Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Du kan sagtens have en pointe i, man ikke kan se det så sort hvidt som jeg gør, og i forhold til Ngogs straffe i sin tid, kan jeg huske jeg også mente det var en ren foræring.

Om man kan argumentere det ud fra fodboldloven ved jeg ærlig talt ikke. Kontakten er der, men jeg synes det er så minimalt, man ikke burde gå til jorden. Sterling skulle så heller aldrig have nået ned til feltet, da han har en tydelig hånd på bolden inden da.

Jeg skal dog ikke være for fin til at indrømme, at jeg jublede som et lille barn da dommeren valgte at dømme straffesparket.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Mr. Spock
Som neutral forstår jeg ikke hvorfor den situation så universelt bliver kaldt skuespil. Ligner herfra at Sterling bliver kantet - man falder hvis man er i løb og der pludselig kommer et lår ind foran hoften over dit støtteben.

Eller dvs. jeg forstår godt hvorfor forseelser begået med låret ser mindre alvorlige ud end forseelser begået med knæet, skinnebenet, foden - men det gør vel ikke forseelsen mindre.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af rozzer
Var det sket uden for feltet, var der blevet dømt frispark.

Og jeg jublede som et mesterskab. Hader Stoke ude. Og vores forsvar.
From doubters to achievers.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Tror du det, Roz?

Det kan godt være det er mig der er lidt for gammeldags. Jeg synes eksempelvis heller ikke Valencia skulle have haft straffe på Anfield i sidste sæson, til stor forargelse hos mine Utd venner.

Hvis nogen sidder inde med gode overskrifter, så smider i dem i øvrigt bare.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Fribytter
Tommy. I den slags situationer - og selvfølgelig fordi jeg er ekstremt farvet og forsøger at finde en positiv vinkel på noget LFC-relateret - så tænker jeg ofte, hvad det er, forsvarsspilleren egentlig vil opnå. For mig at se er det ikke bolden, han går efter. Det giver selvfølgelig ikke i sig selv automatisk straffespark, men hvis man er ude i den slags "overvejelser" om at opnå fordele på den måde, så er det ikke langt til en kriminel handling.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Nej, nu ser jeg den lige igen og aktionen er da lidt klodset ala Cleverley mod Sunderland (hvilket jeg også fandt ultra tyndt).

Han burde vel ret beset gå ind med overkroppen i stedet, men jeg synes det ser ud som om han vil tackle på bolden, og i samme sekund ombestemmer sig.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af rozzer
Et andet spørgsmål, bør også lyde på, hvorfor Sterling - som spiller som 30 mio pund spiller for tiden - stopper sit direkte løb og lunter til siden. Med hans fart, var han kørt direkte mod mål, da ingen havde kunne nå ham.

From doubters to achievers.
Skrevet af Sophus Krølben
Har vaeret lidt undrende over for den generelle enighed der har vaeret, at straffesparket var "soft", men kan saa forstaa nu, at det er i forhold til kontakten paa Sterlings hofte/laar. Som jeg ser det, sparker Wilson dog (ogsaa) Sterling paa foden, hvilket i sig selv er et straffe. At Sterling saa aldrig skulle have haft lov til at fortsaette sit loeb efter taemningen med armen, er en anden sag.
Aaahhh banter
Skrevet af JohnnyDrama
Synes i den grad at MBE spillede svingende.

Når han havde bolden skilte han sig af med denne fornuftigt mens ser man MOTD highlights eller whatever vil man se at han er indblandet i 2 af Stokes 3 mål.
Målet som Adam scorer viger han fra sin position og træder frem istedet for at modtage en simpel aflevering fra en presset Henderson og aflevere den tilbage.

En spiller som tilbageholden playmaker skal ikke tage de skridt frem der. Det er simpelthen fodbold 101. Målet scoret af Walters mister Gerrard bolden i en "transitional phase". Havde det været en hvilken som helst anden spiller var han blevet revset for dette.

MBE spiller en i ny rolle og denne kræver tilvænning. Han skal bare lære ikke at tage dybdeløb hvis han er den bagerste af de 3 centrale midtbane spillere.

Tilgengæld vandt han klart flest tacklinger og mener også han erobret flest bolde så helt dårlig er han ikke. Men han er mestrer endnu ikke positionen.
YNWA
Skrevet af Sophus Krølben
Uden at have set Stoke-kampen i sin helhed ville jeg som udgangspunkt vaere skeptisk over for Gerrard-eksperimentet, mest fordi han aldrig har udvist saerligt staerke defensive evner - men ok, det har saa heller aldrig vaeret forventet af ham foer. Men fint at Rodgers forsoeger at faa mest muligt ud af kaptajnen i karrierens efteraar. Ikke mindst da hans foretrukne position det seneste aars tid ikke har vaeret ubrugelig, men dog lidt af en luksusrolle.

