Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RedPoppy
Synes vi forsvarsmæssigt spiller en suveræn kamp, og Sakho ser virkelig ud til at være et monster. Vi kommer jo bare til at stå for langt tilbage på banen, så vi bruger for mange kræfter uden bold. Det har intet med at være defensive at gøre, det har bare noget at gøre med at vores presspil er for nemt at spille sig ud af.

I mine øjne er der for langt imellem midtbanen, og angrebet, og når Aspas, Sturridge, og Sterling/Moses var så dårlige til at holde fast i bolden ind til der kommer hjælp, ja så kom Swansea til at sidde på hele lortet, dog uden at være specielt farlige.

Jeg tror det kommer til at blive bedre når Suarez kommer tilbage.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Lynild
Jo ældre man bliver, des mere bitter bliver man. Sakset fra en længere rant på Liverpool Echo, fik mig til at smile:

In the final 20 mins we made Jonjo look like Frans Beckenbauer that´s how bad we were
Skrevet af 61
Lige i sådan en kamp vi mangler El pistolero
Liverpool FC & Trabzonspor!
Skrevet af jomic...
Skrtel blev kampens spiller igår. Meget fortjent efter en solid indsats. Eneste konkurent var Mignolet, der igen reddede os point.

Jeg var lidt efter Sakho igår, men synes retfærdigvis at det var en nogenlunde debut. Der er ingen tvivl om at han lige skal i kampform og afklimatiseres til PrL.

Vores primære problemer ligger som flere nævner i at vi kun kan spille en halveg. Det virker som om vi ikke har kræfter til 90min endnu, hvilket forhåbentlig bare betyder at vi ikke har den fysiske form endnu - i så fald er det jo positivt at stå med 10p efter 4 kampe og en fysisk formkurve der næsten kun kan gå opad.

Uden at være ekspert, kan det også have noget med BRs tilrettelæggelse af den fysiske træning at gøre. Vi kom også sløvt igang sidste år, men har til forskel bare en bedre trup nu - og heldet har gjort vi har klaret den på marginalerne. Hvis truppen formår at peake efter nytår som den gjorde i år, lover det jo meget godt for en bedre slutplacering.
Skrevet af Bilbilo
Coutinho, Sturridge, Moses, Gerrard og Suarez er klasser over de fleste i Premier League. Og dertil er Sakho, ommend han lige skal i omdrejninger, også et stort potentiale - ligesom Sterling også har.

Har Louis Suarez ikke udstået karantænen nu? Og er der plads til Coutinho, Sturridge, Moses, Gerrard og Suarez i en start-ellever?

I min optik burde Kolo Toure benyttes som højreback, nu hvor Jones er udgået - Wisdom var vel svageste led igår.AFC AJAX
Skrevet af howalt90
Skal vi nu ikke lige lade Moses vise mere end 55 gode min de sidste 6 måneder før vi kalder ham klasser bedre end alle andre?
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Lynild
Sakho kom da nogenlunde fra land, ser stærk ud i duellerne - Bony blev markeret helt ud, og Michu fik kamp til stregen af både Skrtel og Sakho.

Shelvey er mere end heldig at få bolden med og score det første mål, men Sakhos store bevægelser får det til at se voldsomt ud, hans tackling.

Og hvis forsvar og midtbane spiller med zone-opdækning, laver han en klar fejl ved Shelveys dybdeløb ved 2-2 målet, men vi ved jo ikke hvad aftalerne er, kun at hverken Gerrard og Lucas ikke følger manden, men lader ham gå videre til forsvaret, hvor Sakho har fulgt angriberen og efterladt et frit rum. Men igen, det er ikke til at sige, hvad aftalerne er, om ikke andet kan det bero på en kommunikationsfejl.
Skrevet af Swordfishtrombone
Burde vi ikke tage og forlænge med Skrl, mens tid er?
-
Skrevet af jomic...
Har Louis Suarez ikke udstået karantænen nu?


Nej.
Skrevet af Lynild
I min optik burde Kolo Toure benyttes som højreback, nu hvor Jones er udgået - Wisdom var vel svageste led igår.


Prøv at tælle hvor mange indlæg der kom fra Swanseas venstre side, efter Toure kom ind. Både Henderson og Toure blev rundet og overspillet indtil flere gange.
Skrevet af D.B.R. ©
Sakho skal naturligvis have en chance for at falde til før man fælder dom.

Men han så godt nok skidt ud i forbindelse med begge Swanseas scoringer.

Agger har bare snart at være klar igen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
Hehe, Rozzer. Man kan altså (heller) ikke hormonbehandle sig ud af den franske syge.

@ Sword

Har Skrtel ikke næsten lige forlænget kontrakten?

@ Ang. Sakho

Jeg synes måske, hans andel i det andet mål overdrives en smule. Bony trækker trods alt ned i banen, og det er ikke decideret forkert af Sakho at følge ham. Han er bare lidt sløv i det. Wisdom har imø. en større andel i målet ved at læse situationen forkert og dermed komme for sent i forhold til Michu. Men ud over det er det jo fremragende angrebsspil, hvor fire førstegangsafleveringer/afslutninger resulterer i et mål.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af BluenoseDK
"Coutinho, Sturridge, Moses, Gerrard og Suarez er klasser over de fleste i Premier League."

