Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af vincevega
Men det undrer selvfølgelig ikke, hvis der har været fremvist prøver på upassende arrogance. Sådan må det nødvendigvis gå, når forkælede børn fanget i voksenkroppe, bliver konfronteret med egne utilstrækkeligheder.


Der rammer du hovedet på sømmet. Zanka mente ikke man kunne bruge kampen til en skid som han gentagne gange fik fortalt + han dumsmart svarede journalisten "Har du ikke set kampen eller hvad? ..... Godt så."

Synes egentligt ikke der er noget galt i, at spillere udfordrer sportsjournalister og viser lidt kant. Det her minder mig bare om sådan noget tøsefornærmethed, som i den grad er upassende når han selv var impliceret i målet og desuden også brændte en 100%-chance.

Skrevet af Dumbledore
Nørj hvor er nogle FCK fans herinde pinagtige. Har nævnt det før, og bliver nødt til det igen.
I er ALT for kritiske når det går bare lidt galt. Og så var det altså heller ikke værre i dag.

Det er da ikke Ståles fejl, at spillerne intet kan i dag.
Kusk er bare dårligere, når han ikke kan stole på sin højreback og det kan han ikke med Ankersen. Med Høgli i live, havde det set anderledes ud.

BIF spiller godt i forsvaret og der er nogle sindssyge brølere i angrebet, men det er da ikke Corners og Santanders skyld, at Zanka og Amartey ikke kan spille i angrebet og dermed smadrer de to bedste angreb.

Målet kan man ikke klandre hverken Zanka eller SA for. Den rettes af TO gange, før en helt fri spiller kan heade den ind. Umuligt at forudse eller gøre noget ved.

Synes I giver ALT for lidt kredit til BIFs forsvar og specielt midtbane i dag. Og så havde det nok set anderledes ud, havde man ikke haft en konfliktsky dommer. Magen til elendighed skal man lede længe efter, i "internationalt snits" navn.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af vincevega
@Sir_Cumcised

Synes ikke det var ´lidt flabet´. Fra den pinagtigt kække bemærkning, så blev interviewet en stor cringy forestilling, hvilket bestemt ikke er første gang med Zanka.
Synes Matias´ indlæg samler det hele meget godt op.

Derudover så valgte Nicolai Jørgensen heller ikke at anerkende Brøndby overhovedet, og mente at nederlaget var fuldstændigt selvforskyldt. Altså, det er jo bare tosset når særligt Brøndbys defensiv var så god, som det var tilfældet idag.
Skrevet af Matias
"I er ALT for kritiske når det går bare lidt galt"

- På alle måder forkert. Det er tredje sæson med lort, Dumbledore. Tredje sæson. Hvis dine ambitioner for FCK rækker til en enkelt runde med en førsteplads, på knap 900 dage, så fint med mig, men det er selvfølgelig mere end rimeligt at påpege de ting (også i en hård tone), der igen og igen og igen går galt, og i særdeleshed når det er de negative "automatismer", som fastholder holdet på et niveau, der ikke er højt nok - og da ikke mindst målt på økonomi, profiler ift. modstandere osv. Vi skal være bedre end det, Ståle Solbakken har formået med holdet på tredje år. Det skal vi. Hvis man - som du tilsyneladende gør - vælger at se de dårlige præstationer, som isolerede begivenheder, har man såre simpelt ikke forstået, hvorfor FCK har vundet sølle ét mesterskab på fire sæsoner, potentielt på vej mod et mesterskab ud af fem mulige.

"Det er da ikke Ståles fejl, at spillerne intet kan i dag"

- Jo det er det da. Hvis Ståle Solbakken ikke er i stand til at tildele spillerne et koncept, de er trygge ved, fungerer og udvikler sig i og kan falde tilbage på, så er det hans fejl, og endda hans fejl alene. Det er ikke sådan, at når individualisterne gør tingene på egen hånd qua deres færdigheder, at det så er et udtryk for trænerenes genialiteter. Det er ved spillets flow, mønstre osv., at man skal kunne se det. Og det er ikke tilfældet pt., hvilket er klart, da det ikke er implementeret. Af samme grund sidder man halvnervøs over for en kamp, hjemme mod Hobro - fordi man ved, at det er lige på nippet til ikke at fungere. Og selvfølgelig mod en modstander, som tager simple midler i brug, for at stække os, fordi de ved, det rækker.

