Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MadsLeb
Du kan da tage dit 1,2 points i snit og pakke langt langt væk, i din sort/hvide verden.

Argumentationen går på: vi har 1,2 points i snit i 2020, kun nok til en 11. plads..

Flot.


Nu skal jeg prøve at smide bare (en smule) nuance på den sort/hvide påstand som medierne har spundet op.

Hvor mange klubber uden for top-6 har vi mødt i 2020? Du kan ikke sammenligne et pointsnit som vi primært har fået i et MESTERSKABSSPIL, med de klubber som primært i 2020 har spillet i NEDRYKNINGSSPIL.

Du tager et eller andet bøvet pointsnit, uden at kigge lidt kritisk og nuanceret på det. Jeg sidder ikke at forsvarer vores skod-snit, men din udlægning af det er helt forkert, og uden nogen form for nuance.

Havde vi mødt holdene i f.eks. nedrykningsspillet fremfor mesterskabsspillet, så havde vores snit jo ikke ligget på 1,2....
-
Skrevet af Matias
Mads, du har lige skrevet, at jeg har tilladt mig at bestemme virkeligheden for alle andre. I øvrigt, og naturligvis, helt uden den mindste form for dokumentation (selvklart, da den ikke kan gives)- Det er da en anklage om hjernevask og diktatur af uhørt karakter, så du skal nok slappe lidt af med at føle dig mobbet.

I sammen moment har du fuldkommen frasorteret det, der rent faktisk giver mening på et debatforum, nemlig opfordringen til at komme med forskelligartede løsninger og holdninger til virkelighedens problemer, så du skal nok også slappe lidt af med at føle dig som den modne part af noget som helst.

Så hvad siger du, Mads, er det virkeligheden, den helt objektive, eller bare subjektive påfund, fremført af brugere på bold.dk, at FCK har vundet 3 ud af de seneste 7 sæsoner, at FCK røg ud til Rijeka, at en bestemt ligakonkurrent har vundet ligeså mange mesterskaber som FCK, i periode med Ståle som manager, at FCK har et snit på lige over 1,2 i 2020?
Skrevet af Matias
"Du kan ikke sammenligne et pointsnit som vi primært har fået i et MESTERSKABSSPIL, med de klubber som primært i 2020 har spillet i NEDRYKNINGSSPIL"

- Hvor skulle jeg have gjort det?
Skrevet af Bløde babser
Mit indtryk af Kvist er, at han ikke er hverken dum eller uintelligent. Modsat 2-3 stykker af dem du nævner.


Det heller ikke mit indtryk at KVist er det.
Eksemplet blev også kun brugt som illustration af, at det argument jeg svarede på ikke på nogen måder kunne stå alene. Det jo noget du kan sige o mde fleste spillere....de har stor erfaring fra egen krop.
Vi kan så håbe og vælge at gøre håb til tro, at vores mand er skide klog og kan få det til at blive guld. Men hans grundlag er ikke anderledes end de fire jeg har nævnt og hans erfaringer ikke væsentligt tungere - resten er alene det vi håber at se fra ham.

men hvorfor udelukke at Kvist, eller for dem sags skyld den 27-årige gut, kan være de rigtige til at finde det nye sportslige team?


Jeg udelukker ingenting. Jeg peger på jeg ikke er tryg ved det her team pga manglende erfaring hele vejen rundt. Og så svarer jeg på dem der prøver at tale Kvist til en tung resource i det her pba af hans HA og karriere som spiller.

Det er ikke et tungt team vi har til det her vurderet på alt hvad vi ved om dem. Derfor kan det da godt være det ingen af os ved om dem viser sig at være dynamit og det i virkeligehden er et fantastisk team.
Denne torsdag i oktober er det bare mere håb end baseret på det vi ved om dem. Så det kan jeg ikke lulle mig selv tryg ved.

Nogle steder ville man sige, at er du dygtig nok, er du gammel nok. Det må de ´unge´ mænd så bevise nu.


Gør det dig tryg ved de måske vigtigste strategiske beslutninger i klubben i rigtig mange år, at nogle unge mænd nu "må bevise sig"?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af MadsLeb
så du skal nok slappe lidt af med at føle dig mobbet.

Jeg sidder ikke og "føler mig mobbet" af dig, men uanset hvor uenig du er i mine synspunkter, så skal du tale/skrive ordenligt til mig.

Jeg er blevet forumbannet for væsentligt mindre end hvad du har kaldt mig de sidste 2 sider.

Du må acceptere, at vi er nogle som IKKE er enige med din og andres holdning, f.eks. omkring hvorvidt Ståle skulle fyret - og os skal der være plads til for at få en nuanceret debat.


Hvor skulle jeg have gjort det?

