Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kmoerk
Okay, fair nok. Det gør det ikke ligefrem mere lovende..
\\\'Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.\\\' - Bill Shankly!
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Tror slet ikke jeg er enig i et eneste punkt, Dano. Ja, bortset fra de sidste 3 linier. Men sådan kan man jo være forskellige.

Tillad mig at mistænke at når Adam så spiller en superkamp, så får piben pludselig en anden lyd. Måske allerede næste kamp? For så at hedde fejlkøb igen, når han har knapt så god en kamp. Rinse repeat.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Man er ved at være træt af konstant at se middelmådige signings i den her klub.


2009-2010

Maxi næsten gratis. Har scoret en del mål. Tidligere landsholdsspiller, hvis han ikke spiller endnu.

Glen Johnson. I sin første sæson var han en af LFCs absolut bedste spillere. Landsholdsback. Skader og Kellys fremmarch har ødelagt noget for ham, men han er stadigvæk en ideel back, der som Enrique er god i offensiven, dog knapt så stærk defensivt.

Aquilani. Fik aldrig rigtig chancen. God spiller. Landsholdsspiller.

Kyrgiakos. Viste sig som en god backup. Stabil i sit niveau, trods irregulært med spilletid. Landsholdsspiller.

2010-2011
Shelvey. Fremtidens mand. Ungdomslandsholdet hele vejen igennem. Fast mand i Charlton i en alder af 17 år.

Cole. Gratis. Et lille sats med en rigtig god spiller. Tidligere landsholdsspiller. Kun afbrudt grundet sine skadesperioder. Har stor succes hos de franske mestre i Lille, efter de har sagt farvel til Gervinho.

Wilson et meget lovende talent med spilletid i Rangers, og ungdomslandshold hele vejen.

Suarez. Vores næstdyreste spiller nogensinde. Kæmpehit, og nok den mest succesfulde siden Mascherano og Torres. Haglede mål ind i Ajax. Landsholdsspiller for de sydamerikanske mestre Uruguay.

Carroll. Vores dyreste indkøb. Spillede fremragende i Newcastle, og måske morgendagens mand på det engelske landshold. Om det bliver i klubben eller et andet sted, vides ikke. Jeg håber det bliver via klubben.

Meireles. En af LFCs bedste spillere i det ene år han spillede i klubben. Landsholdsspiller

2011-2012

Downing. Villas bedste spiller i sidste sæson, og den ægte wing vi manglede. Har været god i årevis. Landsholdsspiller.

Adam. Den frisparks-, hjørnesparkspecialist og igangsætter vi har manglet. Især med fraværet af Gerrard, salgene af Alonso og Meireles, samt den manglende tillid til Aquilani. Landsholdsspiller. Ferguson on Adam: http://www.youtube.com/w…eature=fvst

Enrique. En af de bedste erhvervelser vi har gjort os. Spiller som om han har været LFC-mand i 5 år. Sikkert landsholdspiller inden længe.

Henderson. En af PLs store kreatører i sidste sæson. Næsten fast mand i LFC. Fast mand på U21. Måske fremtidens mand på landsholdet.

Coates. Valgt til den bedste unge spiller ved de sydamerikanske mesterskaber. Som Carrolls har han alle de fysiske attibutter, og alligevel habil langs jorden. Har spillet rigtig godt hvergang han har været brugt, men står selvfølgelig bag Skrtel og Agger som har ventet meget længe på at spille fast sammen. Landsholdsspiller for de sydamerikanske mestre Uruguay.

Edit: Bellamy. Gratis. Kender klubben, spiller godt, trods irregulært med spil. Fravalgt i City trods en supergod sæson for ham i klubben. Landsholdsspiller.

Så middelmådige? På hvilket grundlag? At det ikke er gået op i en højere enhed endnu for en del? Og alle er påvirket over at man har scoret 33% af hvad man burde, hvilket igen bliver til nye ringe i vandet af usikkerhed, frem for det modsatte?

Så hvad står vi tilbage med? Jovanovic, Konchesky og Poulsen?
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af AlstrupLFC
@BIF
Ja og plus at vi har købt lovende talenter ind til klubben, som om nogle par år helt sikkert vil gøre det godt.
Skrevet af Norup
@BIF

Udemærket gennemgang af spillermaterialet, jeg er ikke uenig i Liverpool ser stærkere ud end de sidste par sæsoner.

Nu går jeg udfra at målet i Liverpool er mesterskabet hvert år. Der har man brug for spillere der er mere end bare lovende og landsholdsspillere for deres respektive lande.

