Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af This is Anfield
Men Mané fik godt nok chancen længe før han blev taget ud.


Han kom først af banen efter der blev fløjtet af..
Skrevet af Frydendal
Ja så jeg også lige, troede det var ham og ikke Jota, der blev skiftet ud. Jeg må have halvsovet til sidst.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af Charliemurphey
Det er bare ikke godt nok. Årtiers ringeste Real Madrid hold, og så bliver vi alligevel udmanøvreret. Bundniveauet er simpelthen for lavt. Særligt Mane synes jeg ikke sætter mange fødder korrekt for tiden, og i dag er der vel end ikke nogen der rammer middel niveau.
Skrevet af Gshock
Real Madrid er også et godt hold, og de spillede en god kamp. Så det er helt fortjent. Men der er stadig håb. Det ville dog være en hel del nemmere hvis vi havde et fyldt Anfield til returren.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Hasse1983
Hehe... sikke hurtigt en stemning kan vende.
Madrid var bedst på dagen, og vi præsterede under niveau. Det bliver svært, men den her kvartfinale er slet ikke afgjort.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Frydendal
Det er bare ikke godt nok. Årtiers ringeste Real Madrid hold, og så bliver vi alligevel udmanøvreret


Enig. Tror det er længe siden vi har været op mod en modstander, som har haft over 20 chancer mod os på en kamp. Og som du skriver, endda en Real Madrid hold som er historisk dårligt.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af Sule12
Rædderlig markering på 3. mål, hvor Vinicius får oceaner af tid inden i feltet. På en god dag napper Alisson den også, men den kommer mellem benene på Phillips.

Mané viste den værste side af sig selv og han bruger mere tid på at kigge efter dommeren end selv at spille bold. Selvfølgelig er der frispark inden Reals 2. mål, men der var også en masse gange, hvor han falder og så bare appellerer ved helt tynde forseelser.

Vi får kun lagt tryk på i en kort periode efter pausen og det er bare ikke nok på det her niveau. Sløj kamp for Thiago, TAA, Mane og Wijnaldum omend sidstnævnte spillede sig lidt op i anden. Jota og Salah viser heller ikke det helt store, men de bliver dog farlige i enkelte momenter.
Skrevet af Lynild
Zidane tog første stik, kæft de var godt sat op Real.

Og nøj hvor kommer der bare intet offensivt fra os. Udover målet var der så en afslutning indenfor rammen?

Og så hovedrystende forsvarsspil igen. Men igen, vores angreb kan slet ikke holde fast i kuglen i første halvleg.
Skrevet af Mainy
Havde vi 2 sammenhængende afleveringer i første halvleg?

Man bliver altså straffet mod europæiske storhold, når man ikke møder op.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af This is Anfield
Okay så. Udskiftning af Keita var taktisk. Av! Ikke at jeg er uenig i beslutningen, for han bidrog med intet. Men udskiftet uden skade efter 40 minutter - den er lidt hård.
Skrevet af Vincent Gigante
Nej 3-1 er ikke en katastrofe - når man ved, hvad holdet tidligere har udrettet.

Zidane havde udset, at Vinicius skulle udfordre Trent, der ikke får defensiv hjælp af en spiller af Van Dijks kaliber.

Det er godt set, da Vinicius virkelig fik udklasseret Trent kampen igennem.

Dårlig kamp af Trent, Mané (der bare ikke har tur i den) og Thiago, med et skuffende indhop, han har ikke været en åbenbaring endnu. Phillips kan man næsten ikke forlange mere af niveaumæssigt.

.
Skrevet af AHUJ
Nå, stor skuffelse i går. Ikke ligefrem fordi Anfield har været et fort i 2021, eller jo, et fort for udeholdet, men man kan håbe på endnu et europæisk comeback.
YNWA
Skrevet af rozzer
Af en perlerække af skuffelser i går, var Naby Keita den største. Antageligvis med i startopstillingen fordi han skulle bidrage med press, tempo og uforudsigeligt kreativitet. Intet-som-helst blev vist. Et 500 millioner fejlkøb.
Han var ikke den eneste. Slet ikke. Mané er i sin karrieres formdyk. Trent fik vist hvorfor Southgates manglende udtagelse godt kan forsvares og centerforsvaret var ikke til det her niveau. Intet overraskende i det dog.
From doubters to achievers.
Skrevet af YNWA"96"
Ikke fordi jeg vil forsvare Nabylad, men at han var værre el bedre end nogle af de andre, mener jeg er forkert. Kan simpelhen ikke huske en så dårlig 1.halvleg som igår. Der har været dårlige, men den igår var godt nok noget for sig selv.


