Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Trent66
Jeg vil gerne indrømme jeg forventede en spiller der ville kunne diktere tempo på modstandernes banehalvdel og en spiller der kunne åbne kompakte midtbaner/forsvar med offensive afleveringer. Når man henter en "ældre" central midtbanespiller til en høj løn så forventer jeg spilleren kan gøre en forskel fra dag 1. Jeg mener ikke Liverpool er blevet bedre med købet af Thiago ..... tværtimod. Jeg synes han har for mange berøringer på bolden hvilket sænker tempoet i spillet og jeg synes han har for mange boldtab. Jeg vil hellere bruge de £ 200.000 om ugen til en ny og forbedret Salah kontrakt og spille med Harvey eller Curtis.
Skrevet af YNWA"96"
?
Thiago er med afstand den midtbanespiller med flest progressive afleveringer af midtbanespillere i de 5 største ligaer.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Trent66
?
Det kan da godt ske han er YNWA …… derfor kan han da stadig godt være ”langsom” i handling og have masser af berøringer på bolden.
Nu tæller alle de små 2-3 meters afleveringer jo også som progressiv bare de bliver slået frem banen og den statistik er ærlig talt ikke særlig meget værd. Det har den i hvert fald ikke været for Liverpool.
Skrevet af Zacha
Hvad ligger der i ordene "Progressive Afleveringer"?

Har svært ved at greje hvad det reelt betyder.

For synes ikke han skaber oceaner af chancer eller har 3. sidste fod på et mål særlig tit.

edit - kan læse ovenover at det er fremadrettede afleveringer.

De kan jo også tit ende i en blindgyde, hvis modtager så spiller den tilbage efterfølgende.

Vil vove den påstand at Hendos tværpasninger ud til backs, tit er mere chanceskabende end Thiagos såkaldte progressive afleveringer.
Skrevet af YNWA"96"
Nej 2-3 meters afleveringer tæller ikke. En progressiv aflevering tæller først når den er på mindst 10 yards og spilles i længderetning. På det parameter findes der ikke en spiller, der bare er i nærheden af Thiago.

Jeg ser bare anderledes på ham end hvad nogle andre gør og fair nok med det. I min bog er han en absolut hylde1 spiller.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Et parameter man kan addressere er key passes. Der ligger han pt. på omkring 1 key pass per kamp, hvor han lå over 2 i snit i hans bedste sæsoner i Bayern. Det kunne vise at han ikke er helt på samme niveau som da han var bedst i Bayern.

Men han har så heller ikke spillet i år, og vi taler kun om ham som starter fordi der ikke er andre lige pt.? Og fordi nogen vil sælge ham.
Skrevet af Trent66
I sidste sæson ramte han 30 key passes i PL ....... 2 mindre end eksempelvis Oliver Norwood fra Sheffield United, 7 mindre end Jonjo Shelvey og 10 mindre end Ross Barkley. De bedste i PL lå fra midt i 70´erne og op til 95 i toppen.

Så er vi tilbage ved forventningerne til ham og her må jeg stadig indrømme at jeg havde større forventninger end det han har vist indtil videre.
Skrevet af Lynild
Har du det bedre med din kritik, nu hvor jeg har hjulpet dig med at finde lidt data frem? Sorry, en tand for friskt ;) men fint med noget data. Og som jeg anfører skal Thiago levere bedre, hvis han skal leve op til sit omdømme.

Og ser du så også på antal spillede minutter og på hvordan holdet præsterede generelt i den periode hvor Thiago kom tilbage fra skade? Ift. ligaens bedste pasningsspillere. Det kunne være interessant for som du siger ligger hans gennemsnit sidste sæson omkring en som Jonjo Shelvey.

Ps
Jeg har det bedre, fordi vi er rykket lidt væk fra “synsninger” til at tale om noget konkret. Og nej, Thiago er ikke med i min start-11 denne sæson, men alle er nærmest skadede eller på vej tilbage, så valget står naturligt nok mellem de spiller der er klar.

Jeg tror, at Fabinho, Henderson og Milner spiller hvis alle er klar, men pilen har peget meget imod Ox de seneste kampe. Jones og Thiago især skal først i form igen men giver da noget tyngde på bænken (ift. Morton).
Skrevet af Bobbymo05
Jeg havde ikke forventet en fandens masse mål og assists fra midtbanen pga Thiagos ankomst, for det har jo aldrig som sådan været hans varemærke.
Jeg vil dog påpege, at Thiago i 235 kampe for Bayern havde lavet 31 mål og 37 assists, hvilket svarer til 0,29 mål/assists pr. kamp. I FC Barcelona leverede han 11 mål og 20 assists i lige præcis 100 kampe, hvilket svarer til 0,31 mål/assists pr. kamp. I Liverpool hedder hans statistik indtil videre 1 mål og 1 assist i 37 kampe, altså 0,054 mål/assists pr. kamp.

