Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DameNdoye
Hvilket link bruger folk til at hører transfervinduet ? Havner altid på et forkert som først udgiver dem dagen efter.


Burde komme her senere https://www.bt.dk/transfervinduet
Superliga og FCK fan
Skrevet af repos , moderator
Er jeg den eneste der sidder med en tvivl om hvad der er realistisk vi henter af nye spillere samt hvad vi afspipper af nuværende spillere, inden vinduet smækker i?

Det tænker jeg ikke, du er. De fleste er vel i bund og grund i tvivl om alt, der vedrører det sportslige setup i FCK for tiden. Herunder nye spillere.
Når man ser på de håbløse investeringer, der er gjort det seneste halvandet år, så er tvivlen hos mig temmelig stor.

Hvor mange millioner blev der i alt smidt efter Jens Stage, Pep Biel, Mikkel Kaufmann, Michael Santos, Robert Mudrazija og Karlo Bartolec?
Det er på den gode side af 100 mio. kr med lønnen inkluderet. Ingen af de ovennævnte spillere har på nogen måde forstærket truppen. Tværtimod er det alle spillere, hvis manglende formåen har været med til, at vi er blevet overhalet af FCM.

Scoutingdelen har været diskuteret grundigt herinde, og et af fremførte argumenter er, at man ikke kan have berettiget kritik, når man ikke kender hele scoutingprocessen.
Én ting er dog sikkert; de mange millioner er forvaltet helt ekstremt dårligt, og tiltroen til, at det bliver bedre fremover, er forsvindende lille hos mig.
Nu ser det dog ud til, at man helt har opgivet at scoute spillere, men går efter spillere, der tidligere har været i klubben.
Det forstår man jo godt, og man kan jo lige så godt spare scoutingsektoren væk, og så slå terninger i stedet.

Ståle og Lars Højers evner til at finde en afløser for Delaney har været en perlerække af fiaskoer. Det i sig selv imponerende, at man på 3,5 år har ramt forbi skiven hver eneste gang.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Fuxberg
Ståle og Lars Højers evner til at finde en afløser for Delaney har været en perlerække af fiaskoer. Det i sig selv imponerende, at man på 3,5 år har ramt forbi skiven hver eneste gang

Det er grotesk hvordan Ståle har formået at forvalte de penge der er kommet ind samt formået at erstatte de profiler der er forsvundet de sidste 2-3 sæsoner. Der har uden tvivl været for mange fejlskud.

Noget tyder dog på, at stilen er lagt om i dette vinduet grundet corona, samt det faktum at denne sæson er den vigtigste i mange år med tanke på at vinderen er sikret europæisk gruppespil.
Meget er på rygtebasis men det er i virkeligheden meget u-FCK´sk at overveje decideret gamle spillere og lejeaftaler. Det kunne tyde på man er mere opsat på at skabe et hold der kan være slagkraftigt i denne sæson fremfor et hvor der også er vidersalgspotentiale om 1-3 sæsoner.
Skrevet af Costacurta83
Fint. Schöne er jo ikke en langsigtet løsning. Så må vi punge ud og hente en central midt vi VED virker. Det har været en ynk efter Delaney smuttede, men det er også en uriaspost at være CM hos os, når næsten alle andre hold i superligaen overbefolker den midtbane. Spillere som Gregus, Stage og Mudrazija kunne som jeg ser det have fungeret meget bedre på en tre-mandsmidtbane med klarere rollefordeling (Falk også for den sags skyld). Svært at se hvad der er værst: vores scouting eller at Ståle holder fast i den 4-4-2
Skrevet af Nandeyanen
BT skriver årsagen var at Ståle takkede nej til at hente Lasse Schöne var at:

1. Schöne lejren krævede en 3-årige kontrakt.

2. Schöne lejren krævede en løn der ville gøre ham Superligaens bedst betalte spiller.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af stik i rend dreng
De siger også at Zeca tjener mere end Bjelland. Er det virkelig rigtigt?
Skrevet af peanuts
Det var måske også lige til den gode side at smide 3 år efter Schøne til Bjelland løn, jeg ved ikke hvad Zeca tjener
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Nandeyanen
Det kommer an på hvordan du ser på det.

