Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RedPoppy
@ Fribytter

Jeg er helt enig i at vi havde været totalt fattige for offensive kvaliteter, og det var ret katatstrofalt det der skete i sommers. Jeg vil dog sige at vi fik rettet op på meget i januar vinduet.

Jeg tror ikke det var fordi offensiven ikke var prioriteret, men mere fordi de folk som var højt på vores ønskeliste ikke var til salg, eller blev solgt til andre klubber.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Fribytter
@ RedPoppy

Nu var Sturridge eks. nævnt allerede i sommers, men selvfølgelig til £3 mio. mere, end hvad LFC gav i januar. Dog skulle Rodgers helt have været imod et køb i sommers... Og så var forsøget på at hente Dempsey lettere håbløst. At begynde at flirte med Dempsey tidligt i vinduet, men først byde på sidstedagen uden at have et alternativ i baghånden er ret amatøragtigt og gav jo også bagslag. Begge spillere kunne LFC have sikret sig. Der var da sikkert også en del handler, der glippede, men tilbage står, at det samlet set har været ca. £5 mio., der har afholdt LFC for at have købt Sturridge og Dempsey i sommers, og at man kunne have fået begge relativt sent i vinduet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af RedPoppy
@ Fribytter.

Uanset hvad, så er jeg satme glad for at vi ikke gik med på Fulhams præmisser og købte Dempsey. Det havde virkelig vist at man kan bosse rundt med Liverpool, og det havde satme været flovt.

Det var da sikkert en fejl vi ikke gik efter Sturridge dengang, men der har jo nok været en logisk grund, og jeg tror ikke det var pga £3 mio.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af andib
@Fribytter

Den der 1-2 model må du godt lige forklare mig lidt mere om?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Fribytter
@ RedPoppy

Det kom jo kun til at fremstå som om, LFC ville blive "bosset rundt", fordi LFC begyndte at tale om spilleren i pressen. Man kunne jo også bare have valgt ikke at drøfte andre klubbers spillere i pressen og taget kontakt til FUlham, hvis man var interesseret i at købe Dempsey, hvilket man jo et eller andet sted var. Og jeg tror personligt, at Rodgers var ræd for at begå fejl, hvorfor han kun var interesseret i et lån med købsoption for Sturridge. Han er så sidenhen kommet på andre tanker på trods af, at Sturridge jo nærmest ikke har spillet i efteråret, så det kan ikke have meget at gøre med Sturridges præstationer. Måske har de nye folk fra Man. City bekræftet Rodgers i nogle ting om Sturridge, men det virker bare en smule mærkeligt, at man er villig til at købe den samme spiller til en lidt mindre pris et halvt år efter, at man kun ville låne - især når holdet jo i den grad behøvede offensive forstærkninger i sommers.

@ Andib

Rodgers forklarede i begyndelsen af sæsonen, at han ideelt set benyttede sig af en defensiv midt, der faldt tilbage blandt forsvarsspillerne i det opbyggende spil og ellers løb meget i banens bredderetning i defensiven. Foran den defensive midt ville han bruge to centrale midtbanespillere, som skulle løbe meget i banens længderetning - her skelnede han ikke meget imellem de to spillere, men der har nok været markante forskelle på de to. Hvis 1-2-modellen ikke virkede, så ville han overveje at gå over til 2-1, hvor der så kom flere løb i banens bredderetning og færre i længderetningen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af RedPoppy
@ Fribytter

Ja, det har jeg heller ikke sagt, men når alt var som det nu var, er jeg glad for at vi ikke købte Dempsey på Fulhams krav. Det ville være pinligt uanset hvad.

Tror ikke Rodgers var ræd for noget. Jeg tror han var meget påpasselig med sit transferbudget, da han ved der skulle store rokeringer til, og derfor gerne ville låne så meget som muligt, hvilket jeg egentlig godt kan forstå lidt af. At jeg ikke er enig i måden tingene blev gjort på i sommers er noget andet. Det var håbløst at se på udefra.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Lynild
Med de offensive udfordringer og truppens alder in mente havde jeg gerne set, at man havde beholdt Kuyt eller Bellamy en sæson mere.

Bellars havde nogle familiemæssige årsager til sit skifte, synes jeg at huske, og Kuyt var for løntung og ikke klar som anden violin?

