Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pyto
Vi mangler kun en central midtbane og et formations skifte for at være et stjernehold.


Jeg kan simpelthen ikke finde ud af om du mener det.
Kvist raus.
Skrevet af Les Deux
Delaney vil uden tvivl være en markant forstærkning men efter min mening også noget urealistisk før om et par år.

At smide Wind eller Wilczek på bænken ser jeg ikke som løsningen.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af quazz
BlueAndWhite

Det kan godt være det fungerer for dig i FM, men jeg kan garantere dig at FCKs problemer i øjeblikket rager langt dybere end blot et formationsskifte og køb af en spiller langt udenfor rækkevidde.

Spillet går ekstremt langsomt, og der er intet offensivt koncept, hvilket resulterer i hovedløse boldtab midt på banen.
Skrevet af Les Deux
@quazz

Enig! Det værste er at når de i enkelte kort perioder forsøger at spille hurtigt så kommer simple fejl som dårlige tæmninger, afleveringer og beslutninger. Det samme kan siges om det defensive. Modstanderen skal bare øge tempoet en smule eller spille en klog aflevering, så ligner vi et bund 6 hold hvis det kan gøre det.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Copa
Ville det være helt håbløst og prøve at smide Pep Biel på den centrale midtbane? Han har slet ikke nok speed og gennemslagskraft til at spille på kanten, men ingen tvivl om at han i momenter har vist hvor god en pasningsspiller/playmaker han er!
Skrevet af repos , moderator
Der kommer nok til en mangle en anelse fysik derinde.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Theanimal
Helt enig med jer andre, en CM er langt fra vores redning.
Vores CB sejler
Vores Backs skaber nærmest intet offensivt
Vores fløje er skrøbelige, langsomme eller uden gennembrudskraft. Vi har kun 1 rigtig fløj til hvert kant og den ene er skadet hele tiden og den anden er aldrig kommet igennem. Selv hvis vi bruger Falk derude begrænses hans spidskompetencer, samt det faktum at han har for lidt slutprodukt på foran mål eller ved assists.

Vi har i det mindste nok spillere på CM, men det vil være useriøst at købe en CM uden at sende en ud, når man mangler tydeligt andre steder
Skrevet af repos , moderator
Jeg vil mene, at Falks spidskompetencer netop kommer til udtryk på kanten, hvor han kan trække ind i banen. Problemet er, at det er mest bevendt på venstre kant, og der har vi Fischer, som intet har vist i et års tid.

Men uanset, så er det hele så dysfunktionelt lige nu, og så længe Ståle sidder ved roret, så sker der næppe en forbedring. Vi begynder selvfølgelig at vinde kampe igen og kravle op i tabellen, for det har vi tilpas dygtige spillere til.
Problemet er, at det ikke blive pga af vores træner, men på trods af ham.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af BlueAndWhite
Det var sarkastisk .. vi er desværre langt fra på alle parametre
Skrevet af Matias
Hvis Rasmus Falk var så god på den centrale midtbane, og hans evner virkelig kom i spil derinde, er det egentlig utroligt, at en duo med ham og Zeca ikke bare kæmpe-ejer kampene i superligaen. Vi har siden Thomas Delaneys exit ikke haft en fungerende central midtbane, og det er i høj grad fordi man ikke har fundet en makker til Zeca, som passer til ham. Af samme årsag har man forsøgt at købe Nicolaj Thomsen, Mudra og Jens Stage, og ingen af dem giver den balance og den ballast, der er nødvendig. Så Rasmus Falk er bedste alternativ derinde, men det betyder ikke, at det er godt. Det er bare mindre dårligt end de andre alternativer.
Skrevet af stokholmeren
Jeg havde håbet på, at det lille "formationsskifte"/Winds dybere rolle i 4-4-2 vi har set over den seneste tid havde hjulpet på det opbyggende spil, men i de 3 kampe vi har spillet i denne sæson må vi bare sande at vi på ingen måder får sat Wind i scene indtil videre. Om det er medspillerne, der ikke kan finde rummene eller Wind, der gemmer sig er svært at sige. HVER gang han finder de rigtige rum med medspillere tæt omkring sig, så bliver vi farlige.

