Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tjasper
Sky Italia kørte en historie tidligere om vi har smidt et kontrakttilbud til Sagna, når folk lige har tygget på den, hvad siger i til det?? Nu må vi jo lige se hvad Johnson siger når han kommer tilbage, har personligt været utrolig meget efter ham. Men han har jo så også spillet på sprøjter hele sæsonen, hørte jeg(?), og det vil jo selvfølgelig forklare en del, da det primært har været hurtigheden på hans løb og mangel på løb jeg har været kritisk af.


Lyder lidt som en and i mine øre. Det vil kræve en markant lønstigning, hvis han skulle udskifte Arsenal med Liverpool og det tvivler jeg på at vi er villige til at give en spiller, som ganske vist er en af de bedre backs i verden, men som også er ved at nå en alder, hvor der er god grund til at forvente at hans niveau vil være dalende i de kommende år.

Så vil man hellere hente en yngre talentfuld spiller, er jeg overbevist om.

Iøvrigt opløftende at høre at Tiago Llori for alvor er begyndt at vise sit værd i Granada efter en lidt svær start. Senest med en udtagelse til rundens hold.


Skrevet af howalt90
Glen er jo selv deroppe med en mil om ugen? Husker jeg helt forkert? Så der er plads til at give sagna noget da han ´kun´ får 600 nu.

Fribytter

Der er andre der er enige

http://footy.dk/2014/02/…kke-flojte/
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Tjasper
Jamen det gør det jo ikke bedre at få en mere til den løn. Så skal det da være for at man mener Sagna er en klar opdragering i forhold til Glen. Eller eventuelt forestiller sig et salg af Glen Johnson??

Nu er jeg ikke meget inde i hvad hvad de forskellige spillere præcis får, selvom om jeg nok selvfølgelig har en god fornemmelse af hvilke spillere der er bedst betalt og så fremdeles.
Men jeg ved intet om hvad hvad Sagna og Glen får i forhold til hinanden. Men hvis det er rigtigt det du siger, så må man jo sige at det Sagna har leveret for Arsenal i den her sæson nok har været noget bedre end det Johnson har leveret for os. Så set ud fra det forhold, vil det selvfølgelig give mening at forsøge at lokke Sagna til klubben..

En væsentlig faktor er jo så at Glen tilsyneladende har spillet på sprøjter i en stor del af sæsonen, som du også er inde på, hvilket selvfølgelig kan have haft en negativ indflydelse på hans spil.

Lad os se hvad der sker. Jeg tvivler på at vi kommer til at se Sagna i klubben.Skrevet af Genne
Personligt synes jeg at Glen Johnson er voldsomt overvurderet. Og hvis det er sandt, at han ligger på 100k pund om ugen, så synes jeg bestemt ikke det afspejler den værdi han har for truppen.

Tror til gengæld ikke på at Sagna ville skifte Arsenal ud med Liverool - hvorfor skulle han dog det? Han spiller på et hold der ihvertfald har mindst ligeså gode muligheder for succes som Liverpool. Hvis han skifter, skulle det være for det hurtige trofæfix. PSG kunne være et bud i den sammenhæng. Jeg ser desuden langt hellere at man henter et ungt talent fremfor en spiller der kun kan være på vej ned ad bakke, hvilket jeg synes man ser tydelige tegn på hos Sagna.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af jomic...
Godt det ikke var 2013. Så havde det været for sent.
Skrevet af howalt90
Stærkt tidspunkt jeg skal derover oå så, skide godt link Tommy :)
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af rozzer
Nok på tide, jeg får set andet af byen end pubs`n`clubs.
From doubters to achievers.
Skrevet af howalt90
Ifølge en rubdsprøge af The Mirror er vi det hold der har spillet den mest seværdige bold i år. Med hele 33 procent af stemmerne. Arsenal med 16 og City med 14. Chelsea 7, Southampton 4 og ellers ligger resten på 3 eller under. Men overrasker jo ikke med alle de, gode, mål vi har lavet og sjove mål vi har lukket ind
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Genne
Der gives desværre ikke præmier for at spille seværdigt. Omvendt tror jeg bestemt det er godt for klubbens image. Ikke at det er nogen specielt retvisende indikator, men i min egen vennekreds, der består af United, Juventus og Arsenal fans bliver der kippet på hatten. Min kammersjuk der er Juventus fan fik vist sågar udtalt, at Rodgers var den helt rigtige træner hvis Liverpool skulle tilbage hvor de hørte til.

Man kan ikke lade være med at se lyst på fremtiden i disse dage. og hold nu kæft hvor jeg håber Liverpool skal spille CL næste år. Når man sidder og ser kampene i går, kan man ikke andet end at savne CL-aftenerne på Anfield. Håber de magiske øjeblikke er tilbage allerede næste sæson. Gerne med et par nye, stærke ansigter i truppen....
Skrevet af Lynild
Rodgers er ingen toptræner i min bog, men han har fået implementeret en ny spillestil, der virkelig sætter spillernes spidskompetencer i fokus og volder modstanderne alvorlige problemer.

