Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 6116
Udskiftninger idag var helt til månen, men at stille spørsmål om Klopp skal fyres er osse på månen.


At spørge om en Klopp fyring er værre end at Salah blev skiftet ud igår aftes. Jeg håber virkelig ikke det ender med at Klopp selv siger op til sidst som man så i Dortmund. Han har givet os en PL og CL og en CL-finale. Vi er blevet et af de bedste hold igen og er med i den absolutte top - bare fordi vi har en enkel dårlig sæson har ingen ret til at kræve en Klopp fyring.

Jeg håber han kan "afstresse" nu efter at top-4 er ude af verden og tage den med ro resten af sæsonen.

EDIT:
Helt enig Mathews. Det her hold har nået toppen og man skal begynde at skifte ud.
Især Firmino har gjort sin del af arbejdet, men det er tid til at komme videre og finde en erstatning for ham. Han skal på bænken og spillere som Origi skal bare sendes laaaang væk fra klubben.
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg er bange for, at der ikke sker det store til sommer. Pandemien sætter desværre nok en stopper for de helt store handler, og økonomien er nu engang en, der ikke skal sættes over styr.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af NotYetUnknown
Jeg er rystet i min grundvold over at Firmino spiller hele kampen, jeg talte 7, SYV gange i første halvleg han smed bolden væk i en angrebsopbygning hvor TAA var kommet med frem og derfor blev fanget og Chelsea kunne smide en lang bold frem og blive farlige.

Det var også derfra målet kom.

Vi bliver simpelthen fanget i ubalance forbi vi gang på gang laver håbløse beslutninger når vi kommer over midten og her er Firmino altså den store synder.

Jeg begriber ikke hvordan han fik lov at blive på banen, signalet han sender ved at lade ham spille er under lavmål.
Skrevet af blåt blod
Undskyld jeg som en "bluenose" blander mig i jeres tråd, men har i hørt en officiel forklaring på, hvorfor der ikke blev dømt straffe i situationen med Kantes hånd på bolden i går??? Jeg har kun set highligts, men forstår ikke at forummet ikke eksploderer i vrede over den kendelse. Der var da klart straffe, selv set med mine blå briller.
Once Everton has touched you, nothing will be the same (Alan Ball)
Skrevet af YNWA"96"
Synes det var fint, det straffe ikke blev dømt. Jeg hader om nogen de hands straffe. Ja armen/hånden er ude af position, men afstanden bolden kommer fra og det er bold til hånd, er det afgørende for om jeg mener der er straffe el ej.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
@Blåt. Jeg gætter på at der efterhånden er så mange af disse tvivlskendelser at man er træt af at skulle råbe op. Det er én af årsagerne til at jeg selv har undladt at se de sidste par kampe. Inden for kort tid er Leicester blevet lukket ind i en kamp på et mål der var dømt offside, men som så blev dømt onside af VAR (uden at man kunne få øje på at spilleren skulle være onside). Dernæst begår Trent straffespark med nakken (dog i en kamp som alligevel var blevet tabt).

Læg dertil at holdet er fladt på batterierne. At sidde og beklage sig over at man ikke for domme med sig i kampe som man ikke reelt deltager i virker lidt håbløst. Som jeg forstår vandt Chelsea fuldt fortjent.

Jeg tror og håber på at VAR bliver bedre med tiden. Men lige nu går så meget den forkerte vej, at det til sidst ikke er værd at skabe sig over :)

Beklager det sure opstød. Jeg er ved at være træt at denne sæson. Og ved at være træt af det her corona helt generelt.
Skrevet af Bangbangbolden
Vildt Klopp fortsætter med den høje bagkæde, med tanke på Tuchels gameplan hvor Werner og Ziyech konstant truede i dybden. Og så Salah udskiftningen, som overhovedet ikke gav mening. Mindre heldig kamp fra Klopps side.
Skrevet af Vincent Gigante
Jeg er bange for, at der ikke sker det store til sommer. Pandemien sætter desværre nok en stopper for de helt store handler, og økonomien er nu engang en, der ikke skal sættes over styr.Ja - det er urealitisk, at vi kommer til at købe stort ind, eller at vi kommer til at sælge flere spillere til fornuftige beløb. Tomme tribuner i halvanden sæson have en betydning for de fleste klubbers økonomi - inkl. vores egen.

Det kan blive helt kedeligt og dyrt, hvis vi misser CL. Truppen trænger dog til noget fornyelse og evt. foryngelse. Klopp har kørt med den samme stamme i mere eller mindre 3 sæsoner nu - der skal ske lidt udskiftning. Firmino som bedste eksempel.

.
Skrevet af Klopptimist
@blåt blod

Enig med TIA - det er apatien, der taler - eller rettere ikke taler.
Men du har da en pointe.

Af samme grund føler man også med Chelski-fan over den mikrometermåske-offside, der kostede dem et mål - vi kender følelsen...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Lynild
Klopp må simpelthen finde en anden vej til målmaskerne. Det virker fuldstændig meningsløst at hamre hovedet ind i samme mur.

Jeg synes, der tidligere var en større taktisk fleksibilitet. Hvor er pragmatiske Klopp?
Skrevet af wai41660
Hvad f gør vi. Er Klopp ikke nødt til at rotere mere til næste kamp? Nu har de faste ikke kunnet spille sig i form i 2021 so far.
Skrevet af Liverdrengen
Hvad f gør vi. Er Klopp ikke nødt til at rotere mere til næste kamp? Nu har de faste ikke kunnet spille sig i form i 2021 so far


Hvis man syntes løsningen er spiller som Origi, Oxlaide, Milner så tror jeg man skal slappe lidt af.

