Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af lindkvist
Reina tilbage, ja tak!
Skrevet af J.M
Hahahaha, vanvittigt! Han er tilbage!
Skrevet af Merseysides
Haha. Det her er fantastisk. Hvem sagde at marginalerne ikke var med os? :-)
\\\\\\\" Hendo er et løbesvin \\\\\\\"
Skrevet af thomas.p
VIGTIGT!! Efter utallige år med halv kedelige kampe, så er det en fornøjelse at følge holdet i år!
Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet.... Tak fordi i kiggede med.
Skrevet af Merseysides
VIGTIGT!! Efter utallige år med halv kedelige kampe, så er det en fornøjelse at følge holdet i år!


Det er aldrig kedeligt at følge Liverpool. ALDRIG!!
\\\\\\\" Hendo er et løbesvin \\\\\\\"
Skrevet af Sandersen
Hvor længe sidder Enrique ude endnu? Jesus Christ Cissokho spiller ringe
Skrevet af AlstrupLFC
Reina tilbage, ja tak!


Haha, det var ikke lang tid, der skulle gå, før Mignolet blev smidt ud i kulden.
Skrevet af Sandersen
Er Mignolets og Reinas styrker og svagheder ikke lidt de samme? stærke på stregen mindre gode i feltet. Og så er Reina væsentlig bedre med fødderne. Begge ser ud til at tabe hovedet engang imellem, og lige umiddelbart mindes jeg ikke, at Reina var en bedre sidste skanse end Mignolet indtil nu har vist sig at være, men det kan være det bare er mig.
Skrevet af D.B.R. ©
Fantastisk underholdning i en kamp med to gavmilde forsvar.

Tyndt straffe, men med tanke på hvad vi er blevet snydt for i løbet af sæsonen er det da dejligt med en gavmild dommer.

Første sejr ude over Stoke i PL nogensinde, herligt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af rozzer
vanvittig kamp! Skal have et forsvar snart.

Sterling, Suarez, Sturridge og Hendo var fremragende i dag.
From doubters to achievers.
Skrevet af ScouserBoy
Skidt kamp af Cissokho i dag. Han har været meget udskældt, men jeg synes det her har været hans klart ringeste kamp. Ellers synes jeg faktisk han har leveret okay, overordnet set. Kan det ikke passe at jeg har læst at Enrique er begyndt at træne og ventes kamplar i løbet af nogle uger? Ville være fantastisk. Ingen tvivl om at han er savnet!
Jeg er utrolig godt tilfreds med de fire centrale forsvarsspillere, vi har i vores trup. Det er ikke der vi mangler bredde i hvert fald. Kolo har gjort det rigtig godt for os, i dag var dog ikke lige hans bedste kamp.
Man kan jo ikke komme udenom at vi har lukket lidt for mange mål ind i forhold til de øvrige tophold, men jeg synes faktisk ikke det er fordi vores 4 bagerste spiller ringe eller at vi savner kvalitet. Personligt, mener jeg at Skrtel er en af PLs bedste forsvarsspillere sammen med Kompany, Koscielny, Jagielka og måske Merte, som i hvert fald har ret et godt niveau i år. Jeg ser ham og Sakho som en stærk duo i fremtiden. De er begge to aggressive forsvarsspillere, men også begge to uhyggelig stærke defensivt. Jeg forventer også at Sakho med tiden (når han får lært engelsk osv.), vil træde mere i karakter i den dirigerende rolle. Siden han en overgang var anfører i PSG, endda som meget ung, må han have nogle lederegenskaber i sig. Så har vi Agger som jo stadigvæk er en fremragende fodboldspiller, men som jeg ikke lige ved hvordan jeg skal placere. Hvad skal der ske med ham? Han er vice-kaptajn og har vist så meget loyalitet over for klubben, så det er faktisk en rigtig svær situation Rodgers står i på det punkt.

Ellers må man sige at det var en utrolig vigtig skalp vi fik taget i dag. Britannia er altid er helvede, så jeg synes faktisk vi leverede en top-præstation i dag. Nu venter så to hjemmekampe, hvor vi selvfølgelig skal vinde over Aston-Villa, selvom det selvfølgelig på ingen måde er nogen walkover. Hvis vi så kan slå et ellers godt spillende Everton mandskab, så vil det pludselig begynde at se rigtig godt ud, selvfølgelig. Så vil vi ligesom få skabt et momentum og desuden have fået flere tilbage fra skadelisten (Enrique, Allen og Sakho), hvilket kan give truppen et yderligere boost. Med en enkelt signing eller to inden vinduet lukker, gerne en gardering til backs og en spændende central midtbanespiller eller en kant/angriber type. Til den position, kunne jeg faktisk godt tænke mig Griezmann fra Sociedad, som jeg synes virker ret spændende. Han er ikke så fysisk, men han er målfarlig, forholdsvis hurtig, bevægelig og teknisk stærk. Ligger nummer 3 på topscorerlisten i La Liga. Har i øvrigt et udviklingspotentisle i kraft af hans unge alder. Ved dog ikke hvor dyr han ville være eller hvor realistisk handlen er, men ingen tvivl om at han er en spændende spiller i hvert fald.
Alt det i mente - med to sejre i de næste kampe, et par signings og folk tilbage fra skader, så vil det jo være en perfekt januar måned og så kan vi virkelig se frem til et spændende forår. Det er den optimistiske udlægning af de kommende to ugers tid, som kan blive rigtig spændende, hvis scenariet realiseres. Svært, men bestemt ikke urealistisk.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af D.B.R. ©
Med hensyn til Enrique:

JOSE ENRIQUE - venstrebacken har slitt med en kneskade i lang tid og ble operert i slutten av november.
Tilbake: Spanjolen vil ikke være tilbake i full trening før i begynnelsen av februar, etter å ha gjennomgått en vellykket kikkhullsoperasjon.


