Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Liverpool.74
Jøsses du er jo helt væk.

Ja lad os da bare bruge smalle budget på backups i stedet for folk der reelt set kan gå ind og gøre en forskel. Vi har en Jack Robinson, der snart burde være klar til at tage skridtet op på førsteholdet, og Glen Johnson gjorde det helt fint på venstre back.

Vi har Andy Carroll sidende på bænken, så jeg kan ikke se hvorfor der skal købes endnu en angriber, medmindre man sender ham væk. Hvis vi skubber vores 35m signing længere væk, så får vi ham da aldrig solgt. Derudover har vi købt Borini, som jeg tror på nok skal lave sine mål. Jeg er mere bange for Suarez fejler.

Carra er ikke for ringe, nu må det simpelthen holde op. Ja han er ikke god nok til startopstillingen, men at sige han er så dårlig at han ikke engang kan være backup er jo noget værre vås. Det er totalt nonsens det folk siger, om at han er så elendig.

Ja han laver fejl, det gør ALLE forsvarsspillere. Han har mere speed end Hyypia nogensinde har haft, men alligevel siger man at Carragher er FOR langsom. Carragher har ALDRIG været hurtig, og har ligesom Hyypia levet på hans intelligens, og placeringsevne.

Se f.eks Skrtels kæmpe fejl ved Aggers straffespark. Hvis det havde været Carragher var han blevet svinet til, og dømt færdig. Der mangler bare noget nuance i folks meninger generelt.

Coates er for ung? Og alligevel vil du have Sterling spiller? Du ved godt at Coates er meget ældre, og har MEGET mere førsteholdserfaring end Sterling ik?

Vi har 4 centrale forsvarsspillere. Skrtel, Agger, Carragher, og Coates. Det er sådan det skal være. 2 startere, en backup, og en ung der kan lære. Medmindre der bliver købt til startopstillingen, eller der sælges ud skal der ikke hentes flere. Vejen til startopstillingen for vores unge spillere skal ikke være så lang.

Det eneste jeg er enig i er at vi skal have en til den højre wing, der kan gå direkte ind i startopstillingen

Carra er færdig og hvis du ikke kan se det skal du holde dig fra fodbold, du er jo intetvidende hvis du mener carra har noget at gøre på vores hold.


Sterling må sørme gerne lave fejl, han dribler forhåbentlig ikke rundt i vores felt men oppe i angrebet, ved fejl i feltet koster det lidt mere så Coates er stadig for ung/dårlig til at have som back-up, så utrolig dårlig sammenligning.

Det er sq da logik for burhøns, redfloppy du er helt væk lige nu!..
United: Not Arrogant, Just Bad And Ugly. Cry me a river Evra!. ***** 5 times
Skrevet af ScouserBoy
Jeg synes han er en rigtig god backup at have, det kan jeg komme med tusind grunde til, og det eneste modargument er at han har mistet fart. Fart han aldrig har haft.


Jeg ved ikke om jeg kan finde tusinde, men jeg kan i hvert fald finde mange, der mener at Carragher er ved at være færdig som fodbold spiller.

Tung og langsom er muligvis det samme i den her situation. I hvert fald når han en del gange bliver udstillet på hans mangel på hurtighed og/eller dårlig placeringsevne, som du ellers mener er intakt.

Edit: At han er langsom kan i øvrigt også betyde at han er blevet langsommere i spilopfattelsen.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af ScouserBoy
Rodgers: Der var nogle gode momenter i dag, men det var en dag, hvor alt gik imod os. Vi må bare komme videre. Vi kan ikke vinde hver gang.


Ja. Trods alt var det kun én kamp. Vi må videre!
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Manchester Red
Svært program Liverpool har i de første 5 kampe det kan hurtigt blive 5 nederlag når man tænker på hvem deres modstandere er og hvor ringe Liverpool spillede idag.
Manchester United og Brøndby! Jeg skriver altid i en sober tone. Now feed me!
Skrevet af GrandeGarcia
No shit Sherlock?

Andre visdomsord du vil dele ud af?
\"He walked in like he owned the place. Which suggested he probably did.\" - Jack Slate
Skrevet af Liverpool.74
No shit Sherlock?

Andre visdomsord du vil dele ud af?Hehe
United: Not Arrogant, Just Bad And Ugly. Cry me a river Evra!. ***** 5 times
Skrevet af JohnnyDrama
Carra passer godt i et forsvar hvor han skal dirigere de andre og hvor man ikke står for højt på banen. Man kunne godt forestille sig at kampen mod City, Arsenal og United kræver en tilgang der er sådan. Dette vil dog betyde at man går på kompromis med tiki taka aka. the liverpool way da man tager udgangspunkt i at flytte spillet fra midtbanen og ikke forsvaret. EDIT: Det er mere defensivt til dem der ikke lige forstod det.

Skideærgerligt at Agger fik det røde kort men der var ingen vej udenom synes jeg.
Kampen idag bekræftede hvad vi alle har vidst. Kynisme findes ikke i Liverpool FC.

Suarez havde en kæmpe chance og Glen Johnson havde en stor chance. Så var der er en del halve chancer hvor kynisme i afleveringen havde gjort forskellen. Ak.

Håber at Buck Rodgers har fundet ud af hvad der er galt.

For mig at se er det bl.a. at Downing simpelthen ikke besidder fodbold intelligens og flere gange foretager sig det forkerte valg.

Desuden virkede MBE opsat på at vise hvor god han var/er fremad at det var det eneste han fokuserede på.