Der er ingen selvtillid, og folk gør konsekvent de forkerte ting.

\"Livets svære beslutning. Barca eller Real. Man kan hade Real grundet deres fortids tilhængere. Man kan hade Barca grundet deres nutids tilhængere\" Conte/Nestor.
Skrevet af AHUJ
Klopp må simpelthen finde en anden vej til målmaskerne. Det virker fuldstændig meningsløst at hamre hovedet ind i samme mur.

Jeg synes, der tidligere var en større taktisk fleksibilitet. Hvor er pragmatiske Klopp?

Klopp virker desværre ligeså fortabt som hele holdet. De udskiftninger han lavede i går, tyder på en mand, der fuldstændig har tabt tråden.

Forhåbentlig er det kun en periode, vi skal i gennem. Jeg er ved at være der, hvor jeg har opgivet at få noget ud af sæsonen - og så lever med et håb om, at Klopp og co. finder tråden igen til næste sæson.

Firmino skal erstattes. Ind med en angriber, som ved, hvor han skal placere sig. En der ikke smider en 8-10 dumme bolde væk hver kamp, og som ikke skal bruge 8-10 store chancer på at score et mål. Ikke råd til sentimentalitet nu, uanset hvor stor en status Firmino har. Skal der hentes noget mønt på ham, er det ved at være tid.

Ved ikke, hvordan det ser ud til træning. Men Wijnaldum har været evigt anonym, og måske skal Klopp prøve at bringe Keita i stedet, som i det mindste bringer noget offensivt og ikke konstant tager tempoet ud af spillet. Det hjælper ikke mod hold, der står dybt, at Thiago og især Wijnaldum skal varme bolden flere sekunder.

Måske Klopp bør prøve en ny formation. Vil gerne se en 3-5-2 med Salah og Mané på toppen. I hvert fald bare noget nyt.
YNWA
Skrevet af Gshock
Måske Klopp bør prøve en ny formation. Vil gerne se en 3-5-2 med Salah og Mané på toppen. I hvert fald bare noget nyt.

Det kan han passende starte med at gøre imod Fulham. Hvis han fortsætter med den høje bagkæde og de samme 3 oppe foran, så er jeg ikke sikker på at jeg skal se kampen. Det holder mit blodtryk ikke til.
Jeg mener helt seriøst at vi må prøve med Origi i stedet for Mane eller Bobby.
De har haft rigelig med chancer nu. Jota er nok ikke klar til en startplads endnu.
Der er forlydender om at Mo blev pillet ud fordi at Klopp blev sur på et manglende tilbageløb fra ham.
Chelsea var iøvrigt taktisk bedre end os igår, og vinder fortjent.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af AHUJ
Chelsea var iøvrigt taktisk bedre end os igår, og vinder fortjent.

Ja. Ingen tvivl om det. Chelsea var bedre på alle parametre.
YNWA
Skrevet af Klopptimist
Jeg er lidt splittet.

Vi sukker allesammen efter noget nyt - det må man sige, Salahs tidlige exit var.
Hvis Jota havde scoret, var Klopp jo dagens helt...

Det sagt, så havde jeg også hellere set Firmino gå ud - og Shag ind i stedet for Ox´en, for han er stadig alt for langt fra fordums styrke.
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Trent66
Jeg er med på formations skifte …… også for at hjælpe de midlertidige centerforsvarer.
Fabinho i midten af et 3 mands forsvar. Når vi har bolden kan han skubbe lidt frem og ligge som defensivt anker på midtbanen.
Ja – hele holdet ser mentalt slidte ud. Wijnaldum skal væk fra startopstillingen nu. Han gider alligevel ikke LFC længere. Jota kan snildt erstatte FIrmino.
Kanté kan i øvrigt ikke gør noget ved situationen omkring hands. Den bliver sparket op fra kort afstand og så langt er hans arm heller ikke fra kroppen.
PL er ved at blive for fisset når hele fanskarer råber op så snart en bold sparkes op på en arm eller snitter en hånd …. suk.
Skrevet af AHUJ
Man må også sige, vi er gået ned med bravur. 68 kampe ubesejret til 5 kampe besejret på Anfield.

Vi er både bedst til at være bedst og bedst til at være dårligst.
YNWA
Skrevet af Guldfugl
Jota bliver vores redning ud af det her - I hørte det her først. Han bringer så meget dynamik og bevægelse uden bold at man kunne se det så snart han kom ind igår! Han tager de dybe løb på lange afleveringer ligesom Mane og Salag, men han adskiller sig ved også at tage løbene ind i og omkring feltet når modstanderen står dybt. Det synes jeg er forskellen fra f.eks Firmino, som nærmest søger ud af feltet for at være med i spillet. Salah og Mane virker også til hellere at ville sætte en mand med bold, i stedet for at spille en et-to og "nøjes" med at løbe forbi mand uden bold.

Din moar!
Skrevet af Vincent Gigante
Jota bliver vores redning ud af det her - I hørte det her først.Jeg håber, at du får ret. Der også var mange, der higede og sukkede efter, at Thiago blev klar igen. Men hans retur har ikke ligefrem gavnet gevaldigt. Det var fx tilbagevendte Fabinho, der ikke fik lukket ned for Mount i går osv.

Jota skal jo også have tid til at finde formen igen efter sådan en skade. Når helheden - og især forsvaret - har så mange problemer, så er det begrænset, hvor meget enkeltspiller kan udrette. Men jeg håber, at jeg bliver modbevist!

.
annonce
0