Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Tænker vi skal prise os lykkelige, hvis vi ender på en EL plads.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Paz
Det ville være rimelig vildt at se det her hold i EL næste sæson. Vi kan stadigvæk håbe på en top-4 placering, men det bliver da sværere og sværere...
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, håbe, men næppe tro. Desværre.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af MR. Buur
Liverpool og Klopp skal nu vise at de kan modstå en krise - for det er præcis det derr sker nu - Hele forsvaret er ude og nu er de 2 midtbanespillere også skadet og tilbage har vi Kabak, Davies og den uduelige Phillips.

Hvis næste sæson skal blive bedre så skal vi have gjort noget seriøst ved truppen og der skal justeres på vores taktik og spille stil ... Klopp må finder version 3.0 frem.

Tilbage kan vi så varme os på at det ikke ser ud som om Man Utd vinder PL!

Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af Mainy
Der er jo også et eller andet galt når man får så mange skader, som vi gør. Og jeg synes det er virkelig underligt, at alle skader vi har haft, uanset hvad, holder spilleren ude i flere måneder uden vi rigtig ved noget.

Thiago "det er ikke så slemt som frygtet" - ude i 2 måneder
Keita - ude i flere måneder (hvad fejler han egentlig?)
Jota "Han fik et slag" (ude i indtil videre 2 1/2 måned)
Matip - Færdig for sæsonen (okay?)

Der er et eller andet galt.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af miks
Husk nu hvem der ejer klubben. Selfølgelig er Klopp mega presset nu. Han dummer sig for ofte. Økonomisk ville det være en kæmpe kæp i hjulet med EL. Det er jo derfor vi køber billige spillere når der er brug for noget andet. Det minder meget om Klopps endeligt i Dortmund.
Skrevet af Vincent Gigante
At komme tidligt bagude er bare den rene død for dette hold.

Når vi skal jagte et mål - kommer vi i slutningen af kampen til at efterlade nogle rum, som de uprøvede forsvarskonsetallationer knækker halsen på.

Det er så bittert med disse nederlag, hvor man på ingen måder bliver udspillet eller out classed. Det er bare så meget, der går i mod holdet - men både trup og træner skal også være bedre i modgang og være mere kølige.

Selvfølgelig kan de vende det. Det er et hold med et rekortantal point i ligaen de sidste to sæssoner - og som stod i to CL finaler i streg for to år siden.

Der skal dog gøres noget ved den bredde eller manglen på samme til sommmer...
.
Skrevet af Smör40
Ååhhh mit trauma fra hodgson tiden prikker til mig for tiden når jeg ser os i PL. Ka ik huske hvornår jeg sidst har været så modløs.
Den her sæson er virkelig en ørkenvandring nu der bare ska overståes og så håber jeg ellers på det bedste men frygter det værste.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Gshock
jeg var så heldig ikke og se kampen, og det kommer jeg heller ikke til at gøre nu. Suk.
Men jeg har set sammendrag af kampen og er meget imponeret over at man kan løbe ind i Trents baghoved og så få tildelt et straffespark. ;)
Nå men jeg er træt af undskyldninger.
Det er fanme ærgerligt at Klopp desværre er begyndt og lave negative rekorder. Han har stået for en masse af de positive rekorder i han tid i kluppen.
Man kan blive en anelse nervøs for om Klopp æraen er ved at være slut.
Tænk hvis næste sæson bliver med Everton i champions league og os i EL. AV!
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af D.B.R. ©
Tænk hvis næste sæson bliver med Everton i champions league og os i EL. AV!

Uha, du er vist optimist. Altså ikke på de blås vegne.

Pilen peger ikke i nærheden af Europa for os. Dertil er vi for lammede af alle skaderne, og så viser de sidste mange kampe også, at vi ikke er gode nok.

Jeg håber også det ændrer sig, men vi løber snart tør for kampe.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af ilpolpopogba
Må jeg spørge, helt oprigtigt, hvad fanden sker der?
No offense, men holdet ser jo virkelig dårligt ud. Og det var et hold der spillede fremragende fodbold sidste år, med verdens bedste træner på sidelinjen.

Jeg er med på skaderne i forsvaret, men det ligner jo en kollektiv nedsmeltning (jeg kender desværre alt til det grundet pirlo) og jeres front trio er gået fra en af verdens bedste, til at score 1 mål på Anfield i 2021 - i pl men alligevel.

Ser ikke nok kampen til at vide hvad der er galt, men der må ligge mere bag, end mange forsvarskonstallationer grundet skader
la vecchia signora
Skrevet af This is Anfield
Jeg ser det på denne måde. I sidste sæson havde Liverpool 10% mere end alle andre hold. Det betød at man vandt stort set alle kampe også når modstanderen havde en rigtig gid kamp - så fik man lige scoret det der skulle til. Uden tilskuere og med et tæt program, forsvinder lidt af disse procenter. Når så sæsonen starter med lange knæskader i forsvaret, så bliver det sværere at rotere i en skal trup og så begynder trætheden og også de ekstra skader. Det betyder ret beset at et hold som Brighton kan stille sig ned og forsvare et 0 desværre. Ligaen er bare stærk, så en lille svækkelse betyder meget.

