Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kongen
Vel at Liverpool har en god chance for at hente Arsenal og vinde det trofæ.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Fribytter
Men nu har det jo netop vist sig, at holdet og især Suarez er blevet skarpere.

Jeg har derimod svært ved at forestille mig, at det udelukkende handler om selvtillid og koncentration, når forsvarsspillerne fejler. Der er også et element af dømmekraft involveret. Carras fejl var "bare" en teknisk fejl, som jeg ser det, men man så jo igen opspil startende fra målmanden, der var decideret nervepirrende. Agger smed vist endda bolden væk på et tidspunkt på egen baglinje (men ryddede selv op). Det minder om afrikansk 90´er fodbold. Enrique laver også en meget satset vending i feltet med bolden og vil efterfølgende spille den ud af feltet til Assaidi, som af gud ved hvilken grund i samme moment stikker i dybden, og Zenit kan enkelt få fat i bolden på LFC´s banehalvdel. Selvom Enrique laver en fejlaflevering, så er den del af det sådan set fornuftig. Assaidi ville have modtaget bolden, hvis han havde fattet konceptet. Men vendingen, som viste sig at være succesfuld, er for risikabel at foretage. Imod YB var det lige præcis den slags, der gik galt for Enrique.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
Men har det da været så udtalt en undskyldning?

Om noget har det snarere været fordi holdet som helhed har spillet ringe og været for ineffektive, og at forsvaret ikke er tilvænnet/stærkt nok til at spille efter Rodgers´ koncept. Eksempelvis var det til tider til grin, hvordan man i går insisterede på uden held at spille bolden ud af egen zone, selvom der var 5 Zenit-spillere i boksen, eller der kun var 30 sekunder tilbage af kampen. At konceptet så afstedkommer en del "individuelle fejl", er ikke forklaring nok i sig selv.
Aaahhh banter
Skrevet af liverpool91
Enrique er sgu en spøjs karakter. Jeg tror ikke der er mange bedre defensivt i PL. Med den fysik, og speed, kommer han med en usædvanlig kraft, der næsten konsekvent medfører, at han vinder duellen mod modstanderens kantspiller.
Han virker dog ikke synderligt skarp. Og det resulterer i mange hjernebløde situationer, specielt med bolden, som fx den Fribytter nævner.

Derudover er han også ufattelig langsom med bolden, vender ofte hellere rundt om sig selv, end at spille bolden hurtigt videre.
Når han nærmer sig modstanderens felt, er han dog en af vores farligste spillere, det så vi bl.a ved første scoring igår.
Skrevet af Fribytter
@ Sophus

Der er mange, der mener, at det bare er forsvarsspillerne, der skal stramme sig an, og med nogle forsvarsspillere, der "bare" kan finde ud af at koncentrere sig i de afgørende øjeblikke, så vil forsvaret fungere fint. Eller det er i hvert fald mit indtryk, når man læser rundt om på fora. Der er en helt ufattelig tro på det her koncept.

@ Enrique

Han er tæt på at være min favoritspiller i truppen. Ja, han laver hjerneblødninger, og han lader til ikke altid at tænke sig om, men jeg har aldrig set en så stærk spiller i nærkampene før, og så tænker han altså også fodbold på trods af, at det kan forekomme lidt ugennemtænkt det, han engang imellem foretager sig. Han har et rigtig godt blik for Suarez´ dybdeløb, hvilket giver noget variation i pasningsspillet, og han vender ofte nogle umulige situationer til gode angreb ved enten at drible ind i banen og vente på, at hullet opstår, så han kan spille en central midtbanespiller i fremdrift, eller ved at han sætter sig igennem offensivt med hurtige kombinationer eller ryk med bolden. Han bliver aldrig verdensklasse - dertil dummer han sig lidt for ofte og har for dårlig teknik - især hvad angår sparketeknikken - men jeg tvivler på, at Rodgers kan få en back, der passer bedre ind i konceptet til de £6 mio., Enrique kostede. Han er også den forsvarsspiller med det bedste offensive end product på trods af, at han kun har startet 15 PL-kampe.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Enrique har siden han kom til kun imponeret mig. Han har haft formdyk ja, men spiller lige pt. som en drøm, hvilket blev understreget med målet mod the Swans og oplægget i går.

Johnson er på dagen en af de bedste 3 backs i Prl, men har desværre et ufatteligt lavt bundniveau, som vi så i går bl.a., men jeg mener at med en fornuftig backup/rotation til de to, står vi stærkt de næste 2-3 år frem.
Skrevet af RedPoppy
Enrique er en fantastisk venstre back. Fysisk stærk, KÆMPE løbepensum, hurtig, og klog. Han har ikke mange svagheder. Helt sikkert et røverkøb.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Sophus Krølben
Enrique er en rig mands Dossena. Bortset altså fra, at Enrique kostede mindre at erhverve.
Aaahhh banter
Skrevet af Fribytter
Men hvilket lob af Dossena. I et splitsekund var alle Man. Utd-spillere som forvandlede til saltstøtter.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
Alle pengene værd.
Aaahhh banter
Skrevet af Sophus Krølben
Long live the Troll.
Aaahhh banter
Skrevet af Kongen
Viva Tevez.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af rozzer
Som i at vi kan skyde skylden på indiviuelle fejl i denne sæson, som grunden til at vi ikke har flere point, ikke er kommet videre, whatever...


