Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Fischer var en sjov størrelse. Efter skaden fungerede det ikke, men han ramte i hvert fald i den første periode et ret godt niveau for oplæg. Et eller andet siger mig, at det i en periode der var op imod hver anden kamp han spillede, at han lavede et oplæg.
I øvrigt enig i, at han kunne spille med på de hold, som går hårdt imod os, herunder AGF. Bl.a. ved at kaste sig ned, som var han blevet skudt. Men den sidste tid gjorde han ikke rigtigt nogen positiv forskel, og hans attitude med at skælde holdkammerater ud for fejl, samtidig med at han selv lavede fejl, kan umuligt have været fordrende for noget godt for holdet.
Det sammenholdt med at han må have ligget højt i lønhierarkiet gør, at jeg anser det som rigtig fint for begge parter, at han kom videre. FCK skulle opbygge noget nyt, og Fischer trængte nok til en ny start i en ny klub.
Han blev da i øvrigt også solgt relativt tidligt i transfervinduet, hvor man helt sikkert havde forventet, at man kunne nå at finde en afløser, hvis det var påkrævet. Afløseren var dog i første omgang nok allerede i klubben: Daramy. Så gik tingene deres gang derfra, men så er det sgu for nemt at være bagklog, at sidde og mugge over, at man kunne have beholdt Fischer, når det nok egentlig var meningen, at Daramy skulle spille venstrekant, og at det var andre omstændigheder her der gjorde, at vi pludselig stod uden både Daramy og, da han senere blev solgt, den for ham udsete erstatning.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Les Deux
Baw

Enig i at vi havde alt og man sad med fornemmelse at hvis ikke vi scorede til 2-0, så skulle der nok ske et eller andet mystisk. Og den følelse bliver jo desværre nok kun værre i de næste kampe, hvis vi står i lignende situationer, efter dagens kamp.

Jeg er dog ikke helt enig i Fischer. Jeg husker i hvert fald selv at jeg mange gange var skuffede over at ham. Ok at skader kan sætte fysiske begrænsninger, men synes slet ukke han formåede at lægge sit spil om til at gøre det simple, tværtimod husker jeg ofte at han var involveret i mange dumme situationer og boldtab. Defensivt husker jeg heller ikke han gjorde nogen forskel som ikke en anden i truppen kunne gøre lige så godt. Og misforstå mig ikke. Jeg var virkelig vild med Fischer på mange måder og håbede virkelig på succes i FCK for både ham og FCK, men synes bare ikke der var anden udvej.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af repos , moderator
At dvæle ved Fischer, og se ham som en slags frelser, er godt nok søgt. Efter hans skade var han ikke god, og hans attitude endnu ringere. Han var en af de lønførende, og det var usundt med ham i truppen.
Hans stil udenfor banen kunne jeg virkelig godt lide. Begavet menneske, der afstod fra klichéer.

Det sportsligt har han jo på ingen måde sat brand i den belgiske liga.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Nandeyanen
Bøving var ikke usynlig i dag. Synes godt nok han steppede op. Han kom til rigtig meget og hvis han var 10% skarpere havde han stået med mål og assists.
Der har været meget kritik af ham, specielt fra mig. Men når man spiller godt fortjener man ros.

Højlund derimod.....han var et omvandrende frispark og var langsom i tanke og handling.
Jeg havde det sådan at en træt og småskadet Wind vil være mere gavnfuld i de sidste 20 minutter. Højlund blev skiftet ind for at presse højt og være en trussel på kontra. Men vi så intet af det.

Den spiller der fortjener mest kritik er Boilesen. Thank god for Grabara at han står langt ude og er god til at sweepe for ellers havde AGF scoret et par stykker.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
Fischer lavede gestikulerende takter i starten efter skaden med fik massiv kritik og stoppede hurtigt.. det er fint han røg videre.. men han havde gjort en forskel i går, desuden skulle han aldrig have været videre uden en afløser
Skrevet af PædagogenMikkel
Hvorfor havde Fischer gjort en forskel i går? Det er endnu en virkelig søgt påstand fra din side, der kun går ud på at være uenig med alle andre. Stop.
Skrevet af Slettet(160621220607)
Jeg føler at have set en anden kamp end så mange andre. Selvfølgelig skulle man have lukket kampen før, men når der skal en dommerfejl til at bringe AGF ind i kampen, så er det jo ikke andet end holdets skyld at de ikke scorer til 2-0. Jeg sad da også og forventede et sent mål, men det var ikke baseret på kampens forløb, men bare hvordan andre kampe er forløbet. De kommer til en stor chance AGF, og det manglende skudtræning der holder os fra at score flere. Mange af de spillere vi kritiserer stepper også gevaldigt op i dag. Bøving lykkedes med mange af sine udfordringer, Lerager spiller ikke en dårlig kamp og Ankersen heller ikke. Man kan jo ikke kritisere holdet for at være dårlige til at pakke sig, når det er en dommerfejl der får betydning. At tre fra bænken får et kort, siger jo også det hele. Hvis det var normalt at de fik kort, så havde det jo bare været dumt, men når det sker så sjældent, så er det jo nok baseret på noget. Forstår stadig ikke den piedestal fcm bliver sat op på, de kan afgøre kampe tit, men de falder jo endnu mere ud af dem end FCK.
Skrevet af Plankeværket
Det der generer os er, at vi er et lige ved og næsten hold. Mange af os er ret gamle og vænnet til at være et hold der er gode i felterne og også får sejre når dommeren er mærkelig.
Det savner vi i Jess bold. Og så er de fleste af os med på Ståle skulle ud, at Jess´ arbejdsvilkår ikke har været de bedste, at der er gode ting i spillet osv. Det er bare mindre vigtigt når vi oplever holdet smider det hele på gulvet - tit i situationer der starter med vi fejler på noget banalt.

