Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af elendil
Altså, Pierre Bengtsson er garanteret en rar fyr, og jeg ønsker ham intet ondt Han var også god i første omgang. Jeg vil bare gerne have, at han ikke spiller for FCK længere.

Jeg synes han er rædderlig både offensivt og defensivt.

Hvis der er svenske klubber og landshold, hvor han passer ind, så skal han da bare afsted i en fart, så alle er glade.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Bryan Oviedo er lige så dårlig defensivt, men han er så meget bedre offensivt, og går han i stykker, tror jeg ikke Viktor Kristiansen er dårligere end Pierre Bengtsson.

Bryan Oviedo har nogle lidt underlige defensive beslutninger nu og da, men det er ikke værre end Pierre Bengtssons på-kanten-af-feltet-kogere.
fck-medløber.
Skrevet af kasperiano
Hvis det lykkes at få penge for Mudrazija og Bengtsson, må al kritik af William Kvist ophøre. Han er i så fald allerede en bedre sportschef end Ståle var til sidst. Stærkt, stærkt arbejde.
Skrevet af Imperator
Fordi han har været så pissehamrende ringe siden han kom tilbage, at det har været til at brække sig over. Derfor.

Han gør det jo så godt han kan. Det er pisse ærgerligt at han ikke har mere at komme med, og jeg synes også vi skal finde en klub til ham der passer bedre i niveau - for alles skyld, men at sidde som fan og svine en mand der har gjort uendeligt mere for FCK end nogen fan har forekommer mig rimeligt latterligt.

Skrevet af GammelBitterMand
Altså, så længe vi slipper for at hjælpe med lønnen til dem, er jeg glad.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Slettet(010124212704)
@over9000

Pierre Bengtsson blev hentet hjem som gardering for Boilesen. At Boilesen har været så meget skadet har ikke været hans skyld. Synes faktisk Pierre har leveret et fint niveau, hverken mere eller mindre.

Din kritik er meget unuanceret.

Synes dog også det ville være fornuftigt at finde en ny klub til Pierre. Viktor Kristiansen er på vej frem, og Oviedo er nok ikke lige sådan at komme af med. Og han har også spillet sig op på det sidste.

Mon Pierre skal hjem til AIK. Han er trods alt stadig på det svenske landshold så mon ikke han sagtens kunne finde sig en ny klub. AIK hentede senest Pappagianoupolos og ham er de vist ganske tilfredse med.
Skrevet af Slettet(262210221504)
Han gør det jo så godt han kan. Det er pisse ærgerligt at han ikke har mere at komme med, og jeg synes også vi skal finde en klub til ham der passer bedre i niveau - for alles skyld, men at sidde som fan og svine en mand der har gjort uendeligt mere for FCK end nogen fan har forekommer mig rimeligt latterligt.


Det også fair nok du har det sådan, vi har vel hver vores måde at udtrykke sig på. Jeg ser ingen grund til at pakke det ind i vat, når han har været så gennemført ringe som han har været, siden han kom tilbage. Hans første periode var god, hans anden periode har været til at græde over. Både som FCK-fan, men også som fodboldfan, har man været på nippet til at græde, med det spil han desværre har lagt for dagen. Og når jeg siger desværre, så er det fordi at jeg om nogen så frem til at få ham tilbage, da vi hentede ham, fordi jeg havde et håb om at han var på bare nogenlunde samme niveau som da han sidst var i klubben, men jeg og alle andre blev eftertrykkeligt skuffet.
Skrevet af Slettet(010124212704)
Som fodboldfan gør det ondt på mig at se hvordan du skriver om en af vores egne. Top 5 over flest kampe for klubben, den udlænding med flest kampe, sæsonens spiller udnævnt af fansne, en af de spillere med flest europæiske kampe for klubben. En sand gentleman der altid har representeret klubben med værdighed på og udenfor banen.
Skrevet af Slettet(262210221504)
Dentolvtemand2 @

Jeg er helt med på at han ikke blev hentet ind som førstevalg, men det ændrer ikke på at hans spil har været noget af det ringeste jeg har set, i min tid som fan. Defensivt er han intet vidunder, og offensivt bringer han INTET, som i absolut INTET. Og i en klub som FCK, der traditionelt spiller med gode, offensive backs, så har han været en KÆMPE hæmsko for holdet. 99/100 gange når han modtager bolden, så står han og tripper lidt på sidelinjen, for så at spille den tilbage. Han bringer intet i pasningsspillet, han udfordrer og kommer ikke forbi sin modspiller, og alt går bare i stå når den kommer ud til ham. Det absolut eneste tidspunkt hvor han kan bidrage til noget positivt, er hvis vi kommer i en overtalssituation ude i venstre side, og man kan få ham spillet en bold mod baglinjen som han kan slå indover, så medgiver jeg at han NOGLE GANGE kan have en habil indlægsfod, men vi kan bare ikke have en spiller der er SÅ afhængig af at blive spillet god af sine medspillere, og som intet bringer til holdet.
Skrevet af Svoger
Hvis man er på grådens rand, kan jeg godt se, at man nok er så meget i sine følelsers vold, at det kan være svært ikke at formulere sig håbløst.

