Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Les Deux
@Costanza tak for den oplysningen. Interessante oplysninger at finde der.

@martint - Det er lige præcis min pointe. Vores fart og temposkift halter voldsomt efter når Santos er FCK´s bedste bud på en hurtig spiller, dog er 34 km/t nu ganske hæderligt vil jeg mene. Heldigvis afgøres kampe jo ikke på farten, men det er nu interessant at gennemsnittet på FCM´s top 10 på topfarten ligger på 34,1 og altså kun overgås af en FCK spiller - Santos (og så snart Kaufmann)
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af nurgle
Mon ikke vores vindue er lukket nu. Medmindre vi skal leje ud(holse)
Skrevet af Plankeværket
Ståles tre største hovedbrud er i prioriteret rækkefølge:
1) Damens fysik
2) højrekanten
3) pladsen ved siden af Zeca
Skrevet af Nemt
Begge backs.
Skrevet af Nemt
Fischers bund niveau
Skrevet af Esrever
Igen, jeg tøver med at lægge alt for meget i hvilken topfart man har registreret i kamp i denne sæson. Tænker folk på Kirkevold som en hurtig angriber? Han ligger nemlig godt oppe. Tænker folk på Damen som hurtigere end både Holse og Daramy? For det siger hans topfart. Mange store, fysiske spillere som Cornelius, Kirkevold, Damen, Kaufman og Sviatchenko træder en del watt/kg så at sige. Det gør dem ikke nødvendigvis gode til at løbe dybt
Skrevet af jenner4
Enig i Fischers bundniveau. Finder han ikke melodien så er mesterskabet så langt væk. Et andet kæmpe problem er holdånden. Det var rystede hvad man eks. så i udekampen mod FCM - bla. spillere der slog helt op og hakkede på hinanden.
Skrevet af Nandeyanen
@Esrever har du set Kaufmanns nr. 6 mål i de highlights FCK har lagt op? Her kan du se han accelererer væk fra modstanderen.

Plus i Copenhagen Sundays telefon interview med Mikkel Kaufmann som ses her https://youtu.be/soXnZArR_ZU

Nævner han selv at en af hans styrker er sin hurtighed.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af repos , moderator
I det klip, hvor Kaufmann løber fra Banggaard, ligner sidstnævnte én med krampe i begge ben. Han går jo nærmest, så jeg vil nok stille mig tvivlende overfor, om det reelt er et udtryk for Kaufmanns hurtighed.

Kaufmann skal selvfølgelig have chancen, og umiddelbart er det jo et fint træk at hente en ung angriber, der efter sigende har de data, man efterspørger. 20 mio. kr. er meget, men skal nok bare vænne mig til, at det efterhånden er prislejet for spillere, der bliver hentet til klubben.

Endelig betyder det jo også, at en af vores nuværende angribere afhændes senest til sommer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator
umiddelbart er det jo et fint træk at hente en ung angriber, der efter sigende har de data, man efterspørger. 20 mio. kr. er meget, men skal nok bare vænne mig til, at det efterhånden er prislejet for spillere, der bliver hentet til klubben.


Ja, jeg tror det bliver sjældent fremover at vi køber spillere for under 20 mio., hvis ikke det er fordi de er så højt oppe i alderen at de intet videresalgspotentiale har.
Jeg kender ikke Kaufman så godt, men umiddelbart synes jeg det virker meget fornuftigt. Er der lidt Cornelius over ham?
Det kommer nok til at passe med at Pieros endeligt kan sælges til sommer.. (Sikkert for nogenlunde samme pris som vi gi´r for Kaufmann, måske lidt mere hvis han gør det godt i foråret).
Skrevet af repos , moderator
Jeg talte med en bekendt, der er ret tæt inde på AaB. Han rystede på hovedet over prisen, og mente på ingen måder, Kaufmann er en spiller til 20 mio. kr.
I følge ham var der gået FCM i den, og købet var pga. Kaufmanns tal, hvilket Ståle også indikerede.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
I givet fald må vi sætte vores lid til, at der er flere tosser med den vogn, fordi vores kære cypriot i front er ligaens mest effektive angriber. Scorer ganske enkelt på sine chancer. Det må om noget kunne indbringe en god transfersum. Så må vi bare håbe, at de ikke ser de kampe, hvor han starter inde.

https://twitter.com/kasperpeders/status/1221912949037682694?s=20
København.
Skrevet af Nandeyanen
Patryk Klimala - 7 mål i 17 kampe, fylder 22år til sommer - kostede Celtic 30mil.

Mikkel Kaufmann 7 mål i 17 kampe, er lige fyldt 19år - kostede 25mil.

Polakkerne siger de har robbet Celtic for penge.

Aab fans siger de har robbet os for penge.