Fribytter er inde på noget, netop at normalt pålidelige forsvarspillere har lignet blege kopier, og alle skylder skylden på enkeltpersoner, i stedet for at se på om konceptet kan have noget med at gøre at Agger den seneste måned, ikke har kunne finde ud af at dække op ved standardsituationer. Eller at Skrtel er faldet tilbage til WWE vaner.
Det er simpelthen hjernedødt påfaldende, at spillerne insisterer på at vil spille sig ud af fare ved egen forsvarszone uanset hvor presset de er. Således man kun kan konkludere at det kommer fra manageren af. Selvsamme manager, der roste Skrtel for hans fuck up mod City, fordi han havde modet til at spille bolden. Mindblowing.
From doubters to achievers.
Skrevet af andib
Ja det er lidt skidt, hvis vi er ved at udvikle et slags Arsenal-syndrom. Dog skyldes det lidt andre forhold.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af rozzer
Det er snarre Arsenal der ved at udvikle LFC syndrom ;-)
From doubters to achievers.
Skrevet af Sophus Krølben
Men rozzer, så spørger jeg igen: Er den med individuelle fejl virkelig blevet så udtalt en undskyldning?

Det kan godt være, jeg er gået glip af noget, men i hvert fald her i tråden lader (de fleste af) analyserne da til at være mere nuancerede end som så. Og Rodgers mener jo bare, at spillerne leverer en "tremendous effort", så det kan heller ikke være fra den side, at skylden bliver skudt på "individuelle fejl"? At han så er nødt til at udtale sig i floskler, når han bliver direkte adspurgt om Carra´s fuck-up, er jo en medievinkling mere end noget andet.

I forhold til dit andet afsnit er jeg enig, og det var egentlig også den pointe jeg forsøgte at komme frem til i mit foregående indlæg.
Aaahhh banter
Skrevet af Fribytter
Nej, nok ikke her i tråden. Men der er jo også en lidt anden ventilation på et åbent fodboldforum - når fans vel og mærke kan tåle input "udefra" - end på et lukket klubforum. Mit indtryk fra fanfora er, at man er mere tilbøjelige til dels at at slå det hen som uheld og en del af indkøringen af konceptet og dels at kritisere spillerne fremfor Rodgers.

Man kan også anskue det på en anden måde. Rodgers har formået at skabe et højt offensivt topniveau og et bekymrende lavt defensivt bundniveau. Når defensive spillere har en dårlig kamp, så spiller de helt utrolig dårligt under Rodgers.

Jeg forstår i øvrigt ikke helt den der med, at truppen mangler rutine i forhold til sidste sæson. Bellamy kunne nok have gjort en forskel, men Carra og Kuyt var jo utroligt dårligt spillende i sidste sæson, og Maxi var da en habil indskiftningsspiller, men alt tydede på, at han mentalt var smuttet til Argentina. Jeg kan ikke forestille mig, at det var ham, der gik forrest i modgang og fik folk på tæerne til træning. Truppen mangler rutine og ledere, der vil og kan tage ansvar, men det gjorde truppen også i sidste sæson.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
Nu er det jo heller ikke fordi vi har et ungt og urutineret hold af Aston Villa´ske dimensioner. I forhold til sidste år, så er alle de nuværende folk der også rendte rundt i klubben dengang jo også blevet et års erfaring rigere. Fra hvad der pt. må betragtes som stærkeste opstilling, er det vel kun Sturridge, Downing og Henderson, der kan siges at mangle noget rutine på øverste niveau.

At der mangler ledere er mere plausibelt. Det virker dog som om Suarez træder mere og mere i karakter, og hvis han ellers kan holde sin egen næse og fortænder ude af kontroversielle begivenheder, bør han have en del at give på den front. Agger burde være det og er det måske også, og det bliver interessant at se, hvorvidt han kan tage mere ansvar, når Carra stopper. I hans tilfælde vil det dog også hjælpe, hvis der kom lidt mere styr på forsvarsspillet generelt. Om det så skal komme af tilvænning eller ændring af konceptet fra Rodgers´ side, er dog en anden (on-going) diskussion.

Man kan jo også bare prøve at købe sig til en ny lederskikkelse eller to til sommer, men det er en svær parameter at skulle bedømme og handle ud fra, især hvis man ikke kan tiltrække profiler med markant erfaring fra store klubber. Det var vel de færreste, der havde forestillet sig at en ukendt finne fra et hollandsk midterhold skulle udvikle sig til at blive en af klubbens største ledere i nyere tid.
Aaahhh banter
Skrevet af stolpesten
Se lige hvad jeg har fået lavet : http://tinypic.com/r/154ccqo/6

1 x 1 meter, lige til at hænge op i stuen :p
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Jesse Pinkman
Så mangler du bare The Kop fyldt til randen malet på væggen :p
DIAZ MIO!
annonce
0