Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kongen
Hvis Shelvey, Reina og Downing kan indbringe 24 mio. pund, så er finanskrisen officielt overstået.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Nixon000
Rygterne siger ellers at stoke står klar med 8 mill for Shelvey og en ung Englænder der spiller U-21 er vel en ok billig pris.

Reina skulle have en kausul I hans kontrakt som betyder han kan gå for 8 mill hvilket os er det som lyder at barca byder.

Downing til 8 mill er en rimelig pris for en spiller passer til et PL hold I top 10.


Så ud og køb - Finanskrisen er overstået!.
Skrevet af MajorBuzzkill
60mio£ at handle for?

Selv med eventuelle salg, kommer Liverpool ikke til at have 60mio£ at købe ind for. No way.
Skrevet af Bosse1983
War Chest! Jeg taler af bitter erfaring, når det berettes at dødvægt ikke just rives af hylderne. Det er desuden ikke lønsmæssige letvægtere, hvilket nok indvirker lidt på købelysten. Når det endvidere er oplagt at flere af dem er i overskud, og ikke just har leveret, bør man måske være lidt mindre ambitiøs med prissætningen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af D.B.R. ©
Klubben har afvist et salg af Reina, så det sker forhåbentlig heller ikke.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(321402220608)
enig mht Reina, vi er ikke i en sportslig situration hvor vi kan gå ud at købe bedre end ham pt.
Desuden har han spillet rigtig flot på det sidste.

Shelvey får vel 2 kampe nu til at spille sig til en fremtid i LFC, håber han griber den for syntes han har mange kvaliteter der med tiden kan gøre ham til en rigtig god spiller.

Downing syntes jeg også skal ud, han har bare ikke den kvalitet der skal til for at vi kan komme tilbage i top 4 og så er han dyr i løn.

Kunne også være rart at få Coates ud på lån i en engelsk klub, tror stadig der er en fremtid for ham i klubben.
Skrevet af Toffees
"Hvis man i Liverpool er tilfreds med tingene lader man Daglish forsætte. Pts høsten i PL har ikke været det meget bedre end under Hodgson.

Nu vandt i Liga Cuppen og taber FA Cuppen, men det har jo været fokus på Premier League eller der man ønsker at præstere.

Hvis man ser på Italien. Juventus, som over sidste par år har været nede i en svær perioede, de blev selvfølgelig sat tilbage af Calciopoli skandalen. Men de ansatte en forholdsvis ung træner, vinder det italienske mesterskab i aften. Og det med imponerende 37 kampe uden nederlag. Og de er i Cup-finalen også. Men vinder mesterskabet og med 99% sikkerhed som ubesejret.

Roma har også været lidt op og ned. Man ansætter Luis Enrique. Og det er langt fra blevet forbedret. Roma ligger nr. 7 med 15-8-14 rekord. Og skal med stor sandsynlighed ud at lede efter ny træner til sommer.

Folk kan måske undres lidt hvorfor jeg hiver Juventus op som sammenligning, en italiensk klub. Men prøv at se jeres liga-placeringer over sidste par år. Og det en perioede hvor i begge også på et tidspunkt var i Europa League og røg ud på samme tid også.

2007-2008:
Juventus nr. 3 - Liverpool nr. 4

2008-2009:
Juventus nr. 2 - Liverpool nr. 2

2009-2010:
Juventus nr. 7 - Liverpool nr. 7

2010-2011:
Juventus nr. 7 - Liverpool nr. 6

2011-2012
Juventus nr. 1 - Liverpool nr. 9 pt.

Det er 2 klubber, som må betegnes som sværvægter i fodbold.

Jeg siger ikke i bliver mester med ny træner (Liverpool). Men det det handler om er at forsætte en udvikling. Jeg har sagt at det kan tage jer 3-4 år at bygge hold op, en hold som skal konkurre om i hvert fald top-4, men også gerne mere.

Forskellen på Daglish og Hodgson, er den ene er en legende i klubben og lige så meget er den anden hadet. For mig at se er det 2 britiske trænere oppe i årere. Chealsea forsøgte sig med Villa-Boas. Det gik ikke, og så tog de handling derfra, men de turde forsøge.

