Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pyto
@Danish

Hvad mening er der med at debattere på et online Forum, hvis man ikke forholder sig til modpartens argumenter?
Matias har nu 3 gange redegjort for hvordan man kunne sikre et par ekstra ugers ferie. Bl.a. i vinterpausen.
Kvist raus.
Skrevet af GammelBitterMand
Gad vide hvad Anders Storskov tænker, hvis han ser spillernes energiniveau og Falks skade? Jeg sporer heller ikke på det område nogen nævneværdig fremgang.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Theanimal
Jeg sad også og tænkte på
Storskov igår, men der faldt tankerne på hvordan det kunne påvirke moralen. Vi ved at N´doye og Storskov var enormt vellidt i truppen og nogle tog sig af spillerne, man kunne også lidt se det ved spillerens interviews om N´Doyes afsked.

Inden da mistede vi Neestrup, som også er blevet anerkendt meget som værende ekstremt støttende og motiverende.

Jeg synes at vi over de sidste par år bliver ved med at svække det sportslige setup og tager mærkelige impulsive beslutninger. Forfremmelsen af Frederik Leth er i min bog et perfekt eksempel
Skrevet af Emkay
Vi har åbenbart en gruppe spillere der ikke er trætte når de skal møde Man U, men dødtrætte når de skal til Vejle.
Det dér med ikke at kunne sætte sig selv op til at spise det daglige brød, er virkelig bekymrende. Og ansvaret for dette falder tilbage på kaptajn Zeca og Ståle.
Vi skal have købt en "rigtig" anfører. Zeca er en sød fyr og en kæmpe fighter... Men ikke en anfører i en krisetid
Skrevet af Schelden
"Forfremmelsen af Frederik Leth er i min bog et perfekt eksempel."

Jeg tror, at den forfremmelse er et billede på, hvor ligegyldig den stilling er.

Ståle Solbakken dikterer anyway alles - Frederik Leth er blot kontormusen.
København.
Skrevet af Old123
... Og det er problemet. Det er jo formentlig ikke bare en ny træner, vi skal ud at finde, men en helt ny sportslig organisation, fordi ALT er blevet centreret omkring Ståle Solbakken.
Skrevet af MUself
Jeg kan enormt godt lide Ståle, men hele den her ustabilitet skræmmer mig. Skaderne, resultaterne, indkøbene osv. Der kan undskyldes med mange tin, men som han selv siger er set hans ansvar...
Det der skræmmer mig allermest er faktisk det faktum, at Brian Priske kommer til Fck for at udvikle sig, det han finder ud af er, at man ikke må stille spørgsmål eller tænke alternativer for at prøve noget af. Han smutter og sætter sig i sædet hos FCM, der bliver mere og mere skræmmende, mens fck lignere mere og mere en oprykker klub......
Skrevet af repos , moderator
Jeg kan også godt lide, Ståle, og for at imødekomme den sædvanlige kritik af overskriften, så er den på ingen måde møntet på Ståle som menneske.

Men som træner kan han ikke tilføre mere til FCK. Der har været tale om en nedadgående spiral alt alt for længe, og hullet er efterhånden alt for dybt.
Han virkede for første gang opgivende i interviewet efter kampen i går. Han så slukket ud.
Det samme gør spillerne på banen, og det var meget sigende, at Peter Ankersen, både var bedste mand, men også ham der brændte mest igennem på attitude.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af GammelBitterMand
Det er lidt ejendommeligt at ingen i medierne stiller det bøvede spørgsmål om Ståle har tabt omklædningsrummet. Normalt har spillerne også et sted at gå hen, hvis de er bekymrede. Her er der Alfa-Ståle og så en meget, meget fodboldfjern koncernbestyrelse. Men det ligner lidt, at spillerne har fået skreget al tro og gejst ud af sig. Hvilket er fair nok.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Les Deux
@repos @MUself

Jeg er meget enig i betragtninfen af Ståle. Jeg ville faktisk gerne have at han lykkes, ikke bare for klubben men også for ham som person.

Men jeg ser heller ikke at han har så meget mere at tilføre. Og hvis spillerne er/ser trætte ud, så ligner han efterhånden også en der brændt ud med ideer.

Spørgsmålet er så hvordan truppen ville reagere hvis Ståle ikke længere er der.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af repos , moderator
Spørgsmålet er så hvordan truppen ville reagere hvis Ståle ikke længere er der.

Det er professionelle fodboldspillere. De vil forhåbentlig da reagere og agere professionelt, og tilegne sig en ny træners ideer. De fleste af dem har jo spillet i andre klubber med fin succes.