Men det er jo alt sammen ancient history nu.
Skrevet af andib
@Fribytter

Det vil sige en slags 4-3-3 med omvendt trekant, hvor den bagerste midtbane skulle løbe i bredderetningen og de to foran i længderetningen. Vil han så vende trekanten, så der var to defensive, der mere eller mindre løb i bredderetningen eller ville han stadigvæk bibeholde den omvendte trekant, men hvor den ene af de to centrale så skulle arbejde mere i bredderetningen?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lynild
andib, tremandsmidtbanen er jo et studie i sig selv.

Det er lidt svært for mig at se, hvad Rodgers´ planer helt er, men det virker til, at han foretrækker klassisk rotation, hvor Lucas ikke går længere frem end 8´erens position. Se evt. her: http://www.youtube.com/w…CXWq34XByjc

Hvis du spiller med 2 "defensive", er der flere måder at gøre det. Hvor 6 og 8 ligger på linie som i en klassisk 4-mands midt som Mancini praktiserede med Garcia og Barry eller en slags italiensk 5-3-2, hvor de faktisk ligger tre centralt og de yderste, højre og venstre midt, arbejder bredt for at kompenserer for de manglende wings.

Det er en kæmpe fejl i min bog at placere Henderson på en "kant". Hans force ligger i maskinrummet.
Skrevet af Geddar , moderator
Rodgers beviste i hvert fald i Swansea at han kan arbejde med begge løsninger. I første halvsæson spillede Swansea så vidt jeg ved med 1-2 løsninger, hvorefter den med Gylfi´s ankomst blev vendt. Fælles for begge løsninger var dog, at der ved boldbesiddelse var en dybtliggende spilopbygger. i de kampe hvor både Britton og Allen spillede kunne det dog variere hvem der trak dybt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Fribytter
@RedPoppy

Rodgers er den træner, der i sin første sæson har brugt mest på nye spillere, når transferindtægter trækkes fra. En træner skal altid være påpasselig med transferbudgettet, og det er da fornuftigt at låne spillere med købsoption fremfor at købe dem med det samme. Men de store påkrævede rokeringer skulle jo netop primært finde sted i offensiven, og der var penge at bruge, så jeg kan ikke rigtig se, at Rodgers burde være særlig påpasselig med at bruge penge på offensive forstærkninger. Men vi er nok ikke så uenige om sommerens vindue, når alt kommer til alt.

At Rodgers alligevel var påpasselig, kan jo kun skyldes en eller anden form for usikkerhed. Måske var kendskabet til Sturridge ikke godt nok, og det er så blevet bedre med folkene fra Man. City. Eller så var Rodgers mere interesseret i at sikre sig en relativ blød start i klubben, hvor de tidligere folks fejl langt hen ad vejen kunne bruges som undskyldning for holdets problemer, hvilket et rekordforbrug på spillere jo lidt ville ødelægge. Det er selvfølgelig rimelig spekulativt, men alt det her med mandskabspleje og at hænge bestemte spillere ud i pressen lugter lidt af, at Rodgers har ledt efter måder at manifestere sig overfor truppen på og efter forklaringer på evt. dårlige resultater, som var "letsolgte" i forhold til pressen og fans.

@Lynild

Jeg er lidt uenig i forhold til Henderson. Jeg mener mere, at det var kombinationen af Henderson og Shelvey, der gjorde, at venstrekanten blev lidt slap. Med Borini på toppen og Suarez i Shelveys rolle ville der have været mere aktivitet på venstrekanten samtidig med, at Henderson i højere grad kunne have angrebet det rum, som Suarez og Borini efterlod. Suarez i sig selv skabte ikke nok virak. Men isoleret set gjorde Henderson ikke venstrekanten bedre offensivt.

@ Andib

Som han forklarede det, ville han vende den om, så der kom to defensive midtbanespillere.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af RedPoppy
Synes det er meget spekulativt, og derfor synes jeg også det er håbløst at snakke om. Vi kan alle blive enige om at sommerens vindue ikke var nogen succes, og tæt på en decideret fiasko, men hvis Sturridge ikke have været så stor en signing som han har vist sig at være, havde folk nok ikke himlet op om at han skulle være hentet noget før. Det tror jeg heller ikke havde været tilfældet hvis Borini havde slået til i rollen som Sturridge nu udfylder, og som i mine øjne er der hvor Borini er bedst.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af rozzer
Borini, havde en glimerende afslutning igår, som med held og lidt mere skarphed var gået ind.

Hvilket man desværre kan sige om alle vores afslutninger igår...Suk!
From doubters to achievers.
Skrevet af Fribytter
Den retur, som Borini misbrugte, var dog mindre heldig.