- Nu blev den selvfølgelig svagt modtaget i Liverpool-tråden (nu er jeg jo også Evertonians). Men synes det interesant at se udviklingen for 2 så store klubber over sidste par år. Det begge hold som også har vundet CL og deltaget i flere finaler inden for sidste 10-15 år."

- måske det indlæg er mere berettiget nu, fik jo ikke så god modtagelse for et par uger siden. Ja, selv Fribytter havde ikke en kommentar til det. :)

Men hvad jeg kan læse herinde, så jeg meget enig i at jeg kan ikke se hvad Klopp skulle frasige sig et af de mest interessante jobs pt. for Liverpool. Han har et hold, hvis det lykkes ikke at sælge mere end der er gjort at stå med hold i semi i CL næste år.

Jeg er ikke sikker på at Rafa vil tilbage, og hvad har han egentlig også at vinde ved at komme tilbage?

Villa-Boas problem er nok, til trods for at han har skabt resultater, at han er så ung. Og presset vil være enormt på ham. Lynhurtig vil der drages paraneller med Chelsea-tiden, hvis der skulle opstå problemer. Det vil både være hans spillestil, hans alder der bl.a. vil stå for skud. Jeg tror dog egentlig han er interesseret i jobbet. Han er ung, har gå på mod, ønsker at vise han kan "håntere" PL. Men personligt for ham vil det være et kæmpe sats.

At hyre Martinez vil være at skylde sig i foden. Jeg ved godt mange taler godt om ham, jeg synes personligt han er overvurderet. Han har muligvis sendt talenter videre. Men han virker slet, slet ikke mentalt til at kunne arbejde med en "storklub".

Deschamps. Tjo... Går egentlig ind i den profil jeg snakkede om for en 1 1½ mdr tid siden. Han er udlandsk, han er forholdsvis ung af en manager at være (43 år), men har alligevel prøvet lidt. Med de jobs han har haft ville det være interessant at se om han kunne skabe noget med Liverpool. Bygge noget op. Jeg tror han har et fint overblik.

Og så må man også sande at Liverpool pt. ikke har samme tiltrægningskraft som var det for år siden. Der er rigtig gode muligheder det heller ikke hedder CL om 2 sæsonen, og det nok det der er hårdt at sluge.

For mig at se er det vigtigt at Liverpool har en langsigtet plan. Fx. top-6 næste år i PL. Gå langt i en af de hjemlige cupper, og så ikke få et pinligt EL exit. Måske også gå langt der. Og så bygge videre derfra. Og så kan man snakke om top-4 evt. skal jagtes igen. Men det vil tage tid.

Men bliver selvfølgelig spændende at se hvem der bliver ansat. Jeg tror bare chancen er stor for skuffelse, for jer Liverpool-fans, af hvem det bliver af navn.

17 maj 2012 - ca. et år gammel post. Det ville være synd at sige den blev modtaget godt sidste år. Men hvad fanden ligner det også en blå at gøre sig klog på de røde?!

Siden sidst, så blev det dog Brendan Rodgers der blev ansat. Og det lidt paradoksale er, at nu end at dem jeg ikke havde noget imod blev ansat hos jer, Martinez, nu er linked med os. Jeg håber dog at det bliver Vitor Pereira fra Porto der bliver vores nye træner. Outsider Malky Mckey.

siden sidst er Juventus også løbet af med endnu et Mesterskab, og Liverpool må tage til takke med med 7-plads.

Det ikke overraskende, som man også kan læse fra min post. Jeg må indrømme, hvor jeg synes det var nemt at sige noget om den her sæson, så bliver det langt sværere næste år. Et forsigtigt bud vil være mellem 5-8.

Men hvordan ser i Liverpool-fans på det? Er tilliden til Rodgers der stadig? Og vil man acceptere endnu et år uden det hedder sig top-4?

for mig at se virker det som om at "sandheden" er gået mere op for jer. Hvilket også vil fjerne lidt af presset på Rodgers. Og det vil gøre kommende sæson interessant. Hvad sker over sommeren, plus at en klub som Liverpool med stolte traditioner ikke vil gå med til endnu en 7-plads.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Nixon000
60mio£ at handle for?

