Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Acebone
@KamilNDoye

Acebone: Hvad er grunden til, at du ikke læser med i EfB-tråden? Bare af ren nysgerrighed.


Fordi den er spild af liv.

Tænk FC Nordsjælland-tråden, men hvor du bytter mængden af fyldige U17-referater ud med personfnidder og tirader om Niels Erik Søndergaard.
Midtjylland!
Skrevet af stokholmeren
Det var da vidst for tidligt, at jeg fik sagt at Sistos underskrift kunne lukke snakken om ham ned herinde ;-)

Mine FCK-abstinenser har efterhånden nået sit maks, så det bliver godt at få taget temperaturen på mange af spillerne mod Lyngby i morgen. Glæder mig til at se Wilzcek og Marios i aktion. Og måske vores nye New Zealandske mindbanetalent.
Skrevet af nurgle
Er lidt ærgerligt med de landskampe. Vores sidste test kamp bliver ikke i stærkeste opstilling. Mangler jo Kalle, VN, bentsson, falk og daramy.
Skrevet af Jussi
minus EfB-tråden

Haha!
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Old123
Nurgle.

Og Carlos Zeca ej at forglemme. Det er en bumlet opstart, vi har haft. Kan blive grimt i Odense om en uge.
Skrevet af stokholmeren
Ja langt fra optimal opstart - dog vigtigt, at Wind er tilbage og måske kan få en halvleg til at bygge lidt relationer med Wilzcek. Forhåbentligt så vil vi kunne trække på, at størstedelen af start 11´eren mod OB formentligt er forholdsvis sammenspillet og kender sine opgaver. Så må vi håbe at vi ligner det hold mod Istanbul og Utd og ikke det hold mod GF i Parken.
Skrevet af BlueAndWhite
Synes ikke vi har snakket landshold.. hvorfor starter yousuf Poulsen i stedet for Falk ?
Skrevet af pyto
Fordi han er bedre.
Kvist raus.
Skrevet af nurgle
Og kender holdet
Skrevet af Theanimal
Det er svært for Falk at skubbe Poulsen væk i en 4-3-3. Falk er nok ikke mål/assists givende nok til at komme på som RW, hvis det var en regulær RM position kunne det være. Men Poulsen er 2./3. Anføre hos en CL semifinalist, og sammenligning af stats er:
Poulsen - 5 mål, 13 assists på 33 kampe.
Falk - 2 mål, 4 assist på 48 kampe.

Hvis Falk skal starte skal det jo næsten være som del i den midterste 3-linje istedet for Højbjerg, Delaney eller Eriksen.
Skrevet af pyto
Det defensive løbearbejde Yussuf bidrager med er jo en af grundende til at vi kan stille med Wass på backen.
Han er en af de spillere der virkelig ikke får nok credits.
Kvist raus.
Skrevet af Old123
Synes ikke vi har snakket landshold.. hvorfor starter yousuf Poulsen i stedet for Falk ?


Hvis vi endelig skal være ultrafarvet, så tænker jeg, det er i den anden side, hvis det endelig skal være. Rasmus Falk er bedst til venstre og det er vel der, vi er dårligst (når Braithwaite spiller der).
Skrevet af Svoger
Santos er altså en lidt mærkelig historie. De første kampe tænkte jeg, at når han lige lærte holdkammeraternes løbemønstre, var der potentiale til, at han kunne blive god i nogenlunde samme type rolle som Santin var det. Det skete så bare aldrig.

Han løber rundt og kæmper fint, dog nok også med lidt mere tænding end godt er (skulle bl.a. have været smidt ud for at løbe bevidst ind i en modstander i en af sine første kampe for os og episoden i udekampen mod Celtic). Har scoret og lavet det antal oplæg der skal til, for at det ikke er helt horribelt. Men han kommer ikke ordentligt ind i systemet.

Det vil være fint, hvis han snart er videre. Ikke fordi han er en dårlig angriber, men fordi han ikke passer ind.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Theanimal
Helt enig Svoger - Jeg så også potentialet til at blive en mere ilter Santin, men vi må også anerkende at hvis vi skal spille mere 4-2-3-1 er han pludselig et endnu dårligere match
Skrevet af Bløde babser
Santos er også lidt i overskud nu. Med to unge der skal have spilletid og Wind+Wilczek der vel er startere som udgangspunkt.
Som type ser jeg ham heller ikke passe 100% ind. Det undrer mig lidt. For selvom han blev hentet som panik da Wind og N´Doye blev skadede, var han jo en de havde fulgt længe. Man følger vel normalt ikke spillere man ved ikke passer ind, så man må have set lidt forkert - og det er jo desværre nok det vi har set for mange gange, at man har set forkert.

Lad højestbydende får ham. På vandrørene har jeg ladet mig fortælle han ikke skulle være super god at have i truppen som person. Det kan også være en grund til at få ham videre.

Jeg syntes det lugter af vi får den kant Sisto ikke blev. Og med Sisto signingen ville det undre hvis Ståle ikke også går all in for at hente noget der giver genlyd.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af stokholmeren
Kunne være rigtigt fint at få skippet Santos væk. 1,2 millioner lyder til at være i den lave ende, men alle penge, som kan kanaliseres fra bænken (man må formode, at han er sidst i hierakiet) til start 11´eren er et skridt i den rigtige retning. Med et salg af Santos må vi forvente og kræve et stort nyt offensivt køb. Det er ikke nu, at vi skal polstre økonomien (selvom regnskaberne ikke har set for gode ud).
Heldigvis for os virker det til, at ASO-rygterne om leje til italienske klubber er gået lidt kolde, så nu handler det om at få lagt billet ind.
Skrevet af DameNdoye
Den store spanske avis AS erfarer således, at Espanyol, Almeria og Mallorca alle vil byde på Santos.


Mon ikke vi kan få en okay pris så, hvis der er 3 klubber der vil kæmpe om ham.
Superliga og FCK fan
Skrevet af Schelden
Problemet er, at det er tre klubber, der dårligt har til julefrokosten.

Han ryger sikkert på leje med en tvungen købsoption på 1,5 mil EUR.
København.
Skrevet af Bløde babser
Ja, den ene af klubberne kunne FCK vist overbyde da de hentede ham, så det nok ikke fordi de har uanede mængder penge. Og at tre klubber er interesserede betyder jo ikke at han nødvendigvis er førstevalg eller de vil kæmpe superhårdt for ham.
Jeg vil jo helst et salg og ikke en leje med option. Men det vil også være rart at komme af med hans løn som jo også er en del af ligningen.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af stokholmeren
Han ryger sikkert på leje med en tvungen købsoption på 1,5 mil EUR


Ville det være så skidt? Lønkronerne dækket og man har sikkerhed i, at pengene ender på kontoen om ét år. Selvom regnskabet ikke så godt ud, så tror jeg ikke, at det står så skidt til i parken, at man ikke stadigt tænker forretning mange år ud i fremtiden, og altså godt kan bruge penge i dag, som man er 100% sikker på at få ind ´i morgen´. Eller er det mig der er for optimistisk ift sådan en handel?
annonce
0