Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sophus Krølben
Swordfish,

ser man på det helt forsimplet, er det jo svært at komme udenom, at han ikke just passer ind i den transferstrategi man ellers har svoret til. Desuden har der tidligere været sået tvivl ved Tourés spillemæssige niveau gennem flere år, så på den front virker det også lidt som et sats - og gør det med at sammenligne alder til en tvivlsom parameter. Endelig er det vist heller ikke uden fortilfælde, at spillere i den alder og med de meritter på CV´et forsøger at score så pæn en mønt på en fri transfer, at det klubben får relativt lidt valuta for pengene. Baseret på hvad mener du at vide, at han står til en lavere løn en Carra?
Aaahhh banter
Skrevet af liverpool91
Nu er der jo en klar indikation om, at hans rolle er trupfyld, og at købet af Toure i ligeså høj grad, er et resultat af de ikke fodboldmæssige kvaliteter manden har, som truppen i den grad skriger efter.
Papadopoulos er fortsat er det foretrukne transfermål. Dette køb er på ingen måde et sats, tværtimod.
Skrevet af Sophus Krølben
´Papadopoulos er fortsat er det foretrukne transfermål´

Det har jeg vist heller ikke sagt, at han ikke skulle være - tværtimod nævnte jeg, at vi efter Touré-transferen fortsat mangler en forsvarsprofil med mere fremtid i.

At Touré kan bringe noget erfaring, vindermentalitet og lederskab ind i truppen er også fint og væsentligt, men ikke nok i sig selv til at kvalificeres som en succes. Trupspiller eller ej, så må han forventes at skulle have en rolle spillemæssigt, ellers kunne man ligeså godt have hentet ham eller en anden til en trænerfunktion i stedet.

Carragher lod ved starten af denne sæson ikke til at være udtænkt så markant en rolle som tilfældet blev, hvilket viser hvor hurtigt forholdene kan ændre sig, ligesom vi i år har været mere forskånede for end hvad man normalt kan forvente. Så Touré skal nok komme i spil. Og da hans spillemæssige niveau længe har været under, hvad han præsterede da han var på sit bedste, er det et spillemæssigt sats.
Aaahhh banter
Skrevet af liverpool91
Det er da netop ikke et spillemæssigt sats, når han er tiltænkt back-up, og den samme rolle som han udførte i City. Jeg ser hans status som den Carra havde i starten af sæsonen, hvor han kan komme ind og presse Agger og vores nyindkøb, hvis der skulle gå Skrtel i den.
Skrevet af Fribytter
Jeg var ikke imponeret over Touré, da han spillede overfor Sterling, men klubben bør have et indgående kendskab til Tourés spillemæssige niveau, karakter og andre kvaliteter med alle de forhenværende Man. City-folk i klubben.

Og så er det ikke et brud med ´moneyball´-tankegangen at signe ældre spillere. De skal bare ikke koste særlig meget og være billige i drift, og det er så spørgsmålet, hvor meget Touré tjener. Indtil videre er jeg ikke stød på nogle gætterier i pressen, så det er svært at forholde sig til.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Jeg så tidligere i dag gætterier på 60k pund, men nu kan jeg selvfølgelig ikke finde artiklen.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Fribytter
Det kan imø. gå an, men nu sidder jeg selvfølgelig heller ikke med LFC´s regnskabstal foran mig. Carra tjente eftersigende £80.000 i ugen, så det er en besparelse i forhold til den løn. Og det er vel ca., hvad spillere som Henderson og Sturridge tjener.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
´Jeg ser hans status som den Carra havde i starten af sæsonen, hvor han kan komme ind og presse Agger og vores nyindkøb, hvis der skulle gå Skrtel i den.´

Der er forhåbentligt heller ikke to meninger om, at det er intentionen. Til gengæld er spørgsmålet, om Touré så kan gå ind på et nyt hold og tilbyde samme stabilitet som Carra, når det er påkrævet.

´Det er da netop ikke et spillemæssigt sats, når han er tiltænkt back-up, og den samme rolle som han udførte i City.´

En rolle, han angiveligt ikke har udført særligt imponerende (jeg har ikke fulgt ham tæt nok til at kunne give en tilstrækkelig førstehåndsvurdering). Så kan det godt være, at vi pt. ikke er på samme forventnings- og resultatmæssige niveau som City, men de spillere vi henter ind i truppen i den alderskategori bør fortsat forventes at have den fornødne kvalitet til at kunne træde ind i startopstillingen efter behov.
Aaahhh banter
Skrevet af Sophus Krølben
Fribytter,

der er næppe tvivl om, at han må acceptere en lønnedgang. Der lader dog til at være lidt delte meninger om, hvor meget han tjener nu; har læst gæt på både 90k og 120k. Set i det lys, at vi snakker om en mulig halvering af hans løn, må han være blevet ekstremt sweet-talked af Rodgers og/eller have opnået et højere stadie af selvindsigt. Hvilket selvfølgelig er fint. Men der fyger jo generelt altid en del tal i luften om den slags, der gør det svært at blive rigtig klog på. Skulle han ende med at tjene ca. det samme som Henderson og Sturridge (hvad end det så helt præcist måtte være), lyder det dog som en rimelig aftale for alle parter.