Sakset fra liverpool.no.

Der går 3-4 fire uger endnu før han er klar.

Edit: smed lige et "uger" ind i ovenstående.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Swordfishtrombone
Glimrende med en sejr i går. Fantastisk offensivt.

Det negative var forsvaret igen, igen. Vi har netop diskuteret det. Mignolet så atter skidt ud ved et mål, men han kan formentlig finde tilbage til efterårets niveau. Og så skal han lære at gribe bolde eller bokse dem længere væk, fylde mere i feltet.

Det er i øvrigt ret bemærkelsesværdigt, at Agger i centerforsvaret ofte eller ligefrem oftest giver clean sheets. I efteråret var han den forsvarsspiller med fleste clean sheets i hele Premier League gennem halvandet år. De seneste to startere gav også clean sheets. Jeg tror ikke, det er tilfældigt. Derfor mener jeg stadig, Agger som udgangspunkt bør starte. Når det samtidig betyder, at Mignolet åbenbart ikke lukker tvivlsomme mål ind, bør det kun være en skadet Agger, der holder ham uden for banen.

Så længe, vi vinder, er det fint nok med et usikkert midterforsvar, men centerforsvaret viste ikke den fornødne klasse i de to nederlag til City og Chelsea for ikke at tale om nederlaget til Hull.
-
Skrevet af Genne
Skrtel gør visse ting godt, men andre ting virkelig, virkelig skidt. Hans markeringer på dødbolde er helt væk. Hans boldomgang er ikke helt væk, men ikke specielt godt. Jeg ville foretrække at man spillede med Agger som den ene centerforsvarer og så en af de to tonsere, Skrtel og Sahko som den anden. Agger er altså mere intelligent i sit spil end de to andre, hvilket der i den grad er brug for. Han satser ikke så meget i sit spil, hvilket Skrtel og i særdeleshed Sahko ofte gør.
Skrevet af Fribytter
Cissokho blev gentagende gange snøret af tonstunge Adam. Det fortæller utrolig meget om Cissokhos defensive kvaliteter.

Ellers en rent spillemæssigt dårlig kamp. Stoke forærer LFC tre mål - og ja, selvom det tredje mål kommer efter et billigt straffe, så er det stadig hamrende dårligt af Stoke. Og iøvrigt var straffesparket jo ikke sådan enormt tyndt. Stoke-spilleren går klodset ind og kanter Sterling . andre dommere havde muligvis set det som en del af en fair kamp om bolden, men det er en ekstremt klodset aktion. Sterling søger jo ikke engang kontakten åbenlyst.

Og så var forsvaret endnu engang rystende usikkert. Det var alle de defensive spillere, der spillede dårligt, og derfor så må det imø. være det taktiske oplæg fremfor spillerne, der er problemet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Enig, udover holdningen til straffesparket. Det er i min verden en ren gave. Det er ikke-eksisterende - Sterling mister ikke balancen af den meget begrænsede berøring. Jeg vil heller ikke gå så langt som at sigr han bliver kantet. Det er en regulær kamp om bolden hvor Sterling forsøger at fedte sig til et straffe.

Det var ikke pænt, lige meget hvordan ma gradbøjer den situation.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Fribytter
Der er tydelig kontakt. Stoke-spilleren laver et udfald og rammer Sterlings hofte. Sterling kunne da sikkert være blevet på benene, hvis hans liv afhang af det, men et regulært dive er det ikke i min bog. Dommeren kunne sagtens have undladt at fløjte, men Sterling kreere ikke en optisk illusion, som dommeren ikke havde nogen mulighed for ikke at blive narret af. Det var ret ligetil. Kontakt. Sterling falder - måske let. Dommeren skal træffe et valg. Man kan også vende den om. Har forsvarsspillere lov til at lave den slags kontakt? Det er jo en ret stor fordel for en tung forsvarsspiller, hvis han må gå ind og fortjekke de hurtige spillere på den måde.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Sterling falder ufattelig let. Den minimale kontakt der er, mister man ikke balancen af, og hvis jeg var dommer, havde jeg heller ikke dømt frispark. Jeg synes hvert fald han falder alt for let til man kan tilkende ham noget som helst.

Jeg er dog også normalt af den overbevisning, at hvis man spiller unødigt på småkontakt i feltet, skal man ikke tildeles straffe.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Fribytter
Jamen jeg mener da også, at dommeren sagtens kunne have undladt at dømme straffe. Jeg mener bare ikke, at det er så sort/hvidt i forhold til, om det er et billigt straffe. Hvis man forsøger at hindre en hurtig spillers løb uden at tackle på bolden, så kan man sagtens argumentere for, at det skal straffes ud fra fodboldloven. Var det ikke også Poll, der forsvarede det dømte straffespark efter et kæmpe dive af Ngog, fordi det ikke handlede om kontakten, men om hvorvidt forsvarsspilleren opnåede en fordel ved at gå mellem mand og bold?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0