Vi skal simpelthen væk fra den tanke, at FCK ikke kan fungere uden Ståle. Lige nu er der jo intet, der fungerer, og det har det ikke gjort længe.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af elendil
Jeg er godt nok lidt historieløs, men leverede Jonas Wind den dårligste midtbanepræstation i klubben, da han spillede der i går? Skarpt forfulgt af Robert Mudrazija og med en honorable mention til Carlos Zeca, der også virkede noget ved siden af sig selv.

Bestyrelsen må sgu være bekymrede. Det der foregår er helt vanvittigt. På den anden side er de måske meget fint i tråd med Ståle i forhold til scouting osv. Hvis bedste panikbud på en afløser er Jess Thorup er det fandeme skidt. Jeg ved Pyto sagde det som en joke, men det ville sgu ikke undre mig, om de også retter henvendelse til Hans Backe.


fck-medløber.
Skrevet af Slettet(491138221710)
Ståle har vel efterhånden også fået ekstrem lang snor - mere end nogen anden nogensinde i ligaen?

Hvis det bare drejede sig om de her tre første kampe i denne sæson ville jeg ikke være bekymret. Var jeg FCKer ville jeg tilgengæld være max bekymret over 2020 der har kastet et snit på 1.15 point af sig i superligaen! Det var der med garanti ikke andre trænere i top 6 der havde overlevet.

Måske "mindst holdbar til" er overskredet og det er på tide med nye ideer for jer?
Skrevet af mrosquist
hvor ville det være rart hvis rygtet(det spinkle) omkring vavro er sandt, hvis man kunne få ham på en 1årig lejeaftale ville det være fantastisk, kun lønudgift og så holder vi ham ellers varm. Så kunne pengene bruges på en klasse midtbanespiller, med samme arbejdspensum som zeca men bedre teknik
Skrevet af Les Deux
@repos

Det er jeg sådan set enig i. Jeg tror blot at det faktum at Ståle har været så stor en del af FCK og deres fundament, kan skabe ligeså så stor usikkerhed som det kan være en befrielse.

De er professionelle men stadig mennesker, det har vi fået bekræftet i den seneste tid.

Min pointe er bare at et trænerskifte ikke er problemfrit og slet ikke i FCK´s situation.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af repos , moderator
Min pointe er bare at et trænerskifte ikke er problemfrit og slet ikke i FCK´s situation.

Ståle er jo problemet, så at fjerne ham, vil forhåbentlig løse nogle af problemerne. Igen strander det på tanken, om at ingen anden træner, vil kunne løse problemerne, og derfor skal vi fortsætte med Ståle.
En bruger mente sågar, at det ville alt for farligt at fjerne Ståle, da vi med ham, ville være sikre på mindst en andenplads. I går blev vi udspillet af en oprykker. Lige nu er der intet, der tyder på, at vi sikre os en andenplads. Vores pointssnit i 2020 er horribelt.

Ståle famler i blinde, og skifter konsekvent ud både i startopstilling og undervejs. Løsningen i går var Wind på midtbanen, hvilket fuldstændig kostede os dyrt. Wind var impliceret i begge mål, og var, bortset fra det første kvarter, dybt elendig.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af pyto
Skulle nogen have en kedelig mandag på kontoret, så kan jeg anbefale at læse denne tråd fra efteråret 2017/foråret 2018. Der er godt nok mange af kritikpunkterne, der er de samme som idag.
Kvist raus.
Skrevet af elendil
Jeg har det elendigt nok i forvejen, men tak for tilbudet.
fck-medløber.
Skrevet af Les Deux
@pyto

Det er en god pointe. Jeg mener nu også Ståle begik den største fejl ved ikke at lade Priske komme tættere på og selv i 16/17 trække sig en smule med det formål at lade en ny overtage. Det er naturligvis sagt i bagklogskabens ulidelige klare lys. Men Ståle fejlede allerede på det tidspunkt.

Det kommer til at tage tid at rette op på både trupsammensætning og stab.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Hjaelmen
@pyto: Det passer vel meget godt... for problemerne er jo de samme.
På trods af hvad en lille, men hård, skare af Ståles trofaste påstår.

Og egentligt er det lidt vildt, at noget så åbenlyst for en del fans, set udefra, har affødt SÅ lidt interne reaktioner (Jeg kan ihvertfald ikke se hvad der skulle være sket).

Vi er bare sejlet videre med et kæmpe hul i skroget, selvom isbjerget da var lidt voldsomt at ramme.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
annonce
0