Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Howalt

Ja, jeg følger med i italiensk bold. Reina? Nu er det jo Benitez, så man ved aldrig, men det ville ikke overraske mig hvis han returnerede til Liverpool efter denne sæson. Det har været temmelig meget op og ned med ham, senest i weekendens kamp mod Milan var han meget tæt på at koste et mål da han gik fuldstændigt fejl af en bold og nærmest hoppede lige forbi bolden. Det kom ikke til at koste fordi Balotelli blev overrasket og derfor reagerede for sent.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Toffees
Tjasper, det skam også helt fair. Men jeg skriver hverken for at irritere, eller skriver uden grund. Og hvis jeg skrev noget, som var "helt ude i hampen", så havde jeg nok også fået en ban over hovedet. For mig er de bestemt ikke ligegyldigt. Og jeg tager skam dem som henvender sig til mig seriøst.

Som Evertonians, der har Liverpool en vis interesse for mig. Det nok som Barca/Real, Rangers/Celtic, Milan/Inter. Der er mange flere, men for at nævne nogle. Jeg ved ikke om det går lidt ud fra devisen "Hold dine venner tæt på, men dine fjender endnu tættere", forstået på den måde, at den holdning jeg har om Liverpool, det med et fair kendskab til hvad jeg ytre mig om.

Fx. min snak med Mr. Spock, ang. points og Tottenham i forhold kontra Liverpool og jagten på 4-pladsen, har jeg en ide om folk finder interessant.

Man kan også sige det med andre ord. Bold.dk, det bare et slags fristed, her er ingen betaling. Hvor seriøst eller useriøst man tager det, det er helt op til den enkelte. Jeg har skrevet herinde fra 2001, og var fx. flere år eneste Everton-mand herinde, langt fra dengang der overhovedet bare var klub-tråde.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Fribytter
"Nu jeg også er beskyldt for at være opblæst. Så kan jeg da fortælle jeg har prøvet det på egen krop. Lavede for 6-7 år siden 43 mål i 20 kampe, i en sæson på 22 kampe, hvor jeg endte med ene mand at lave flere mål end 4-5 hold tilsammen. Halvejs i sæsonen var det over haldelen af holdene og så gik jeg glip af en 17-0-sejr, hvor de sagde jeg ville lave ca. 10 mål. Jeg vil så også godt indrømme til den historie, at det var min egen fejl, for hård bytur dagen inden (muligvis coke og den slags tilbehør). Mødte dog op, men havde knækket mig på vej på cykel, og sagde jeg var helt færdig. Træneren grinte og sagde "helt okay". Tog så turen hjem igen, og kunne knække mig videre. Vi vidste begge det ville blive en walk-over...

At jeg så 6-7 år senere stadig havde mål i støvlerne, så sent som i efteråret vandt vi 9-0, hvor jeg laver 7 mål, endda med mand nede efter 25 mins, og jeg bliver rykket ned på midtbanen og taget ud 10 mins før tid, en en række højere en overstående, og en del ældre. :)"

"Tja, nogle engenskaber har jeg da tilfælles med Suarez. Overblikket, kynismen foran mål. Viljen til at vinde."


You couldn´t make it up.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Mr. Spock
Toffees, ved du godt at Spurs ligger nr. 5? Jeg ved ikke helt hvorfor deres program skulle gennemgås i forbindelse med hvor mange point fjerdepladsen kræver denne sæson. Spurs kan få 0 point resten af sæsonen og sandsynligvis stadig ikke have indflydelse på hvad der skal til for at slutte nr. 4. Som det ser ud nu skal man overhale Liverpool/Arsenal, og der er intet logisk eller selvfølgeligt i at antage f.eks. Liverpool´s pointsnit gennem den sværeste del af programmet viser sig højere end de point de gennemsnitligt henter fra nu af hvor de har hjemmebanefordel mod alle topholdene, og så vi ender vi altså på minimum 76 point.

Men jeg stopper her, der har vist været nok Toffees-vrøvl i tråden.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Toffees
Mr. Spock, læser du ikke mit indlæg helt forkert? Eller misforstår jeg noget fuldstændigt?

Tottenham er pt. største konkurrent til 4-pladsen, men jeg ser dem ikke få over 73 pts, hvilket jeg jo netop agumentere for endda er højt sat. Jeg kan sagtens se dem gå under 70 pts, hvorfor at jeg sagde til ham som sagde Liverpool vil få 74-76 pts, at det er helt sikkert nok til 4-pladsen.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Slettet(321402220608)
det ser ud som om der er en chance for vores kamp imorgen bliver udsat pga strejke i undergrunden.
Skrevet af howalt90
Det vil egentlig ikke gøre mig noget, så kan jeg se "topkamp" på Emirates.. Og du mener vel i overmorgen?
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Slettet(321402220608)
ja selvfølgelig :-)
Skrevet af banansnask
Det ville da være træls, for at sige det på jysk.
Skrevet af jomic...
Der vil vel være samme problem for Arsenal som Fulham. De er vel begge afhængige af tuben for at få personalet frem i tide? Omend Craven Cottage ligger en smule længere ude.
Skrevet af Sandersen
76 har de sidste mange sæsoner været mere end rigeligt til at nå 4-pladsen, så hvis ROdgers´ mål om 2 point pr. kamp holder, kan jeg ikke se vi skulle misse. Men igen Prl er tæt i år, og ser Tottenham som væsentligt styrket under Sherwood. Tror kampen bliver tæt! Men 8 sejre, 2 uafgjorte og 3 nederlag i de sidste 13 er ikke helt urealistisk.
Skrevet af Sandersen
-
Skrevet af Mercenary
Haha, jeg læste lige Toffees karriereindlæg igen. Det kommer i min personlige bold.dk-kanon.
Lose all to save a little
Skrevet af Mr. Spock
Mr. Spock, læser du ikke mit indlæg helt forkert? Eller misforstår jeg noget fuldstændigt?