Du får mig ikke til at sidde og lede 40 sider igennem, for at finde en kommentar hvor du har skrevet, at "vores pointsnit i 2020 kun er nok til en 11. plads". Det må du have selvindsigt nok til at vide at du har skrevet.
-
Skrevet af Matias
"... men uanset hvor uenig du er i mine synspunkter, så skal du tale ordenligt til mig"

- Hør her, Mads, jeg har været så uendelig tålmodig med dine indlæg til mig, også selvom du har skudt mig holdninger i skoene - mange gange efterhånden - som du på ingen måde har rygdækning for. Så spar mig for din følsomhed. Hvis du vil tales pænt til, og det vil jeg selvfølgelig gerne være med til, så hold i det mindste snuden i sporet, og undlad at beskylde folk for noget, de aldrig har givet udtryk for.

"Du må acceptere, at vi er nogle som IKKE er enige med din holdning, og os skal der være plads til for at få en nuanceret debat"

- Virkeligheden og holdninger til virkeligheden er ikke det samme. Vedr. det citerede: Det er det, jeg har plæderet for i fucking 10 år i denne tråd, og alligevel opfattes uenighed igen og igen som personangreb og manglende albuerum. Det må stoppe, lige nu. Der er fint plads til forskellige holdninger herinde, f.eks. er din og utilfreds´ gode nuancering af den ændrede strategi, i min verden både interessant og holdningsændrende - så det har jeg taget snakke med jer om, hvor jeg, som du formentlig har bemærket, har erkendt jeres pointer og adopteret store dele af dem. Men det betyder ikke, at jeg er enig i alt hvad du fremfører herinde. Sådan er det. Det er der også plads til. Og der er også plads til, at vi går hårdt til hinanden, når argumentationen halter. F.eks. halter din argumentation, når du påstår, at virkeligheden ikke er virkeligheden. Og så går jeg hårdt til dig. Det må du finde dig i, for det er en absurd påstand.
Skrevet af GammelBitterMand
Gør det dig tryg ved de måske vigtigste strategiske beslutninger i klubben i rigtig mange år, at nogle unge mænd nu "må bevise sig"?


Det er jo Ståle, der har været med til at pege på dem, så alle burde vel være glade og trygge? Det er jo den klub, han har bygget op, så den er klar til at undvære ham. Eller var det først efter næste sportsdirektør, det skulle gælde?

Om pointgennemsnittet var godt nok til en 11.-plads, 9.-plads eller en tredjeplads i slutspillet, hvis man ikke tog point med over, er vel underordnet. Pointen er, at det er så langt fra at være godt nok til at blive dansk mester, at det må have konsekvenser. Enten for klubbens strategi eller for dem der udfører den.

Der synes jeg umiddelbart man tog det mindst ringe valg.
Batman Close. London W12.
Skrevet af MadsLeb
Vedr. det citerede: Det er det, jeg har plæderet for i fucking 10 år i denne tråd, og alligevel opfattes uenighed igen og igen som personangreb og manglende albuerum.


Nu må jeg le. Du mener simpelthen ikke, at nedenstående citater er personangreb, men kun er udtryk for uenigheder.


- Shit, du fatter lidt :)


- Det er jo, helt oprigtigt, lige til årets sølvpapirshat-uddeling.


- Du må være plørestiv, og så på en torsdag eftermiddag :)


-
Skrevet af Randomhero
Hvor mange klubber uden for top-6 har vi mødt i 2020? Du kan ikke sammenligne et pointsnit som vi primært har fået i et MESTERSKABSSPIL, med de klubber som primært i 2020 har spillet i NEDRYKNINGSSPIL.


I har mødt en del.. i har, så vidt jeg lige kan se, spillet samlet 20 kampe i SL i 2020. Af disse har 12 været mod mesterskabsspillets hold.

2019/20 grundspil:6 kampe, 3 sejre, 1 uafgjort, 2 nederlag. Samlet 10 point; 1,67/kamp
Slutspil: 10 kampe, 3 - 3 - 4, samlet 12 point, 1,2 i snit
20/21 grundspil (so far): 4 kampe, 1 - 1 - 2, samlet 4 point, snit 1,0 pr kamp

2020 samlet: 20 kampe, 7 - 5 - 8, samlet 26 point, snit 1,3
2020 uden slutspil: 10 kampe, 4 - 2 - 4, samlet 14 point, snit 1,4 point

Med eller uden slutspil er det altså skidt for en klub med jeres meritter..
Skrevet af BlueAndWhite
Mads : Kvist har INGEN relavant erfaring i forhold til at finde træner eller sportsdirektør.
Jeg mener ikke tiden er inde til vi lader en rookie hyre til poster der kommer til at definere klubben.
Vi er dog begge enige i at Ståle fyringen var hul i hovedet, og hvis man vil videreføre Ståles strategi, tja hvem fanden skulle så være bedre til det end Ståle..