Men jeg forstår for så vidt godt dilemmaet (omend Ståle selv har sat sig selv i den position), for skulle vi skifte til 4-3-3 eller gå all-in på 4-2-3-1 i en moderne forstand med en "ægte" 10´er ala United med Bruno Fernandes, som forsvarer som central midt og skubber kanterne væsentligt mere frem end vi har gjort de sidste kampe, så peger meget på, at enten Wind eller Wilzcek skulle lade pladsen. Og det ser jeg ikke som løsningen. Som flere har nævnt herinde, så er vi så vanvittigt hæmmet af vores manglende fart både offensivt og defensivt. Vores kanter løber aldrig dybt og får strukket modstanderholdet, og når de endeligt gør, så er vi så sårbare overfor kontraangreb, da vores bagkæde er blandt europas langsomste. Jeg bliver sgu mere mere varm på tanken give Alexander Bah et skud. Når man henter spillere i SønderjyskE, så er der selvfølgeligt en risiko for, at niveauet ikke er der, og jeg har ingen anelse om, hvorvidt han er god nok defensivt – selvom han må være vant til at arbejde meget tilbage i banen. Men tanken om at have en spiller til Superligaen/indledende EL-runder, som rent faktisk kan tage brodden af de værste kontraangreb med hurtige og aggressive returløb samt bidrage med fart og overlap gør mig interesseret. Men det er jo så bare én position. Så har vi stadig 4 CB´er uden fart, VB uden fart, højrekant uden fart/Daramy som ikke formår at bruge den, 1 CM uden fart (Zeca har vel rigeligt i sin rolle), 2 angribere uden fart. Ikke at alle skal skiftes ud. Langt fra, men noget skal der ske.

Skrevet af Theanimal
I forhold til Falk vil jeg i teorien mene at han burde fungere bedre på kant men synes stadig at det virker til at han forvirre medspillere ligeså meget som modstanderne med de løb han tager.
Samtidig med at hans evne til at vende rundt på en tallerken bliver begrænset når han har en sidelinie på den ene side og modstanderend har et område mindre at dække omkring ham.
Derudover gør hans løb ind i banen som kant ikke vores backs bedre som i forvejen er meget udfordrede.

Skrevet af Hjaelmen
Til Falks forsvar burde han jo faktisk ligge lidt inde i banen, da en back burde true ydersiden. Derfor burde han kunne vende begge veje om man vil.

Men vores backs truer aldrig...

Og med hensyn til løb, så er det et generelt problem, snarere end Falk. Der er jo ikke nogle der tager løb overhovedet. Mudra måske undtaget, og så virker det mere impulsivt, end noget man har trænet og aftalt.

Vi er fandme reduceret til en trist omgang, der igen, igen, skal reddes af at spillernes niveau burde være over ligaen..... men det lader til ikke engang at være nok.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Les Deux
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af quazz
Det kunne være fantastisk med Holmstrøm tilbage i bestyrelsen. Jeg synes ikke man har kunne mærke at William Kvist har overtaget hans rolle.
Skrevet af pyto
Jeg synes ikke man har kunne mærke at William Kvist har overtaget hans rolle.


Det synes jeg netop at man har kunnet mærke.
Ud med Holmstrøm ind med Kvist må alt andet lige give mere vatpikkeri.
Kvist raus.
Skrevet af quazz
Med det begrænsede fodboldtalent som William Kvist havde, så kommer man altså ikke så langt som han gjorde ved at være en vatpik.
Skrevet af Matias
Jeg tror såmænd heller ikke han er en vatpik, når det kommer til holdninger, som er ganske ufarlige at have. Dem kan han sikkert stå hårdt, engageret og stejlt på. Til gengæld forestiller jeg mig ikke, han hamrer næven i bordet over FCKs nuværende situation, hvilket måske hænger sammen med, at han i virkeligheden mener, at velkendte processer og manualer går forud for resultater og reel udvikling. Ledelsesmæssig ingeniørkunst snarere end håndværk og klubkultur.
Skrevet af Matias
Det sagt er William Kvist, i min verden, ikke en person, som er væsentlig ift. den overordnede snak. Klubben skal igennem en turnaround på den store klinge. Ståle er for magtfuld, tegner klubbens identitet stort set alene, og de sportslige sektorer under ham er fedtet ind i hans virke på en måde, at det er ganske usikkert, om de vil kunne levere til en anden mand end ham.
Skrevet af CPH-Hotspur
Mon ikke han, fordi han stadig er den nye dreng i klassen i bestyrelsesregi, forsøger at lære og holde sig gode venner med folk?

NCH skulle nok også selv lære spillereglerne at kende og få erfaring, inden han blev til den løve, som han var i de senere år (og dog, det virker så naturligt, at det næsten må være medfødt).

Jeg kunne forestille mig, at William, som den type han er, metodisk og mekanisk suger til sig og først rykker, når han har fundamentet på plads.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
annonce
0