Pierre Bengtsson gør utvivlsomt hvad han kan, og det er ikke nok for det niveau, vi gerne vil være på. Jeg ønsker ham gerne alt godt for fremtiden, men det skal helst være et andet sted end i FCK.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Slettet(010124212704)
@over 9000

Som FCK fan siden1995 kan jeg konkludere at du ikke har været det som du betragter som fan særligt længe, hvis Pierre er noget af det værste du har set.

Hvis jeg skulle give min personlige top 5 over Venstre backs i FCK ville den se således ud. 1Niclas 2Wendt 3 Ludde 4 Boile 5 Bengtsson. Oviedo har vist det højeste topniveau, men det var desværre for kort, Everton hentede ham jo nærmest med det samme da han begyndte at brænde superligaen af ( han stod i øvrigt i "lære" hos bl.a. Pierre ).

Du kan umuligt huske Venstre backs som Jane Saarinen og Urmas Roba. Vores kommende sportsdirektør var en ægte fighter, men ved gud ikke noget teknisk vidunder.

Jeg orker ærligtalt ikke at diskuterer længere med dig. Det er sgu for lavt et niveau.

Håber du har fået det bedre af at svine en af vores egne.

Skrevet af Slettet(262210221504)
Dentolvtemand2 @

Hvad årstal du startede med at være FCK fan er vist ikke relevant, jeg har bare min måde at komme ud med tingene på, og de er måske lidt bramfri, men jeg synes som sagt ikke at der er grund til at pakke tingene ind, når jeg oprigtigt mener hvad jeg skriver, for jeg synes virkeligt at han er håbløst ringe, men jeg beklager hvis jeg har trådt på dine følelser ved at skrive sådan, det var ikke min mening.

Og enig, vi kommer vist ikke rigtigt videre, så lad os være enige om at være uenige :)
Skrevet af Slettet(010124212704)
Det var relevant for at du skrev han var noget af det værste det du nogensinde har set. Det kan jeg som fan fra 95 dementere. Glemmer aldrig da Manne blev skiftet ind i sit comeback imod Brøndby og fik en fiber på vej ind på banen. Mark Robbins, Ashvetia, Aki Hyyrilainen, Will Orben, Thomas Gill, Martin Bill Larsen, "Fløde" (mener han hed Jesper Laursen) ? Stephan K Hansen.... jeg kunne blive ved.
Skrevet af Slettet(262210221504)
Hvis du føler det er relevant, så har jeg været fan siden omkring 2001, så det er ikke fordi vi snakker om en kæmpe forskel, men det er som sagt fuldstændigt ligegyldigt. Jeg holder fast i at hans niveau i anden periode i klubben, er noget af det dårligste jeg nogensinde har set fra en FCK-back, mens jeg har fulgt dem, det er det jeg hele tiden har lagt vægt på. Og det vil jeg holde fast i til den dag jeg dør, jeg tror at hans gode kampe siden hans tilbagekomst kan tælles på én hånd, og det er måske højt sat.
Skrevet af Slettet(010124212704)
Tro mig, der er en kæmpe forskel på FCK anno 1995 til 2001. 90erne var generelt helt crazy, både på og udenfor banen. Men er da glad for at der er kommet en del flere til henover årene.

Men hold du fast i din "nuancerede" kritik af Pierre til din død, holda op ....
Skrevet af Slettet(262210221504)
Det er jo fint, at der var kæmpe forskel fra 1995 til 2001... Hvad det lige har af relevans ved jeg ikke, igen snakker jeg udelukkende om den periode jeg har fulgt klubben.

Og det vil jeg gøre, med stor passion :)
Skrevet af Fuxberg
Apropos dårlige venstrebacks - kan I huske Janne Saarinen?

Særligt hans to mål i den famøse 5-0´er står tydeligt. Så kan jeg trodsalt bedre lide Pierre i hans 2.0 udgave :)
Skrevet af Slettet(262210221504)
Ja, han var godt nok også sløj, specielt i den forfærdelige 5-0 kamp!
Skrevet af ForzaDrughi
Som fan af FCK siden 1994, så mener jeg at Pierre har været helt utrolig sløj i sin anden periode i FCK. Han levede højt på sin hurtighed, den første gang han var her. Han har aldrig været særlig fodbold intelligent og på trods af at han rent faktisk har et højreben, så har han aldrig brugt det. Modstanderne har gang på gang læst, at når bolden blev spillet ud på Pierre, så skulle der bare lukkes ned for venstrebenet, hvorefter der blev slået en befrier op i bagrummet.
Derudover så må man aldrig sammenligne det FCK i 90`erne med FCK fra 2000 og frem! Jeg er dog utrolig glad for alle de forfærdelige minder fra 90`erne, da de sætter disse tiders resultater, i et helt andet relief....!!
Skrevet af Kvart i bold
Det som Pierre har været bedst til i sin anden periode i klubben, er at stoppe lovende angreb for at spille bolden til siden eller tilbage. Hvis man altså kan kalde det for en bedrift. Manden har desværre fået mere spilletid end planen var. Men han var jo også Ståles søn.
annonce
0