Tottenham er pt. største konkurrent til 4-pladsen, men jeg ser dem ikke få over 73 pts, hvilket jeg jo netop agumentere for endda er højt sat. Jeg kan sagtens se dem gå under 70 pts, hvorfor at jeg sagde til ham som sagde Liverpool vil få 74-76 pts, at det er helt sikkert nok til 4-pladsen.


Jeg antog du havde Everton i tankerne, det havde du i den anden tråd, men ja, hvis Everton og Spurs falder fuldstændig sammen kan det da være Liverpool kan nøjes med 68 point for den sags skyld. Jeg snakker om hvad fjerdepladsen (Liverpool/Arsenal) sandsynligvis lander på, og hvad der derfor skal til for at sikre en fjerdeplads, realistisk set, for Everton/Spurs/Liverpool (har svært ved at se Arsenal slutte nr. 5). Der er 70-73 for lavt sat, som det ser ud nu, og afgjort for lavt sat hvis man er Spurs eller Everton.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Fribytter
Det begynder at lige en form for kvalitetsstempel ikke at blive presset tilbage på The Hawthorns i slutningen af kampen. Toures brøler kan stadig irritere mig.

Jeg tror dog ikke, at Meulensteen får gang i en lignende uafgjort-trend imod de store hold på Craven Cottage, selvom 2-2-kampen må have givet selvtillid. Alt andet end tre point imorgen vil være skuffende.

Teixeira er vist ved at blive en del af førsteholdstruppen. Interessant hvad det får af betydning for Alberto. Han er jævnaldrende med Teixeira og Suso for den sags skyld, men synes at være gået bagud af dansen. I øvrigt er Coutinho også 21 år.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjasper
Apropos Suso, så fortsætter han tilsyneladende med at imponere i Almeria. Senest i deres 2-0 sejr over Atletico Madrid.
Skrevet af Fribytter
Jeg så en af de der compilations, og de fem minutter, eller hvor lang den nu var, var nu ikke fyldt med genialiteter. Han noterede sig måske karrierens letteste og samtidig mest overraskende oplæg og havde ellers ikke nogle sindsoprivende aktioner. Han holdt dog ok i bolden og fik lidt gang i kombinationsspillet til tider.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjasper
Ja, det primære for Almería i den kamp, var nok også at slå Atleticos spil i stykker og stå godt nede bagved. Nok ikke i de facetter af spillet Suso har sine styrker. Men positivt at han alligevel får 90 minutter i sådan en kamp, må tyde på at han har gjort det fornuftigt - også defensivt.

Jeg ville elske at se Suso blive en del af førsteholdet de næste par år i Liverpool. Han minder vel lidt om Coutinho, især er han ligesom Coutinho lille og spinkel, men de har nok også en meget lig teknik og indstilling til spillet. Måske er han knap så hurtig som Coutinho og så er han måske også mere skolet som den centrale playmaker med udgangspunkt som CM. Susos teknik og overblik er uden tvivl hans spidskompetencer og spørgsmålet er så mere om han vil falde igennem fysisk. Taktisk har jeg svært ved at udtale mig om, men jeg opfatter ham som en intelligent fodboldspiller.
Han leverede jo nogle fine præstationer for os i sidste sæson, specielt i efteråret 2012, hvor Rodgers trak på flere af de helt unge.

Jeg er spændt på at se hvad det kan blive til og hvor meget Rodgers vælger at satse på ham. Han er jo alsidig, forstået på den måde, at han kan spille alle pladser på midtbanen, på nær den defensive.
Det er selvfølgelig en farlig sammenligning, men nu vi allerede ved at vi har den engelske Xavi, tror jeg ikke det ville være at skyde mere ved siden af, ved at drage parraleller mellem Suso og Iniesta. Der er visse ligheder. Selvfølgelig er Suso stadigvæk langt fra Iniestas niveau, men man har da lov at håbe at han udvikler sig i den retning.


Skrevet af Carra-23
En sejr på Craven Cottage i aften vil betyde vi er en 4-5 point fra første pladsen med 12 runder tilbage ....... hvem havde troet det ?

Er det stadig tilladt at leje spillere nu ? En Toffee på coke med et scoringsgennemsnit som selv Suarez ville blive misundelig over kan alle klubber vel bruge ?
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af D.B.R. ©
En sejr i aften ligger vel også i kortene. Vi må så bare håbe at holdet formår at forvalte kortene på den rigtige måde.

LFC har det jo desværre ofte med at kvaje sig i kampen efter en pragtpræstation.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0