Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
Det er ikke Ståle, der dirigerer spillerne tilbage. Tværtimod råber han forgæves flere gange spillerne frem.
Det er desværre en spillerreaktion, vi har set alt for ofte. Det er selvfølgelig acceptabelt mod bedre hold i eks. CL, men i kampe vi klart dominerer, så skal vi kunne magte at køre på til sidste dommerfløjt.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Alta Tensione
Tak for kampen.

Det er vel det bedste i har spillet i år. Jeg synes Braaten var en af jeres bedste idag, men kan forstå der ikke er udbredt tilfredshed med ham i tråden. Var det en enlig svale for ham, og har i lejet ham, eller har ham et par sæsoner endnu?
[i]Was speaking to this 13 year old girl on facebook when she said to me \"I am an undercover cop\" I thought wow... a job like that at her age! [/i]
Skrevet af Bløde babser
Meget skidt dag for os.
At vi pisser sejren væk og dermed den sidste spinkle forhåbning om en CL kval er en så ubeskriveligt dumt. Totalt unødvendigt.
Man kunne næsten regne ud hvordan det ville gå det spillerne i anden halvleg begyndte at spille unødvendigt overlegent enkeltvist - ikke som hold. Og da TK samtidig gik ud og tog organisationen på midtbanen med sig, var det en ulykke det ventede på at ske. TK´s store værdi så vi i dag, på trods af en del dårlige pasninger.

Spillet var sådan set fint i store dele af kampen og burde være mere end rigeligt til at slå EFB.
Men kig lige på holdet:
Wiland - Lars J - Stadsgaard - Margreitter - Bengtsson - Bolanos - Claudemir - TK - Braaten - Igor - Cornelius.

Hvor mange af dem regner vi med er startere efter sommerferien?

4-5 stykker på en god dag måske?

Med andre ord, vi skaber håbløse resultater men er ikke ved at bygge noget op.
Der er en kort sommerpause og sikkert en masse nye - lad os håbe folk som Wiland, Mellberg, Zanka (I said it), TK. Nicolai Jørgensen, Vetokele og Gislasson står knivskarpt når vi starter op igen, for der bliver behov for nogle der kan vise vejen for de nye der formentlig kommer til.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Drejer
Jeg ser Wiland, Bengtsson, Claudemir, Igor, og Cornelius starte efter sommerferien. Bengtsson og Claudemir er endda tvivlsomme, eftersom begge gerne vil væk.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Hjaelmen
Utroligt at man ligefrem savner TK efter at han udgik. Han har betydet enormt meget for roen på holdet, han holder gang i bolden og laver nu også en sjat rushes op igennem midten.
Man har vel ikke forlænget med ham endnu, men er der nogle rygter om hvorvidt det er på tapetet?
Og Bolanos ligner en der lige vil gøre en god figur, så han kan få sig en kontrakt et eller andet sted. Og hvor har holdet savnet en spiller med hans forcer.
Det lignede til tider, den gamle højrekant, men ham og Lars i hopla.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Plankeværket
Åh denne sæson er trist. Selv når vi spiller godt er det skuffende. Nå. Kampen om 3 pladsen er igen helt åben.

Så langt som TK flytter os med ro, langsomhed og sidelænshed fremfor for Delaneys brusen frem, så bør vi hente Christian Poulsen til sommer. Han kan det samme som TK, bare bedre og så kan han tilføje en masse verbalt og fysisk. Med ham på banen havde midtbanen stået længere fremme det sidste kvarter, og så var det nærmere blevet 3-1 end 2-2.
Vetokele er god.

Der bliver spurgt til Braaten. Han er ikke god nok ift hans formodede løn, men vi skal sluse så mange nye ind, jeg mener vi bør beholde ham et år mere til samme rolle som nu.

Skrevet af Svoger
Braaten er en sær størrelse. Det har været skrevet her vist, og siden sagt af CV. Han har vel slået til europæisk, men haft problemer i Suppen. Han er god til at holde på bolden, og nogle gange kan han også sætte tempo på - men det går for langsomt i flere situationer, i forhold til at forsøge at spille rundt omkring, og blandt, knap så offensive suppe-modstandere.

TK mener jeg for øvrigt, havde en del pasningsfejl og lign. i går - og alligevel må jeg vel bøje mig, og sige han var med til at holde organisationen. Det føles egentlig lidt uhyggeligt, og ikke optimalt, at have den blanding. Men ok, det er vel for resten af foråret, og så skal der ske noget nyt.

Vetokele er muligvis god, men spørgsmålet er, som Matias (tror jeg det var) også skrev, om han passer sammen med Cornelius. Som U-landsholdsspiller for Belgien, kan Cornelius (edit: Vetokele for helvede, "tak" Drejer) formodentlig sælges for en fornuftig pris, skulle man ønske det. Med de store udskiftninger der sker, tvivler jeg så alligevel på, at det bliver til sommer man gør det.