Selv med eventuelle salg, kommer Liverpool ikke til at have 60mio£ at købe ind for. No wayHvorfor ikke det..?

De kan købe spillere for en milliard til Red Sox men ikke spillere til Liverpool for det halve?


Reina er en komplet umulig målmand efterhånden, forstår ikke nogen vil beholde ham, og at klubben går ud at siger han ikke sælges er meget nomalt og det er jo snart heller ikke Rodgers der bestemmer hvilke spillere der kommer ind eller forsvinder, det har vi et udvalg til at afgøre hvis rygterne taler sandt.
Skrevet af Toffees
Hvad er min point så med at genposte indlægget. Det klart jeg på ene eller anden måde vil måde kritik igen. Det selvsagt.

Men jeg så sidst et lidt nosseløst derby, og det er trist. Jeg vil også gerne stå til regnskab for det man prøver forusige. Og så vise, at det er nu ikke bare fordi det var fra en blå, som fribytter bl.a. var inde på. Jeg ser nok mig selv mere som kynisk analytiker.

Og så forhåbelig lagt op til debat hvor i ser Liverpool kommende sæson. Hvad skal der ske med jer? Tråden har jo også været lidt død.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Banksy
Hvis man går ud fra, at holdet ikke starter pinligt, og historisk elendigt igen næste sæson, så tror jeg på at Liverpool kan blande sig i top 5. Jeg håber naturligvis på bedre, men som holdet ser ud pt. selv med forstærkninger, så sætter jeg spørgsmålstegn ved stabilitet og bundniveau, som endnu engang har vist sig at være problemer for Liverpool. Men fremtiden ser lysere ud, end den gjorde ved opstarten til denne sæson, jeg håbede på top 4, men realistisk set forventede jeg en placering omkring 6. pladsen, idet Rodgers naturligvis skulle have noget tid til, at få sin filosofi ind, og med spillere som Coutinho, en Gerrard i fantastisk form igen, nogle unger talenter på vej frem, så tror jeg mere på europæisk fodbold end jeg har gjort længe, selvom det "kun" vil blive Europa League.

Der skal dog rettes op på defensive, der har været alt for ustabil, der er ingen spillere på den linje, der har holdt et konstant acceptabelt niveau, Johnson, Carra, Agger, Enrique har alle være brialliante til tider, men hver eneste af dem har også kostet kampe og point, ligesom Reina også har. Men selv med alle problemerne, synes jeg for første gang der virker til, at være sat en plan og et systemt i spil, der bliver fulgt mere nøje end det har været tilfældet i en del år, og det er vel og mærke en plan som jeg tror på kan blive fuldført. Om den så kan blive ført helt ud i livet må fremtiden vise, intet er jo sikkert i sport.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af Sophus Krølben
Toffees,

da du postede dit oprindelige indlæg var det under en af mine mindre aktiver perioder i forummet, så har først set det nu.

Sammenligningerne med Juventus - og sammenfaldene i ligaplacering - er da sjove, men jeg tvivler på, at man kan sidestille de to ligaer, særligt når det gælder økonomisk udvikling og kaptialindsprøjtninger fra diverse eksotiske rigmænd. Jeg antager dog, at Juventus-sammenligningen blev rigeligt (ud)debatteret dengang, så lad mig fokusere på andre dele af indlægget.

"Er tilliden til Rodgers der stadig?"

For mit og antageligt flertallets vedkommende: JA!

Selvom der findes nogle få utålmodige sjæle derude, denne tråd inklusive, der jævnligt bringer emnet om trænerfyring op efter et par uinspirerede og/eller ineffektive indsatser, så er fleste med på, at Rodgers skal bruge tid på at bygge holdet op.

"Og vil man acceptere endnu et år uden det hedder sig top-4?"

