Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sophus Krølben
Af de nævnte spillere er det kun Henderson, jeg for alvor ville have det svært med at se smutte. Og ja, til dels Reina, af samme årsag som ovenfor.

Der har godt nok luret nogle rygter om et Shelvey-salg, men det ville alligevel være en mærkelig disposition; man har vel investeret en del resourcer i knægten hidtil, og selvom han mildt sagt fortsat er noget usleben, virker det mærkeligt at ville sælge ham for småpenge nu, frem for at se ham bedre an med fast spilletid på et lejemål hos en PL-bundklub eller Championship næste sæson.
Aaahhh banter
Skrevet af Fribytter
Ja ok, lige ved Shelvey tror jeg, at klubben kun sælger, hvis det er med en pæn fortjeneste i forhold til købsprisen. Han er blevet rygtet væk for £7-8 mio., og det er imø. en fin pris. Shelvey mangler meget i forhold til Rodgers´ koncept, og det mod, som han viste i begyndelsen af sæsonen, slog over i en slags desperation efter at vise sig frem ved hver given lejlighed, og det resulterede i nogle forkrampede, klodsede og langsomme aktioner. Han kan sagtens vise sig at blive en god PL-spiller, og det er måske en god ide at få indført nogle videresalgsklausuler, hvis han sælges, men jeg har svært ved at se, hvor Shelvey skal få spilletid med køb af Alberto, Aspas og Mkhitaryan, og et lejeophold tror jeg ikke vil forøge værdien væsentligt, men det er selvfølgelig svært at spå om.

Coates kan nok erhverves for ca. £5 mio.. Resten ligger mellem £7-10 mio., tror jeg.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
Hvis man virkelig kan hente 7-8 mill på et Shelvey-salg, så bør man næsten også slå til. Jeg har dog svært ved at tro, at han reelt skulle ligge i det prisleje. Det er trods alt begrænset hvad han har fået af sammenhængende PL-erfaring, ligesom det fortsat fremstår lidt uklart hvor stort et talent han reelt er.

Generelt tror jeg man skal passe på med at sætte forventningerne/priserne for højt i forhold til salgsemnerne. Der er jo en grund til, at man måske vil forsøge at afsætte dem (eller ikke føle så stærk en besiddertrang, hvis en klub skulle vise interesse, om man vil), og det er vel relativt sjældent at en klub omkring 7.-pladsen kan forvente at indkassere 10 mill for sine reserver. Per styk. Udover en mulig oliesponsoreret overpris for Skrtel fra Rusland (og Suarez til Madrid, selvfølgelig), tror jeg således ikke vi skal forvente de store enkeltbeløb på den front.

Eksempelvis betalte Villa i sin tid omkring de 10 for Downing, da han var 25 og en PL-profil. Nu er han snart 29 og har en omtumlet tid i Liverpool bag sig - og muligvis ikke meget af en fremtid i klubben (afhængigt af hvem og hvor mange nye der hentes). Selvom priserne selvfølgelig også ændrer sig over tid, vil jeg blive overrasket hvis vi får mere end 5 for ham nu.
Aaahhh banter
Skrevet af Fribytter
Jeg tror ikke, klubben sælger Shelvey for meget mindre end det, men jeg kan selvfølgelig tage fejl. Klubben er dog under alle omstændigheder ikke tvunget til et salg for at skaffe penge til indkøb, og jeg tror, at Shelvey med sin nationalitet in mente og status som et af de større engelske talenter kan tiltrække sig en del interesse.

Jeg har dog svært ved at se, at £7-10 mio. skulle være for meget for Henderson, Skrtel og Reina. Jeg synes netop ikke, at det er at sætte forventningerne særlig højt.

Du har muligvis ret ang. Downing, men det tror jeg i lige så høj grad skyldes en lidt for høj løn i forhold til de klubber, som jeg kunne forestille mig, ville være interesserede.

