Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ScouserBoy
Antager det i det hele taget meget usandsynligt at vi skulle låne en "major star" uden købsoption.

Tror ikke det indgår i Rodgers filosofi at have en spiller til rådighed en enkelt sæson, når han gerne vil forsøge at implementere en bestemt spilfilosofi over tid.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Fribytter
"Vi prøver igen."

Du skal da have ros for din ihærdighed.

"Det der gør Sahin til major star er hans tid i Dortmund. Den tid han reelt har fået lov at spille fodbold."

Nej, han er bestemt ikke blevet en major star i Dortmund.

"Og så nævner du Kaka??? Det er vel trolling på højt plan? Han har bestemt ikke været major star siden skiftet væk fra Milan."

Kaka er i dén grad en stjerne. Hans popularitet og status er ikke aftaget synderligt på trods af skaderne.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af LyngUnited
Så nu er det popularitet der afgør om det er et godt køb? Altså Kaka til Liverpool ja tak men ikke Sahin?

Skrevet af Geddar , moderator
"Så nu er det popularitet der afgør om det er et godt køb?"

Læs nu hvad der bliver skrevet, Lyng. Diskussionen handler ikke om hvorvidt det vil være et godt køb eller ej.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af LyngUnited
Det er svært at forestille sig et større, samtidigt nogenlunde realistisk navn til LFC lige nu end Sahin, klubbens position taget i betragtning.


This...
Skrevet af LyngUnited
Læs nu hvad der bliver skrevet, Lyng


Jamen det er jo gedigent vrøvl!.

Kaka´s popularitet ikke aftaget? Inden han kom til Madrid var han en top 5 spiller i verden. I dag vil de fleste topklubber ikke røre ham med en ildtang. Han har ikke været et decideret flop i Madrid men bestemt heller ikke en success. Hvorfor tror I Madrid prøver at skibe ham afsted igen?

Omvendt er der rigtig mange der reelt gerne vil have Sahin. Nu vi taler popularitet så prøv at se hvor mange United fans der internationalt der skriger på at få Nuri Sahin.
Skrevet af Geddar , moderator
Hvem er det helt præcist der IKKE mener Sahin vil være en god spiller for Liverpool?

I forhold til "major signing" opponerer Fribytter - ganske naturlig - fordi der er tale om lejeaftale, og dermed en spiller der bidrager sportsligt i EN sølle sæson.

@Lyng

Nu gentager jeg mig selv: Men læs nu hvad der bliver skrevet. Det handler ikke om sportsligt bidrag men om akkumuleret STATUS i fodboldverdenen.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Razz
Major loan ?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af ScouserBoy
Det kommer selvfølgelig an på hvilket forhold man ser det i.

I forhold til hvad vi ellers kan få fat i, er der ikke nogen tvivl om at Sahin vil være en "major signing".

Overordnet set er Sahin ikke en "major star" på samme måde som Kaka og David Villa.

Til gengæld er han meget yngre end de to, og såfremt at vi skulle kunne få ham på permanent basis (og ikke på lån, som der ellers er tale om, hvilket jeg ikke gider tale om, da jeg ser det som særdeles usandsynligt. Lån med købsoption en smule mere sandsynligt) ville jeg klart foretrække ham i forhold til de to andre.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af LyngUnited
Det handler ikke om sportsligt bidrag men om akkumuleret STATUS i fodboldverdenen.


Jamen så forklar mig hvordan I vil opgøre den status pt? I reklameindtægter? Jeg føler det er et godt billede på status i fodboldverdenen hvem fansne ønsker til de forskellige klubber. Og Sahin er et navn der går igen. Det er Kaka ikke mere.

I forhold til "major signing" opponerer Fribytter - ganske naturlig - fordi der er tale om lejeaftale, og dermed en spiller der bidrager sportsligt i EN sølle sæson.Det er fair nok og er der også enig i ordet signing er forkert. Ikke desto mindre ville hans bidrag være en ganske markant forbedring af start 11´eren og ville forøge Liverpools chancer for at få europæisk fodbold igen, dermed ville det gøre klubben mere attraktiv for bedre spillere.
Det virker måske som en meget kortsigtet løsning men virkningerne af så markant en forbedring kan have længerevarene gavn for Liverpool.
Skrevet af Geddar , moderator
Pas. Er det da afgørende for at du kan gå med til at en spiller, der har været en af verdens største profiler i fodboldverdenen i en årrække har akkumuleret en større status end en spiller, der har en enkelt sæson, som den største profil i Bundesligaen på sit CV?

" Ikke desto mindre ville hans bidrag være en ganske markant forbedring af start 11´eren og ville forøge Liverpools chancer for at få europæisk fodbold igen, dermed ville det gøre klubben mere attraktiv for bedre spillere. "

Ingen argumenterer for andet.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af 61
http://www.thesun.co.uk/…triker.html

Godt nok The sun, men buddet på £36 mio over 8 år, hvem vil sige nej til sådan et bud?!
Liverpool FC & Trabzonspor!
Skrevet af LyngUnited
Nej det ville være dumt at sige nej. Men det virker noget urealistisk.
Skrevet af Genne
Jeg synes hele tiden Carrolls løn i Liverpool ændrer sig, alt efter hvilken artikel man læser. Har læst alt fra 600k til 900k om ugen...
Skrevet af Fribytter
En filmstjerne er jo også meget andet og mere end en skuespiller.

_____________________

Ja, Carrolls løn ændrer sig konstant. Det samme med Aquilanis. Bascombe skrev her den anden dag, at han tjente £125.000 i ugen...
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af NickRomano
"Vi prøver igen. Det der gør Sahin til major star er hans tid i Dortmund. Den tid han reelt har fået lov at spille fodbold.

Og så nævner du Kaka??? Det er vel trolling på højt plan? Han har bestemt ikke været major star siden skiftet væk fra Milan."

Øh, Sahin bedømmes på hans tid i Dortmund, men ikke tiden i Madrid, mens Kaká bedømmes på tiden i Madrid, men ikke tiden i Milan.

Det giver godt nok ikke meget mening.....
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af LyngUnited
De meget få kampe Sahin har fået har han gjort det godt. De relativt mange chancer Kaka har fået i Madrid har været under niveau.
Skrevet af Lynild
Jeg tager gerne Kaka med, også på lån. Fuck fremtiden, top4 nu!!
Skrevet af NickRomano
Kaká har haft langt større indflydelse og spillet langt flere kampe i Madrid end Sahin i den forgangne sæson, hvilket ingen kan være i tvivl om, hvis de blot har fulgt lidt med.

At ikke synderligt mange klubber forsøger at få fat i Kaká skyldes langt hen ad vejen, at han oppebærer en astronomisk løn, og i det hele taget selv kun ser sig selv i de helt store klubber.

Kaká har ikke været en succes i Madrid, men dette skudsmål skal ses i lyset af, hvilken forventninger han er blevet mødt med.

Sahin har været ikke-eksisterende i Madrid.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Slettet(321402220608)
kunne det være higuain?
annonce
0