AARRGHH! Godt nok irriterende men jeg er desværre blevet vant til et Liverpool hold der taber.
YNWA
Skrevet af andib
Jeg tror da vist bare jeg skal være glad for jeg kun så første halvleg. Den var da nogenlunde acceptabel. Det bliver en hård omgang for os fans i år.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af RedPoppy
En ting kommer jeg ikke til at forstå ved de managers vi har, og jeg ved jeg ikke er den eneste.

Det er tydeligt for alle hvad vi mangler, nemlig kreativitet på den sidste tredjedel af banen, og noget kynisme. Hvorfor er det lige at vi så stadig bruger folk som Joe Cole, Stewart Downing og folk i den dur der bidrager med akkurat intet på den front? Ja Joe Cole var da fin nok engang, i midten af nullerne inden han løb ind i 30 forskellige skader.

Jeg mener vi har så meget sult, og andet siddende på bænken, og på ungdomsholdet for den sags skyld. Alle andre hold har succes med at give ungdomsspillere chancen, og sjovt nok får sådan nogle som Martin Kelly, John Flanagan, Jay Spearing, f.eks chancen. Men hvor er de spillere vi andre ser som profiler på ungdomsholdene? Hva med Suso, Pacheco, Sterling, Shelvey? De viser da noget vildskab, tro på tingene? De er konstant profiler på deres ungdomslandshold, og vi ser netop nu en Kacaklinic der er ved at slå igennem hos Fulham, og scorede i dag sit første PL mål.

Det er den største gåde hos mig, fordi hvorfor have dyre bænkevarmere, når vi MÅSKE faktisk har den næste store stjerne rendende rundt på vores ungdomshold? Jeg synes det er pisse ærgeligt fordi jeg synes de sidste preseasons at Suso, Pacheco, og Shelvey har været nogle af lyspunkterne, og man snakker hvert år om at de har fået erfaring. Ja gu har de fået erfaring, men lad dem da snuse til PL. De ser jo pisse lovende ud, og det gavner jo ikke vores akademis fremtid hvis vi ikke giver noget tiltro til vores unge spillere, men i stedet for har overbetalte, og overvurderede spillere, som de unge spillere med garanti ikke føler har så langt op til, men alligevel får de sjældent en plads i førsteholdstruppen.

Jeg vil bare begræde den dag vi mister nogle af vores helst store stjerner fra ungdomsholdende, og de så slår igennem på et andet tophold. Jeg siger ikke de nødvendigvis er gode nok, men når det nu er så tydeligt for enhver at vores hold skriger efter noget kreativitet, fart, og tro på tingene, så kunne det være værd at have dem med på bænken, bare engang imellem...

Just saying. Især Suso, og Pacheco pisser det mig af ikke har fået mere førsteholdserfaring. Jeg ville virkelig gerne have set dem på et godt Liverpool hold is tedet for kun med B-Holdet

Edit: Jeg ved godt mange siger at "nu har der været 3 managers under mange af spillerne, men ingen har givet dem chancen, så de må ikke være gode nok".

Well det giver jo bare ingen mening, når man rent faktisk ser dem i aktion, og gang på gang bliver imponeret. Jeg ved godt ungdomsfodbold er noget helt andet, men jeg synes flere af dem har vist stabilitet over en så lang periode at de faktisk har fortjent chancen. Især nu hvor vores førsteholdsspillere faktisk ikke leverer varen.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Bosse1983
og de så slår igennem på et andet tophold.

HÆHÆ!
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af rozzer
There Is Always Next Season..
From doubters to achievers.
Skrevet af Klejne
You´ll Never Watch Again.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af AlstrupLFC
Jeg kan godt lide, hvordan folk - og for den sags skyld fans - næsten allerede har dømt Liverpool ned i Championship - efter én kamp! :P
Skrevet af Khankar
Som fan af dette hold, bør man være forberedt på, at de kan tabe uanset oddsene. Er efterhånden vant til at blive skuffet efter, Liverpool har spillet. Hvilken manager skal der til for at få holdet til at score mål!!
Skrevet af Dano
LORTE W.B.A!!!
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af Carlsen81
Hmmm..

Det er altid vores forhenværende managers der tager til WBA, og vi taber også altid til dem. Jeg ser en sammenhæng..

Statistikken lyver aldrig!
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Det var dog nogle vanvittige indlæg der bliver skrevet herinde i kølvandet på kampen i går.

Vi er altså stadigvæk LIVERPOOL, og vi ligger som regel elendigt ud. Ny manager, nyt system, nye spillere tager tid, og tid skal Rodgers tilbydes. Hav lidt tålmodighed, og lad vær at drage konklusioner allerede efter sæsonåbneren.

Men jeg kan da godt breake det til Jer med det samme; det er IKKE sidste kamp vi taber i år.

We´ll bounce back
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Fribytter
Den sidste åbningskamp, som LFC vandt, var vist imod Villa i 08/09, og jeg husker det som en utrolig kedelig kamp, hvor et afrettet skud/et drop vist gjorde, at LFC vandt kampen 2-1.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Kampen blev afgjort af et fantastisk frisparksmål af Gerrard. Det var på Villa Park så vidt jeg husker.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Fribytter
Min hukommelse er åbenbart ekstremt ringe, for åbningskampen i 08/09 var imod Sunderland, og her scorede Torres et godt langskudsmål. Måske det var første hjemmebanekamp, jeg tænkte på. Det var dog imod Middlesbrough, og her var den heldige scoring skyld i, at det blev 1-1, og efterfølgende scorede Gerrard så et godt mål til 2-1.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0