For øvrigt har jeg skrevet det før - men ud fra den beskrivelse jeg læste af Mussi op til der blev skrevet under, formoder jeg altså snarere det er Claudemir end TK/Delaneys position, som Mussi skal udfylde. Spørgsmålet er så, hvor meget tid han skal bruge for at blive spillet ind, og hvad fanden vi gør ved "den anden centrale midtbane". Ståles brug af TK fra start de seneste kampe (han startede også mod FCV formoder jeg?), i stedet for Delaney, tyder jo på, at han ikke mener Delaney er klar.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Drejer
Som U-landsholdsspiller for Belgien, kan Cornelius formodentlig sælges for en fornuftig pris


Ahhr, ahhhr
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Plankeværket
Vi skal vel bruge 3 gode angribere. Kan man hente en Santin -
Zuma - something som den tredje er meget vundet. En sådan vil virke sammen med både Vetokele og cornelius. Ydermere tror jeg Cornelius kan bygge på, og blive bedre i opspillet, hvorfor det gør mindre Vetokele er en mere typisk målscorer.

"For øvrigt har jeg skrevet det før - men ud fra den beskrivelse jeg læste af Mussi op til der blev skrevet under, formoder jeg altså snarere det er Claudemir end TK/Delaneys position, som Mussi skal udfylde"

Har der været tvivl om det? Han er offensiv og aggressiv. Han ville passe godt med TK/ Christian Poulsen. Mindre godt med Delaney tror jeg.
Det skærer sgu lidt, men jeg har svært ved at se Delaneys specifikke fremtid hos os, med de kvaliteter og mangler han har. Hvis vi spillede med 3 centrale kunne han spille samme rolle som felt-til-felt spiller med fysisk overskud. Men hvordan skal man bruge ham i en 442?
Jeg kan se ham ved siden af Christian Poulsen, men så skal kanterne og den ene angriber være meget mere kreative end dem vi har. Jeg har virkelig svært ved at se ham som ny anfører, general og beskytter af forsvaret. Jeg håber virkelig nogen kan lære ham det.
Skrevet af Jussi
Undskyld, men jeg fatter ikke helt denne opgivenhed om andenpladsen.

Jeg er selvklart med på, at man med tre point ´kunne gave afgjort det selv´ mod FCM til slut, men det indebærer da også, at man regnede med fuldt udbytte i de andre kampe.

Midtjylland har to kampe mod Esbjerg og Brøndby + to x bundgys. Forudsat (endnu engang) at FCK får fuldt udbytte i de sidste par kampe, er det da ikke himmelråbende væk at forestille sig det modsatte for FCM.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Svoger
Vi har selv Brøndby, og derudover er det snarere problemet, at det er svært at forestille sig vi får fuldt udbytte af kampene. FCM smider da formodentlig et par point hen ad vejen.
Jeg tror sgu heller ikke på en sejr til os i Herning.

Jeg er AaB-fan for tiden.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Det er det du forudsætter for os mod især BIF, FCN og FCM der gør det urealistisk. Hvorfor skulle vi vinde resten af kampene?
Skrevet af Jussi
Jamen, var det ikke det, der også var forudsætningen før gårsdagens kamp?

Jeg hæfter mig ved, at et par stykker mener, at 2-2 mod Esbjerg har fået håbet om CL til at smuldre.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Plankeværket
I min optik er det mere weekenden som helhed der afgør det. FCM har vendt kurven, og virker bedre end os.
Skrevet af FCK 4EVER
Ville da også være pinligt hvis vi kunne komme fra under stregen og vinde DM - til trods for der har været masser af muligheder for at gøre det så holder karma os i check.

Vi skal bare holde bøfferne bag os og tage en medalje så burde vi vist være fint tilfredse med denne liga sæson alt taget i betragtning. CHL kval er stadigvæk inde for rækkevide, men nok usandsynligt, vi tager en næsten 100% sikker EL plads i stedet, det er nok også hvad vores hold er bedst gearet til i næste sæson.

Man kan ikke vinde hvert år - FORZA FCK!
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Plankeværket
Jo man kan. Vores økonomiske situation i suppen kan sammenlignes med den celtic har i Skotland.
Jeg vil se det afspejlet på banen. Eller, måske ikke hvert år, men så 7 ud af 10.
Skrevet af repos , moderator
Enig, vi skal være mestre hvert eneste år. Alt andet er en skuffelse. Denne sæson har været en lang ørkenvandring, og jeg glæder mig usigeligt til den nye sæson bliver sparket igang.

Vi skal åbenbart med jævne mellemrum opleve en sæson, hvor det ikke fungerer over alt for lange stræk, og det er uacceptabelt.

Forhåbentligt er sommeren lig med en stor rekonstruktion, for vi skal forstærkes gevaldigt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Glæder mig helt vildt til at se, hvordan Ståle og CV håndtere det kæmpe pres, som der alt andet lige vil være, når vinduet åbner. Alle forventer en udrensning af flere års fejlkøb + flere kvalitetsspillere, der kan gå direkte i starteren.
København.
Skrevet af Adriaanse
Hvor mange penge til indkøb forventes at være til rådighed - før evt. salg?

Vh.

Adriaanse
Skrevet af Schelden
@Adriaanse

Tror ikke der har været nogle udtalelser vedr. et eksakt beløb, men det siges, at der skal forstærkes "kraftigt", hvilket man jo kan ligge i, hvad man vil. Videre, så er det lidt svært at anskue noget fra regnskabet.
Udover en masse salg og ophævelser, så giver alle disse afgange jo også en masse luft i lønbudgettet, så jeg er ikke nervøs for, om der er nok til rådighed.
København.
annonce
0