3 assists and 2 Big chances created from our left hand side since Crystal Palace 18 games ago
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Enig. Keita var ikke ringere end de andre to på midten. Især Wijnaldum var usynlig og Fabinho ikke så dominerende som vi ellers er blevet vant til. Jeg skulede da lidt misundeligt til Reals DM, Casemiro, der virkelig kom rundt på banen og fik stoppet os utallige gange.

Keita havde vist en enkelt aktion, hvor han sætter et par Real spillere med hans hurtige fødder, men det blev desværre ved det. Thiago gjorde det ikke synderligt meget bedre og jeg tror kun det er fordi Wijnaldum har en større stjerne opbygget hos Klopp gennem de seneste sæsoner, at det var Keita og ikke Gini, der blev pillet ud.
Skrevet af rozzer
Jeg kan forstå, at dette forum består mestendels af radikaliserede Nabylister. En radikalisering der givetvis er sket via youtube videoer fra Leipzig. For jeg har endnu til gode at se hvad der berettiger den hengivne loyalitet som han får i disse kredse. Det er lige dele spændende og lidt surrealistisk.

Nej, Fabinho og Gini var sandt for dyden ikke specielt iøjnefaldende i går. Og da slet ikke i første halvleg. Men i de mindste var der tilbageløb at spore. Mere end én gang så man Keita i et halvt fesen tilbageløb. Og det presspil han angiveligt er så berømmet for, var ikke-eksisterende. Og han bidrog med intet offensivt. Intet. Jeg tænker der var en grund til at Klopp hev ham ud før pausen.

Blot for god ordens skyld. Jeg skyder ikke skylden på gårsdagens LFC præstation eller mangel på samme udelukkende på Naby Keita. Dertil var der langt flere der underpræsterede så gevaldigt. Men i modsætning til eksempelvis Andy Carroll der afgjorde en semifinale mod Everton, så har Keita ikke været kampafgørende endnu og ikke på nogen måde vist noget der berettiger prisskiltet.
From doubters to achievers.
Skrevet af This is Anfield
Jeg er enig med Rozzer her. Men jeg ville ønske at Naby kunne komme i gang - det virker desværre ikke muligt. Jeg er også enig i at især Wijnaldum heller ikke havde en gid første halvleg. Sol jeg husker det var det dog i høj grad Wijnaldum der skabte det mål der blev scoret. Det var ham der satte fart i spillet op til scoringen så vidt jeg husker, så helt skidt var det altså ikke. Men midtbanen blev i sær i første halvleg kørt totalt over - og her fyldte Naby altså ikke meget. Det er ikke i det defensive at han er god.
Skrevet af Klopptimist
Sur røv i aftes - men tænk, hvad bare én foræring mindre havde gjort for humøret...

Jeg ved ikke, om jeg er Nabylist, men vi har jo - desværre i meget spredte glimt mellem skader og bænkevarmeri - set, hvad manden kan, når det kører.
Igår var han en rendyrket katastrofe, og vel nok den ringeste blandt ligemænd...

Og ja, det er hårdt at flå ham ud efter 40 minutter - det er sgu heller ikke godt for mandens selvtillid. Men vi skal huske, at det også må være hårdt for Klopp at erkende - og udstille - sin egen fejl så tydeligt.

Respekt for i det mindste at tage konsekvensen, men han må vel også bære sin store del af skylden for, at vi nærmest aldrig kom igang med den kamp.

Der er jo som bekendt sket langt større mirakler på Anfield, og hvem ellers end go´e gamle Cirkus Red skal igen sørge for spænding og underholdning...;-)
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Sværdfisk
Real Madrid var bedst, hurtigere end os, mere boldsikre end os, bedre teknisk end os, men nej, hvor vinder de mange små kampe hos dommeren. De falder let, og det bliver dømt. De laver frispark, og de bliver ikke dømt. Modric forsøger endda at filme på kanten af feltet. Intet gult kort. Mane kunne ikke få frispark.

Utroligt at de slipper afsted med det så ofte, og at det ikke får konsekvenser hos dommerne.
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Havde forventet en del mere af Liverpool i en kamp hvor Real Madrid vandt fortjent.
Enig med Rozzer og This is Anfield: To ting fra i går aftes: Keita har opbrugt min tålmodighed. Han skal sælges til sommer.
Det andet er Trents bundniveau. Han er nok den der har skuffet mig mest i denne sæson.
We are Liverpool
annonce
0