Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(010124212704)
@DBR

Det må du også helt selvom jeg er bare nysgerrig.

Men så skal jeg bare lige forstå, hvis nu klubben ændrer spillestil så er du skredet ? Det synes jeg alligevel er interesant at det er spillestilen der skal gøre det, men ikke det faktum at man sælger ud af alle sine værdier.

Hvad gjorde du så i øvrigt da Roy Hodgson var manager ? For det var jo en helt anden type fodbold.
Skrevet af YNWA"96"
@Adamantium_1

Lidt det jeg osse er inde på, det er lidt mere nuanceret end som sådan. Jeg mener bestemt heller ikke at en udbryderliga på nogen måde, vil være det bedste. Men generelt kan man jo nok sige, at de fleste fans er imod, når tingene bliver lavede om. Sådan har jeg det ikke, jeg forstår 100% af de klubber der levere de fleste landsholdsspillere, er dødtræt af de skal afgive deres spillere til flere og flere landskampe og det er dem der betaler, det meste af festen og andre skummer fløden.


Det er fair nok, at man tager tingene optil overvejelse omkring sit tilholdsforhold til klubben. Tror bare som i 92, hvor der osse var meget støj, at når tingene først igen kører og det vil måske osse tage lidt længere tid end normalt. Så tror jeg os kunder, vil vælge de kampe/turnering vi synes er mest interessante, så glemmer man hurtig alt det andet. Med alt respekt for de 14 andre klubber i PL og der er bestemt nogle meget store klubber i blandt dem, så vil PL være total uinteressant med tiden uden ManU - Chelsea - Arsenal - Spurs - LFC ( og måske ManCity).

Uanset tilhørsforhold, hvor mange ville stadigvæk følge PL og ex. se en kamp mellem Southampton vs Chrystal Palace, hvis ens hold ikke var med ligaen ?
Jeg tænker, det er hovedparten af seere der vil falde fra.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Liverdrengen
Jeg kan stadig ikke rigtig komme mig over dette.
At FSG pisser 8 generationer væk på dette.

Måske loganet "this means more" var ment for dette?

\"Livets svære beslutning. Barca eller Real. Man kan hade Real grundet deres fortids tilhængere. Man kan hade Barca grundet deres nutids tilhængere\" Conte/Nestor.
Skrevet af D.B.R. ©
@ Dentolvtemand2

Det er naturligvis ikke kun måden de spiller på, men hele historien mv., der har gjort at jeg den gang faldt for klubben. Gammel kærlighed ruster ikke som man siger.

Penge styrer alt den dag i dag, for gamle romantikere er det naturligvis noget af en knast at sluge. Personligt har jeg skudt disse knaster til hjørne, da jeg er "forelsket" i klubben som helhed.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(010124212704)
Fair nok
Skrevet af Slettet(010124212704)
Jeg var også forelsket i klubben i mange år. Og har rejst derover og set kampe en del gange også. Håber inderligt at FSG ryger ud på røv og albuer kan ikke klare den (undskyld sproget) klamme stodder.
Skrevet af Klopptimist
Hvor er det fedt at høre Gary Neville give den gas - lige ud posen, godt brølt!

Og tak til dem, der bringer lidt nuancer ind i automatreaktionen. "Greed is good" er jo ikke kun et mantra hos det beskidte dusin af klubber, men også i FIFA og UEFA. Der sidder alt for mange alt for langt væk fra sporten og dens sjæl.

I min bog er tanken om en "God given" deltagelse (som Neville formulerer det) også en helt igennem djævelsk tanke. Og hvis der er det mindste hold i rygterne om at overveje reklamepauser midt i halvlegene, så rimer det jo alt for godt.

Det er trist, men at dømme ud fra den massive reaktion bare her på siden, så tør jeg slet ikke tænke på, hvor stort et ramaskrig, der lyder i England!

Lad os håbe, det bare er forhandlingstaktik - eller kan I også count me out...


Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af SerKunPLogCL
Jeg skal lige have noget på det rene her - Sidder der virkelig fangrupperinger herinde og tror, at grunden til, at disse klubber vil lave deres egen turnering er fordi de er modstandere af, at UEFA og FIFA pålægger klubberne flere og flere kampe i form af udvidelser og des lige. Tror I vitterligt på, at de gør oprør, fordi de er vil skåne spillerne for belastninger?

Skrevet af GoodOldArsenal
Man kan jo håbe på, at Liverpools trup og Klopp som de første går ud og laver et statement i aften, når de møder Leeds. Det er tydeligt, at klubbernes spillere og ansatte ikke er blevet hørt i det her. Og hvad vil John Henry gøre, hvis de laver et statement? Give dem en bøde eller rive deres kontrakter over? Det vil kun gå ud over hans egen investering.
Arsenal FC | Hamburger SV
Skrevet af Tintin9
Hvor er det fedt at høre Gary Neville give den gas - lige ud posen, godt brølt!

Carra er heller ikke imponeret.
Skrevet af Goldie
Nej. Nok er UEFA og FIFA korrupte. Men det er i bund og grund demokratisk opbyggede systemer. Det bryder de superegoistiske mangemilliardærer, der styrer topklubberne i dag, sig ikke om. De vil have alle pengene. Til sig selv.
Der kommer altid endnu en Liverpoolkamp med tilhørende potentielt hjerteanfald. Liverpool og AaB
Skrevet af YNWA"96"
@SerKunPLogCL

Hvem har givet udtryk for det ?
Der er nogle af os, der mener at UEFA i den grad er en del af problemet, fordi de ex. har lavede en ny turnering. Man skal ikke have set mange pressemøder i de store klubber, for at høre dem tordne imod den turnering. Det her handler om penge og de store klubber vil have kontrol over deres egen forretning.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af KnockOut
helt enig med YNWA"96" .
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Zacha
Er ved at være så træt af jagten på større profit og omsætning.
De klubber der vil køre Super League vil jo kunne stoppe et par milliarder i lommen hvert år, som så igen vil kunne gøre dem mere dominerende i den hjemlige liga og i CL. Hvorfor ikke bare acceptere en organisk vækst, uden at skulle opfinde nye turneringer!!

