Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af g1981
der var lige et par vigtige minutter for fck kvist undgik rødt kort (andet gult) for at tage bolden og så et selvmål der lukkede kampen
Holbæk B&I You can either agree with me or be wrong!
Skrevet af Schelden
Rødt kort?

Du må have set noget, jeg ikke har.

Hvis det er den, hvor han ´går i vejen´, er der da absolut intet.
København.
Skrevet af Dumbledore
Gid vores fans (jer) havde bare lidt tålmodighed engang imellem. Jeres måde at skrive på herinde er ekstremt demotiverende.

"Vi scorer ingen mål"

Nej det ses.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af GammelBitterMand
Med den linje, hvor KÆP ikke engang fik en henstilling for at bruge ca. fem minutter på at afvikle en igangsætning efter en offside i første halvleg, ville det have været helt væk med et gult kort til Kvist i den situation.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Mitch Connor
Kvist går meget tydeligt efter at provokere ved at trille bolden væk længe efter, dommeren har fløjtet. Havde dommeren haft et ømt øjeblik, kunne han godt have givet gult.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Skrevet af g1981
men gult kort kan gives i situationen han skal jo bare lade bolden være i den situation han tager den hvor han ser en aab spiller er på vej hen imod den. og dermed fratager han dem mulighed for en hurtig igangsættelse
at dommeren så vælger at kalde aab spilleren hen til sig og irettesætte ham for at skubbe kvist væk for at fratage dem den mulighed og ikke gøre noget overfor kvist virker mærkeligt
Holbæk B&I You can either agree with me or be wrong!
Skrevet af SørensenCFC
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af elendil
@Rogo

Vi vandt da 4-3, gjorde vi ikke? Oviedo fuldendte comebacket med sejrsmålet efter et enormt langt og hurtigt løb, som jeg husker det.
fck-medløber.
Skrevet af Kipvits
Vi vandt 4-2 dengang.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af ConCort
Utroligt folk talte(taler?) om traenerfyring. Jeg satte lidt paa FCK som mester i gaar og det tror jeg stadig staerkt paa. Jeg er ikke et oejeblik i tvivl om at man har en meget rolig haand paa direktionsgangen i FCK.
Skrevet af Mitch Connor
Der er vel ikke noget forkert i det jeg skriver, men et fint billede, du præsenterer. Jeg kan også godt lide memes.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Skrevet af g1981
Holbæk B&I You can either agree with me or be wrong!
Skrevet af elendil
@Kipvits

Hm, okay. Min hukommelse er lidt sjovere, synes jeg.
fck-medløber.
Skrevet af Kipvits
Dejligt med en sejr. Virkelig flot offensivt spil i 2. Halvleg. Nu må FCM og Bøf gerne spille uafgjort.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Halil
Tillykke med sejren.

Det gik som forventet. Dog med den store overraskelse, at AaB scorede hele 2 mål!

Hvis Verbic, Kusk, Jørgensen, Santander og Corner kan blive inspireret fra bænken, så bliver det en offensiv som andre suppehold får det svært med. Trykket kan være enormt.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Gaggen25
Med en kamp i hånden og lidt overmodig kækhed kan man sige at vi nu er 3 point efter fcm. Det lignede det bestemt ikke ved pausen af kampen idag. Håber det giver holder en ordenlig røvfuld selvtillid! De 11 der spiller anden halvleg får forhåbentlig genvalg
123
Skrevet af Svoger
Halil, AaB scorede tre mål...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af repos , moderator
Kusk har været meget kritiseret, men han er sgu en skøn spiller. Hans glidende løb med bolden og fodboldforståelse manglede vi i sidste sæson, og han ser ting i spillet som ingen andre på holdet.
Han laver stadig for mange fejl, og slutproduktet skal også blive bedre, men målet igår er køligt lagt ind.

Cornelius virker også til at nærmer sig noget fornuftigt. Flot mål, og så skulle han have sat en mere ind. Hans to højrefodsforsøg var til gengæld ret jammerlige, og det er sgu vildt nok at være så etbenet på Suppeniveau.

Verbic har også været savnet, og jeg er nok ved at nå til den erkendelse, at NJ fungerer bedre fremme end på kanten, så slovenerens comeback var dejligt.

På minussiden var defensiven, som igen var for let at ryste. Ankersen er et nervevrag, og der sgu langt til den spiller, man så trylle i Esbjergtrøjen. Zanka og SA var også under niveau. Zankas placering ved Spalvis´ mål var helt til rotterne, og SA kostede egenhændigt det første mål, og så skidt ud ved det andet også.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
En meget rodet affære, med en efterhånden typisk FCK-lad-præstation i 1. halvleg, hvor heldet ganske vist ikke tilsmilede os, men hvor ukoncentrationen og det manglende engagement var det fremtrædende, og viste sig her, der og alle vegne. Mathias Zanka snorksov ved et par situationer, Stephan Andersen var ved 0-1-målet 5 sekunder længere fremme i tanke, end spillet tillod ham, Peter Ankersen forcerede sine aktioner så meget, at det nærmest konsekvent blev skidt, William Kvist læste ikke spillet ret godt, og var nødt til at tage løbedueller pga. samme, som han naturligvis tabte, Thomas Delaney fik ikke sat det aftryk på den centrale midtbane, som han ellers har gjort i denne sæson, Andreas Cornelius sløsede med en del chancer, som kostede oplagte muligheder til hhv. Federico Santander og Nicolai Jørgensen osv. Samme Federico Santander gjorde det forresten vanen tro glimrende i sit arbejde for holdet, men selvom han er god til at gå med i spillet, virker han ikke helt integreret i samme. Det er som om, kommunikationen går helt uden om ham, hvilket man kan se, frustrerer ham, da han tager mange forgæves løb.

I 2. halvleg vendte det, både heldet og koncentrationen. Kasper Kusk satte den stensikkert ind kontra i 1. halvleg, hvor han ikke fik placeret yderligt nok, en uheldig AaB-fod satte et punktum i sejren osv. Derudover tog Thomas Delaney, Christoffer Remmer, Ludwig Augustinsson, Daniel Amartey og i særdeleshed Benjamin Verbic og Nicolai Jørgensen over, og løftede samlet set hele holdet med minimum et niveau. Det var godt at se. Benjamin Verbic er virkelig god, og er os en bedre kant en Nicolai Jørgensen, i hvert fald som det ser ud nu.

Stephan Andersen: 5
- - - - -
Peter Ankersen: 5
Mathias Zanka: 6
Daniel Amartey: 8
Ludwig Augustinsson: 8
- - - - -
Kasper Kusk: 8
William Kvist: 7
Thomas Delaney: 8
Nicolai Jørgensen: 9
- - - - -
Federico Santander: 7
Andreas Cornelius: 7
- - - - -
Christoffer Remmer: 8
Benjamin Verbic: 9
Youssef Toutouh: ub
- - - - -
Ståle Solbakken: 7
Skrevet af Plankeværket
Jeg elsker, at der er karakterer igen. Endda på en skala jeg forstår. Fantastisk med andre halvgamle, stokkonservative mænd.

Nå, jeg synes du er for hård ved Ståle. For første gang i umindelige tider, så formår han at vende kampbilledet. Både skideballen i pausen og indskiftningen af Remmer sad lige i skabet.
Stort stor 8 tal herfra, for at indse egne fejl og rette dem.
annonce
0