"Målet kan man ikke klandre hverken Zanka eller SA for. Den rettes af TO gange, før en helt fri spiller kan heade den ind. Umuligt at forudse eller gøre noget ved"

- Det er omtrent det mest vanvittige, man kan mene om den situation. Mathias Zanka holder op med at spille fodbold, da bolden kommer i hans retning. Han skal gå efter den (med mindre Stephan Andersen råber på den). Det er hans opgave. Hvis ikke han skal gøre det, er hans position overflødig. Han står på flade konvolutter og glor, havde han blot gået efter den, havde Martin Albrechtsen ikke haft tiden til at dirigere bolden i mål på den vis. Det kan være der var blevet scoret alligevel, det kan ingen af gode grunde vide (jeg tvivler dog), men selvfølgelig skal Mathias Zanka da forsøge at forhindre det.
Skrevet af Dumbledore
Lader til at kritik at Zanka og Ståle er blevet til en religion.
Og dem har jeg haft nok af med folk herfra.

Og at man ikke kan se, at modstanderen også har noget at skulle have sagt, når man ikke selv får det til at køre, er så hovedrystende, som noget kan være.

Men hvad, I er vist så kloge, at det er et vidunder, at I ikke selv er mestertrænere eller mesterspillere. Ulideligt at se flere af jer skrive herinde. Gang, på gang, på gang.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af repos , moderator
Forhold til det skrevne i stedet for. Matias rammer hovedet på sømmet. I forhold til midler, materiale og egne ambitioner har vi i den grad underpræsterer i flere sæsoner. Selvfølgelig skal der rettes kritik. Man behøver såmænd ikke være mestertræner for at påpege det åbenlyse. Det undrer selvfølgelig, at vores egen træner ikke kan rette til.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Nu går du jo bare hen og bliver torskedum, Dumbledore. Hvorfor ønsker du dog det? Mathias Zanka og Ståle Solbakken er herinde blevet voldsomt forsvaret og rost for det de gør godt - men som i sidste uge er der igen og igen folk, som ikke vil høre på kritik af FCK´ere, som bliver ved med at begå samme fejl. Er ambitionerne virkelig ikke højere, end et forsvar for alt hvad der har med den absolutte FCK-samtid at gøre? Fuck klubbens målsætninger, fuck klubbens fremtidige position, fuck alt, så længe kritikken ikke bliver for hård, kan vi alle være i samme rum. Nej, fuck lige netop sådan en holdning.

"Og at man ikke kan se, at modstanderen også har noget at skulle have sagt, når man ikke selv får det til at køre, er så hovedrystende, som noget kan være"

- Ud over Nicolai Jørgensen, hvem har da givet udtryk for ovenstående?

"Men hvad, I er vist så kloge, at det er et vidunder, at I ikke selv er mestertrænere eller mesterspillere"

- Seriøst? Jeg tror ikke helt du i din vildfarelse kan se konsekvensen af det, du skriver. For dit argument sløjfer al indsigt, empati og viden i alle henseender. Man vil således aldrig kunne udtale sig om noget som helst, med mindre man aktivt er dygtigere end den/dem/det, man giver en kommentar. Man kan heller ikke tilslutte sig eller tage afstand fra noget, man ikke selv har været en del af. En ret farlig fremtid at gå i møde, hvis ikke man kan iagttage, konkludere endsige handle ud fra hverken samtid eller historie, med den logik, at man jo ikke er en del af det i absolut praksis. Hvis det at kunne sætte ord på en kamp nødvendigvis skulle kunne udfordre en spillers eller en træners evner på det personlige plan - skribenten mod aktøren - er der jo ingen grund til at skrive noget som helst. For alt vil jo alle dage falde tilbage på, at spilleren er en bedre spiller end skribenten, træneren en bedre træner end skribenten. Betyder det så, at skribenten tager fejl? Ikke kan have ret i påpegelsen af gentagende fejl og mangler? Åbenbart. Og er det logikken, så forstår jeg selvfølgelig bedre de hoveder, der med smil og i fuld benovelse over at nogen overhovedet går på banen for FCK, accepterer at klubben misser det ene mesterskab efter det andet.
Skrevet af Sir , moderator
Dette er en signatur.
Skrevet af elendil
Jeg synes ikke han er specielt slem.
fck-medløber.
Skrevet af GammelBitterMand
Nu kan jeg pludselig huske hvorfor jeg hader derby-kampe. Ikke fordi vi kan risikere at tabe til Brøndby, men pga. det rodede kampbillede med en dansk dommer, der ikke evner en international linje - men alligevel skal prøve. Det er 90 minutters tortur, hvor man bare venter på at et eller andet absurd tydeligt frispark ikke bliver fløjtet, med mål til følge. Lige præcis det skete ikke i dag, men dommeren er stærkt medvirkende til et rodet kampbillede.

