Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Ja og vi kan også ligeså godt fyre Jes Mortensen.....det er jo klart at der ikke er kommunikation i klubben....de opgaver kan PC sagtens klare alene.

Så kan vi også fyre vaskemanden. Vi er i en moderne tid hvor spillerne bør kunne vaske deres egne trøjer.

Vi bør også fyre kokkene forresten. Spillere bør selv kunne lave deres madpakke. FCK er ikke en børnehave.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
Tjah Jes burde have taget den her i forkøbet.. og FCK har under ham ikke været skide gode formidlere.. det er hans ansvar, så der er nok et godt forslag :)
Skrevet af Forhammeren
Tillad et måske dumt ?

Er der nogen herinde der kender FCK så godt at de ved noget om kronologien.
Hvis fyringerne/opsigelserne er sket op til NFC kan det forklare den helt rundforvirrede indstilling
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Diogenes
Hvis en virksomhed har en vare (J. Wind), som er den langt mest værdifulde, så beskytter man den og kaster gerne omkostninger i småtingsafdeligen (PW) efter den, for at sikre værdiforøgelsen gennem de småomkostninger (PW) der er relateret til varens gunstige værdiforløb.Dertil kommer, at varen decideret kan tabe værdi og driftsindtægter, hvis den pågældende petitesseudgift (PW) afvikles (og J. Wind mister motivation, eller det der er værre).


Er det ikke praecist saa aabenlyst at det virker ret umuligt at det ikke ogsaa er forekommet ledelsen i PSE? Der maa jo ligge noget mere bag.
Skrevet af Kaya
Kan det tænkes, at fyringen af Wind, der må have en GOD grund, kan være begrundet i en konflikt omkring Jonas Winds værdiansættelse og fremtid, hvor far måske har blandet sig?
Skrevet af Diogenes
Mr,

Jeg vurderer det anderledes. Hvis PC gaar ud og lufter Per Winds beskidte undertoej for at saette klubbens beslutning i et bedre lys begynder alarmerne jo for alvor at blinke. Det ville jo vaere fuldstaendig uprofessionelt og langt under en klub som FCK, selv hvis det er 100% sandt og retfaerdiggoerer beslutningen.


Jeg mindes da Christian Andersen blev fyret, da meldte man ret professionelt ud at de handlede om manglende kemi og lod den ligge der. At Flemming Oestergaard saa efter sit private virke efter tid i FCK gik ret haardt i koedet paa Christain Andersens privatliv fem aar senere er en anden snak.
Skrevet af elendil
Hvis ikke det er fordi Per Wind åbenmundet har forsøgt at tale Pierre Bengtsson på holdet, forstår jeg det ikke. Det virker som om alle kan lide Per Wind.

Helt for egen regning, har jeg tænkt om han måske kunne drikke en tår over tørsten. Måske er der noget der, særligt i disse moderne tider.
fck-medløber.
Skrevet af Nemt
Jeg ved ikke hvad han får i løn, men næppe noget der var værd at spare.

Vi har desværre behandlet rigtig mange i vores klub dårligt før, og det er ærgeligt det fortsat sker
Skrevet af BlueAndWhite
Mr. Hvad Seier gør i private rager os en høstblomst.. hvis Wind har overtrådt retningslinjerne så er der jo konsekvenser.
Skrevet af karsboel
Skulle vi nu ikke lige slå koldt vand i blodet angående selve fyringen. Forhåbentlig er der en god grund til dette.

Tilgengæld er kommunikationen forbundet med fyringen beklagelig, og her forstår jeg udmærket godt, hvorfor der er utilfredshed.
Skrevet af TR1986
Wind har gjort et kæmpe arbejde i FCK og fortjener respekt for det. Men der er vel ikke noget underligt i at en 66 årig stille og roligt bliver udfaset og der bliver optimeret i staben. Timingen kunne dog være klart bedre. Hvad i alverden er det for et tidspunkt at melde det ud på? Der må være sket noget ekstraordinært, ellers forstår jeg det ikke. De kunne have ladet ham køre sæsonen færdig og så melde det ud til marts/april.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Rogosjin
Hvis Seier udtaler sig i et FCK-interview, så foregår det ikke i privat- men FCK-regi.


Hvorfor, han er jo bare en aktionær, godt nok med lidt flere aktier end andre, men han er hverken ansat i FCK i nogen som helst rolle, og han er heller ikke medlem af bestyrelsen, og han har ikke så stor ejergrad at han på nogen måde har bestemmelsesret alligevel.

Nu er han privat ven med bestyrelsesformanden og nok også ganske fint informeret, men alt andet lige er der intet som han siger om FCK der ikke står for egen regning.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg synes i allesammen har taget meget på vej...
Lad os nu give ledelsen bare lidt kredit, i hvertfald til det modsatte er bevist.

Tænk nu hvis det unævnelige er sandheden..
Hvad hvis Elendil har ret i Per Wind aktivt har forsøgt at tale Pierre Bengtsson på holdet ?
Skrevet af BlueAndWhite
Mr. Seier udtalte sig som privat person.
Han har officielt ikke rigtigt nogle ansvarsområder, han har ikke engang en repræsentant i bestyrelsen..
Det kan ikke få mig op at køre, han er ikke en del af den daglige drift, tror tøjmanden har lige så gode hvis ikke bedre historier end Seier.
Skrevet af Svoger
Det er meget spøjst med det her.
Hvis en spiller ikke performer, så skal han ud. Hvis et flereårigt stabsmedlem blot er blevet vurderet for let, så skal der gættes og diskuteres i alle retninger, og det er for dårligt, hvis han bare er vurderet ikke at udfylde sin rolle i klubben godt nok.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Hjaelmen
@Mr.

Hvilken "officiel, organisatorisk rolle i FCK" har Seier?

Er han ikke bare aktionær?
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Nandeyanen
FCK u19 vandt over AGF u19 4-0 i dag.

2 af målene blev scoret af Orri Oskarssson
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Jussi
Og ikke stærkt beruset som repræsentant for FCK i et officielt FCK-interview

Isoleret set var det da totalt tåkrummende, ja. Men ikke for at fluekneppe - er Cph Sundays egentlig at betegne som medie for officielle FCK-interview?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af BlueAndWhite
PW er ikke hævet over noget som helst bare fordi han et Jonas´s far.. det giver ikke mening at brokke sig over en fyring vi ikke kender noget til.
Skrevet af GammelBitterMand
Mister, hvis du ikke bryder dig om flueknepperi så vil jeg anbefale dig ikke at deklarere dine synsninger som fakta en anden gang.

Er der egentlig en grænse for hvor fredet du synes PW burde have været, som far til Jonas? Må man (rent hypotetisk) tage af kassen, tage på de unge kvinder, komme fuld på arbejde eller kalde træneren idiot?

For vi ved jo ret beset ikke noget om hvorfor han er fortid og ikke fremtid i FCK.
Batman Close. London W12.
annonce
0