Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bilbilo
Og Suarez er stadig i rute til at sætte målrekord i PL - og helt uden at sparke straffespark. Han havde jo haft gode muligheder for et hattrick igår. Afsindigt målsnit han kunne have haft, hvis han havde sparket straffe, selvom han nok ikke er helt så træfsikker som Gerrard. Så vidt jeg husker, sparkede både Ronaldo og Shearer straffespark.


Husker en kamp i Ajax, hvor Suarez brændte to straffespark i een kamp. Så det er ikke beklageligt, at han ikke sparker udfaldsgivende straffespark. Men ja, man kunne da godt unde ham at sparke "ubetydelige" straffespark, som den 3. mod Man U. Ham og Ronaldo står, mig bekendt, i remis på versende tidspunkt i ræset om den gyldne støvle. Begge med 25 mål. Og han har, som du også siger, fortsat kurs mod at blive den mest scorende spiller på en enkelt sæson i Premier League. Så jeg mener da godt, man lige kunne give ham lov til at sparke fra pletten, når man allerede er foran med to kasser.

Og du har helt sikkert ret i, at Suarez bliver en endnu vildere målmaskine, når man har in mente, at ingen af hans mål falder via straffespark.
AFC AJAX
Skrevet af jomic...
Ja, der skal ikke meget til at glemme fadæser som dem mod Villa og West Brom, samt marginalerne mod Fulham og Swansea.

Cardiff ude, et hold der slet ikke har fundet sig til rette under Solskjæer - som united slog nogenlunde overbevisende. Sunderland hjemme, burde være muligt. Tottenham virkede idéforladte på WHL igår, der var ikke meget andet end indlæg i panden på Mertesacker og Chadli´s elendige afslutninger.

8 sejre i træk lyder fuldstændigt tosset, men med i det regnestykke skal det siges at jeg aldrig regnede med sejrene på St. Mary´s og OT. De fire kampe jeg nævner er bare opgør jeg ser som svære / sandsynlige pointtab (ikke nødvendigvis nederlag).

West Ham har fået gang i den igen og deres skades/karantæne helvede nogenlunde under kontrol. Crystal Palace har Pulis og det på deres bane, i en hvad der må forventes stadig at være en tæt nedrykningskamp. City og Chelsea siger sig selv.
Skrevet af Tjasper
http://plbold.dk/dnipro-…-tottenham/

Once again

http://plbold.dk/liverpo…maalrekord/

Fremtiden er sikret.... Få så skrevet den kontrakt!
Skrevet af jomic...
Knægten er 7 år. Lad ham nu få lov at være barn og spille fodbold. Syg kultur, syge forældre.
Skrevet af howalt90
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Tjasper
Helt enig jomic...
Skrevet af AlstrupLFC
http://plbold.dk/statist…-for-top-4/

19,1% chance for mesterskab i år, og 98% chance for top-4.
Skrevet af J.M
Hvor i ligger det syge?
At de synes han skal have en uddannelse?
Skrevet af Tjasper
Ja, det er en vældig statistik.
Skrevet af Tjasper
Kan egentlig heller ikke få øje på det nu, J.M. Jeg blev vist ramt af fordommene.
Skrevet af Frydendal
"Liverpool har haft en forrygende sæson i Premier League, hvor man på nuværende tidspunkt indtager en andenplads, fire point efter førerholdet Chelsea. Nu forlyder det, at Merseyside-klubben er ude efter Benfica-angriberen Rodrigo Machado, som supplement til holdets i forvejen imponerende angreb."

http://www.bt.dk/fodbold…ium=twitter

-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af jomic...
@JM

Nej uddannelse er en ganske fin ting.

Jeg synes bare det er problematisk når en 7-årig bliver sammenlignet med Michael Owen, spiller på Akademi fra han er 5 år - hvor han var ude og shoppe klub - og så i øvrigt regner med at lave en forhåndskotrakt som 9-årig.

Ved godt klubberne er blevet bedre til at fremtidssikre dem der ikke klarer det. I min optik er det bare for tidligt at køre det så ´professionelt´.

Skrevet af Fribytter
@ Biblio

Suarez har bestemt også sparket dårlige straffespark for LFC. Og så vidt jeg husker sparker både Gerrard og Agger før Suarez. Og sikkert også andre.

Køligheden fra elleve meter er selvfølgelig ikke en kvalitet, man skal underkende, og det er nok en af Suarez´ svagheder. Ja, i det hele taget er han jo ikke sådan ekstrem klinisk, når det kommer til at sætte chancerne. Men en afbrænder sætter sig sjældent mentalt hos ham, hvilket man også så i weekenden.