Jeg synes dog at Liverpool har spillet ganske fint i de seneste tre kampe. Mod Leicester dominerede man i hele kampen og var foran. I gårsdagens kamp var Everton ikke meget på bolden, men lukrerede reelt på fejl fra vikarer i forsvaret.

Selve Liverpools opspil lider derudover af at man ikke har de sædvanlige midterforsvarer. Så bruges i stedet midtbanespillere, men her flytter msn jo bare problemet. Liverpools trup har simpelthen bare været for smal desværre. Det er skide ærgerligt, men der er ikke så meget at gøre ved det. Vi må håbe på en normal sæson til næste år - med tilskuere og normsæt kampprogram. Så tror jeg Liverpool kan kæmpe fint med igen.
Skrevet af 6116
Jeg er godt klar over at et vi mangler holdets vigtigste spiller i forsvaret og at det har en påvirkning på resten af truppen, men altså vores angribere har set helt tandløse ud. Har Mane ikke ca. 2-3 mål i sidste 16 kampe i PL? Bobby gider jeg ikke tage med i diskussionen om mål. Så har vi Salah, enten scorer han eller så scorer vi bare ikke. Jota og Salah er vores eneste "rigtige målscorer" lige pt. og den ene er skadet desværre.
Skrevet af tue69
Enig 6116. Vi bliver nødt til at søge andre sammensætninger i det offensive spil. Jeg mener stadigvæk at en del af løsningen er at "frigøre" Thiago fra det defensive, ved rent faktisk at turde at spille Fabinho på den defensive midt. Vi mangler hal der som bryder og igangsætter.

Og så må man forsøge med noget andet offensivt. Er næsten ligeglad med hvad. Mane på toppen måske.
Skrevet af D.B.R. ©
Skaderne i forsvaret har trukket vores to bedste CM´er derned, og begge er så nu også skadede.

Klubben/ejerne ønskede ikke at bruge penge i januar, så det endte af nød med en ung Kabak, der er vant til at tabe hele tiden, og en Davies, der kommer fra Championship. Kabak er derudover et omvandrende gult kort, hvilket koster dyrt på et tidspunkt.

Det hele hænger sammen, også offensivt. De offensive spillere skal tænke mere defensivt, når defensiven består af så uprøvede kræfter, og det koster så i den anden ende.

Det er hele holdet, der er ramt, og Klopp har noget af en opgave i at få vendt skuden, så vi i det mindste rammer en EL plads.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af This is Anfield
Helt enig alle tre.
Skrevet af YNWA"96"
Bobby og Mane har scorede 1 mål hver i 2021 og det var i samme kamp. Nu er det ikke fordi jeg synes Mane har været dårlig, men vi mangler mål fra ham ift. hvad han normalt scorer. I de sidste 25 kampe har han total mål/assists 6.

Problemerne er selvfølglig flere, men udover at vi har været ramt af skader, som ingen andre hold bare er i nærheden af. Så er vi nu oppe på -11 VAR kendelser imod os i denne sæson. Mange af dem har været “50/50” situationer og nogen har været decideret forkerte el i hvert fald meget kontroversielle, senest Leicester udlignede mål. El straffesparket igår, som nok ikke var kampafgørende, men meget fortællende hvordan denne sæson har været. Tænk hvis det var Salah der havde fået sådan et straffespark, hvordan tror i artikeltråden havde været ?


Et andet stort problem vi har er dødbolde. Vi har været et absolut “elitehold” siden Virgil kom til og her har Matip selvfølgelig osse en stor styrke. Hvis vi tager de offensive stats, altså mål efter dødbolde, så med VvD og hvem han nu har spillet med som makker, så scorede vi ca.1 mål hver anden kamp efter en dødbold. Efter hans skade scorer vi nu ca.1 mål hver 11 kamp. Nu vil jeg ikke kalde dødboldsmål nemme, men vi mangler i den grad de mål, hvor spillet ikke behøver at smukt, for at vi laver mål.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Carra.23
Dejligt at få nogle tal på YNWA. Der er jo ingen tvivl om at luftstyrken er forringet markant både defensivt og offensivt pga. de mange skader. Modstanderens fokus på VvD ved dødbolde har også kunne skabe bedre arbejdsbetingelser for andre ved dødbolde, eksempelvis Mane og Firmino.
Skrevet af Mainy
Ville ikke overraske mig, hvis Henderson meldes ude resten af sæsonen. Jota nok ligeså snart.

Liverpool har brug for en pause, alle chancer for at vende situationen er blevet forpasset og Klopp virker modløs. Det er håbløst pt. Jeg skal ikke se næste kamp, har ikke behov for at få ødelagt min weekend gang på gang.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Carra.23
Forstår ikke snakke om at Klopp virker modløs. Kan virkelig ikke se hvad han mere skal gøre? VI dominerer kampene mod Leicester og også Everton. Vi har har chancer, men scorer ikke på dem, og så dør vi på personlige fejl, og et forsvar der ikke er på toppen. Jeg synes jo egentlig vi spillede godt i går, men de berømte marginaler er der bare ikke for tiden.
annonce
0