Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(010124212704)
Sanneh er jo faldet totalt igennem i de klubber han har været i efter FCM. Virker umiddelbart som om han kun fungere i 3 mands forsvarer ...

Men tak for scoringen på Brøndby stadion, den glemmer vi aldrig ;)
Skrevet af MadsLeb
Jeg bliver altid lidt skuffet når vi kan gætte spillerindkøb, fordi det betyder vores scoutingafdeling ikke er mere opfindsomme og vidende end en tråd på bolddk.


Det var da en åndssvag konklusion.

Den helt store forskel er vel, at folk på bold.dk sidder og gætter i øst og vest, og på et eller andet tidspunkt må der være nogle der rammer rigtigt.. Hvor mange forskellige navner bliver der ikke nævnt herinde, hver eneste transfervindue? Urealistiske som realistiske.

Scoutingafdelingen kigge jo nok en hel del materiale igennem inden de anbefaler et køb af en spiller.. Og de anbefaler også en spiller på et noget mere vidende grundlag end hvad alle i den her tråd gør.


Derudover er Ih´s reaktion forståelig.. Der er en større flok i den her gruppe som er ude efter ham hver gang han kommenterer - dette til trods for, at han fik ret i sin Zanka forudsigelse, som var det i oprindeligt var efter ham omkring.
-
Skrevet af stokholmeren
Så ser det desværre ud til at JBL er tabt i denne omgang - desværre. MWD melder ham meget tæt på Anderlecht på ren leje. Det ville være fint at få den saga lukket nu, så der kan fokuseres på andre emner de sidste 10 dages tid af vinduet.
Skrevet af dickos
Det er rart at få den lukket, ja. Og så er jeg glad for, at vi ikke bare lejer ham, uden nogen form for option. Det ville være dumt.
Skrevet af peanuts
hvis det kun handler om at han skal til FCK i 6 måneder og spilles i form, for at tage tilbage til Tyskland, så han er klar til opstart efter EM, så passer det mig fint hvis han tager til Belgien, det er ikke det der er brug for her og nu, så vil jeg hellere have den klasse midt der er skreget på siden Delaney smuttede til Werder Bremen.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Kvart i bold
For én gang skyld er jeg lige glad med om vi henter en klasse spiller på ren leje i 6 måneder, uden købsoption. Hvis spilleren vel og mærke kan spille guldet hjem til FCK og den direkte plads i Europa.
Jeg kan ikke overskue at se en anden dansk klub løbe med den direkte plads i Europa, når FCK er grunden til Danmark overhovedet har den direkte plads. Det vil være FCN om igen og det kan jeg ikke overskue.
Skrevet af stokholmeren
Jeg ser også langt hellere en top top CM. Der bliver i forvejen hård hamp om pladserne i front, så selvom jeg meget gerne ser forstærkning, så kan jeg godt leve med Fischer, Biel, Wind og Daramy som primære startere i rotation og så have Kaufmann og Wilzcek klar til forhåbeltigt at spille sig op i niveau.
Skrevet af peanuts
men vil JBL forstærke holdet fra dag 1, han har spillet noget der ligner ingen bold de sidste 18 måneder, hvor han har fået samlet det som svarer til 8 hele kampe, så er det muligt at han har potentiale, men skal der først bankes rust af, så ved jeg ikke om det er det rigtige
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Slettet(102143211804)
Så røg Daghim til Kolding IF. Held og lykke - Ahmed er en virkelig topklasse fyr, og hans talent er stadig stort. Der er virkelig gang i oprydningen. Bengtsson ryger vel i dag eller i morgen også.
Stenbrodreng.
Skrevet af Kvart i bold
Peanuts

Jeg nævnte ikke nogle specifikke navne. Min kommentar var henvendt til om det ville være fornuftigt eller ej at leje en spiller uden købsoption. Og lige præcis nu synes jeg det ville være fornuftigt hvis man kunne hente en spiller ind, som man normalt ikke ville være i nærheden af at kunne hente (gerne en CM) og som dermed kunne være med til at spille guldet hjem.
Men nej, jeg kan heller ikke se JBL brænde banen af.