Og så tror jeg ikke, at alle de nævnte spillere sælges, selvom de måske alle er undværlige. Det handler også om, om Rodgers kan få fat i de rette erstatninger, og det kan han jo nok ikk på et vindue.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slagside
Jeg har lidt svært ved at gennemskue, hvordan Rodgers tænker, når han siger, at han vil styrke bredden. Han har imø ikke haft et hav af deciderede rotationsspillere i foråret.

De tilgange, der kommer i dette vindue, presser jo nok Henderson og Downing endegyldigt ud af start-11´eren, og så er spørgsmålet, om Rodgers ser dem som oplagte rotationsspillere i sit spil.

Det kommer selvfølgelig meget an på, hvad der videre sker (specielt i forhold til Suarez-sagaen), men jeg tror, at han er villig til at gå langt for at afskibe Downing, Skrtel og Shelvey for at gøre plads til sine egne "signings". Håber og tror dog, at Henderson fortsat har en fremtid på Anfield.
Skrevet af Fribytter
Ja, nu må vi se.

Carroll skal dog under alle omstændigheder væk, før der sker noget stort, tror jeg. Men det bliver nok ikke et problem.

Not Brian Kettle ‏@briankettle 46m
#WHUFC medical should be no issue for Carroll as Joe Cole passed. As long as you can hold a cigarette in one hand and a burger in the other.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
Carroll skulle have bestået sit lægetjek. Med lidt held bliver det til næsten £20 mio. (£2 mio. for at låne ham, £15,5 mio. plus £2 mio. i klausuler for at købe ham).

Jeg frygtede en Aquilani, men heldigvis fandt Fede Sam vej til PL.

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Carlsen81
Lækkert med Carroll..

Der er er rygter om Atsu fra Porto til €3 mill - en ekstremt hurtig kantspiller med lidt flair også.

Derudover er der for tiden meget stærke rygter om at både Mkhitaryan og Luis Alberto skulle være på vej til LFC for at gennemgå lægetjek.

Rapporter om at Mkitaryan skal være Suarez erstatning.. Men han er jo Offmidt, og ikke angriber?
Skrevet af AlstrupLFC
Hvordan kan det være, at det kun er offensive forstærkninger, der er på vej til Liverpool?
Skrevet af Fribytter
Ilori meldes også på vej. Touré er blevet sikret.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Rapporter om at Mkitaryan skal være Suarez erstatning.. Men han er jo Offmidt, og ikke angriber?


Sturridge, Borini og Aspas er alle frontangribere, så der er vi dækket godt ind. Mkhtyryan kan spille alle de forreste pladser, men er bedst, når han kan drive mod mål, oms vi så imod Danmark.
Skrevet af Thømas
Første kamp bliver på Anfield mod Stoke.
“Winning trophies has made me put on weight.” - Rafael Benitez
Skrevet af AlstrupLFC
http://www.liverpoolfc.c…es-revealed

Stoke hjemme d. 17. aug., Aston Villa ude d. 24. Og United hjemme d. 31. Spændende spændende...
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Svært program omkring jul.

Everton away i november. Er der nogen der har været afsted til Goodison før? Rozzer?
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Lynild
Nu ligger sommerlandet således, at jeg er i Widnes omkring den 31/8 og kunne godt finde på at tage en tur til Anfield og se kampen, men kan man få billetter? Der er vist en eller flere her i tråden, der er connected :)
Skrevet af Swordfishtrombone
Et stensikkert kryds i 1. runde...
-
Skrevet af Lynild
Skrevet af jomic...
Et stensikkert kryds i 1. runde...


Ja, vi har ikke ligefrem tradition for at åbne ligaen med en sejr i forvejen.

Forhåbningen er vel at Pulis afgang og Hughes tilgang giver noget uro omkring strukturen og konceptet.

Men 1-1 er der nok ikke skyhøje odds på.
Skrevet af Jesse Pinkman
Carroll solgt.

http://www.liverpoolfc.c…arroll-sale

Kom så, Henrikh!
DIAZ MIO!
Skrevet af rozzer
ST

Yep, har været på the pit....


Fantastisk atmosfære og næsten lige før, det slår at være på Anfield i den omvendte kamp. Af "udebaneture" er det man skal satse på...
From doubters to achievers.
annonce
0