Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Nej, jeg mindes heller ikke fejringen for 10 kampe siden. I sommers blev der dog skrevet lidt om, at man snarere skulle se opad end nedad, så det kunne da være lidt sjovt, hvis LFC kunne drille Arsenal hen imod slutningen af sæsonen.

Men fjerdepladsen vil imø. være en overraskelse, og jeg sætter sådan set ikke næsen op efter mere.

I øvrigt forlyder det, at Enrique er ude i resten af sæsonen. Klubben har dog ikke bekræftet det endnu. Cissokho irriterer mig i stort set hver kamp. Han er godt nok bedre defensivt, end jeg havde frygtet, men tilsvarende overraskende elendig offensivt. Men så længe han ikke laver fejl, der koster defensivt, så behøves der ikke eksperimenteres på venstreback, når alternativerne lader til at være midterforsvarer.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stolpesten
Jeg læste også at Aggers comeback er udsat til minimum 23 feb. :(
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lynild

Jeg synes det er masser af muligheder.
- Rene Adler er stadig en god mulighed og mon ikke han godt kunne tænke sig at prøve noget andet end det kaos som er HSV.

- Salvatore Sirigu i PSG kunne også være en mulighed, med kort tid tilbage af sin aftale i Paris. Havde det ikke været for Buffon, så havde han haft en del flere landskampe på sit CV, end dem han allerede har.

- Yann Sommer fra Basel er også klar til at tage skriftet videre.

- Begovic vil Stoke nok gerne beholde, men mon ikke han kunne se det interessante i at komme videre i sin karriere.

- Kan ikke lige huske navnet, men Celtics målmand har også gjort det godt.

- Akinfeev..

- Courtois er jo også en klassemålmand, der skal have afklaret sin fremtid til sommer.

- En ung talentfuld målmand som Bernd Leno fra Leverkusen er også et kig værd. Han har gjort det godt for så ung en målmand, både i Bundesligaen og i CL.

- Pantilimon er også for god en målmand til at være reserve i Manchester City.

Jeg vil igen gerne appellere til Liverpool ledelsen. Køb Neto for hele sommerens transferbudget. Jeg er sikker på at Prade er villig til at indgå en aftale.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af liverpool91
@BenjiTheGunner

Stolpesten holder generelt et meget lavt niveau, og er typisk alene omkring sine holdninger. Dog ingen grund til at synke lavere end det.
Skrevet af howalt90
Viola 4 Ever

Synes vi skal slå koldt vand i blodet.. Mignolet var, imø, klasse indtil Citykampen og har haft et formdyk efterfølgende. Synes så han de sidste par kampe har hevet sig lidt op igen. Han har vist nok til at få et år mere i min verden.. Også fordi der er flere steder jeg hellere ser mere bredde eller forstærkninger.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Mr. Spock
Det eneste positive i en United sejr mod Arsenal, er næsen til alle de højrøvede Arsenalfans der allerede fejrede mesterskabet for 10 kampe siden...


Classic stolpe. Går rigtig fint i spænd med den her fra efter Arsenal og Chelseas nullert lige før jul:

Ikke nok med deres uafgjort, så må vi også blive sat som næststørste favorit til mesterskabet nu .. Hverken Chelsea eller Arsenal virker specielt stærke..


Mht. resten af sæsonen ser tredjepladsen pivåben ud herfra - Arsenal har et forspring at tære af men I har til gengæld et meget lettere program og skal ikke bruge ressourcer på CL. Det kan godt være I er fint tilfredse med fjerdepladsen men det har ingen indvirkning på hvor sandsynlig tredjepladsen er. Chelsea og City ligner top 2 hvis tingene ellers fortsætter i deres baner, men det kan godt blive et problem for City hvis de fortsat er så svækkede uden Aguero og Fernandinho som de har været de seneste to kampe.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Howalt

Jeg svarede også blot Lynild. Jeg følger ikke nok med i Liverpool til at jeg kan bedømme Mignolet. Jeg har set ham se skidt ud et par gange, men jeg har også set ham spille godt.

På baggrund af det jeg har set, synes jeg nu heller ikke umiddelbart at Liverpool står med et akut problem på målmandsposten.
Til gengæld skal man nok se at få lidt bedre bredde i truppen. Ikke kun nummerisk vel at mærke.
Idealopstillingen ser ganske godt ud, og man har pæn bredde i eks. midterforsvaret med Skrtel, Agger, Sakho og Touré (også selvom Agger og Sakho ikke er klar i øjeblikket), men der skal ikke så meget til på skades- eller karantænefronten før man ser tynde ud blandt de forreste og på midten. Man er heller ikke alt for overbevisende på backerne. Hvis man kvalificerer sig til CL næste sæson, som det ser ud lige nu, så skal man have flere kvalitetsspillere ind i sommerpausen. Men det er Brendan Rodgers formentlig også godt klar over.

