Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Larsen13
Vi er også rygtet sammen med en 21-årig midtbanespiller, Parfait Bizoza fra Aalesund.
Han jagtes dog eftersigende også af blandt andre Molde, Rosenborg samt en række franske klubber herunder Saint Etienne, men han skulle være forholdsvis billig da Aalesund er rykket ned. Kender dog intet til ham
Skrevet af Schelden
Spændende, Larsen. Hvor har du læst/hørt det?

Han står for mig som mere sekser end udpræget otter. Men jeg kender ikke meget til ham.
København.
Skrevet af Larsen13
Schelden

Læste det på den franske udgave af Football365.
Kender ikke super meget til troværdigheden, men artiklen handlede egentlig primært om interessen fra Saint Etienne, dog at FCK også var inde i billedet.
Prisen skulle være omkring 500.000 euro.

Ja enig. Han har spillet kampe både på den centrale midtbane og midterforsvar for Aalesund.
Skrevet af Schelden
Alright. En halv Andreas Bjelland-månedsløn. Det er jo småpenge!

Fedt med rygter - som ikke kommer fra "Hemmelig bruger". ;-)

- EUR. Nå, men stadig ikke et voldsomt beløb.
København.
Skrevet af Slettet(010124212704)
Kender intet til ham, men spændene alligevel. På den lange bane kunne det godt være fornuftigt, men sådan som jeg tolker Thorups udtagelser så skal vi kun handle her og nu hvis det er nogen som kan gå ind og gøre FCK bedre med det samme og ikke så meget på den lange bane.
Skrevet af Drako
Er han en Amartey 2.0?
Skrevet af Larsen13
Jeg kender ham ikke godt nok til at vurdere det, men han har nogenlunde sammen udgangspunkt/position på banen hvert fald. Som en lille bonus info er de samme højde, cirka 1.86. (Ikke at man derved kan sige at de minder om hinanden stilmæssigt)
Skrevet af nurgle
Jeg ville elske at vi hentede noget ukendt der bare sparkede døren ind i parken. Og gerne noget med fremtid i.
Ved godt vi skal finde noget plug and play. Men det er ingen garanti at en erfaren er det. Bare se på zanka
Skrevet af peanuts
Man savner nogle Amartey og Ludwig transfers
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af beesknees
For at gøre hele miseren ift. træningstur til Dubai endnu mere tragikomisk, så har vi nu måtte aflyse turen til Portugal. Der fik Kvist da ellers kørt os i gennem mediemøllen for... ja, absolut ingenting.
Skrevet af DanishBhoy
På YouTube ligner han mere en 10´er end den centrale midtbane spiller der mangler
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Fuxberg
Apropos Zanka.

Er jeg den eneste der sidder med en reel tvivl om vi skal gå efter at beholde ham på den anden side af sommeren? Selvfølgelig givet at han selv vil.

Jeg er og har altid været kæmpe Zanka fan og jeg var ovenud lykkelig da vi lejede ham. Jeg tænkte han var præcis dét vi havde brug for. Efter dette efterår må jeg indrømme jeg ikke længere er helt så overbevist.
I mange kampe har han været blandt de dårligste på banen, han har ikke formået at gøre Nelsson god/bedre (som vi så det med Bjelland og Vavro) og i virkeligheden har han lignet en mentalt slidt/rystet spiller der har været en del af hele derouten i 2020 fremfor det friske pust med erfaring vi savnede nede bagi.

Vi må formode det bliver dyrt hvis vi skal veksle lejekontrakten til en permanent kontrakt og jeg tænker de penge måske kunne bruges bedre.
Skrevet af dickos
Jeg er også blevet i tvivl om Zanka skal hentes permanent, hvis muligheden er der.

Men, jeg vil ikke give ham "skylden" for Nelsson´s formdyk. Det er ren og skær for mange kampe og for meget pres på en så ung spiller der har gjort det. Manden spillede vel alle kampe i sidste sæson.