Vil man noget helt andet så fair nok, men det er ikke udmeldingen.
Skrevet af GammelBitterMand
Kom nu ind i kampen, der er jo tale om at man vil tilpasse og udvikle strategien, ikke videreføre den 100 %. Så vil vi jo have 0,8 point i snit og en trup med mindst 16 forsvarsspillere til januar.

Edit: Hvem er det lige, der har tonsvis af erfaring med at ansætte sportsdirektører? Hvis det er noget, man gør mange gange, er det jo fordi, man gør det dårligt. Det er virkelig en mærkelig anke mod Kvist. Og anken om at den nuværende sportsdirektør er for uerfaren falder jo tilbage på Ståle.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Matias
"Du mener simpelthen ikke, at nedenstående citater er personangreb, men kun er udtryk for uenigheder"

- Det er da personangreb, men ikke nogen, du ikke havde fortjent, det tror jeg også godt, du ved :) Men prøv at forholde dig til substansen; jeg skrev, at virkeligheden er virkeligheden, mens holdninger og løsninger på problemer er subjektive, og at det er sidstnævnte, der må danne rammen for snakken herinde. Til det svarede du, at du ikke vil forholde dig til en snak, hvor brugere tager patent på virkeligheden. Altså en omskrivning af det, jeg skrev, til det direkte modsatte. Så kan du mene, at det at blive kaldt idiot er det mest forfærdelige der kan ske i en tråd som denne, men jeg vil mene, at dine, i øvrigt (og desværre) vanlige, omskrivninger af indhold og skyden andre holdninger i skoene, der ikke er rygdækning for, er betydeligt værre.
Skrevet af BlueAndWhite
Bitter er logikken så at det kan være ligemeget hvem vi sætter til at finde en sportsdirektør og træner ? Fordi de færreste alligevel har erfaring indenfor feltet ?
Skrevet af GammelBitterMand
Nej. Prøv igen.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Bløde babser
Edit: Hvem er det lige, der har tonsvis af erfaring med at ansætte sportsdirektører? Hvis det er noget, man gør mange gange, er det jo fordi, man gør det dårligt. Det er virkelig en mærkelig anke mod Kvist.


Well, du har da ret i at med tanke på vi I FCK har været heldige at have stor kontinuitet på træner og sportschef posterne, er det ikke fordi vi som organisation har mulighed for at have folk med masser af den slags ansættelser bag sig.
Men man kan sagtens have folk der har været en del af de strategiske overvejelser længe, ligesom man kan have folk der har forhandlet med agenter og spillere et utal af gange, hvilket jo også er en del af opgaven her. Forhandlinger.
I det hele taget er det erfaring indenfor den strategiske planlægning af en fodboldklub. Det er jo to nøgleroller i det vi taler. Det har Kvist jo ikke været en del af.
Det derfor jeg håber Holmstrøm kommer ofte forbi til kaffe i disse dage. Det kan han. Det har han gjort i årevis.

Og anken om at den nuværende sportsdirektør er for uerfaren falder jo tilbage på Ståle.


Enig, det tror jeg også jeg har skrevet flere gange når jeg har påtalt at det er svært at se at han efterlader så stærkt et fundament som han påstod han ville.
Det gør mig bare ikke mere tryg ved de mennesker der sidder der nu, at det er Ståle der har peget på en af dem fordi Ståle så noget i ham i forhold til andre opgaver.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af BlueAndWhite
Enig BB, NCH ville nemlig være perfekt til begge dele, jeg frygter virkelig der ikke er erfaring indover disse beslutninger, og så kan det hurtigt ende i hat og briller.
Skrevet af Schelden
- Det kan jeg love. Der bliver ikke nogen permanent, klassisk sportschef-rolle til mig. Det kan jeg lige så godt sige med det samme. Jeg skal tilbage til bestyrelsesarbejdet, siger han til Ekstra Bladet.

I disse tider, hvor man prøver at tyde og tolke alt, så er ovenstående lidt sjovt.
København.
Skrevet af Theanimal
Helt enig Schelden, den bemærkning faldt jeg også over!

Specielt hvis man hører Kvist første podcast med Mediano, da han tiltrådte bestyrelsen. Der blev det sagt at det netop skulle være en brobygning til en sportslig stilling på sigt
Skrevet af FCK|Morfar
kan jo osse være det kommer om nogle år :D
F.C.København
Skrevet af Schelden
Ja, det er ikke umuligt - og får han succes i den her omgang, er vejen da absolut banet.
København.
annonce
0