Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af kasperiano
Kamaldeen er så dyr om et år eller to, at vi aldrig nogensinde kan komme i nærheden af ham. Jeg er i tvivl om, hvorvidt vi overhovedet kan nu. Hans fart er så latterligt vild, at kan Fischer, Falk eller Wind bare ramme ham i fart, så er han alene igennem eller også finder han Wilczek. Han passer præcis ind i den formodning der er om, at Seier vil smide en pæn skilling, hvis man føler sig sikre på, at pengene for ham vokser i fremtiden.

Jeg skal dog som sagt se det, før jeg tror på det.
Skrevet af Slettet(371401222003)
Kamaldeen Sulemana er ikke løsningen ALT for ung ALT for vild og for lidt udviklet.
Skrevet af Nickdkinter
Hvis i kan hive ham hjem så det godt nok vildt. Men vil nu gerne se det før jeg tror på det. Ingen tvivl om han bliver det næste store salg
Skrevet af BjarkeGelsted
@schelden

For tacklingen på midten af banen, hvor Ragnar Sigurðsson stadig var bagved?


Det var en lignende som blev dømt i Lyngby- Aab. Og så fratager man jo en oplagt målchance.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Nandeyanen
De rygter der har været om problemer i spillertruppen kan måske også godt være sande med de spansktalende spillere og med nogle af de andre.

Oviedo utilfreds med at han ikke kan få spilletid uanset hvor dårlig Bengtsson spiller

Varela frustreret at han bliver råbt af når Daramy eller Pep Biel ikke tager de løb han vil have de tager. Vi har set ham et par gange udtrykke utilfredshed ved at stampe i jorden.

Og så op mod Brøndby kampen hvor Oviedo var ude af truppen indtil Varela blev smidt ud af truppen (ingen ved hvorfor) hvilket er lidt mærkeligt fordi når Oviedo er ude har vi ingen venstre back på bænken og når Varela er ude har vi ingen højre back.

Så er der også temperamentsfulde Bjelland som kan finde på at råbe af de andre spillere selvom det ham der har begået fejlen.

Det ligner bare ikke et hold hvor der er fællesskab i truppen. Det er som om der er kommet indelukkede grupperinger i truppen.

Zanka og Johansson havde begge mode som store hobbyer og de havde en ret god kemi med hinanden. Jeg føler at vi har samlet et mismatch af mange gamle og og mange unge spillere, alle fra forskellige lande og det virker bare lidt kaotisk hvor venskaberne ikke lige er de bedste mellem alle.

FC Midtjylland har ret mange unge spillere + en Sviatchenko og Hansen som de unge ser op til og har respekt for. Når jeg ser Bjelland i FCK.tv så virker han ikke som en der kan få de unges respekt. Han er alt for hård og nedladende og virker vrissen.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af dickos
Nu ved jeg ikke om det passer, men på Twitter blev der skrevet, at der var en fejl, at der stod varela på holdkortet og ikke Oviedo. Mener endda at det var FCK selv der skrev det.
Skrevet af martint
Stephan Andersens kommentar til Bjelland viste tydeligt, at selv tredjemålmanden grinte af ham.

Vi mangler kulturbærere og højtråbende krigere.
Fan af Sir_C....
Skrevet af Old123
Når man ser Midtjylland, så er det virkelig svært at forestille sig, at vi kommer i nærheden af dem. Og så kan det sådan set være lige meget hvem end vi så måtte ende med at hente. Deres midterakse i forsvaret og på midtbanen er voldsomt stærk. Vores er jo den direkte kontrast - og det er forskellen.
Skrevet af Les Deux
@old123

Ja helt enig. Og når man tænker på at startmidtbanen er 21, 22, 22 år så er der virkeligt langt.

Tror vi skal være glade for at en spiller som Kaba ikke viser/har et endnu højere niveau. I hvert fald lige pt.