Jeg er ikke i tvivl om, at Nelsson kommer stærkt tilbage, når vi går i gang igen.
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg forstår ikke i synes Zanka er til debat, det er en no-brainer at beholde ham så frem han vil
Skrevet af Esrever
Bilder mig ind at Zanka måske bare er lidt ramt af Ståles fyring og føler hans loyalitet en anelse opdelt. Ikke at han bevidst spiller dårligt, men kan nemt være et distraherende element hvis han tænker klubben ikke behandlede Ståle værdigt og føler det for meget at han skal være i FCK uden at spille zone. En masse små irrationelle frustrationer man bare skal have tid til at komme over. Den klassiske vage følelse af "Nej, selvfølgelig gør det mig ikke på. Der er bare sår´n lidt lidt... Du ved... bare sårn lidt."

Ovenstående er naturligvis ren spekulation. Begrænset hvor meget jeg kan udtale om Zanka som person.
Skrevet af Hjaelmen
Jeg er også kommet i tvivl. Især fordi manden nok skal have en kontrakt i Bjelland-klassen.....
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af JuveFella
Så skulle den nye forsvarskæde hedde - Ankersen Nielsson Boilesen Højer - Det vil være ganske fint.

Jeg var stor fan af Zanka, men evt købspris + løn skræmmer lidt i forhold til Nielsson sidder på bænken og lige så godt kunne spille. Boilesen har ikke fysik til venstrekanten længere og er virkelig godt spillende inde centralt.

Nielsson burde være fremtiden, andet et bud på +50 millioner kommer på bordet.
Skrevet af Kvart i bold
Zanka er naturligvis en no-brainer. Forhåbentligt skal vi spille 50+ kampe i næste sæson igen og vi alle ved at Boilesen ikke kan spille 50 kampe på en sæson.
Det kan Bjelland heller ikke og det skal Marios heller ikke. Så mangler vi igen en CB. Zanka har været i et formdyk sammen med resten af holdet. Men manden er som designet til FCK. Forhåbentligt ser vores CB situation således ud i næste sæson:

Nelsson, Zanka, Boilesen, (Frederik Sørensen eller en anden)

Vi skal alligevel kun have én skade til Boilesen også ser det tyndt ud med kun 3 CBs. Så selvfølgelig skal vi beholde Zanka. Ellers skal vi ud og finde to nye CBs.
Marios og Bjelland er afskrevet i min verden.
Skrevet af Gammel og gnaven
Zanka er nok bare stadig lidt rundt på gulvet efter pause-interviewet i Randers-kampen
Nok er jeg gammel og gnaven, men til gengæld er jeg lille og skaldet.
Skrevet af Drako
En gruppe af Nelsson, Zanka, Boilesen, Frederik Sørensen og Valdemar Lund Ville være enormt stærk, men mon ikke lønnen for dem ville være i overkanten? Derudover har jeg også lidt svært ved at se, hvordan vi skulle slippe af med Bjelland og muligvis Marios.

Hvis Kvist (eller PC) er overbevist om, at vi kan slippe af med Marios og Bjelland, så jeg gerne, at vi hentede Frederik Sørensen i dette vindue, hvis hans løn ikke er alt for voldsom. Som mange snakker om, har Zanka set lidt sløv ud, og med Frederik Sørensen ville vi have muligheden for at lade Zanka rejse tilbage til Tyrkiet, og samtidig have en erstatning i truppen.

Selv hvis Zanka finder storformen, ser jeg stadig 3 scenarier, hvor det alligevel ville være en fordel at have Frederik Sørensen i truppen.
1. Boile bliver skadet og vi har dermed kun Zanka, Nelsson og Valdemar Lund.
2. Nelsson brænder banen af, og Lange henter ham til Villa.
3. Vi får kørt ham i gang, og han kan sendes videre. Vi har ikke en nogen købssum, som skal tjenes ind igen, og han kan derfor sendes afsted selvom ingen vil smide ret meget efter ham.

Med andre ord, synes jeg, at Frederik Sørensen er en no-brainer, hvis PC formår at skippe Marios og el. Bjelland videre.
annonce
0