Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sophus Krølben
Wow, den slap vi (og ikke mindst) Reina billigt fra. Yderst tvivlsomt frispark, for at sige det mildt.
Aaahhh banter
Skrevet af Målkongen
Sygt at der ikke er mål.
Nyt stadion, nye udfordringer.
Skrevet af andib
Jeg er ret sikker på det bliver en 0-0 eller et 0-1 nederlag. Sådan er det jo hver gang vi har 0-0 ved pausen.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Banksy
10 dages karantæne til Fellaini.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af andib
Det var da det mest fesne lokalopgør længe set.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af D.B.R. ©
Kedeligt derby uden ret meget at hidse sig op over.

Men et tillykke til de blå med den flotte 6. plads skal da lyde.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Sophus Krølben
Første halveg var egentlig ok, jævnbyrdig og intens som et derby skal være; Everton satsede som ventet på dødbolde og indlæg ind i boksen, mens vi var farligst når Hendo-Coutinho-Sturridge fik gang i de små hurtige kombinationer og dybdeløb. Uden et par sidste-øjebliks blokeringer fra Jagielka, havde vi kunnet gå til pausen med en føring. Anden halveg endte til gengæld som en deprimerende ørkenvandring, hvor Everton blev snydt af Oliver, og kampens forløb taget i betragtning er vi nødt til at være tilfredse med et point.
Aaahhh banter
Skrevet af Fribytter
Chancemæssigt var de to halvlege vel meget lige. LFC sluttede bedre af i første end i anden dog.

Dog positivt, at forsvaret var relativt solidt - og det var endda på trods af, at Carra til tider opgav duellerne på forhånd.

Med de seneste diskussioner in mente synes jeg, at kampen indikerede, at der mangler en offensiv profil, når Suarez ikke er tilgængelig. Gerrard spillede en rigtig god kamp, og Coutinho spillede sådan set også fornuftigt, men der var for få (gode) afsluttere på holdet, nu da Sturridge valgte at have en mindre heldig kamp. Det mente Rodgers formentlig også, hvorfor Borini kom ind for Henderson, men det var den sædvanlige lidt jubeloptimistiske indskiftning, som reel set ikke har en positiv taktisk virkning, men Rodgers kan da bagefter påstå, at han forsøgte at gå efter sejren.

Derudover var opspillet et problem. Backsne var nærmest ideforladte, selvom Enrique livede lidt op i anden halvleg. Agger sparkede ofte bare bolden væk, når det blev rodet og tempofyldt, og Carra og Lucas slog mange dårlige afleveringer. Det skal der gøres noget ved. Alonso er jo min favorit, men om han overhovedet er realistisk, ved jeg ikke. Løsningen er dog ikke en billig skraldemand, som jeg ser det. Der bør investeres i en placeringsstærk og taktisk klog spiller, der samtidig er god i det opbyggende spil. Den slags er sikkert dyrt, men i forhold til konceptet kan jeg ikke se andre løsninger. Det er for tandløst, når modstanderen sidder tæt på Gerrard.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Swordfishtrombone
Endnu en kedelig omgang bold og ditto resultat i en skuffende sæson. Jo, storsejrene har lunet, men glemt igen i strømmen af ligegyldige resultater.

Mens vi åbenlyst ikke gad Europa-league - og måske end ikke ønsker at kvalificere os dertil - for i stedet at satse på ligaen, har vi fejlet i samtlige tuneringer. Ikke at vi på papiret er meget bedre, men det ville have været skønt med en finaleplads i Europa f.eks.
-
Skrevet af Nixon000
Nå men så sluttede sæsonen, og vi fik bevist at Downing er håbløs og vores 2 backer I den grad trænger til ferie.

Indkøb til sommer må være, en venstre back, 2 stk midterforsvare, en def midt og en højre kant og en angriber.

Ud må Downing, Skrtel, Caroll, Spearing og evt udlån af nogle unge.
Skrevet af Fribytter
Nu beviser en kamp jo ikke noget som helst. Downing var langt fra den eneste, der var dårlig, og at Pienaar og Baines ikke kom frem til mere, må også tilskrives Downings disciplinerede defensive arbejde. Downing kan dele titlen som kampens dårligste med Lucas, Sturridge, Johnson og Enrique.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Johnson vil have godt af en tur på bænken. Han har været træls igennem en længere periode.