HAHA det er squ nok det sjoveste jeg har læst på Bold.dk nogensinde !!
NIL SATIS NISI OPTIMUM
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Det indlæg af bilbilo er ret morsomt. Kolo på højreback i Rodgers´ system (edit)?

Sakho var en kæmpe skuffelse i går. Han har 3 dueller på kanten af feltet hvor han satser hele butikken og fejler. En af de aktioner resulterede i en Shelvey scoring, hvor Sakho så dog ikke var den eneste der så skidt ud.

Jeg synes generelt han virkede utrolig shaky, og jeg blev urolig hver gang han var i mand-mand dueller, eller var i boldbesiddelse. Skrtel var klasser bedre, og også min MoM.

Wisdom står rigtig fint i defensiven synes jeg, men han må være en af PrL´s dårligste med fødderne. Ingen kreativitet, ingen teknik, og slet ikke en god nok pasningsspiller. Jeg kan ikke se ham have en fremtid på backen. Måske centralt, men der er han langt bag køen.

Aspas skal for alvor til at vise noget. Hans førstegangsberøringer er ikke gode nok, hans beslutninger heller ikke - om det skyldes hans generelle niveau eller at han skal vænne sig til tempoet må vi se. Jeg er ikke just optimistisk.

Og så ved jeg ikke hvad fanden der er galt med holdet i 2. halvleg. I alle kampe har vi stået ualmindeligt dybt de sidste 20 minutter. Jonjo Shelvey pissede op og ned af os igennem hele 2. halvleg, og der var kolosalle problemer med pasningerne fra det øjeblik Swansea scorer til 2-2. At vi får ét point er ikke nær så skuffende som det makværk af en 2. halvleg drengene præsterede i går. De virker simpelthen ikke til at være i god nok form til 90 minutter, og det er jo virkelig alarmerende.

Henderson arbejdede rigtig godt i går, og virker til at blive bedre og bedre. Jeg synes dog stadig han bliver spillet lidt ud af position, men det systemet kommer ham dog alligevel til gode, da kanterne søger meget centralt. Det fungerer bare ikke særlig godt offensivt når makkeren hedder Wisdom eller Kolo.

Det er muligvis en hård dom, når man tænker på vi er på førstepladsen og ikke har det store at brokke os over. Det skal dog siges, at hvis vi spiller flere 2. halvlege som vi gjorde i går, så kommer vi ikke i det fine selskab.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af rozzer
Det med vi brokker os? Intet nyt!

08/09 sæsonen brokkede vi os konstant over spil, resultater og Robbie Keane, indtil førstepladsen gled os af hænde henover foråret. Derefter var vi store optimister.

Således er det kontrastfyldt at være Liverpool supporter.


Tommy, du tager nu over til Southampton kampen med os på duksepladsen. Det havde ingen, end ikke din fatter forestillet sig. (han har ikke besvaret min mail)

Husker da jeg så os på Anfield spille 1-1 mod Everton, og vi røg på førstepladsen i den nævnte 08/09 sæson. Kunne ikke glæde mig! Var så pisse sur på Yossi over at have begået det satans frispark til resulterede i at..suk..Cahill udlignede og den blå halvdel af Merseyside, vandt deres mesterskab.
From doubters to achievers.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Heldigvis har vi da også en masse at glæde os over.

Det er præcis fordi jeg skal afsted lørdag, at jeg er urolig over den tendens med 2. halvleg. Plus at Coutinho gik ud, og Agger er tvivlsom. Men at ligge over Everton, og tilmed nummer 1 luner en hel del.

Et pointtab mod Everton kan gøre selv den mest rolige fan harmdirrende, så den følelse du har haft siddet med, kan jeg sagtens forstå. Jeg har oplevet at tage afsted til en vinterkamp der blev aflyst. Så vil man næsten hellere se en 0-0 kamp.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af rozzer
Jeg topper lige din aflyste kamp, med den islanske askesky. Der gjorde at vi, som vi stod og skulle afsted til lufthavnen, måtte aflyse alt. Har stadigvæk et problematisk forhold til Island på den baggrund.
From doubters to achievers.
Skrevet af howalt90
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Swordfishtrombone
"
08/09 sæsonen brokkede vi os konstant over spil, resultater og Robbie Keane, indtil førstepladsen gled os af hænde henover foråret. Derefter var vi store optimister.

Således er det kontrastfyldt at være Liverpool supporter."

Hahaha. Point taken.


Må dog tilføje at 8 uafgjorte i 11 kampe hen over december og januar var berettiget brokkeri. Det var vidst også heromkring, vi mistede førstepladsen, efter 3 uafgjorte i streg i januar. Forklaring: Noget med Benitez og en seddel, Gerrard og en kommende retssag.

Fribytter:

Jeg tog fejl. Læste 14 et sted, men den udløber i 16.


-
Skrevet af rozzer
Man kan altid skyde skylden på Phil Collins! Og det bør man!
From doubters to achievers.
annonce
0