Det er klart man ikke kan hamle op med klubber som City og Chelsea på pengepungen, men det man må spørge sig selv er om centrale spillere på holdet som Skrtl, Agger, Lucas, Adam, Kuyt etc. (bevares gode spillere) er gode nok til at løfte holdet fra Top 5 kandidat til mesterskabskandidat.

Jeg har min tvivl.
http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews
Skrevet af Swordfishtrombone
En skam vi ikke ligger på 4. pladsen efter at have mødt Premier Leagues to dårligste hold. Nu skal vi heldigvis møde et af de gode, så det bliver sikre 3 point på fredag.

I øvrigt mere end glædeligt at se kaptajnen tilbage.
-
Skrevet af Kmoerk
BlivIkkeFanatisk - Det er så din subjektive holdning. Og jeg mener så noget andet. Hvis man køber andet end middelmådige spiller kan man argumentere for at det i hvert fald skulle vise sig på resultaterne. Jeg mener ikke man har lavet de rigtige indkøb for at komme i top 4. er super godt tilfreds med vores akademi og vores "væld" af ungdomsspillere. Henderson, Shelvey, Wilson, Coates etc.. Spillere der jo dog aktuelt ikke kan løfte niveuaet tilstrækeligt lige nu! Men Flere af de spillere du nævner kan i min optik ikke betragtes som mere end middelmådige spillere. Bare fordi, at de har spillet nogenlunde for klubben betyder det ikke at de har præsteret tilstrækkeligt til at kunne anses som et indkøb der VIRKELIG har fået betydning for klubben. Suarez, Glen Johnson og Enrique er virkelig gode spillere. Resten af dem du nævner er fine spillere, men ikke topklasse spillere, der er i stand til at hæve standarden i klubben. Og at du nævner at de er landholdsspillere er jo grotesk. hvad kan vi i realiteten bruge det til? Du skal ikke komme og sige at Gyorgiakos, Maxi Rodrigues, Charlie Adam, Andy Carroll, Joe Cole etc. er spillere der har haft en enorm effekt på Liverpool Football Club.. Andy Carroll kan måske nå det endnu, selvom det ser sort ud. Men hvis vi lige skal tage prisskiltet som i for sig er ligemeget, men han har trods alt kostet 300 mio., og INTET leveret i et år nu. Charlie kom fra Blackpool, hvor han præsterede okay. Men springet fra Blackpool til Liverpool er, som det ser ud indtil videre, for stort for manden (i mine øjne).

Aquilani fatter jeg ikke en meter af. Fatter ikke hvorfor han ikke får en chance i klubben, som du også selv siger. Mener også selv, at han er en spiller der muligvis kan blive en topspiller i klubben, men ham tror man altså ikke på. Frustrerende.

Noget af det her er sagt i bagklogskabens lys, men det ændrer altså ikke på at jeg mener klubben gennem de sidste 3-4 år har foretaget alt for mange dårlige indkøb, som ikke har været andet end middelmådige indkøb, som ikke er i stand til at indfri de ambitioner, som er i klubben.
\\\'Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.\\\' - Bill Shankly!
Skrevet af Kmoerk
Kan desuden ikke se hvordan de få ord Ferguson siger om Adam i øvrigt om en kamp han spillede for Blackpool, kan gøre det til et relevant i en debat om hvorvidt Adam er et kvalitetsindkøb for LFC. Har tværtimod flere "eksperter" fra kanal 6, som jeg er sikker på vil sige det samme som mig - at han ikke er et indkøb, som fører LFC i den rigtig retning.
Downing havde jeg også store forhåbninger til da vi købte ham. Han har så bare heller ikke leveret tilstrækkelig endnu til at kalde ham andet end middelmådig. Men jeg tror dog stadig at Downing kan blive et kvalitetskøb. Ham er jeg sikker på der nok skal få succes i LFC på længere sigt.
\\\'Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.\\\' - Bill Shankly!
Skrevet af Dano
@Bif

Det er skam helt i orden du ikke er enig i min vurdering af spillernes form.

Jeg har ikke kaldt Adam for et fejlkøb endnu, men når han løber rundt som en myre i syltetøjs glas og ikke skiller sig fornuftigt af med bolden, og ikke engang anvender hans spidskompentencer til et acceptabelt niveau er det mere end fair jeg tvivler på om han er en der bør satses på.