I forhold til det link du postede tidligere, så må det konstateres - mens vi venter på Duncan - at klubben lader til at have et øje for at ansætte solide PR-folk med integriteten på rette sted.
Aaahhh banter
Skrevet af liverpool91
En rolle, han angiveligt ikke har udført særligt imponerende (jeg har ikke fulgt ham tæt nok til at kunne give en tilstrækkelig førstehåndsvurdering)


Er det så ikke dumt, at udtale sig om hvorvidt manden har udført denne rolle tilfredsstillende eller ej?

Jeg vil egentlig gerne vide hvilke spillere du mener man istedet burde have hentet som erstatning til carra - som tilbyder de kvaliteter, og passer på kriterierne?.
Skrevet af Sophus Krølben
´Er det så ikke dumt, at udtale sig om hvorvidt manden har udført denne rolle tilfredsstillende eller ej?´

Tja, det er kun Liverpool, hvis kampe jeg ser på ugentlig basis i sin fulde udstrækning, hvilket ofte gør det nødvendigt med input fra medier og tilhængere af andre klubber for at kunne danne sig et indtryk af diverse spillere andetsteds. Og når der lader til at være tilpas kongruens i det man læser fra kilder man stoler på, virker det pålideligt at drage nogle konklusioner ud fra det. Men bevares, vi kan godt lade den ligge med en "lad os vente og se, hvad han kan når vi når til august", medmindre du har et bedre førstehåndskendskab til at argumentere for, hvorfor han skulle have gjort det godt for City?

I øvrigt har jeg i mine foregående indlæg netop skrevet, at jeg forstår logikken i at hente ham i forhold til balancen i truppen, og at hans ´blødere´ kompetencer kan blive et væsentligt aktiv. Når vi lader til at gå efter at få en helt ung spiller ind som ny forsvarprofil, er der nødvendigvis brug for en type som Touré i truppen. Det ville så være at foretrække med en spiller, hvis niveau ikke lader til at være for nedadgående, men man har nok tænkt, at Touré på en fri transfer ville give mest værdi for pengene. Og hvem ved, han kan da vise sig pludselig at blomstre op med luftforandringen.

Men et forsvar bestående af en Touré på et pt. tvivlsomt niveau, en notorisk skadesplaget Agger, en ung græker uden PL-erfaring (sandsynligvis), samt evt. Kelly eller Wisdom (afhængigt af, hvordan Rodgers vurderer deres roller ift. næste år) er imø. baseret på så mange ubekendte at det må kategoriseres som et sats, når der hele sæsonen er blevet snakket om, hvor vigtigt det er at få stabiliseret forsvaret.
Aaahhh banter
Skrevet af liverpool91
Det er vel heller ikke urealistisk at der bliver hentet hele 3 midterforsvarer i dette vindue, hvis både Skrtel og Coates ryger, samtidig med Carra og Wilson ikke er tilgængelige mere (ikke at sidstnævnte gør en stor forskel.)

Det satsede bliver den unge græker, såfremt det bliver en realitet, men så har man netop garderet sig fint, med en spiller, med pl-erfaring.

Hvad med Vermaelen, har der været nogle rygter om ham? hvis man fx kunne lave et bytte med Skrtel og cash.
Ved godt Vermaelen har haft en skidt sæson, men han passer vel ret godt ind som type og med agger? ved ikke om det er et problem, at de begge er ventrebenede.
Skrevet af Fribytter
Cadena SER Sport, Marca og Balague hævder, at LFC er blevet enige med Celta og Aspas om et skifte.

Prisen skulle være på £7,7 mio., og Aspas skulle tjene £26.000 i ugen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af MajorBuzzkill
Virkeligt en dygtig spiller, og så til en udmærket pris.

Men har han ikke lige været ude med en karantæne for at nikke sin modstander en skalle, og så endda mens sit hold slider i bundkampen? Jeg håber ikke vi får flere af den slags bataljer i næste sæson, hvis rygterne taler sandt og han altså er Liverpool-spiller til den tid.
Skrevet af Fribytter
Paco Herrera har beskrevet ham som Celtas Messi og monster, så han har et ry for et lidt ustyrligt temperament. Den perfekte erstatning for Suarez, når han nu smutter til Real Madrid til sommer...

Echo har i øvrigt også historien.

Jeg ved ikke, hvad jeg forventer mig af ham. Jeg forventer mig selvfølgelig, at han leverer mere, end hvad den arabiske Ronaldo har gjort. Han er måske en ny Garcia/Babel(første sæson)/Yossi - en god spiller at have på bænken.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af DanishBhoy
@ScouserTommy

Jeg så tidligere i dag gætterier på 60k pund, men nu kan jeg selvfølgelig ikke finde artiklen.


det står ihvertfald her...

http://www.cheshire-toda…erpool-fc/?
Is it cold in his shadow?
Skrevet af DanishBhoy
Liverpool skulle iøvrigt ha spurgt ind til Jesus Navas fra Sevilla

http://www.sportsmole.co…_86671.html
Is it cold in his shadow?
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Der går også heftige rygter om ham Aspas fra Celta Vigo.

Ifølge Marca skulle han være solgt. Echo har også bragt nyheden: http://www.liverpoolecho…er-4028633?
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af rozzer
Suarez bliver! Og kæmper med Aspas om flest karantænedage næste sæson! Bliver smukt!
From doubters to achievers.
Skrevet af Fribytter
@ Sophus

Nå ja, du har da helt ret ang. pr-folkene. I gamle dage forsvarede de automatisk fans uden at se tiden an. Idag anklager de automatisk fans. LFC er fulgt med tiden. Moderne klub.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0