikkere.

Liverpool har i de seneste 6 år i streg været i Champions League via top4-placeringer, deltaget i to finaler, vundet den ene, vundet et mesterskab, vundet VM for klubhold og har vel nærmeste været én stor positiv historie i samme periode. Det er i øvrigt en periode, hvor pengene er blevet større hurtigt. Jeg underkender selvfølgelig ikke at Uniteds succes særligt i 00´erne virkelig har givet konkurrenterne/Liverpool baghjul.

Anyway. Jeg synes stadig, det er kritisk, at Liverpool ikke satser på en større bredde. Vi ser udfordringerne nu. De 11 næstbedste er bare ikke særligt tæt på at presse de 11 bedste, og det skal jeg ellers love for ikke er et problem i fx Chelsea og Manchester City. Om reserverne decideret presser de bedste i United, Tottenham og Arsenal er jeg heller ikke sikker på, men det er til gengæld ikke en downgrade af dimensioner at skifte ud på disse hold.

Jeg er klar over, at LFC er uheldige med skader til midterforsvarerne, Oxlade-Chamberlain og Keita, men der skal imo andre boller på suppen til sommer. Selvfølgelig med sund respekt for økonomi. Jeg er klar over, der ikke sidder hverken oliesheiker eller oligarker bag klubben. Men nu er jeg tilbage ved diskussionen om lønbudgetter - kan det passe, at Uniteds er meget større, at man kan have habile navne som 5. og 6. valg på nogle positioner uden brok, mens Liverpool skal bruge lønbudgettet på en god start 11´er, og så håbe, at reserverne overpræsterer, når de smides for løverne? Jeg savner lidt større risikovillighed fra ejerne.
Skrevet af YNWA"96"
Bestemt Trent. Som sagt kommer LFC regnskab om ikke så længe og de første indikationer er at omsætningen vil falde fra £533 M. til £502 M. ManU omsætning er faldet med £127 M til £509 M. Men igen det er uden CL og vores er med CL pengene. Det der selvfølgelig bliver det mest interessante er hvad siger bundlinjen og har klubben været ude og låne penge, altså er gælden vokset under Pandemien. Jeg har læst at mange klubber har lånt penge og det vil da nok osse være overraskende, hvis vi ikke er i samme båd, men jeg er stadigvæk ikke stødt på artikler at det skulle være tilfældet. Der er en lang række klubber i PL, som er godt utilfredse med kriterierne for de engelske hjælpepakker, Spurs og Arsenal har kunne låne penge gennem Bank of England på væsentlig bedre vilkår end de PL med mindre omsætninger, fordi de klubber ikke har samme kreditværdighed og det mener de nok med rette, er ulig konkurrence forhold.

Hvis de første tal er rigtige jeg har læst, kan vi glæde os over at de kommercielle indtægter er steget med omkring 18% fra £188 til £ 218 M. Disse tal er stadigvæk med NB som leverandør og AXA pengene er nok osse lavere i dette regnskab end i det næste, de har jo købt rettighederne til navnet på det træningsanlæg i Kirkby. Derudover har klubben jo osse lavet en bedre aftale på ærmet end den der var med Western Union, de øgede indtægter vil først fremgå i næste års regnskab.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sten_H
Fields:

Manchester United har spillere, specielt i det centrale forsvar, som ingen gider overtager, på grund af deres høje løn og skadeshistorik. Spillerne er glade for lønnen. Jeg tænker på Marcos Rojo og Phil Jones.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af YNWA"96"
@Fields

Man er bare nød til, at se det hele lidt i helikopter perspektiv. Vi har stadigvæk nogle ejere, der ikke har hevet nogle penge ud af klubben og alle de penge der er tjent de sidste par år, er investeret i klubben. Så kan man selvfølgelig godt diskutere om man skulle have brugt pengene anderledes, det er et fair argument. Men vi jo lider stadigvæk lidt af, at før FSG kom til, havde vi jo en forfærdelig stor gæld og den er vi jo stadigvæk ikke helt kommet af med. Vi har dog nedbragt gælden med enorme beløb de sidste par år og nu ved jeg ikke om gælden er øgede pga Covid, men det vil jo hjælpe os på den lange bane, at ikke rende rundt med en stor gæld der skal betales tilbage på. Nu er der forskel på gæld, men i vores tilfælde er det den dårlige gæld, fordi klubben brugte flere penge end hvad der kom ind.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Gshock
Jeg er enig med Fields i hans betragtning af de 3 forsvarer. De har ikke kvaliteten og hvem skulle lige købe dem. ? (Billy kan dog på sigt måske blive god, men det ved vi først om 3-4 år.)

Efter OGS bliver det osse i de næste 3 kampe, nogle meget “lange kampe”.
Dyche
Mourinho
Moyes

Ja og ind i mellem det så har vi lige OGS igen i FAen. Busserne er er kørt i stilling. :)

Vi trænger til at have den samme starter flere kampe i træk, så jeg håber at han vil bruge den samme igen imod Burnley. Dem skal vi kunne slå med den holdopstilling.

For første gang siden 2005 har Liverpool ikke scoret i tre Premier League-kampe i streg. (auchh...)Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af wai41660
Jeg mener til gengæld, at Nat Philips kunne være god mod Burnley som spiller primitivt med lange bolde og mange indlæg. Jeg tror ikke Hendo vinder mange dueller mod Barnes og Wood.
Skrevet af YNWA"96"
Lynild du følger Fiorentina, hvad kan du fortælle om ham den unge Dusan Vlahovic, ?
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Ikke meget, han er ikke stabil i sine præstationer og lidt inde og ude, men stadig måske deres bedste angriber så vidt jeg har kunnet læse mig til. Men jeg får ikke set nogen kampe, må jeg tilstå. Har svært nok ved at se Liverpools kampe, så feks ikke kampen i går.
Skrevet af Lynild
Jeg ville i hvert fald have svært ved at se hvad vi skal bruge en ung udlænding til, der umiddelbart ikke passer ind i spillestilen. Det er en dyrebar plads at optage, og hvis man ikke sætter Serie A bare lidt i brand, får man sandsynligvis mere end svært i Premier League.
Skrevet af andib
Jeg har set alle Fiorentinas kampe i år og dermed også en del til Vlahovic.

Han er inde i en rigtig god periode rent scoringsmæssigt.

Fiorentina spiller ofte med ham alene helt fremme, hvor han skal ligge og kæmpe med modstanderes forsvarsspillere ene mand og spiller Ribery, så ligger han i mellemrummet bagved.

Han er egentlig ganske boldsikker og har et fint spark og ganske udmærket i hovedspillet, men er stadigvæk lidt upoleret.

Du kan dog godt regne med at prisen på ham i den grad vil blive skruet i vejret, skulle han skifte.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce
0