Nu går jeg ikke vildt meget op i de forskellige individuelle priser, og jeg tror også, at Ronaldo går mere op i den gyldne støvle end Suarez, men hvis Suarez formår at snuppe den gyldne støvle foran andre straffesparkende topscorer, så er det et ret klart udtryk for, at Suarez nu må regnes for den nærmeste udfordrer til Messi/Ronaldo-bipolariteten. Han har jo også vist sig som en oplægskonge i denne sæson. Den eneste ubekendte er, hvordan Suarez vil tackle et mere presset kampprogram. Umiddelbart tyder det ikke på, at det er et problem. Han er meget sjældent skadet, og han har ofte præsteret på et højt niveau, selvom han har spillet landskampe i Sydamerika i midtugen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjasper
En af Suarez´ andre væsentlige kvaliteter er netop hans fysiske udholdenhed. Han har sine pauser i løbet af en kamp, men jeg vil umiddelbart tro at han er en af de mest bevægelige og løbende angribere i Europa. Udover at han bevæger sig utrolig meget når vi har bolden, er han også forholdsvis disciplineret i det defensive. Og så er han også ganske fin i presspillet. Hans aggressivitet og hurtighed har ofte gjort ham i stand til at erobre bolde på den sidste tredjedel.
Skrevet af howalt90
Synes ellers jeg så en statistik hvor han kun var overgået af Ade, Bendtner, Sturridge og Welbeck i udnyttelse af chancer.. Hvilket overraskede mig i en sådan grad jeg næsten gik i chok.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Fribytter
Hans udnyttelsesprocent lå i weekenden på 20%. Det er ikke dårligt, men heller ikke topklasse. Men det var jo så også en af Suarez´ lidt tamme kampe. Jeg mener at huske, at en udnyttelsesprocent på 25% er ret godt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af JohnnyDrama
Given the trends and the state of the two clubs, it probably wasn´t so surprising that Liverpool should take all three points at Old Trafford. What is remarkable -- apart from the 3-0 score and the fact that there could easily have been five penalties for the visitors -- is how the various criticisms of Brendan Rodgers´ team have somehow fallen by the wayside.

Remember how Martin Skrtel and Daniel Agger were clearly subpar and walking, talking liabilities?

Remember how Lucas Leiva´s injury was a harbinger of doom, because it meant Steven Gerrard´s aging legs would now need to patrol the area in front of the back four?

Remember how Daniel Sturridge and Luis Suarez would struggle to play together because neither man wanted to play wide?

Much of that is now forgotten. That´s what happens when you win five straight Premier League games and collect 26 of the past 30 available points.

It´s not as if the issues have evaporated completely. But what we´ve seen is how a clever manager who is willing to innovate tactically -- and who has the trust of his players -- can find schematic solutions.

And that´s what Rodgers did. This season, we´ve seen Liverpool line up in a 3-5-2, 4-4-2, 4-2-3-1, 4-3-3 and yesterday´s diamond formation. Sometimes it has worked and sometimes it hasn´t, but in all cases Rodgers has shown a willingness to find answers and a "can do" attitude that too many managers lack.

Skrtel and Agger probably aren´t the long-term answer at the back, not least because Rodgers doesn’t seem overly enamored with either. Lucas does provide Liverpool with more balance in the middle of the park. Sturridge and Suarez do present an unnatural fit when one has to start wide.
Liverpool still has flaws in defense, but Brendan Rodgers has done brilliantly in finding new ways to shield his side´s weaknesses.

But with a bit of nous -- and if you get them enough help to make sure they´re not manhandled -- the two centre-backs can be very effective. Gerrard may not be a specialist a la Sergio Busquets, but he´s clever enough and unselfish enough to play the position, particularly when he has Jordan Henderson and Joe Allen willing to help. As for the forwards, there is no biblical edict forbidding Liverpool from playing a front two. And, as a strike tandem, 43 goals in 45 combined starts tells its own story.

Rodgers has his failings, too, but with the possible exception of Roberto Martinez, no manager has been as hands-on tactically this season as he has. And nobody has shown such a willingness to change and evolve.


http://espnfc.com/blog/_…917?cc=5739

Fra Marcotti. Synes at han har meget ret i at Rodgers er meget god til at skjule svaghederne og udvikle. Fælles for alle systemer er det høje presspil og omstillingerne.

Gad vide om Rodgers på senere tid vil indføre tiki taka igen.
YNWA
Skrevet af howalt90
5 - Steven Gerrard has now scored more PL goals at Old Trafford than any other visiting player in the competition´s history. Nemesis.

Kan det virkelig passe?
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Fribytter
Interessant artikel, Johnny.

Tiki taka er dog momentvis tilstede:
http://vimeo.com/89515718

Noget andet, der har imponeret og overrasket mig, er eksperimentet med 10´eren. Diamantformationen, som Rodgers har benyttet i de to sidste kampe, er lidt et særsyn i PL, men det er sådan set et eksperiment, Rodgers har haft i tankerne hele sæsonen. Dengang, da han benyttede et tremandsforsvar, afprøvede han i enkelte kampe Moses på den offensive midt. Jeg kan huske, at jeg fandt det ret håbløst at spille en udpræget kantspiller på den position, og jeg undrede mig over, om kantspillere som Moses og Sterling egentlig passede ind i Rodgers´ planer. Rodgers opgav dog ikke eksperimentet, og senest har netop Sterling spillet den position og klaret det ret godt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stolpesten
Lækkert med lidt selvtillid banket ind i Man U spillerne inden de SKAL slå City... Så skal vi bare lige have Chelsea til at smadre Arsenal i weekenden .. Så er vejen mod mesterskabet lagt åben for os :p
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce
0