“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af dickos
Enig Old. Der er skræmmende lang vej. Måske Zanka, Delaney, Corner og verbic kan bringe os tæt på. Men ja.
Skrevet af mrosquist
vi når ikke i nærheden af fcm i denne sæson. Dels ville vi skulle bruge absurd mange penge for at få en tilsvarende trup, dels skulle vi have et velfungerende koncept som alle spillere forstår og passer ind i og det hverken har vi eller får vi sådan lige, fordi 1 vi ikke har spillerne til vores klassiske system, 2 vi har en træner der ikke vil justere spillestilen efter den trup vi har. Virkelig overbevisende af fcm! Teknik, hurtighed, vilje, fysik, disciplineret og trods fuld af individualister spiller de som et hold
Skrevet af Les Deux
Virkelig overbevisende af fcm! Teknik, hurtighed, vilje, fysik, disciplineret og trods fuld af individualister spiller de som et hold


Alt det vi ikke er!
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Mr. H
Okay roooolig nu. FCM spiller 0-0 mod Slavia Prag, og så sidestilles de med et historisk stærkt FCK-mandskab fra 16/17. Det er måske lige at tage sorgerne lidt for meget på forskud. Lad os nu lige se, hvordan de håndterer en europæisk kampagne ved siden af superligaen. Jeg vil ikke mene, at de er startet sindssygt stærkt i suppen. Dertil bliver det afgørende for dem om de kan beholde Sviatchenko og/eller Onyeka. Uden de to tror jeg holdet svækkes markant. Scholz er bare overvurderet. Det er Kian Hansen om igen.
Hafnia
Skrevet af Acebone
Alt det andet vil jeg ikke blande mig i, men Scholz er en fuldstændig anden spiller end Kian Hansen. Kian er lange indkast og tons. Scholz kan rent faktisk drive bolden frem.
Midtjylland!
Skrevet af Mr. H
Helt enig. Jeg skulle måske præcisere min pointe. Erik S er god til at gøre sin makker endnu bedre end vedkommende måske reeelt er. Hans ro og sikkerhed smitter af. Tror ikke Scholz ville tage et skridt op hvis Sviatchenko smutter. Tværtimod.
Hafnia
Skrevet af Saemala
Må sige jeg er fuldstændig uenig. Scholz er så skarp i det opbyggende spil, og er så vigtig for at vi ikke bare sparker den hver gang. Ved Erik bliver det en lang bold ned i frimærket, som ryger ud over linjen 9 ud af 10 gange.
Defensivt er de begge stærke, men selvfølgelig en overhånd til Erik i de fysiske dueller med de store angribere.

Erik skal have en boldspillende makker, ellers er der ikke noget opspil ved jorden.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af Theanimal
Iforhold til FCM er jeg også spændt på at se om de kan håndtere de ekstra midtuge kampe, selvom de har et skarpt hold, var det langt fra overbevisende mod Sønderjyske og Lyngby.
Derudover er jeg spændt på deres håndtering ved at beholde Sviat, Evander og Onyeka, hvis det sker. Specielt to sidst nævnte kunne godt være ret interesserede i et stort skifte, man så med store Paul hvordan han offentligt udtalte at han ville skifte i nærmest hvert vindue, og når det ikke skete faldt motivationen og han skulle bruge 5-10 kampe på bare at komme igang. Erik bliver 29 om 2 uger, hvis han skal have en ok kontrakt skal det også være nu.

Derudover værner deres håndtering af Ronnie Schwartz, Jakob Poulsen og Mikael Andersson om at kommunikation og mandskabspleje kunne være meget bedre.

Det er også spændende at se hvordan de kan lave en rentable forretningsmodel, nu hvor lønreferencen for nye store stjerne er rykket til mere end dobbelt op af tidligere.

Der er mange ting der fungere for dem men der er fandme også udfordringer de aldrig har stået overfor som de vil opleve når man vil spille europæisk, vinde ligaen og sælge spillere for høje beløb samtidigt
Skrevet af Old123
Iforhold til FCM er jeg også spændt på at se om de kan håndtere de ekstra midtuge kampe, selvom de har et skarpt hold, var det langt fra overbevisende mod Sønderjyske og Lyngby.


Problemet ved at de kommer i Champions League udover de mange penge, de får er jo, at de også får langt mere gunstige forhold ift. midtugekampe ved at spille tirsdag/onsdag mod vores torsdagskampe (hvis vi ellers kan skrabe os videre). Alene af den grund håber jeg virkelig ikke de ryger videre.
Skrevet af peanuts
Problemet er at FCM allerede har hentet 75 millioner i Europa, så sælger de fra start 11 så bliver det en dyr omgang at købe spillere fri, så tror de salg eventuelt først kommer til vinter, og der er FCK kørt så langt bagud, at det ikke får den store betydning.

Og så virke det til at FCM har mere styr på deres scouting, hvis man lige tager Kaba væk for han er godt nok elendig
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af elendil
Ja, ingen panik. Midtjylland har tidligere haft svært ved midtugekampe, så vi skal nok klare den.
fck-medløber.
annonce
0