Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
København.
Skrevet af JuveFella
Havde Bah ikke været mere oplagt som kantspiller? Han har fandeme været god for Sønderjyske og skifter til en klub man burde konkurrere med. Det er godt nok ærgeligt synes jeg.
Skrevet af dickos
Tjoe, han er vildt spændende. Men er han 13-15 mio værd nu?
Skrevet af Plankeværket
Det er han synes jeg, men jeg er ikke sikker på han er de penge værd for os.
Frederik Sørensen er jeg lunken ved. Altså i teorien er en dansker i sin bedste alder med erfaring fra Bundesligaen og Juventus på en fri, lige præcis den slags handler jeg har savnet.
På den anden side er jeg usikker på hvor god han egentligt er efterhånden.
Men Nelsson og Zanka skal have en legekammerat næste og så kan vi nok ikke realistisk få dem meget bedre.
Skrevet af dickos
Syntes bare vi skal stoppe med at give 10-20-30 mio for spillere, der kun har præsteret kort tid i superligaen.
Skrevet af Matias
Jeg vil mene, at Alexander Bahs talent og spidskompetencer er noget mere interessant, end eksempelvis Kaufmanns og Stages. Han er hurtig, aggressiv, løbestærk og har et fornuftigt touch på bolden. Han ville være oplagt til både FCK under Solbakken og Thorup. Nu spiller SE med wingbacks, og jeg ville se ham mere som back end kant i FCK, og der er det jo bare sådan, at vi næsten lige har fået Peter Ankersen tilbage. Så i de næste par år, er pladsen hans - så det ville ikke have været en transfer, der havde givet åbenlyst mening. Havde han været venstrebenet derimod :)
Skrevet af elendil
Det passer fint. Nu kan han prøve sig af i udlandet, og så er han klar til at komme til FCK, når Peter Ankersen er blevet træt.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Der kan i øvrigt forhandles frit med Alexander Hjaelmhof, Stephan Andersen, Ragnar Sigurdsson og Nicolaj Thomsen. Jeg kan ikke mindes at have set en kontraktforlængelse til førstnævnte endnu, men den kan da ikke udelukkes. Stephan Andersen kan vel ryge over i en trænerrolle, hvis han vil, og ellers er det også farvel til ham. Sympatisk, udmærket keeper og har siden starten været et forbillede for mange i forhold til opførsel ved manglende spilletid.

Et år frem snakker vi Viktor Fischer, Pierre Bengtsson, Bryan Oviedo og Andreas Bjelland. Førstnævnte skal enten forlænges eller spille et godt forår for et lille salg og lidt penge i kassen. Resten skal ud af bagdøren. Eller, Bryan Oviedo har vel fået den venstreback nu, selvom jeg stadig synes, det er et svagt punkt - og ville opgradere hvis muligt. Kan man skippe svenskeren afsted for nul og niks til AIK, hvor han kommer fra, så ville det ikke gøre mig noget.
København.
Skrevet af CPH-Hotspur
Der kan i øvrigt forhandles frit med Alexander Hjaelmhof, Stephan Andersen, Ragnar Sigurdsson og Nicolaj Thomsen.

Er han ikke stadig så ung, at det først er ved kontraktudløb, han kan forhandle frit? Det burde give noget tid at løbe på, hvis man vurderer, at han er skal beholdes.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Drako
Jeg håber sku ikke, vi ofrer en videresalgsklausul på Robert for JBL, medmindre vi så ellers får ham noget nær gratis. Han har ikke spillet i 100 år, og er tilsyneladende ikke et hot emne i ret mange andre klubber. Jeg tror sku ikke, Hoffenheim har mange bedre muligheder, end at vi overtager lønnen nu, og betaler +-30 mio. for ham til sommer.
Skrevet af Hjaelmen
Hvor meget er Skovs videresalgsklausul egentlig værd efterhånden? Ikke for at tale Skov alt for meget ned, så er der langt op til det han rent stats-mæssigt viste for os.
Han er en solid spiller for dem, men ikke en der brænder ligaen af. Hvis han "bare" lavede 5-8 frisparksmål per sæson for dem, så ville det være noget helt andet. Men det gør han desværre ikke.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af dickos
I det Twitter opslag gættes der på mellem 10 og 12%
Skrevet af Drako
I følge transfermarkt, er skov 100 mio. værd, så hvis han bliver solgt, bliver det dyrt. Jeg mener ikke, vi bør betale mere end 10-15 mio. udover Roberts videresalgsklausul, da vi umiddelbart sidder med de stærkeste kort på hånden.
Skrevet af Hjaelmen
Hvis man så går med de 100 mio, med en videreslagsklausul på 10% af salgsprisen, efter det de købte ham fra os af er trukket fra.... så er det altså peanuts.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af dickos
Hvis vi snakker 10% i videresalg for Skov, skal de % bare droppes i forhold til JBL.

Skrevet af Plankeværket
Jeg er enig, vi er der hvor vi skal bruge alle kroner på truppen nu, og godt kan sælge fremtidige rettigheder, især de usikre som videresalg på Skov.
Skrevet af Fuxberg
Jeg synes det giver mening at ofre fremtidig indtjening på Skov for JBL - hvis det er muligt. JBL er stadig ung og hvis han får karrieren på ret køl i FC så burde vi snildt kunne tjene mere på ham end på et videresalg af Skov.

Jeg håber iøvrigt ikke der er hold i de løse Twitter rygter om Nicolai Jørgensen. Han bliver nævnt flere steder og jeg tror desværre ikke vi igen får ham at opleve som vi bedst husker ham desværre.
Skrevet af dickos
NJ er vel heller ikke den profil der søges offensivt.

NJ var fantastisk da han var hos os, uden tvivl! Men han er ikke den type vi skal have nu.

Og jeg er også ræd for, at han kommer til at sidde sammen med Bjelland og se kampene fra tribunen på en alt for høj løn.
Skrevet af CPH-Hotspur
Nej tak til NJ, vi har ikke brug for flere dyre folk til lazarettet.

Hvad angår JBL, har han misset en del kampe i sin karriere allerede og har vist lige haft corona.

Det er selvfølgelig fristende og fedt at kunne tiltrække de store danske talenter, men det skal jo også give mening.
Har han tendens til skader? Får/har han længerevarende følger af corona? Kan han nemt integreres på holdet og i spillestilen? Er han pengene værd ift. eventuelle alternativer?

Transfermarkt siger, at han efter corona har misset en del kampe pga. skader, men årsagen angives som fitness. Kan det være coronafølger, der medfører, at han ikke kan komme i form til topfodbold igen, måske ikke permanent men i en længere periode? Folk, der havde corona i vinter/det tidlige forår lider jo stadig under senfølgerne med træthed osv.

På overfladen ligner det jo ellers en fed transfer, der kan give lidt kunstigt åndedræt til den sårede stolthed, imens vi genopbygger klubben og holdet til en ny og mere udfordrende æra, men jeg er bare ikke sikker på, at det er en fornuftig handel, hvis vi skal punge ud med kassen og afstå videresalgsklausulen på Skov.

Kan videresalgsklausulen veksles til en købsoption på lidt håndører, hvis vi lejer JBL, så kan jeg nok godt se perspektivet i det, men det krævet et særdeles grundigt lægetjek inden.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
annonce
0