Det er svært at se, hvordan Man United, City og Chelsea skal overhales. Der er allerede niveauforskel nu, samt manglende midler til at kunne konkurrere fremadrettet også, så der er der allerede taget tre pladser. Jeg tror egentlig ikke, at Spurs og Arsenal er så langt væk som man umiddelbart kunne forledes til at tro, og hvis Rodgers får fortsat fremgangen, tror jeg godt man kan spille med om top-4 relativt snart; det er dog ikke det samme som at siger, at vi faktisk slutter på fjerdepladsen, da Arsenal, Spurs og Everton (afhængigt af jeres managersituation) også vil lægge billet ind, men så længe vi kan være med i opløbet næste år, vil jeg være tilfreds. Derfor vil jeg rette dit 5-8 estimat til 4-7 og indskyde, at godkendelse af en 7.-plads vil være betinget af at slutte pointmæssigt nær nr. 4.

"for mig at se virker det som om at "sandheden" er gået mere op for jer."

Nu ved jeg ikke, hvad der blev givet udtryk for her i tråden på denne tid sidste år, men de fleste supporters jeg kender har nu godt været klar over i længere tid (vel siden Hodgson), at vi ikke har hverken truppen, manageren, eller pengene til at kunne spille med om mesterskabet eller det der ligner i de kommende par år.
Aaahhh banter
Skrevet af Sophus Krølben
"Og så forhåbelig lagt op til debat hvor i ser Liverpool kommende sæson. Hvad skal der ske med jer? Tråden har jo også været lidt død."

Der er muligvis ikke samme aktivitetsniveau som dengang debatten gik, om Houlliers catenaccio-inspirerede spil kunne forsvares med, at det gav resultater - det var tider! Det virker dog lidt overdrevet at kalde tråden død.

Det er dog værd at bemærke, at mange af de problemstillinger du bringer til torvs (om Rodgers er den rette, hvilke forventninger man kan tillade sig at have til næste år, hvor på banen vi mangler forstærkninger for at blive mere stabile og effektive, etc.) har været debatteret ofte og rigeligt henover sæsonen. Vi kan da fint tage den igen nu hvor sæsonen er ved at være slut, men mange af de diskussionsemner du lægger op til er bare allerede blevet taget, hvilket måske forklarer, hvorfor tråden ikke er ved at koge over nu.
Aaahhh banter
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg vil tro at vi med de rigtige 3-4 forstærkninger (af samme klasse som Coutinho og Sturridge minimum) vil spille med i top 4-5 stykker næste sæson.

Imodsætning til Everton, der hvis det lykkes for Moyes at tage 2-3 af de bedste spillere med sig til United, nok ikke skal stile så højt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Nixon000
Det kunne jo os være at Moyes har lavet en aftale med Everton om ikke at tage de bedste med, ligesom Rodgers åbenbart har.
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, en aftale magen til den som Rodgers havde med Swansea om ikke at tage Joe Allen med til Anfield er da en mulighed.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Not That Duncan
Det kunne jo os være at Moyes har lavet en aftale med Everton om ikke at tage de bedste med, ligesom Rodgers åbenbart har.

Elegant beskrivelse af Allen. Nu var Liverpool nødt til at bede Swansea om lov til at ansætte deres manager, så var givetvis nødt til at indvillige i den type krav. Moyes´ kontrakt er udløbet. Moyes behøver strengt talt ikke at love Everton noget.
Skrevet af Toffees
Bansky, kan godt li´ dit indlæg. Det er eftertænkt og ydmygt.

Jeg så lidt af "being Liverpool" i går inden øjene blev lukket. Og der var de ældre fans træt af træner som kom kortvarigt. Så de ønskede Rodgers kontrakten ud stort set.

Men det også muligheden at man netop, som du er inde på, kan bygge videre fra en spilkoncept. Men man har lige været nede og "vende". forstået på den måde, at resultaterne har ikke været der, gledet ud af Europa fodbold. Støjen omkring Carroll. Nu er der nok mere arbejdsfred til Rodgers. Og som du siger, så må målet være EL til næste sæson igen. Og helst via ligaen, da det selvsagt vil bringe jer tættete på top-4.

Men som jeg synes det var nemt at forusige denne her sæson, så jeg mere spændt på næste.