Det er også værd at huske på at der er flere spillere i truppen der skal til VM og som får en kortere sommerpause end normalt.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af jomic...
Hvis man skal klandre nogle størstedelen af Mignolets fejl, der sker i spillet omkring fødderne, er det jo Rodgers.

Han vil gerne føre bolden frem langs jorden ved igangsætninger, hvilket gør det muligt for hold der står højt at presse vores bagkæde ud i fejlafleveringer og farlige clearinger. Fordi både Mignolet, Skrtel og Toure ikke er de mest sikre her.

Selvfølgelig har der være mindre drop og komiske fejl fra Mignolet, eksempelvis hans bokseclearing i fødder på Skrtel ved 1-0 i lørdags. Men som udgangspunkt vil jeg kun fremhæve Negredos mål, som værende noget hvor Mignolet for alvor har kostet point.

Reina var garant for drop og ofte i de store kampe, klarest i hukommelsen står Joe Coles debut og Agueros 2-2 scoring på Etihad. Den Reina der leverede clean sheets på stribe kom jo aldrig tilbage efter skade og holdets generelle nedtur. Jeg savner ham ikke.
Skrevet af howalt90
Mht. resten af sæsonen ser tredjepladsen pivåben ud herfra - Arsenal har et forspring at tære af men I har til gengæld et meget lettere program og skal ikke bruge ressourcer på CL. Det kan godt være I er fint tilfredse med fjerdepladsen men det har ingen indvirkning på hvor sandsynlig tredjepladsen er. Chelsea og City ligner top 2 hvis tingene ellers fortsætter i deres baner, men det kan godt blive et problem for City hvis de fortsat er så svækkede uden Aguero og Fernandinho som de har været de seneste to kampe. 77

Og at Yaya står til minimum 3 dage i skyggen efter hans svinestreg på von Swinkel.

Så er vi helt enige Viola. Ser du så italiensk? Spørger grundet dit brugernavn og af interesse for hvordan Reina har gjort det der.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Carra-23
Dejlig kamp i weekenden og en sikker sejr over et af topholdene. Toffee fik ret – vi ser ikke rigtig ud til at kunne spille op med topholdene i de indbyrdes kampe. Fulham ude skal give 3 point inden Swansea gæster Anfield. Kan Newcastle tage point fra Tottenham på onsdag krydret med en sikker Chelsea sejr i spillerunden efter så er det forjættede land indenfor rækkevidde.
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af Sophus Krølben
jomic,

Mignolet har paa det seneste virket usikker, og selvom det ikke altid decideret koster points, skaber det et usikkerhedsmoment for holdet som helhed. Det er dog for dumt at afskrive ham allerede nu baseret paa det, isaer naar han tidligere paa saesonen stod solidt.

Det falder selvsagt tilbage paa Rodgers at hente en keeper med tydelige mangler i forhold til den maade han gerne vil have holdet til at spille. Man kan saa haabe, at Mignolet med tiden udvikler denne del af sit spil. Rodgers er dog ogsaa blevet mere pragmatisk hvad det angaar, og Mignolet har faaet lov til at bruge Route One-muligheden langt oftere end Reina fik det.

Som en sidebemaerkning hjaelper det betydeligt paa opspillet fra bagkaeden, at Gerrard nu ligger i en dybere rolle og stoeder med helt ned for at bygge op. Han stod ganske ofte som tredjebageste mand i loerdags og fordelte spillet.
Aaahhh banter
Skrevet af jomic...
sophus,

Jeg synes det er blevet blæst en anelse op. I forhold til hans usikkerhed, Villa fadæsen synes jeg eksempelvis man skal klandre hele holdet. Men selvfølgelig have det givet 2 point mere hvis ham og Glen Johnson havde fattet noget ved målet til 0-2.

Jeg er bare uenig i at målmands debatten skal dreje sig om Reina, for i min optik er han fortid. Jeg tror også Mignolet har ret lang snor Rodgers bog, eftersom det er hans mand og at det lader til at han har justeret i forhold til hans svagheder.

Ja, det var faktisk bemærkelsesværdigt så ofte Gerrard lå som bagerste mand imellem Toure og Skrtel i lørdags under boldbesiddelse. Det resulterede flere gange i at Toure kunne løbe uhindret over midterlinien med bolden, jeg tror den kombination ville virke rigtigt godt med Agger. Da han sandsynligvis vil ramme sit mål lidt oftere end Toure gjorde det.