@ RedPoppy

Ja, altså det er jo altid spekulativt at diskutere mandskabsbehandling, og hvordan en træner håndterer presset, men derfor er det ikke nødvendigvis håbløst.

Og nu har en del af problemet med de offensive indkøb jo været, at de kom for sent. Derfor var succeskriteriet for indkøb som Assaidi og Borini i sommers ikke bare, at de skulle levere lovende præstationer, men også at de skulle holde sig skadesfri, og de har ikke formået nogen af delene, selvom Borini dog i glimt har virket som en spiller med god fodboldintelligens. Det må jo i sidste ende falde tilbage på Rodgers.

Og jeg havde da personligt ikke himlet op om, at Sturridge skulle være købt tidligere, hvis han var startet dårligt i klubben. Eller det havde jeg måske ud fra et argument om tilvænning, men jeg har været ret skeptisk omkring købet af Sturridg. Jeg ville dog stadig under alle omstændigheder have himlet op om, at de offensive forstærkninger er blevet hentet for sent. Rodgers´ forklaring er jo så, at teamet ikke var på plads i sommers, hvorfor han valgte at gå efter spillere, han kendte, men den forklaring giver jo ikke særlig meget mening, når han jo så forsætter med at gå efter spillere, som han også gik efter i sommers. Og Coutinho og Ince var spillere, som Dalglish og Comolli så et stort potentiale i, så det tyder jo på, at Rodgers har støttet sig meget til de analyser, som Comollis folk har foretaget, og en af dem har vist endda fået en mere central rolle i det nye team end under Comolli. Støtteapparatet i klubben må have været rimelig brugbart, selvom der måske manglede et par folk, og det er da også meget normalt, at et team hen af vejen udbygges uden, at det er en undskyldning for at undlade at forstærke holdet
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
Jeg vil nu godt købe teorien om, at Rodgers ønskede at være forsigtig i sit første transfervindue, og derfor valgte at hente et par kendte ansigter og ellers se truppen an den første tid.

Spørgsmålet er så, hvorvidt det udelukkende var på egen foranledning, fordi han ville træde varsomt ind på scenen til sit første managerjob med nævneværdige forventninger (diverse udtalelser i pressen støtter dog ikke det scenarie). Eller om der blev lagt pres på ovenfra til ikke at gentage foregående transfervinduers tendens med at klatte større summer væk på spillere, som ikke havde kvaliteten eller profilen til holdet.
Aaahhh banter
Skrevet af Lynild
Fribytter,

Jeg mente Henderson´ rolle rent generelt, ikke så meget i går. Han er bedst centralt i mine øjne.
Skrevet af Merseysides
"Jeg mente Henderson´ rolle rent generelt, ikke så meget i går. Han er bedst centralt i mine øjne"

Vi manglede ihverfald fart ude på den kant. Håber på at Sterling, levere et godt resultat imod Swansea i Weekenden. For han har den Speed vi mangler derude.
\\\\\\\" Hendo er et løbesvin \\\\\\\"
Skrevet af andib
Vi manglede ihverfald fart ude på den kant. Håber på at Sterling, levere et godt resultat imod Swansea i Weekenden. For han har den Speed vi mangler derude.
Nu handler det ikke altid om fart. Kuyt var ganske fremragende selvom han ikke var den hurtigste spiller.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Merseysides
Vi manglede ihverfald fart ude på den kant. Håber på at Sterling, levere et godt resultat imod Swansea i Weekenden. For han har den Speed vi mangler derude.
Nu handler det ikke altid om fart. Kuyt var ganske fremragende selvom han ikke var den hurtigste spiller.Ok

Så lad os sige, at det der gik en masse omstillings-muligheder tabt. Henderson, har ikke den speed der skal til. Ser et stort lys i ham. Men det er et stort tab at ligge ham derud. Rodgers er på Deroute.
\\\\\\\" Hendo er et løbesvin \\\\\\\"
Skrevet af andib
Ok

Så lad os sige, at det der gik en masse omstillings-muligheder tabt. Henderson, har ikke den speed der skal til. Ser et stort lys i ham. Men det er et stort tab at ligge ham derud. Rodgers er på Deroute.
Hvordan er det at Rodgers ynder at spille? Er det omstillingsspilet, der satses voldsomt på? Desuden har vi en del fart i Downing, Sturridge og Suárez.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce
0