Sophus Krølben, ja, som du er inde på, var det også mere det sjove at 2 så store hold havde føltes af pluseligt. Juventus havde aldrig været i den situationen, hvis det ikke var for den skandale. Og det er om nogle også nemmere at komme tilbage i toppen i Italien end England.

Hvem tror du i får køb/solgt over sommeren?

D.B.R, jeg må ærligt indrømme at det svært at overskue Evertons situation pt. Jeg tror dog personligt ikke at Moyes henter andre end Fellaini i givet fald. Hvilket jeg finder reelt nok, da andre også kan have snøren ude efter ham.

Jeg nægter simpelthen at tro, at efter 11 år i Everton, at Moyes kunne finde på at hente Fellaini, Baines og Jagielka. Og skulle han hente lad os sige 2 spillere, så får vi jo også penge til at kan forsøge erstatte dem. Og når man ikke ved helt endnu hvem bliver ansat - jeg håber personligt på Vitor Pereira - så det svært at gætte om vi er sat tilbage, hvilket det naturligt at sige.

En Barkley kunne jeg mere forestille mig han også ville hente, hvis det skulle være.

Men i kan vel ikke bare hente 3-4 forstærkinger sådan lige? Der skal vel også nogle ud så?

Hvad blev der af Skrtel? Jeg kan også huske jeg trak sammenligninger mellem ham, og vores årets spiller sidste år, Hentinga. 2 spillere som jeg ikke er fan af. Kan blive lidt for fabrils, manglende overblik, og helt udnødvendige sats. De mangler coolness. Ingen af de 2 er dog heller faste mænd på deres hold nu.

Men tak for saglige svar. :)
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af D.B.R. ©
Men i kan vel ikke bare hente 3-4 forstærkinger sådan lige? Der skal vel også nogle ud så?

Givetvis, men jeg mener at have læst et sted, at ejerne også vil smide penge efter forstærkninger igen.

Carroll er vel et godt bud på et salg.

Hvad blev der af Skrtel?

Ham blev overhalet af Carra, der har spillet et glimrende forår, men han er vidst stadig inde i varmen hvad næste sæson angår.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Sophus Krølben
Hermed Det store trupsammensætnings- og transferspekulationsindlæg.
Det var egentlig tanken at vente til sæsonen sådan officielt er slut, men vi kan vel lige så godt får det overstået, så here goes.

Nævneværdige transfers ud: Coates, Skrtel, Carragher, Assaidi (såfremt han kan kaldes nævneværdig), Carroll og/eller Suarez. Eventuelt Reina.

Ind: to midterforsvarere, en defensivt stærk midtbanespiller, en kant og muligvis en angriber.

Målmanden er der tvivl om. Reina har peaket, laver fortsat dumme drops ind imellem og lader ikke til at være typen, der passer ind i Rodgers´ filosofi om semi-tiki-taka fra egen målstreg og frem. Andre positioner på banen haster dog mere ift. udskiftning, så måske får han et år mere. Hvis ikke, så jeg gerne Begovic eller Mignolet hentet. Ingen af de to har dog markeret sig på hold, hvor der har været fokus på det langsomme opbyggende spil, så det er en ubekendt. Det bliver forhåbentligt ikke Vorm.

Forsvaret har været den primære akilleshæl i år, så det bør være øverste prioritet. Vi skal bruge to afløsere for Skrtel og Coates (og ikke mindst Carra, hvis han ikke overtales til en tørn mere). Johnsons dage er nok talte, men medmindre den perfekte afløser dukker op og kan hentes henover sommeren, gør han det fortsat godt nok til en sæson mere, da der pt. er andre positioner hvor udskiftning er vigtigere.

Jeg har ikke rigtig set ham i aktion, men baseret på hvad jeg har læst og hørt fra Lazio-folk, kunne jeg godt have fidus til Diakite som en fysisk stærk, men også taktisk intelligent spiller. Den anden ender kunne ende med at blive Ashley Williams - hvis man skal tro rygterne - hvilket dog ikke virker særlig ambitiøst imø.