Wisdom var ikke i truppen i går, er han skadet eller spiller han med reserverne sammen med Sterling? Og hvad med Kelly i øvrigt?
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Genne
Johnson vil have godt af en tur på bænken. Han har været træls igennem en længere periode.


:D den forstod jeg godt
Skrevet af Nixon000
Downing kan dele titlen som kampens dårligste med Lucas, Sturridge, Johnson og Enrique.


Lucas spillede nu faktisk en god nok kamp, og var med til at holde deres midtbane nede på faktisk 0 chancer, de andre er jeg enige med.

Udskiftningen af Henderson forstod jeg ikke, havde DS kunne spillet bolden istedet for at skyde fra 30 meter kunne hans løb I feltet have båren frugt.
Skrevet af Sophus Krølben
Johnson og Enrique blev dog ikke udstillet i så stor grad som ventet. På forhånd kunne man have frygtet, at det ville have været guf for Baines, Mirallas og Pienaar, men det endte med ikke at være så udtalt.

Det fremstår generelt lidt uklart hvorfor Johnson fortsat er limet til den plads til i startopstillingen. Udover at han ganske rigtig har været træls at se på (dog ikke så meget, at han bør afgå ved døden som konsekvens), ville det også være et fint tidspunkt på sæsonen at give Wisdom yderligere førsteholdserfaring.

Sturridge lignede en, der havde fået besked på at skyde på alt der rører sig, og han er fortsat noget upoleret. Han formår dog ofte at positionere sig godt, og der var igen lovende momenter i kombinationerne med Coutinho og Henderson. Jeg er fortsat fortrøstningfuld i, at han kan blive en stabil målscorer og holdspiller.

Downing har haft et lille dyk på det seneste med nogle anonyme præstationer, efter ellers at have spillet stærkt i en længere periode. Han har bevist sig selv nok til i hvert fald en sæson mere, og at fokusere på et skifte på den plads til sommer ville være et tegn på uorden i prioriteterne.
Aaahhh banter
Skrevet af Lynild
Med de seneste diskussioner in mente synes jeg, at kampen indikerede, at der mangler en offensiv profil, når Suarez ikke er tilgængelig.


Og lad os i den sammenhæng ikke glemme, hvorfor han ikke er tilgængelig.

Man kan også argumentere, at så længe Suarez spøger i kulissen (han er vel ikke tilgængelig den første måned af den nye sæson), så kan det være svært at finde plads til en profil af den tunge kaliber, både spillemæssigt og økonomisk.
Skrevet af rozzer
Tony Evans var ude i lørdags at sige at GlenJo smutter til sommer.

Micha Richards var også til stede på Anfield i går.


China buys Liverpool
From doubters to achievers.
Skrevet af howalt90
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af John de Wolf
En lille vurdering af Jack Robinsons tid hos os i Wolves:

http://www.empireoftheko…an-opinion/

Ud fra det jeg kan se, kan jeg kun tilslutte mig vurderingen.

Skrevet af ScouserBoy
Jeg var ovre at se derbyet i weekenden. Som man nok også kunne se på skærmen var det forholdsvis dårlig kamp, hvor vi dog burde have vundet, også selvom Everton måske fejlagtigt fik annulleret målet (?). Hvad der var mere skuffende, synes jeg, at der kun blev tildelt to gule kort i hele kampen, hvilket vidner om mangel på intensitet, også selvom Fellaini skulle have været vist ud for de klamme albuer (det har jo som sådan heller ikke noget med kampens intensitet at gøre). Desuden var the Kop i øvrigt utrolig skuffende, hvilket måske ikke er så underligt når man tænker på at især os skandinavere efterhånden har overtaget stadion...
Ellers var det en fremragende tur - Liverpool er en lækker by, i hvert fald den centrale del af byen.

Grunden til at jeg i virkeligheden skriver er egentlig fordi jeg lige har et spørgsmål til jer indsigtsfuæde gutter herinde :).
Ved godt det er en gammel sag, men har ikke lige fundet af hvorfor Suarez fik 8 karantænedage og Terry 4 dage i de to respektive racisme sager..
Jeg går ud fra at det er en fornuftigt forklaring på det?
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
annonce
0