Der er mange ligheder men jeg tager sgu danskeren til hver en tid. 5 mil billigere og 3 år yngre plus bedre liga
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af quazz
Kunne se at det ikke er blevet nævnt, men FCK har netop mistet Alex Rasmussen til AC Milan. Alex Rasmussen var Director for Sponsorships & Hospitality hos FCK, hvad end den stillingsbetegnelse helt konkret betyder. Han skal være ´Global Sponsorship Manager´ hos AC Milan. Jeg tænker dog at det er ganske pænt at topledelsen i FCK kan besætte topstillinger i nogle af Europas største klubber.
Skrevet af Slettet(161147200502)
Hvor efterlader Mudrajizas tilbagekomst egentlig Jens Stage? Zeca er vel selvskrevet til den ene af de to 8er pladser og med hvad jeg har set af sparsomme minutter med Mudrajiza, så ser der ud til at blive hård kamp om spilletid inde på midten. For ham kroaten ser godt nok giftig ud.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af dickos
Det efterlader Stage, der hvor han har været hele tiden tror jeg. Han er rotations spiller.

Men hvis Mudrazija er klar til rollen ved siden af Zeca, og gør det overbevisende, kan det jo rykke Falk ud på den fandes højrekant, som ingen kan finde ud af at spille.

Så vil det give Zeca, Mudrazija, Stage til den centrale midtbane. Med Falk som reserve og ja, Thomsen.

Og vi er med i 3 turneringer, så der skal nok blive rigeligt med spilletid til dem alle.
Skrevet af Plankeværket
Vi kommer til at spille 19 kampe med sikkerhed. Måske kan vi skaffe 5 til. Det er ikke voldsomt mange kampe, og nogen kommer til at blive skuffede på den midtbane. Mudrazija, Stage, Holse og Thomsen kommer ikke til at dele mange kampe mellem sig.

Stege står dog et fint sted, måske ikke helt her til foråret men så fremover. Han er foran både Thomsen og Holse og han er klar førstereserve til Zeca. Samtidig har han haft Ståles tilid internationalt uden at falde igennem.
Skrevet af Bløde babser
I følge ham var der gået FCM i den, og købet var pga. Kaufmanns tal, hvilket Ståle også indikerede.


Man må formode at Kaufmann er blevet fulgt gennem de snere ungdomsår også og at det han har præsteret i sine få kampe for AAB blot forstærker et indtryk og et fokus man har haft på ham....det må man da håbe.
For hvis du har ret i det mere er fear of missing out på ugens varmeste navn, er alt hvad klubben påstår de har bygget op på scoutingfronten udstillet.

Mudrazija, Stage, Holse og Thomsen kommer ikke til at dele mange kampe mellem sig.


Min tanke er at Zeca og Falk er i pole for at tage de fleste kampe centralt. HVis Fischer er skadesfri og angrebet ikke halter for meget, er pladsen til venstre også optaget. Så er der pokalkampe, indkiftninger eller måske en overraskende overtagelse af Falks plads i spil......eller højre siden.
Biel får vel et par chancer for at vise han skal have pladsen. Det samme gør Daramy. Men sætter ingen af sig på den, vil der også være muligheder der. Måske mest for Holse og Mudra.
Thomsen tror jeg vi skal blive meget skadesramte for der bliver mange minuter til. Så der i hvert tilfælde en mindre.
Men uden skader er vi mange. Det ligner en tanke at der kan forsvinde en de næste par dage.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Halil
I det klip, hvor Kaufmann løber fra Banggaard, ligner sidstnævnte én med krampe i begge ben. Han går jo nærmest, så jeg vil nok stille mig tvivlende overfor, om det reelt er et udtryk for Kaufmanns hurtighed.


Banggaard så noget sløv ud.

Pudsigt nok får Kaufmann krampe i begge ben efter han har scoret, så han lige må lig lidt.

Kaufmann er iøvrigt hurtig og har været det alle dage. Han har siden sine første kampe for AaB også taget nogle kilo på i muskelmasse uden det er gået udover farten. Han ser dog ikke så "let" ud i sine bevægelser, som han gjorde i starten af AaB-tiden.

Det er dog ikke negativt, da han lignede en pillik i starten.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Chrisard
Jeg har insider-viden om (underforstået gætter jeg på) at Stage spiller højre midt imod Celtic. En CM på en af fløjene er en klassisk Ståle (fx. Gregus i nyere tid og Delaney i Ståles første periode i klubben)

Medmindre der er sket en revolution i Parken henover vinterpausen, kan vi forvente et defensivt udtryk i de to EL-kampe og her ser jeg Stage som selvskrevet. Han er god på dødbolde og i duellerne.

Derudover bliver Stages rolle i foråret formentlig rotation og stand in for Zeca i pokalturneringen.
'I had told Mario before the game not to get booked, as with two cards he’d get suspended. He just has to show off his physique… I told him off after the goal, but it was too late.'
annonce
0