Skrevet af jomic...
*dobbeltpost

Skrevet af rozzer
Den bedste havleg, jeg nogensinde har set med LFC. Det var orgasmefremkaldende!
Når det så er skrevet, så kan den ikke bruges til en skid, hvis ikke vi slår Fulham på onsdag. Jeg håber spillerne har lært af WBA kampen, og ikke kører på autopilot, for uanset hvor ringe Fulham er, og det er de, så kan vi med vores forsvar tabe enhver fodboldkamp, hvis ikke vi er lige så fokuserede og intense som i lørdags.

From doubters to achievers.
Skrevet af Carra-23
Det er iøvrigt lidt sjovt at kun 4 andre klubber i PL indtil videre i denne sæson samlet har scoret flere mål end SAS .......
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af Toffees
Carra-23, for at ret skal være ret:

"Jeg tror i maks får 4 points i de svære hjemmekampe mod Arsenal, Chelsea og Man City. Og der hvor jeres chancer er størst, er i weekenden mod Arsenal. Men jeg er enig med dig hvad du skrev tidligere i dag, i skal spille med det i har, i skal ikke lave om på jeres spil. Og pludselig gå over til 1 angriber. Og så selvfølgelig håbe at jeres styrker mere end jeres svagheder kommer til kort, og så den berømte 12. mand så bliver jeres fans.
Edit i det sidste par linier, så det blev mere læsevenligt. :))

Jeg er enig i at i skal spille som i har gjort bedst. Stå ok solidt, og så leve af jeres farlige kontra. Ja, man frites til at sige i bare skal spille som mod os. Men det sjældent at kampene falder sådan i hak! :)

Jeg synes det vil være synd at ofre Coutinho, det var der allerede nogle der snakkede om mod mødet mod os. Jeg var dog sikker på han ville spille. Da han er perfekt til at kan udnytte det rum, når han er i spillehumør.

Jeg ved ikke, om der netop bliver satset lidt mere defensivt den her gang, så det klart, så det ham som bliver ofret, jeg mener dog stadig det er en fejl. Arsenal er et stærkt hold, og de har da også set LFC - EFC-kampen, plus at det der vil gå igen med mødet med topholdene, er at de også vil stå mere kompakt. Og sige, "så må Liverpool komme frem - de er på hjemmebane". Og det selvføgelig her Liverpool ikke skal rive sig med, for så kan det nemt gå galt, men det betyder ikke jeg mener man skal stille mere defensivt, for det giver sig selv, så bliver det også sværere offensivt.

Så man skal naturligvis håbe SAS rammer en god dag, og så stole på at forsvaret er klar.

Så enig i, at i skal turde lave det høje genpres. Kan man næsten alligevel holde Suarez fra det? Det var jo den balance som var rigtig god mod os. Men som sagt, den er svær at bruge til meget, fordi jeg tror da alle Liverpool ønskede i spillede sådan hver gang, men så enkelt er det desværre ikke."

Og for at slutte den af, så selv du snart må forstå det; så har jeg hele tiden sagt, at de vigtige kampe, det mod de dårligere hold, end mod de 3 store og måle muskler. Finder i til gengæld den balance, og være stabile også i efterfølgende kamp, så er der noget at bygge videre på. Altså så se det for alvor godt ud. Så burde 4-pladsen 100% være sikret.

Det værste er, jeg kan ikke se det, men mon ikke det kan misforståes mit indlæg, for hvem ved hvilken gang? :)
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af jomic...
@Tof

Det værste er, jeg kan ikke se det, men mon ikke det kan misforståes mit indlæg, for hvem ved hvilken gang? :)


Det er fordi dine indlæg er noget rod. Du citerer dig selv og andre i en stor pærevælling. Det er umuligt at tyde hvornår du gør det og hvem du citere, eller om du for den sags skyld udtaler dig som Arsene Wenger.

Blot et godt råd. Begynd at anvende Bolds "Citeret tekst" funktion.

Men jeg er enig med dig hvad du skrev tidligere i dag, i skal spille med det i har, i skal ikke lave om på jeres spil. Og pludselig gå over til 1 angriber.


Vi er jo netop gået over til en angriber, idet vi har spillet 4-2-3-1 siden Villa-kampen. Hvor Suarez og Studge skiftes om kanten, med Coutinho centralt.