Edit: Med alle de afgange vi efterhånden har fået må man forvente, at der bliver plads i budgettet til den klasse CM som holdet har brug for.
Jeg kan heller ikke se at man skiller sig af med Mudra, uden at hente en ny CM. Ellers bliver midtbanen for tynd. Og Thorup har allerede nævnt at midtbanen var tynd og det var vel og mærke før Mudra blev rygtet væk.
Skrevet af peanuts
Kvart@

læste det som JBL du mente
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Fuxberg
Jeg er faktisk enig med dig Kvart.

Normalt ville jeg ikke ønske os som en klub der henter spillere på rene lejeaftaler. Men målt på vigtigt denne sæson er, at vi kommer en del fra baghjul af og at konkurrencen er stor, så kunne jeg godt se os hente en stor profil på ren leje.

Rygterne går lidt på ASO vil have mere kontinuerlig spilletid. Han er formentligt udenfor vores rækkevidde ift. at hente permanent eller på leje med købsoption (som det viste sig tilfældet var med JBL). Men måske vi har en chance på ren leje både ift. Bologna men også hans egne ønsker?
Han ville kunne få fast spilletid og hvis han brænder ligaen af har han måske en lille chance for at komme med til EM.
Skrevet af Mr. H
EB skriver, at Anderlecht løber med Jacob Bruun Larsen på en lejeaftale frem til sommer. Øv! Nuvel jeg vil også være tilfreds, hvis vi kan hente ASO.
Hafnia
Skrevet af MadsLeb
Jeg er enig.

Vi har gang i en større oprydning i truppen - og hvis vi skal købe konkurrence dygtige spillere, så koster de. Det er derfor utopisk at tro, at vi bare vil kunne erstatte de spillere vi går af med 1:1. Folk vil gerne af med Mudra, Bengtsson, Thomsen, Bjelland, Grytebust, Marios... Det er som om at folk har glemt, hvad det koster at købe spillere ind den anden vej. Nuvel vi sparer lidt løn hvis alle 6 smutter, men det vil være begrænset hvad vi får ind af transferkroner for de spillere - samtidigt erstatningerne skal jo også have løn, og ville efter alt at dømme koste yderligere 10-30 mio. pr. stk. at købe fri.

Selvom det måske ikke ville give os mulighed for at tjene penge på et salg, så kunne en 6 mdr. lejeaftale med JBA være en god idé. Vi får en spiller vi ellers ikke ville kunne hente, og udskyder "kant problemet" vi har, ind til sommerens transfervindue, hvor vi kan tage hul på næste sæsons transferbudget.

Selvom det evt. kun ville være 6 måneder, så ville vi få en klar forstærkning, uden at skulle bruge ret mange penge på det - de "sparede penge" ville vi kunne have brugt på endnu en spiller.

Jeg er personligt ærgerlig over, at JBA ikke ser ud til at ende hos os. Han ville give en enorm konkurrence til Victor Fischer, samtidigt med at han ville kunne dække højre kant.
-
Skrevet af peanuts
Biver der spillet med egentlige kanter under Thorup ? eller er det ikke mere op til backs og holde bredden
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af PædagogenMikkel
Det er primært backs. Angriberne forsvarer som kanter. Men Daramy og Fischer vil helt naturligt falde ud til siderne, hvis de spiller helt fremme som angriber.
Skrevet af Dr. Def
Det kan ikke passe At JBL ryger til Anderlecht ham IH27 har længe kaldt ham i FCK
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af DameNdoye
Nogen der ved om Daramy er igang med at træne igen?
Superliga og FCK fan
Skrevet af Kvart i bold
Daramy selvtræner med en fys. Men skulle snart kunne træne med resten af truppen.
Skrevet af 1985eren
De sagde i transfervinduet at ASO ikke er tilfreds i Bologna.

Selvom vi har mere brug for en CM så bliver jeg altid lidt hård når jeg tænker på ASO i en fck-trøje

Hvis vi kunne få ham og JBL på leje i 6-12 måneder uden købsoption og "bare" betale deres løn - så ville det være et billigt mesterskab...
Og dyret så, at tilbage var godt.
annonce
0