Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sophus Krølben
Borger, ja det har vi.

Fin første kamp med til tider rigtig flot angrebsspil og en åbningssejr, hvilket vi ikke har været forvænt med på det seneste. Mignolet spillede med debutantnerverne uden på den ellers så smukt designede målmandstrøje, men straffesparksredningen gav ham forhåbentligt et selvtillidsboost til de kommende kampe.

Forståeligt, hvis man var bekymret for at smide sejren til sidst, men forhåbentligt bliver det ikke en ny vane at vi skal spille bande med hjørneflaget i 92. minut af hver eneste kamp, særligt ikke mod et bund-10 hold. Det var lidt klamt at se på.
Aaahhh banter
Skrevet af D.B.R. ©
Fin start på sæsonen omend den kamp burde være lukket længe før Agger kvajede sig.

Det offensive spil flød fint, og vi spiller os til en masse chancer.

Mignolet virkede usikker i første halvleg, men fik da lige taget grundigt revanche til sidst.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af stolpesten
Når man lige sidder og ser en flok Arsenalspillere der bare piver og brokker sig konstant, så tænker man : Suarez ville passe perfekt hos Arsenal ...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af FalconLFC
Mon ikke selv en Suarez ville betakke sig for at være med til den gang tøsefodbold. Mindes ikke at have set et hold brokke sig så meget til og over dommeren
Skrevet af D.B.R. ©
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af 61
Med en spiller eller to ser denne sæson meget spændende ud.
Liverpool FC & Trabzonspor!
Skrevet af VCC
Piver og brokker sig konstant? Åh, så er man da for alvor landet i Liverpool-tråden. Så du Anthony Taylors præstation?

Tøsefodbold? Jeg formoder, at Glen m.fl. bare gled uheldigt idag.

Coutinho var - på trods af sejr og fin dommerpræstation - da også en lille hidsigprop idag.
negative spiral http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/2999849.stm
Skrevet af chri-liverpool
Ville jo være en større bedrift hvis han scorede. 5 skud 2 brændt 4 af de skud ned i venstre hjørne. Og så skyder idioten fandme nederst til venstre igen...


Han havde nu scoret på 3 ud af 4 ud det nederste venstre hjørne.


Det er et serie 5 straffe. Han skyder bare hårdt midt i, men fordi man som regel giver bolden et unødvendigt skru med højrebenet vil den lande mod venstre.


Det var nu et fint straffespark, og der er absolut intet der antyder, at han sigter i midten.
Skrevet af Gomara
http://www.bbc.co.uk/spo…ll/23726857

Tillykke med Aly Cissokho, backup for Enrique det næste års tid. Så skulle aftalen blive permanent efter lejeaftalens ophør. Synes nu ikke han er så god, men han kan vel godt spille de kampe, hvor Enrique har karantæne/ er skadet.
Skrevet af 61
Fornuftig handel.
Liverpool FC & Trabzonspor!
Skrevet af Swordfishtrombone
Jeg er meget glad for sejren i dag. Ser godt ud.

Jeg vil bare brokke mig over en ting. Enrique, du gjorde det generelt fint, men jeg troede vi havde en aftale om, at du ikke skal forsøge at score uden for feltet (og helst heller ikke inden for).

For to sæsoner siden var det af og til meget slemt, i hvor høj grad han for søgte sig ude fra (med 0 mål til følge). Sidste sæson blev det så vidt jeg kunne observere bedre (og scorede endda twice), og i dag var der desværre tendenser til, at han atter ville skyde ude fra. Stort set hver gang resulterer det i målspark. To mål i 65 kampe for Liverpool, 1 i 119 kampe for Newcastle. Alt, alt, alt for mange skud på mål. Den bold skal bare afleveres.
-
Skrevet af stolpesten
Åh, så er man da for alvor landet i Liverpool-tråden. Så du Anthony Taylors præstation?


Ja, så hele kampen og var imponeret over en dommer der endelig "tør" dømme de, som udgangpunkt tvivlsomme kendelser, mod et hjemmehold .. Kendelser der faktisk var rigtige, efter man så dem i replay.. Man kan ikke sætte en finger på den dommerpræstation.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Fribytter
Sophus, det ser ud til, at du havde ret ang. Henderson. Det er imø. meget positivt, hvis Rodgers satser mere på Henderson i denne sæson. Han burde dog have scoret i dag.