Det som for alvor generer mig ved Carrolls prisskilt er vi kunne have fået Aguero for de penge men man vælger at købe en uprøvet og udflyvende type der med alt tydelighed ikke har fodboldbegavelsen til at spille for Liverpool det er en skændsel.

Jeg har ikke mistet troen til Comolli endnu men han må altså hellere end gerne hive en handel i Modric kaliberen frem her i Januar.

Og nej Joe Cole har IKKE været gratis han river jo en Gerrard løn og det er ingenlunde i orden, vi kunne sagtens have fået noget bedre til en mere rimelig løn og så givet en transfer sum, Joe Cole signingen var mere et signal om desperation vil jeg mene.
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af Fribytter
Skal vi ikke holde såkaldte eksperter fra kanal 6 ude af denne tråd?

@ Norup

LFC´s forsvar er vel netop godt nok til toppen af PL, og det bedste forsvar, LFC kan stille med, er Skrtel og Agger med Lucas foran.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
@ Norup

Målet i denne sæson, og næppe heller i den næste har aldrig været mesterskabet.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Dano
@Kmoerk

Jeg har ikke kendskab til denne Donnolly men man kan jo håbe han er en Ryan Giggs type som besidder nogle af de kvaliteter vi mangler.

Vi har ikke været heldige i vores kampe, men omvendt har vi heller ikke domineret som vi burde og vi har lukket nogle tossede mål ind, jeg er i øvrigt enig i mange af dine synspunkter og det er rart jeg ikke er ene om mine bekymringer for vores form.


At bif hiver Kyggen frem som en stabil spiller kan jeg kun grine af, bevares han scorede nogle mål, men set i bakspejlet var de mål og de point ligegyldige da sæsonen var helt af helvedes til.

Shelvey, Henderson, Wilson og Coates har ikke spillet nok til jeg tør give en vurdering af deres kunnen.
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af Kmoerk
Hvorfor skal vi holde kanal 6 eksperter ude, hvis vi må bruge Alex Ferguson som kilde?
At vi har fået spillere billigt, ændrer jo heller ikke på at det er et middelmådige køb - det tyder tværtimod på at den klub, som spilleren kommer fra ikke anser spilleren, som en der er mange millioner værd.
Som Doni skriver, så savner vi spillerindkøb af spillere, der allerede har vist at de kan præstere på allerhøjeste niveau og også gør det lige nu.
\\\'Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.\\\' - Bill Shankly!
Skrevet af Geddar , moderator
"Hvorfor skal vi holde kanal 6 eksperter ude,"

Vel fordi de såkaldte "eksperter" vrøvler for ofte til at man kan betragte dem som egentlige eksperter.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Fribytter
@ Dano

Aguero for Carroll? Hvordan kommer du frem til, at LFC kunne have nuppet Aguero foran andre storklubber og lokket ham til Liverpool med en kontrakt svarende til Carrolls?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Dano
@Fribytter

ifølge mine oplysninger er de indkøbt for den samme sum, vi kan sikkert ikke matche City´s Joakim Von And lønbudget men jeg tror godt han kunne lokkes da der er(var) noget stort under opsejling i Liverpool og med de rette argumenter ville han have bidt på.

Min pointe er at Aguero havde givet valuta for penge fremfor frustrationer og råben af fjernsynet.

Præmissen for at skrive med City er jo den samme som at skrive med os.

Jeg har været lunken overfor Carroll lige fra starten af og gang på gang bekræfter han min skepsis.

\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af Kmoerk
Ja, Dano. Jeg må ligeledes sige at jeg er enig i mange af dine synspunkter.
- Men det er selvfølgelig også let at være kritisk, når det ikke lige kører, men synes bare, at der er nogle klare tendenser, som ikke lige pt. peger i den rigtige retning for LFC. Derfor håber jeg jo således at Commolli får lavet nogle flere kvalitetsindkøb snart. :)
\\\'Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.\\\' - Bill Shankly!
Skrevet af Geddar , moderator
"da der er(var) noget stort under opsejling i Liverpool"

I modsætning til City?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Dano
@Geddar

Jeg har rettet i min post der finder du dit svar.

\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af Geddar , moderator
"Præmissen for at skrive med City er jo den samme som at skrive med os."

Lønmulighederne var større, og der var noget større under opsejling hos City. Jeg har svært ved at tro Liverpool kunne konkurrere med City i den situation.

Det ville være mere relevant at diskutere hvorfor der i stedet for den ene dyre angriber ikke blev købt 2-3 stærke spillere.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0