Hans all-out-attack taktik er en diametral modsætning til den tikitaka-lignende stil, han ville praktisere i starten, og man må sige, at spillerne har taget det til sig, hold nu op et efterår!
Skrevet af howalt90
Jeg synes netop Rodgers virker til at være en der har potentialet til at gå hele vejen. Han har netop, som du selv siger, ændret sin måde at spille på så han udnytter de spillerne han har til rådighed bedst muligt, i stedet for at prøve at tvinge dem at spille på en bestemt måde. Han får det absolut bedste ud af dine spillere. Tør tage nogen svære beslutninger, som at skille sig af med publikumsfavoritter. Eller bare sætte dem af. Han står imod, sammen med resten af den sportslige ledelse, når der kommer rigmandsklubber og flasher sine dollarsedler. Han tør ekspirementere og det lykkes ofte. Han er utrolig velovervejet i sine udtalelser og har begge ben på jorden, han virker vellidt i truppen og samtidig er der ikke tvivl lm hvem der bestemmer. Så man på de videoer i sommers hvor de unge lige skulle prøve grænser af, skete en gang. Maks. Nu har jeg lydt helt forelsket og så da gerne i lige fremhævede nogen af de dårlige sider, bortset fra transfermarkedet..


Og jeg er helt enig i at den attraktive spillestil del gør os mere attraktiv for de store spillere. Det er jo i mange øjne positiv fodbold vi spiller. Så pokaler giver det ikke, men er det lige pt ikke også en større præmie at kunne Signe fra øverste hylde uden at de skal have 2.5 om ugen plus min førstefødte?
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Tjasper
Enig i mange af dine betragtninger howalt. Det kræver nok lidt mere tid før han for alvor kan kalde sig en toptræner (manager), men jeg er meget enig i at han har været en succes indtil videre og overordnet set gør det godt på mange parametre.

Det vigtigste er selvfølgelig at skabe resultater og det vigtigste skridt på vejen op ad stigen for både Rodgers og Liverpool er selvfølgelig at kvalificere sig til næste års CHL.
Skrevet af Lynild
Enig i de betragtninger Howalt, Rodgers viser potentiale, men vi mangler stadig at se stabilitet på højeste niveau. Men som jeg siger har holdet vist stort potentiale i efteråret, og det er i den grad Rodgers´ fortjeneste.
Skrevet af jomic...
Hvis man udover skuffelserne i det seneste transfervindue, ser på hvad vi har ændret på den front med Rodgers, er det vel at vi nu har lejet flere af breddespillerne i Moses og Cissokho.

Mens vi har købt Aspas og Alberto. (EDIT: Glemte Illori)

Det er trods alt nu, kun et flop og en (to) udviklingsspiller(e) der ikke er klar. Mens jeg ikke forventer vi investere i Moses og Cissokho. Før i tiden havde vi jo bare købt alle fire, den ændring i strategien kan jeg godt lide. Så er der en udvej på de usikre handler og får man aftalt en klausul på forhånd bliver spilleren heller ikke dyrere hvis han gør det godt.

Jeg lægger mig op af howalt´s indlæg på Rodgers fronten. Men vil gerne tilføje at vi kun har haft konstante problemer i den halv sæson hvor truppen var Suarez, Gerrard og en flok føl.

Vi oplever stadig tilbagevendende problemer med indstillingen mod sub-top og bundhold. Men jeg er fortrøstningsfuld hvis vi kan lave flere Fulham-indsatser i den kategori fremadrettet.
Skrevet af Genne
Konoplyanka overfor Kyle Naughton i går aftes:

https://vine.co/v/MZQzadXwbjQ

Teknikken fejler sgu ikke noget....
Skrevet af jomic...
Kyle Naughton øvede sig også på den dans mod Sterling. Det bliver den selvfølgelig ikke mindre skøn af.
Skrevet af howalt90
Nej det gør den ikke, men det er unødvendigt i den situation.. Man får absolut ingenting ud af at drible en mand igen og igen og igen og igen.. Fordi han skulle sætte ham 4 gange nåede der at komme opbakning på backpladsen hvor der ellers var frit løb inden.. Er faktisk utrolig dårligt udnyttet.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Genne
Frit løb og frit løb...Naughton lukker ham vel udvendigt, hvorfor han er nødt til at tage den første dribling. Nu har jeg ikke set andet end den linkede gif, men synes da han får det optimale ud af situationen. Det eneste jeg konstaterede var sådan set at hans teknik ikke fejler noget. Hvis han kan lave lignende fiksfakserier i og omkring modstanderens målfelt er det da en glimrende egenskab. Hvis man har to kanter der kan sætte en mand og som er hurtige i omstillingerne, så er man ret godt stillet synes jeg. Og med Sterling på den ene kant og Konoplyanka på den anden, ville vi have sådanne to kanter.

Men nej, jeg kender ikke meget til manden, og det kan da sagtens være at han er en kaospilot og ikke ret meget andet.
Skrevet af Mercenary
Det ligner nu kontrolleret kaos i den gif. Giftigt ryk.
Lose all to save a little
annonce
0