Som der er nævnt, så er de fleste managers ude i pressen og tude over antallet af kampe - som jo så ikke bliver mindre med denne nye turnering. Det vil igen så betyde at de store klubber lige henter nogle ekstra spillere ind i trupperne, som så vil gå ud over de næstbedste klubber som må afgive spillere, da de ikke kan give de samme lønninger som topklubberne.

Mit håb er at UEFA via Financial Fairplay kan "blackliste" indtægter fra Super League, hvis de ikke kan ramme dem på anden måde.

Tror det vil være SÅ skadeligt for hele strukturen og vil udvande de hjemlige turneringer.

Tror dog ikke man skal blame FSG - er sikker på at uanset hvem der havde ejet kluben nu, så var de hoppet med på galajen. Men mit håb er at de tænker sig om, når de engelske og europæiske supportere viser deres harme. Tror desværre at de ikke europæiske supportere ikke er helt lige så negative, da det virker som markeder der vil have mere og mere - men det er bare et gæt fra min side.

Hvis det bliver en realitet vil jeg stadig elske klubben, men jeg vil ikke se et minut af denne bastard af en turnering. Og kommer det dertil at vi begynder at stille med halve reservehold i PL, så tror jeg min interesse for klubben forsvinder mere og mere.
Skrevet af SerKunPLogCL
Så der sidder altså fans og tror det. Hold da fast og sidder tilmed og er enige med hinanden. Yikes. Hvad bliver det næste, at I tror de gør det i modstand mod afholdelser af fodboldkampe i Arabien og Qatar?

At UEFA er en del af problemet ændrer jo ikke på, at du bliver hevet godt og grundigt i skægget, hvis du tror, at Nations League og andre oprettede turneringer spiller nogen som helst rolle for udbryderklubbernes valg af at ville have monopol på hele skidtet. Den eneste grund til, at de tordner mod det er fordi, at de hellere så, det var deres klubber, der spillede på de frie dage end landsholdene. Hvorfor tror I ellers, at de lige nu vil lægge sag an mod UEFA, hvis de bliver boykottet? Fordi en ESL ikke kan køre rundt og generere nok penge i sig selv.

Ergo er de store klubber en del af en samlet forretning og det ved de udmærket godt selv. At kalde det "deres forretning" er en forfejlet forståelse af produktet som helhed og de massive penge, der er nødvendige for at produktet kan løbe rundt. Penge hvoraf knap en halv millard pund hver år går ned gennem rækkerne til græsrodsklubberne i England, i Tyskland, i Spanien osv.

Ja, UEFA er langt fra the good guy her, men at tro, at de skummer hele fløden selv er det samme som at tro, at FFP kun er sat til værks for at holde monopol på topklubberne.
Skrevet af D.B.R. ©
At UEFA er en del af problemet ændrer jo ikke på, at du bliver hevet godt og grundigt i skægget, hvis du tror, at Nations League og andre oprettede turneringer spiller nogen som helst rolle for udbryderklubbernes valg af at ville have monopol på hele skidtet. Den eneste grund til, at de tordner mod det er fordi, at de hellere så, det var deres klubber, der spillede på de frie dage end landsholdene.

Og det ved du med 100% sikkerhed?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
@SerKunPLogCL

Hvad er det du ævler om ? Du skriver i dit første indlæg, noget ingen LFC fans har givet udtryk for.....
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af tue69
Der er gang i fodboldverdenen i dag. Hvis historierne om Mourinhos fyring holder vand, så er der virkelig store ting under opsejling.

En protest i aften måske?
Skrevet af SerKunPLogCL
Øh jo, det har I og det har du sådan set selv lige gjort. Hvilken rolle spiller det om det er mit første indlæg. Tag dig sammen og svar på tiltale.

Her kogen en bruger det meget godt ned, at der har været en debat om:

Nogle interssasnte nuancer, der bringes ind i debtatten her - nogle havde jeg ikke overvejet.


Ja, både FIFA og UEFA (og det nationale forbund) har presset citronen til det yderste med at finde på formater og koncepter, der indebærer flere og flere kamppe i en i forvejen presset kalender. Der er meget lidt hensynstagen til de enkelte spillere - og klubberne generelt.

EM er jo allerede udvidet, planen er også, at de skal ske med VM, VM for klubfodbold, Nations League samt det nye Champions League, der lyder som røg og nøgler.

Spillerne i de bedste klubber skal jo nærmest præstere som robtotter hver tredje dag, lidt som vi har set i denne sæson. De er reduceret til en vare og produkt, der bare skal levere og bringe indtjening. Og det er deres arbejdsgiver - topklubberne, der i sidste ende må betale prise - og ikke blive kompenseret/belønnet tilsvarende.

Fint at topklubberne siger stop - men om en udbryderliga er svaret, er svært at vurdere. Men måske en så drastisk beslutning kan medføre kærkomne ændringer og forandringer.


Måske du selv skulle følge lidt med i din tråd, hvor man åbenbart er påkrævet at have skrevet mange indlæg, før man har noget at skulle have sagt ellers "ævler" man bare.
Skrevet af D.B.R. ©
Okay, det svarer du så ikke på...
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0