Og for at slutte den af, så selv du snart må forstå det; så har jeg hele tiden sagt, at de vigtige kampe, det mod de dårligere hold, end mod de 3 store og måle muskler. Finder i til gengæld den balance, og være stabile også i efterfølgende kamp, så er der noget at bygge videre på. Altså så se det for alvor godt ud. Så burde 4-pladsen 100% være sikret.


Så hvis man slår alle undtaget 3 hold, ligger man lunt i svinget?
Skrevet af Bosse1983
Hvorfor har man hægtet sig på Sutton-Shearer partnerskabet, når nuværende angreb skal navngives?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Toffees
"Det er iøvrigt lidt sjovt at kun 4 andre klubber i PL indtil videre i denne sæson samlet har scoret flere mål end SAS ......."

Nu jeg også er beskyldt for at være opblæst. Så kan jeg da fortælle jeg har prøvet det på egen krop. Lavede for 6-7 år siden 43 mål i 20 kampe, i en sæson på 22 kampe, hvor jeg endte med ene mand at lave flere mål end 4-5 hold tilsammen. Halvejs i sæsonen var det over haldelen af holdene og så gik jeg glip af en 17-0-sejr, hvor de sagde jeg ville lave ca. 10 mål. Jeg vil så også godt indrømme til den historie, at det var min egen fejl, for hård bytur dagen inden (muligvis coke og den slags tilbehør). Mødte dog op, men havde knækket mig på vej på cykel, og sagde jeg var helt færdig. Træneren grinte og sagde "helt okay". Tog så turen hjem igen, og kunne knække mig videre. Vi vidste begge det ville blive en walk-over...

At jeg så 6-7 år senere stadig havde mål i støvlerne, så sent som i efteråret vandt vi 9-0, hvor jeg laver 7 mål, endda med mand nede efter 25 mins, og jeg bliver rykket ned på midtbanen og taget ud 10 mins før tid, en en række højere en overstående, og en del ældre. :)

jomic..., det har jeg aldrig tænkt over. Kunne måske være en god ide. Men føler nu hellere aldrig jeg har behov for at gentage mig selv så mange gange som her. :)

Så hvis man slår alle undtaget 3 hold ligger man lunt i svinget?


Ja da, altså hvis du siger 10 kampe = 30 pts, 3 kampe = 0 pts. Det giver 30 pts. Det selvfølgelig sat helt på spids. Men om i havde slået W.B.A 5-1 ude og spillede 1-1 hjemme mod Arsenal, det stadig 4 pts. Jeg er med på der er noget prestige, og i til en hver tid hellere vil slå Arsenal 5-1 og spille 1-1 mod W.B.A.

Og det er så pudsigt at i smadre os og Arsenal, men dummer jer mod Villa og W.B.A, for min udmeldning om hvad i gjorde godt, kom før W.B.A-kampen. At jeg roste jer for, at gjorde som Everton under Moyes i et par gode sæsonen, have problemer mod tophold, for at slå de mindre hold. :) Det betyder jo ikke at i ikke kan få flere points af den grund, eller i ikke kan vinde over et tophold, for det kunne Everton jo også. Men ser man unuaceret på hvad jeg skriver, og har for øje for jeg er blå, som det første, så forstår jeg skam nemt de misforståelser der opstår.

Og så hive du den ud med 1 angriber, jeg skriver jo netop hvis du læser det hele, at jeg mener at Countinho ikke skal tages ud, og i skal spille på samme måde som imod os. ikke være mere defensiv med fx Allen i stedet for Countinho. Jeg har som sagt kun set højdepunkter imod Arsenal, men det ligner da en Everton kamp om igen, bare værre, altså for Arsenal.

Holder i en stabilitet som jeg efterlyser, jamen så tager i 4-pladsen ned, for så kan jeg ikke se hvem kan nå jer.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af jomic...
@Bosse,

Hvorfor har man hægtet sig på Sutton-Shearer partnerskabet, når nuværende angreb skal navngives?


Der har vel siddet en engelsk pendant til EBs overskriftudvalg og følt sig kreativ.

@Tof,

jomic..., det har jeg aldrig tænkt over. Kunne måske være en god ide. Men føler nu hellere aldrig jeg har behov for at gentage mig selv så mange gange som her. :)


Noget af årsagen ligger måske der. Men tror også godt du kan skære ned på gentagelserne.

Ja da, altså hvis du siger 10 kampe = 30 pts, 3 kampe = 0 pts. Det giver 30 pts. Det selvfølgelig sat helt på spids.


Hvorfor lige 13 kampe? Regnestykket bør vel enten gå på en halv eller hel sæson?
annonce
0