Midtbanen fungerer generelt godt frem ad banen, især har Gerrard fundet sig til rette længere tilbage på banen, og Henderson er så småt ved at træde i karakter. Defensivt afhænger alt for meget dog fortsat af Lucas, der har været en blandet fornøjelse siden sin retur. Uanset om han med tiden formår at ramme sit tidligere høje stabilitetsniveau, er det for tyndt kun med Lucas som bølgebryder, da Allen bedst kommer til sin ret længere fremme.

Vi skal bruge en mand, der enten er mere specialiseret defensivspiller eller som har virkelig stærke kompetencer begge veje. Det kunne være Diamé eller Schneiderlin, selvom sidstnævnte måske allerede er ved at være for hypet til at Liverpool kan være med.

Angrebet har været stærkt med Suarez som enmandshær, og med købene af Sturridge og særligt Coutinho samt Downings genopstanden ser vi væsentligt stærkere ud en for seks måneder siden. Og kan Borini nu holde sig skadesfri i mere end et par kampe, er det som at få en ny spiller. Jeg tror vi vil se Sterling blive faset mere gradvist ind på holdet næste år end tilfældet var i denne, og at han vil tage mere og mere over for Downing, der får nok en sidste sæson.

Meget afhænger af, hvad der sker med Suarez og Carroll. Ryger Caroll, er det status quo. Ryger de begge, vil vi nok se en pæn sum penge smidt efter en ambitiøs erstatning (hvem vil jeg ikke spekulere i, da der er for mange ubekendte pt.). Ryger Suarez, kunne jeg faktisk godt se Rodgers - der tidligere har haft success med at spille med en target-man hos Swansea - forsøge at give en formstærk Carroll en chance mere.

Assaidi har været pinlig, og selvom holdet har klaret sig fint uden hans non-eksistens, vil en kantangriber mere, til at veksle med Coutinho eller afløse i de tilfælde denne rykkes ind på midten, være fint. Jeg har tidligere talt for Sinclair eller McManaman - sidstnævnte har næppe svækket sine salgsmuligheder efter i går. Desuden er unge folk som Shelvey og Suso fortsat på spring og fortsætter forhåbentlig udviklingen, selvom de (heldigvis) ikke bliver nødt til at spille hovedroller som tilfældet var tidligere i år.

Manageren hedder også Rodgers næste år, det bliver der forhåbentlig ikke nogen seriøs tvivl om. Med de rette tilgange og stabilisering af forsvaret er potentialet helt klart til stede til at fortsætte den positive udvikling og kigge opad i tabellen, ligesom Rodgers nu vil have et års erfaring med håndtering af medier og presset generelt i en storklub.

Alt i alt er jeg faktisk mere fortrøstningsfuld end jeg har været længe imellem to sæsoner. Ikke fordi vi nødvendigvis napper en fjerdeplads med største selvfølgelighed, men fordi der endelig er et mere langsigtet og lovende projekt undervejs, som vi forhåbentligt vil se det andet afkast af (det første har været spillet siden jul denne sæson) i det kommende år.
Aaahhh banter
Skrevet af Nixon000
Kort sagt, der findes ingen trylledrik der skaber et mesterskab kun penge og mange af dem.


Vi har ingen chance for at indhente United og City og Chelsea, kun Tottenham og Arsenal er vi tæt på, hvilket ikke kommer som en overraskelse da de os sælger deres bedste spillere.


Vi kan være heldige eller håbe på Rodgers opgiver at købe hans gamle spillere I Swansea for de skaber ingen topplacering.

En boldflytter som Allan kunne købes i Italien eller Spanien for det halve og siger meget om hvor ung og urutineret vores manager er, hvis vi skal have success skal han finde spillere på 17 til 21 år i Tyskland, Spanien, Frankrig og Italien som i løbet af kort tid udvikler sig til stjerner ikke Engelske spillere for der er for lidt kvalitet i dem.


Nu har vi fået citys talentspejder, så vi kan håbe det hjælper lidt for ellers ligner de kommende år en forfærdelig tid for Liverpool og deres fans.
annonce
0