Jeg tvivler dog paa, at det er fordi Lucas er tiltaenkt en rolle laengere fremme paa banen, saa mon ikke dette betyder en prop i snakken om en ny defensiv midt. Dog fortsat lidt tyndt med Lucas, Gerrard, Allen og Henderson til 2.5 pladser, Luis Alberto har i hvert fald et paent stykke vej endnu.
Aaahhh banter
Skrevet af Sandersen
En defensiv midt, og en venstre/højre back ville nu ikke være dumt at få ind, evt. også en kant. For mig at se er det dog klart vigtigst med en midtbanespiller, da jeg ser vores midtbane som svagere end resten af topholdenes. Til dels ser jeg også den svage midtbane som en af årsagerne til usikkerheden i forsvaret. Backerne skal som minimum forstærkes til sommer.
Skrevet af D.B.R. ©
I forbindelse med Adams drømmescoring ser Henderson godt nok heller ikke for heldig ud. Han lunter forbi Adam med fokus i en helt anden retning. Umiddelbart burde han i situationen kunne have distraheret Adam.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af stolpesten
Sakho og Allen med i truppen til weekendens kamp ... Sakho er helt sikkert vigtig at have med igen...

Mon vi snart ser noget aktivitet på transfermarkedet fra Liverpool´s side ? ...
Jeg kan godt have lidt svært ved at se os ende i top 4, hvis ikke der kommer lidt til bredden her i Januar ...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af D.B.R. ©
Sakho er helt sikkert vigtig at have med igen...

Ligeså er Allen ;o)
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af ScouserBoy
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af banansnask
Jeg har længe håbet at se os spille den opstilling, men Sterling kommer i så fald til at være i overskud.
Skrevet af LazDad
Den opstilling ser spændende ud men kræver rigtig meget af vores backs, og kan kun lykkedes hvis vi har vores absolut 11 stærkeste spillere på banen.

Cissokho som jeg personligt synes er utrolig ringe ville slet ikke kunne stoles på i dette system og man må derfor vente på José Enrique.

Vores midterforsvar har jeg heller ikke stor fidus til i øjeblikket medmindre Agger er med. Sakho tager i mine øjne alt for mange chancer når han hensynsløst ´boozer´ utålmodigt op i banen for ikke at komme ind på hans meget foruroligende pasningsspil.
Skrtel har kæmpe problemer med at markere og hver kamp er man bange for at han begår straffe når han gang på gang river modstanderen ned på dødbolde.

Håber lidt der kommer bare en enkelt handel i Januar men det er bare så fandens svært at handle ind i januarperioden iogmed ingen vil af med deres spillere midt på sæsonen
Skrevet af ScouserBoy
Jeg mener Sakho har vist store kvaliteter indtil videre rent defensivt. Han vinder stort set alle hans dueller. Måske mangler han noget taktisk forståelse, det skal jeg ikke kunne sige. Ved ikk hvordan Rodgers og co. gerne vil have ham til at agere i forhold til hans forholdvis aggressive forsvarsspil. Med hensyn til Skrtel er det vist en overdrivelse at sige at han har store opdækningsproblemer. Ja, han hiver modspillerne lige lovlig meget i trøjen og ja, det kan godt koste et straffespark, men det burde være noget der kan justeres, hvis man er opmærksom på det i trænerstaben.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Sophus Krølben
Jeg er sgu blevet for gammel til det med snorlige symmetriske opstillinger og talraekker paa mere end tre cifre.

Isaer offensiven er lidt svaer at smide ned i en kasse, alle vore angrebsspillere er alligevel tilladt at flakke omkring i stoerre elle mindre omfang, selvom det er paa forskellige maader: Sturridge er selvfoelgelig mere tilbeojelig til at holde sig ind paa midten, Sterling til at blive mere paa kanten, og Suarez og Suarez til at traekke ind i banen og mose fremad fra et dybere udgangspunkt. Det er den fleksibilitet Rodgers gerne vil have, og derfor tror jeg heller ikke Sterling kommer i overskud - der skal nok blive rigeligt med kampe til hver af de fire til de tre forreste pladser, hvis udgangspunkt i oevrigt ogsaa boer tage hoejde for modstanderen.

Midtbaneformationen er jeg som saadan enig i, har dog svaert ved at se Lucas i en mere fremadrettet rolle som presspiller. Det bliver nok naermere Allen og Hendo der tager sig af de pladser, mens Gerrard og Lucas veksler om pladsen som boelgebryder, men rollerne kan ogsaa aendres loebende blandt de tre udvalgte. Gerrard kan ogsaa til noeds bruges laengere fremme, men hvis dette system skulle blive vejen frem, saa mangler der noget bredde til at aflaste/konkurrere med Hendo og Allen.

Og saa er jeg i oevrigt spaendt paa at se Enriques niveau naar han kommer tilbage. Holdet har rykket sig en del siden han blev skadet, og det var i forvejen ikke saadan man foelte, at det var alt for mange spillere af hans kaliber der skulle konsolidere os i toppen.
Aaahhh banter
Skrevet af D.B.R. ©
Vi stiller godt nok ret offensivt op i dag.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0