Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Braumelaume
Bartolec´ indlæg er jo horrible. Hvad fanden laver han!!
Skrevet af danped89
Kan Bartolec ikke lave indlæg, eller hvad fuck sker der?tre lige i rap uden modtager
Skrevet af Braumelaume
Man er kommet til mange indlæg i dag, og har kun haft 1 med kvalitet i.
Skrevet af danped89
Godt set af marios. :)
Skrevet af DameNdoye
Ståle sejler rundt når han vælger spillere og indskiftninger. Det er så sjældent Bartolec kommer ind og gør det bedre end Varela selv når han spiller dårligt
Superliga og FCK fan
Skrevet af danped89
Bengtsson er virkelig en stor tilbagelægning. Det er helt vildt, at han kan affinde sig med det selv.
Skrevet af repos , moderator
Vi har intet skabt efter vores anden scoring. Fuld fortjent nederlag, og endnu engang rammer Ståle skønt med sin opstilling.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Braumelaume
Enig. Han har været håbløs, både i forsvar og angreb. Mudrazija frustrerer mig også, fordi han ligner en rigtig lækker spiller, men der kommer aldrig rigtigt noget ud af det.
Skrevet af Slettet(431813222806)
Kan vi ikke få Lars Jacobsen og Niclas Jensen til at snøre skoene igen? Det kan næppe blive mere horribelt på de backs der.
Skrevet af Ludomania
Nårh, men kanon kamp af Wilczek, 2 mål må være hvad man kan forvente. Kanon kamp af Bengtsson. Tog alle løb og ramte Wilzcek 5 gange med hans indlæg. Kanon kamp af Nelsson. Og det var så det.
Meget dårlig kamp af Stage, Bjelland og vore højre side..
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af danped89
Mudra ser netop god ud. Men med kontinuerlig spilletid, bliver han rigtig god for os tror jeg.
Skrevet af dickos
Lige mht råbene mod Wilczek. Er det ikke OB fans der råber efter ham? Der må ikke være udefans jo?
Skrevet af repos , moderator
Der skal tre indkøb til startopstillingen til, hvis vi skal blive mestre. Og det er som minimum.
Wilczeks målnæse redder os ciffermæssigt, men det beset havde et større nederlag været retvisende. OB spadserede igennem både midtbane og forsvar efter behag.

Det er fint, Ståle er sur i pausen, men det er det evindelige problem. Stage og Daramy skal ikke starte inde længere. Der må og skal købes en central midtbanespiller. Det er horribelt det stadig er et tema.
Bjelland er en katastrofe. Bengtsson er for for langsom og uden dynamik.

Desværre kan Ståle forklæde kampen som én halvleg, der gik galt, og igen igen isolerer det en enkeltstående hændelse.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Theanimal
Forfærdelig kamp!! Fischer, Bengtsson, Kamil, Kaufmann, Mudra var positive oplevelser. Daramy, Bjelland, Stage var forfærdelige. Var også jævnt skuffet over Wind, som heller ikke var til fare for nogen
Skrevet af B1903½
Bliver en spændende sæson !

At se på at Staale hylende med uforståelige undskyldninger bliver slæbt ud af stadion i førergreb efter han er blevet fyret på gråt papir efter nederlag til Gøteborg og at høre planen fra vores 26 årige spejderdreng (Teknisk Direktør) med alle management kurserne komme med en gang intetsigende sludder, snik snak og bortforklaringer om "rette tid" etc., der hører hjemme på direktionsgangen i Danske Bank, der skal forestille en plan for, hvordan en komplet ny sportslig ledelse på SAMTLIGE niveauer skal lave en "Turn around".

De mest latterlige og dramatisk øjeblikke i FCK´s 28 årige histore venter lige om hjørnet..... og dette værste øjeblik i FCK´s 28 årige historie kan vi så takke Solguden for !
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
Skrevet af DameNdoye
Skrev det her inden kampstart.

Bliver spændende at se om Daramy kan løfte opgaven på højrekant. Det tror jeg ikke, men ville ikke have noget imod at blive overrasket. Havde dog troede Fischer startede inde og Falk spillede på højre istedet. Overrasket mig også at Mudra starter ude på bekostning af Stage. Håber Ståle har ramt rigtigt, det synes jeg han har haft problemer med i sidste sæson også.


Og kan så konkluderer at Ståle stadig ikke aner hvem der er de bedste og hvor folk skal spille og IKKE spille.

Superliga og FCK fan
Skrevet af kasperiano
Bjelland får mig til at savne Lüftner
Skrevet af Svoger
Med Boilesen ude, Fischer der netop er vendt tilbage fra skade, Mudra der generelt er skrøbelig og tre kampe på otte dage, så var der vel ikke meget at rafle om, i forhold til startopstillingen.
Og det er et problem, der har været talt om flere gange. At der, udover at Ståle ikke kan sætte en offensiv sammen, er for mange begrænsninger, i forhold til anvendelige rotationsspillere. Pilen peger samme sted hen, men med en udekamp mod Gøteborg, forstår jeg sådan set godt, at han startede som han gjorde. Det er så bare alt det andet forarbejde, eller mangel på samme, der gør, at det ikke virker. Og ikke kommer til at virke, medmindre der hentes et par seriøse profiler.

Wind skal formodentlig også aflastes jævnligt, hvis ikke han skal gå i stykker igen inden længe. Det er skidt. Rigtig skidt.

Den eneste trøst i dag er, at Wilczek tydeligvis stadig formår at score, når han får chancen. Hans første mål var en kæmpe fejl af OBs forsvar, men det andet er en angriber, som selv med ryggen til ved hvor målet er.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Costacurta83
Bjelland var elendig men midterforsvaret bliver altså også sat i alt for mange svære situationer, fordi OB bare pisser igennem central midt. Dels fordi Stage var helt væk (og Zeca heller ikke for god i 1), men også fordi det er læst af alle trænere, at man kan overbefolke midtbanen, spille i mellem vores central midt, og så kan man ellers lægge dybe stikninger efter behag.
Werge roser OB for at spille fantastisk, men en stor del af sandheden er, at vores system får alle andre til at "overpræstere" (tænk Horsens, FCN, AAB sidste sæson - selv Sorry Kaba kom til at se god ud)
Skrevet af redbullbrøndby
Hej FCK fans

Jeg kunne godt se Bo Henriksen som ny træner i FCK.

Hvad siger i til ham?
Vejle Boldklub - fem danske mesterskaber AS Roma - tre scudettoer FC Barcelona - 26 mesterskaber Og få så Radja Nainggolan tilbage til Roma
annonce
0