Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af howalt90
Husker nu mit blodtryk som værende højere under Hodge end under BR. Shit et show dengang..

Og så gode er grækerne ikke? Prøv lige at give deres statistik som hold i år et blik.

Og hvornår præcis i kampen viste de at de havde et gear eller to mere?? Ved deres ene afslutning over mål eller anden forbi?? De var pinligt ringe. Og eneste sted de har været mere pinlige end på banen mod Olympiakos i år, er i pressen efter Olympiakos.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af rozzer
De sidste 23 år har lært mig at være aldeles skeptisk, når Uniteds undergang er blevet beskrevet. Jeg stirrer stadig vantro på både spil og resultater, hver eneste gang i denne sæson, og er lige overrasket. Glædeligt overrasket.

From doubters to achievers.
Skrevet af Mr. Spock
Det er dumt at dømme United ude så længe de stadigvæk er med. Der var heller ikke nogen, der havde set at Chelsea ville vinde i 2012.


Helt andet hold, helt anden situation. Chelsea´s evne til at spille destruktiv resultatorienteret fodbold mod giganterne, og lykkes med det, er jo ikke en evne det her United-hold har. Man skal få sig nogle nosser hvis man har brug for at kræve småhysterisk frygt bordet rundt for en enormt usandsynlig United-triumf i CL. Så kan du også lige så godt mane til almindelig frygt for at blive overhalet af Newcastle i ligaen, nu der er taget hul på bylden.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Tjasper
Pointen er at så længe United er i gamet er der en mulighed for at de kan vinde. Længere er den ikke.

Jeg er klar over at de langt fra er favoritter, men trods oddsene er i mod United, viste Chelsea hvordan man højst overraskende, med alle odds i mod sig, alligevel kan vinde Champions League tilbage i 2012.
Det kan godt være at Chelsea forstod at spille destruktiv resultatorienteret fodbold, men de var i den grad også hjulpet af held og det skal man aldrig kimse af.
Måske United skulle prøve det samme, hvis de overkommer Olympiakos.

Edit: Det United hold vi ser i dag, er på papiret ikke ringere end det Chelsea hold der vandt i 2012.
Skrevet af Tjasper
Og jo, det vil godt kunne lade sig gøre at stille et destruktivt resultatorienteret United-hold på lige fod med det vi så i Chelsea. Spørgsmålet er om man vil have succes med det. Det er jo altid spørgsmålet! Det er der jo nok lige så lille sandsynlighed for at man vil få succes med, som da Chelsea forsøgte sig i 2012 og alligevel vandt ChL.
Skrevet af howalt90
Uniteds trup er ikke tilnærmelsesvis den trup Chelsea havde da de vandt CL..

Schalke er lidt en blanding af United og Liverpool i dag. Liverpools defensiv og Uniteds offensiv

Har godt nok lige postet den i United tråden, men i skal ikke snydes.. Prøv lige en gang at se hvor desperate de er i den røde del af Manchester.

http://footy.dk/2014/02/…ity-braget/
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Slettet(321402220608)
Wow det er da en alternativ form for fanpleje.

Hvad skete der egentlig med interessen for Papadoupulos?

Kunne et centerforsvar med ham og Sakho ikke være en future plan?
Skrevet af howalt90
Hvad går det op i? 240 kg muskler og 452 cm?? Eller overvurderer jeg deres størrelse lidt?
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af jomic...
Man skal få sig nogle nosser hvis man har brug for at kræve småhysterisk frygt bordet rundt for en enormt usandsynlig United-triumf i CL. Så kan du også lige så godt mane til almindelig frygt for at blive overhalet af Newcastle i ligaen, nu der er taget hul på bylden.


Jeg går rundt med dommedagsskiltet og opfordrer til hysteri, indtil alt er klappet. Om ikke andet, så bare for antijinx. Måske jeg skulle smide 100kr. på United som CHL vinder, så er den som amen i kirken, vinder aldrig på den slags væddemål.
Skrevet af Slettet(321402220608)
den med muskler er nok god nok, men grækeren er ikke så høj ;)

Kunne bare godt se ham som en der tager ansvar i defensiven som Carra gjorde det, syntes vi mangler en der er lidt gal i skralden derinde.
Skrevet af Carra-23
Det må være sådan det skal gøres Jomic ...... jeg hopper med på betting vognen og smider mønt på United som CL vinder !
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af jomic...
Ja, jeg bliver i hvert fald 4000kr. rigere, hvis det er. Så er der lidt at drukne sorgerne i, selvom det vil være en ringe trøst.
Skrevet af AlstrupLFC
5 Liverpoolspillere er udtaget til hjemmekampen mod Danmark:
Glen Johnson, Steven Gerrard, Jordan Henderson, Raheem Sterling, Daniel Sturridge.
Fantastisk
Skrevet af jomic...
Fantastisk...mange skader!
Skrevet af D.B.R. ©
Farebarometret hvad skader angår steg så gevaldigt - tør man håbe på de alle ikke bliver anvendt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(321402220608)
i dagens træning var det kun Enrique der ikke trænede med :)
Skrevet af stolpesten
Så at der var lidt rygter igen om Micah Richards til Liverpool .. Det ville bare være fantastisk at få ham ind .. Han er bomstærk på højreback, men også i centerforsvaret. Kun 25 år men desværre lidt meget skadet ...
Men han er helt sikkert mit foretrukne transferemne :)
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af JMM
Han vil desværre bruge mere tid på briksen end banen. Tror næppe klubberne tør tage risikoen.

Nogen der ser Tottenham - Dnipro ?

Ham Konoplyanka er dælme farlig. Lidt Hazard type over ham. Han måtte ekstrem gerne finde vej til Arsenal. Skifter han til jer til sommer?
Skrevet af Lynild
Eriksen skifter til os til sommer, når han har varmet nok bænk.
Skrevet af Tjasper
Nu du siger det kan jeg faktisk godt se ligheden mellem Hazard og Konoplyanka.
Lidt det samme antrit og fart, opportunisme og de gode dribleevner er også meget lig.
Ærgerligt vi ikke fik signet ham her i vinters.
annonce
0