Men når det er sagt, så savner jeg i den grad at vores spillere forstår at udnytte situationen. Santander var stort set den eneste, der tog skeen i den anden hånd og tydeligt lagde til på det fysiske pres i duellerne. Hovedparten render rundt og tror, at de vinder, fordi de er bedst. Og dét er til dumpekarakter.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Svoger
Var dommeren så slem?

Det var fint med gult til Schwartz, og der var ikke straffe til Verbic? Hvad var der ellers af større kontroverser?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
Plaffeministerens andet gule og en masse mindre betydelige fejl. Prøv lige at se den første igen og læg mærke til hvor bolden er og hvad plaffeministeren går efter.
fck-medløber.
Skrevet af The Kid
Selvfølgelig skulle Schwartz haft rødt kort. Han sender en mand på skadestuen uden bolden var i nærheden. At han så ikke får sit andet gule kort, da han stempler Ankersen direkte på benet er til grin.

Nå, anyways:
Skuffet over,

1)at man ikke kommer frem til flere chancer.
2)at man bliver nødt til at flå Santander ud, fordi han ikke kunne matche Agger.
3)at kanterne ikke producerer mere. De var begge usynlige største del af kampen. Kun Verbic lykkedes med gode indlæg.

REBOOT REBOOT REBOOT REBOOT
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Pivo
Man får ret beset ikke rødt kort, for at sende en mand på skadestuen. Det kan nu ske, uden der behøver være frispark...

Skrevet af Schelden
"uden bolden var i nærheden".

Velbekomme.

@Dumbledore

Dagen derpå er jeg stadig rasende.

Berolig mig - hvad venter jeg på, og hvor længe skal jeg vente?
København.
Skrevet af The Kid
Hvis man tackler en mand så voldsomt uden bolden er i nærheden, er det som udgangspunkt et faretruende rødt kort.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Def-monk
Synes vi mister noget x-faktor (for at brug et irriterende udtryk) når vi spiller med alle vores angribere på banen fra start. Så mangler vi en vi kan smide ind. Verbic bringer noget af det, ja, men det som Corner har bragt når han er kommet ind fra bænken mangler vi. Synes det var hovedløst at starte med alle tre.

Et uheldigt mål i en kedelig kamp. Sådan er det jo til tider.

Men spillet var dårligt, langsomt, idéløst - og når så Bif står så godt som de gjorde, ros til dem, så skal der ikke mere til for at man taber sådan en kamp.

Jeg holder stadig på at Verbic er vores vigtigste brik rent offensivt.
Skrevet af Jussi
´Hvis man tackler en mand så voldsomt uden bolden er i nærheden, er det som udgangspunkt et faretruende rødt kort.´

Der er sagt og skrevet så meget siden i går, så jeg beklager hvis det har været nævnt på et tidspunkt - men har der egentlig været så meget polemik omkring Bangsgaards lignende situation og udvisning i går?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Pivo
Udfordringen her må være fortolkningen, af "voldsom adfærd", som må være den lov der skal bruges i forbindelse med et eventuelt rødt kort. Eller om dommeren vurderer om det er et frispark "sparker eller forsøger at sparke en modspiller. Spænder ben eller forsøger at spænde ben for en modspiller."

Jeg giver dig ret i, at man kan diskutere om det er voldsom adfærd. Man kan dog ikke give en spiller et eventuelt kort, fordi vedkommende kommer på skadestuen.

Skrevet af Halil
Kehlet sagde følgende for at DET kan være til rødt SÅ skulle han være kommet med STRAKT ben, men da det var et alm benspænd kan det aldrig takseres til rødt men kun til gult.Jeg gad sgu godt se Kehlet finde det i fodboldloven, at det skal være med strakt ben.

Han må have misforstået et eller andet.

Fra http://www.dbu.dk/Faelle…melser.as-px

Grov:
(C)
1. Sparke, slå, spytte eller forsøg herpå.
2. Benspænd med fare for modspiller.
3. Andre forseelser, hvor modspiller udsættes for fare.
4. Berøve oplagt scoringsmulighed - hvor modspiller bringes i fare.

Vi kan lige tage nogle kriterier for vurderingen af en tackling skal give rødt.

· kontrollen over tacklingen (ingen / ét /
begge ben i kontakt med jorden)

· voldsomheden i tacklingen (den hastighed,
hvormed tacklingen sættes ind)

· muligheden for at spille bolden

· viljen til at spille bolden

En voldsom, ukontrolleret tackling med ét
eller begge ben, som rammer modspilleren
og bringer hans sikkerhed i fare, betragtes
som spil, som i alvorlig grad er utilladeligt og
straffes med direkte frispark og udvisning.
Dette gælder, uanset om tacklingen sættes
ind forfra, bagfra eller fra siden.


Yeah! Repost fra artikelhelvede!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce
0