Ellers en fin sejr. Hvorfor Agger skal tage den med hånden til sidst, må guderne vide, men det var i den grad en kærkommen mulighed for Mignolet - han havde noget at rette op på efter at have tabt bolden på et indlæg og ramt en Stoke-spiller på et spark inden for de første tyve minutter.

Coutinho var rigtig god, men han traf til tider nogle forkerte beslutninger og smed bolden lidt dumt væk. Det bliver forhåbentlig bedre. Jeg var meget imponeret af Touré idag. Kampens bedste for LFC imø.. Aspas gjorde det også fornuftigt, og mod en modstander, der vil lidt mere frem ad banen, skal nok være giftig.

Jeg kommer i øvrigt aldrig til at forstå Stoke-stilen. Det ser ud til ikke at være helt så udtalt under Hughes, men det handlede stadig om at pirre og irritere med markeringer efter, at bolden var spillet videre, og sene eftertacklinger. Og så så vi igen N´Zonzis mellemting mellem en lussig og et skub i hovedet. Han har en evne til at slippe fra den slags uden at få kort. Dog ikke helt så slemt som dengang for Blackburn:
http://www.youtube.com/w…4grGuNz265g

Nå ja, og Lucas ser ud til at være tilbage for fulde omdrejninger.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sophus Krølben
Jep, enig mht. Touré. Fortsætter han på den måde er det spillemæssigt en klar opgradering fra Carragher. Han havde også en springkraft i hovedstødsduellerne, jeg ikke havde forventet.

Swordfish,

en ekstra lille krølle på Enriques trang til at tyre er, at hans to Liverpool-mål jo begge er scoret på kanten af det lile felt (!) efter gennemspillede angreb. Når han tager løbene ind er det netop, han bliver farlig, og det måtte imø. gerne blive forsøgt lidt oftere.
Aaahhh banter
Skrevet af FalconLFC
Ser hellere at Enrique skyder bolden til indkast end mister den og vil bliver fanget på kontra. Vil triller rigeligt foran feltet og nogle gange skal der trykkes af, så modstanderne ikke bare kan tillade sig at stå fladt.

Men lidt skud træning kunne han godt bruge
Skrevet af Sophus Krølben
Han har aldrig været særligt god til at skyde udefra, og lidt skudtræning ændrer næppe radikalt på dette. Lad Gerrard og Coutinho om det.

Hvis man har Agger, Touré og Lucas til at støtte defensivt og også Gerrard liggende dybt, bør der ikke være noget til hinder for at Enrique kan tage løbene ind på samme måde som Johnson gør i modsatte side. Bortset altså fra at Enrique har en væsentlig mere direkte søgen mod mål end Johnsons slalom-pis på kanten af feltet.
Aaahhh banter
Skrevet af flotfyr_17
The Times update on Willian

Willian will decide by tomorrow whether to move to Tottenham Hotspur after they hijacked his proposed move to Liverpool last night.
Tottenham could break their transfer record for the third time this summer after offering about £27 million for the Brazil attacking player.
Liverpool have made a similar bid and Willian, who is expected to arrive in this country today, has asked for time to consider the offers.


Sådan er det evigt og altid med Spurs for tiden. Den handel skal bare i hus, da det helt sikkert vil fuldende vores ageren på tranfermarkedet rent offensivt!
Liverpool
Skrevet af D.B.R. ©
Spurs bruger ikke mange penge på scouting, men overlader det til os, og så snupper de den ene spiller efter den anden foran snuden på os.

Lad os håbe, at det kikser denne gang.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af flotfyr_17
Præcis... Dog har de ikke haft held med de spillere, som de den senste tid har købt (Gylfi og Dempsey). Det ændrer dog ikke på, at det er frustrerende, at det sker så ofte. Nu har Willian trodsalt talt rigtig pænt om Liverpool og har givetvis fulgt dem i en længere periode. Fingers crossed.
Liverpool
Skrevet af Slettet(321402220608)
lad dog børnene, med det de viste igår trænger de vel også til forstærkning.
annonce
0