Jeg havde dog forventet, at vores midtbane ville være meget mere kontrollerende med hans ankomst, da han i sin tid i Bayern var en af verdens bedste midtbanespillere på bolden. Derudover slog han afleveringer, som kun få spillere kan, og han var rigtig god til at diktere tempoet i en kamp.
Alle de nævnte egenskaber synes jeg ikke, han for alvor har vist i Liverpool. Han har som sagt været ude grundet en masse skader, men de kampe, han har spillet, der har han ikke ligefrem været et lyspunkt på holdet.
Måske havde jeg bare for store forventninger til en af verdens bedste (i mine øjne) midtbanespillere, inden han kom til Liverpool.
Skrevet af Gshock
Vi alle har vel haft store forventninger til Thiago. Man kunne vel ikke andet med denne sang. https://www.youtube.com/watch?v=uZ5wygkbjLg
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Gshock
Men Thiago har desværre vist for lidt indtil videre. Nu må vi håbe at han snart bliver fri af skader. Det vil være et rigtig godt tidspunkt at han begyndt og vise hvorfor vi købte ham.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af D.B.R. ©
Det ser ud til at det “kun” er Elliot, Firmino og Robertson der for alvor er ude.

Samt Curtis Jones.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hasse1983
Jeg vil vove at påstå, at Thiago spillede en del flere min pr. registreret kamp end tilfældet har været i Liverpool.
Om man spiller 80 el 15 min i en kamp tæller for én registreret kamp.

Jeg går 100% med YNWA i alt det her.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Det ser ud til at det “kun” er Elliot, Firmino og Robertson der for alvor er ude.

Samt Curtis Jones.


Den er blevet opdateret senere i dag. Men det betyder at Thiago er tættere på spilletid.
Skrevet af D.B.R. ©
Nu mangler Origi så også.

Skrot de skide landskampe.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Jeg går 100% med YNWA i alt det her.


Enig. Det er lidt sjovt for den ene uge er Keita problemet, næste uge er det Curtis Jones, så er det Thiago. Og selvfølgelig skal folk have deres meninger, men det er også hurtigt at dømme folk ude (okay måske ikke Keita), især efter den mareridtssæson vi kommer fra.

Jeg er dog helt enig i betragtningen, at vi mangler noget mere power på midten. Keita virkede ellers til at være ved at komme i en form hvor han kunne tage fra fysisk.
Skrevet af Lynild
Ikke at jeg ikke synes der er problemer med alle de skader og spillere der ikke synes at finde et højt niveau igen. For det er jo helt vildt som holdet bliver ramt, og jeg er ligeså bekymret for den kommende periode som jer andre. Og den endelige løsning kan være at købe nye folk ind, men det løser ikke noget her nu.

Klopp ligner ikke en mand der vil gå på kompromis med systemet, men det er måske formationen? Det er værd at overveje en 3-4-3, med tanke på de udfordringer der er på midten og den overflod af centrale forsvarsspillere der er lige pt.

Ulemper: Opspillet skal justeres ift. at spille med to midtbanefolk centralt. Det vil ændre pres- og løbemønstre, især på midtbanen. Det er ikke lige noget man skifter natten over. Og der er som bekendt ingen tid til at træne.

Fordele: Forhåbentlig en stærkere defensiv. Forestiller mig at VVD, Konate og Matip ville kunne dække bagkæden fuldt og kompensere for at backsne går med frem. VVD og Matip er også ganske habile boldspillere og kan skabe det fornødne overtal ved at gå med frem på skift (afhængigt af hvilken side der er nemmest at åbne op).

Det er nærliggende at skele til landsholdet ift. den her formation. Eller Chelsea der gør det lidt anderledes med deres spillermateriale in mente.

Men Klopp må gerne blive mere pragmatisk i min optik. Han virker alt for låst og justerer nærmest aldrig taktisk.
Skrevet af Trent66
Nu kan jeg jo kun tale for mig selv …. jeg dømmer slet ikke Thiago ude eller ser ham som et ”problem”. Jeg forventede mig bare mere end han har vist indtil videre når man ser på overgangssum samt den løn han trodsalt hiver i land. Om det er spillestil, formation, skader eller den kraftige vind i England der er skyld i dette er jo ligegyldigt i denne sammenhæng.

Vedr. formation så håber jeg Klopp holder fast i 4-3-3. Spillerne kender systemet, løbemønstre og pres og ærlig talt så magter jeg ikke hvis vi skal spille med 3 centrale forsvarer grundet lidt skader. Ja, Tuchel har fået det til at virke i Chelsea – Ole Gunnar har fået det til at sejle i United. Har vi ikke rigelig med spillere til midtbanen selvom vi er ramt af lidt skader?
Skrevet af Lynild
Trent,

Jeg tror heller ikke han ændrer udgangspunktet, men i kampe som mod Brighton og West Ham hvor midten bliver løbet over ende ville det være rart med et alternativ, og her savner jeg et mere defensivt udtryk hvor man kan kontrollere defensiven og køre en evt. føring hjem.
Skrevet af YNWA"96"
Både Milly og Hendo trænede igår, dog ikke med holdet. Så der er da et håb, at bare en af dem når at blive klar, når vi tager imod The Gunners. Men ellers burde Fab - Thiago - Ox være til rådighed. Robbo er nok ikke med, den lignede ikke umiddelbart at han var klar til at spille igen i weekenden, da han udgik mod DK. Bobby er jo osse ude, Mane trænede med igår, så han burde være klar til weekenden.

Men vi kan da stille hold :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0