Hvis man medregner den sign on fee Bjelland fik, så tjener han gennemsnitligt mere. Men hvis man bare ser på den overordnede månedsløn, så kan det sagtens være Zeca tjener mere.

Der var præcis den samme debat med Pione Sisto. Hvis Sisto forlader FCM efter 1 år så er Sisto klart Superligaen bedst betalte spiller pga. den sign on han fik. Hvis han bliver kontrakten ud er han ikke.

Så det er op til dig hvordan du vil se på lønnen.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Old123
Nej, det er forkert. Andreas Bjelland er by far den bedst betalte med knap 800.000 om måneden. Og det ved jeg fra eget netværk, der er tæt på en af spillerne i truppen. Og i øvrigt sjovt, at det er noget spillerne internt taler om, men det er måske meget normalt.
Skrevet af Nandeyanen
Andreas Bjelland tjener vel ret beset 500k pr. kamp han spiller og det er ikke kampe vi vinder ;)
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DameNdoye
Magnus Kofod! Lad os købe ham istedet for Schöne
Superliga og FCK fan
Skrevet af GammelBitterMand
Scoutingen er, idiotisk nok, ikke blevet ret meget målrettet siden CV insisterede på at købe PPD til en 4-4-2, bare fordi han var god i en 4-3-3.
Batman Close. London W12.
Skrevet af peanuts
tiden under Jesper Jansson så nu ret fornuftig ud
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Esrever
"Spillere som Gregus, Stage og Mudrazija kunne som jeg ser det have fungeret meget bedre på en tre-mandsmidtbane med klarere rollefordeling"

Problemet ved sådanne analyser er at ALLE centrale midtbanespillere fungerer bedre i tremandsmidtbaner. Det gælder også for Zeca, Delaney, Kvist osv. Vores forsvar ville også blive bedre hvis man spillede med 5 mand i stedet for 4. At spille med to CMs er at stille store krav til den centrale midt for til gengæld at åbne mere op til spil over kanterne.

Man kan diskutere om taktikken er god. Er der overhovedet råd til at gamble på at vores CMs kan spille i undertal bare for at give mere plads til kanterne, hvis det ender med at kanterne aldrig får bolden alligevel? Jeg gider bare ikke den isolerede analyse med at vi skal spille med 3 fordi det er det vores midtbanespillere er bedst egnet til. Stiller vi med 3 på midten ofrer vi naturligvis på andre positioner. Debatten bør i stedet være om det er den rette prioritering. Vi kan blive mere dominerende på midtbanen med en ekstra mand og vil dermed nemmere kunne spille den ud på kanten... men nu mangler der så folk i boksen for, guess what, spidsangribere har det også lettere når de får en makker med i boksen.
Skrevet af BlueAndWhite
Vi har i årevis domineret midten med 2 mand.. det kræver bare nogle specielle spillere
Skrevet af dickos
Nu har jeg Ikke set programmet, mest fordi jeg er træt af at høre på Bjelland. Men det program der hedder offside? tror jeg. Der snakker de også om hans løn.
Skrevet af Fuxberg
Hvis ikke Ståle kan finde en spiller der kan udfordre Biel i efteråret vil jeg foreslå han prøver at lokke Sousa fra Vejle.
Han burde ikke være så dyr og virker til at være mere den spiller Ståle troede Biel ville være end Biel reelt er.

Ja han er ikke den stjerne spiller vi sukker efter. Men han passer ind i den måde vores scouting finder spillere på.
Skrevet af BlueAndWhite
Souza ville være god hos os
Skrevet af kasperiano
Jeg tror også, at han ville være fin, men ikke billig. Deres ejer mangler ikke ligefrem penge...
annonce
0