Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kapslock
Tsimikas slår bare nogle geniale indlæg.
Skrevet af FalconLFC
ATM er bare et gennemført utiltalende foretagende
Skrevet af Slettet(131929211912)
Hvis det er gult for begge, SKAL dommeren vise det, fordi det kun giver én dags karantæne. Jeg tror han vurderer, at det er en svinestreg, og at han ikke tager hensyn til modstanderens helbred.
Skrevet af DanishBhoy
ifølge BT Sports dommer ekspert, var det et korrekt rødt
Is it cold in his shadow?
Skrevet af NotYetUnknown
mørkegult for frisparket og det sidste for at være en arrogant nar.
Skrevet af Kapslock
Hvis han bevidst stempler Mané på akilleshælen med knopperne, så kan man vist ikke indvende noget mod, at den takseres til rødt. Mon ikke vi får den at se igen i pausen, så man kan danne sig indtryk af om det er tilfældet.
Skrevet af D.B.R. ©
Felipe tramper med knopperne forrest ned på Manes "bagben".

Korrekt rødt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af KnoldSparkeren
Jeg håber det er rødt kort for at han ikke kommer hen til dommeren. Og det tror jeg også det er. Det og film skal altså have større konsekvens. Hvis en af vores spillere laver samme nummer, så håber jeg også han får samme badebillet. Målmanden der trækker tiden skal også have større konsekvenser - som med Mignolet der holdte bolden for længe for nogle år siden.
Skrevet af Smör40
Tænk at jeg blev ATM sympatisør omkring den tid Torres var ankommet. De er blevet dybt usmagelige at se på de sidste par sæsoner. De virker rådvilde eller bare totalt ligeglade med alt omkring dem. Tyndt rødt men hvor er det bare fortjent at de fik det alligevel.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af FalconLFC
Det starter jo fra bænken. Håber aldrig nogensinde at se Simeone i Premier League
Skrevet af Gshock
Ja det er selvfølgelig også bag fra, så det røde kort kan nok godt forsvares.

Jeg synes vi skal pille Mane ud her i halvlegen fordi at han har gult, og for hans eget helbreds skyld. Han har været en af de bedste i første halvleg og han er begyndt og ligne den gode gamle Mane igen.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af 6116
Hvis Simeone havner i PL, håber jeg da at Burnley som minimum er rykket ned, ellers kan ingen hold stille med deres start 11.
Skrevet af Morten-Juel
Og for anden kamp i træk mod Atletico skal vi høre på Elkjær og Laudrup der mener at Atletico bliver bortdømt ved et klart rødt kort... Niveauet af "eksperter" i Danmark er fandme lavt..
Skrevet af KnoldSparkeren
Dommeren giver altså ikke det røde kort for tacklingen. Det bliver udelukkende givet, fordi Felipe skal spille stor mand. Kan kommentatorerne ikke snart se det? Dommeren laver dog en fejl ved ikke at give 2x gult. Men det er 100% fordi han ikke kommer hen til dommeren. Der er jo heller ikke VAR på.
Skrevet af 6116
Link hvis man vil gense: https://streamwo.com/J8kdbl8

Altså, man kan høre dommeren fløjter i 3 omgange, også giver han bare det direkte røde kort
Skrevet af Kapslock
Laudrup og Elkjær mener, den er hård. Elkjær kan jeg så desværre ikke tage seriøs, efter han vrøvlede om, at han godt forstod, at C. Ronaldo sparkede løs på Curtis Jones, og at det var god signalværdi til sine medspillere om, at de skulle steppe op. Det var så meget drikken af natpotten som noget kan blive. Forstår bare ikke Felipes behov for at stemple Mané over hælen, fremfor bare at hægte ham ganske normalt for at stoppe en omstilling. En bevidst og svinsk handling, hvor efter, han nærmest ignorerer dommeren, hvilket er respektløst, så forstår jeg egentlig godt, at dommeren hiver det røde op. Det statuerer også et eksempel på, at de skal pakke de der svinestreger væk.
Skrevet af Slettet(131929211912)
Dommeren laver dog en fejl ved ikke at give 2x gult. Men det er 100% fordi han ikke kommer hen til dommeren. Der er jo heller ikke VAR på.

Der ER VAR på når han dømmer rødt. Han dømmer rødt fordi han stempler Mané på akilleshælen - det så jeg ikke i første omgang, men det er helt korrekt dømt. Han laver ikke benspænd, men stempler ham direkte.
Skrevet af Slettet(221359222003)
Morten-Juel: så fordi de er uenig med dig så er niveauet lavt ??

#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af Morten-Juel
Nej - begge ting er dog gældende i dette tilfælde
Skrevet af D.B.R. ©
Laudrup så også en klar offside igår ved Atalantas 2-1 scoring mod United, også efter de første gang viste billedet VAR kiggede på.

Dygtig er han indimellem, men...
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0