Jeg er med på mit "vi" måske er for bredt men tænker de fleste kan genkende følelsen.
Skrevet af dickos
Benjamin Leander er også efter Burchardt, efter kampen i går.
Skrevet af Schelden
Det kan vi. Det er netop følelsen. FCK smider den - dét er FCK.

At man på over et år stadig ikke har fundet en løsning til at dræne en kamp for tempo og dræbe den med bolden, er mig virkelig en gåde. AGF har jo ikke bedre boldspillere end FCK. Og er der noget, det nye FCK har vist, så er det netop kvalitet på bolden i forbindelse med småspil. At man så ikke kan spille powerplay på midten af banen i 10 minutter, fatter jeg ganske enkelt ikke.

Og det er jo ligegyldigt, om det er Carlos Zeca, Jens Stage, Lukas Lerager, Isak Bergmann, Andri Baldursson eller Pep Biel. De mister alle sammen evnen til at spille til siden eller fremad til en medspiller, når FCK er kommet foran, eller når der er 30 minutter tilbage. Forsvaret gider jeg end ikke komme ind på. Jeg er stadig i chok over, hvor mange gange en centerback kan tyre en bold i hovedet på sin back-kollega - 20-25 meter væk - på 45 minutter.
København.
Skrevet af Svoger
Men var straffet ikke ok? Uheldigt at bolden passerer hen over hovedet og ned på VKs arm, men som dommerskøn er det vel ok - eller hvad overser jeg i forhold til hands-reglen?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Sir , moderator
Ikke i følge Leander, men de hands regler er ikke til at blive kloge på. Var der ikke 3 lignende situationer uden straffe, med samme dommer fornylig? Jeg synes det er irriterende for produktet Superligaen at dommerne/udvalget ikke gør mere for at belyse reglerne, når nu alle bare sidder og gætter til højre og Venstre.
Dette er en signatur.
Skrevet af Schelden
Jf. de forskellige dommere, så er den vist ret klar: Ikke straffe. Jeg er, som du, helt lost på, hvad der er - og hvad der ikke er. Specielt fordi regler blev ændret markant til denne sæson, fordi sidste sæson var det rene shit-show.
København.
Skrevet af Diogenes
Der i denne saeson *mange* gange er blevet vinket afvaergende paa netop den slags situationer modsat sidste saeson. Og som Sir naevner, helt specifikt af samme dommer i SoenderjyskE kampen. Hvis den hands skal doemmes er der jo netop ikke aendret nogetsomhelst ift. sidste saeson.
Skrevet af Alle Achtung
Ikke i følge Leander, men de hands regler er ikke til at blive kloge på. Var der ikke 3 lignende situationer uden straffe, med samme dommer fornylig? Jeg synes det er irriterende for produktet Superligaen at dommerne/udvalget ikke gør mere for at belyse reglerne, når nu alle bare sidder og gætter til højre og Venstre.


Der var 3 situationer mod SE hvor mange mente der var straffe og så var der episoden med Holm som VAR dømte selvom dommeren ikke mente der var straffe. Det straffe lignede gårsdagens straffe rigtigt meget. Der mente han iøvrigt heller ikke der var straffe.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Svoger
Hmm. Jeg ser hvad Leander peger ud i fodboldloven.
Jeg er med på, at linjen er mærkelig, navnlig i forhold til SE-kampen. Og linjen i går virkede i øvrigt var virkelig mærkelig.
Navnlig den sekvens med Falk der helt åbentlyst var klar over, at han fik nedlagt en modstander ulovligt og undskyldte over for pågældende, at dommeren ikke bare ser det, og giver det gule kort og kommer videre.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Svoger
Straffet stod for mig ikke ud som en klar fejl, men snarere den der irriterende risici ved som forsvarende spiller at have armene lidt ud fra kroppen i feltet, bold kommer flyvende, og at dommeren så kan skønne, at det giver straffe.
Hvis andre dommere i øvrigt mener, at det var en fejldom, er det dog givetvis korrekt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af repos , moderator
Straffesparket var nemlig en konsekvens af, at vi igen igen ikke formår at dræbe kampene, og derfor ender i sådanne situationer. Det var det samme mod VFF, hvor vi gav hjørnespark væk til sidst.
Indtrykket er, at dette hold er umodent både i udtryk og handling på banen. En spiller som Boilesen irriterer mig grænseløst. Han har et panisk udtryk i sit spil, og han skulle netop stå for det modsatte.

Et år efter sin ansættelse er det tydeligt, at Thorup har flyttet holdets offensive udtryk, men til gengæld har han ikke flyttet nævneværdigt ved indtrykket af et hold, der er alt for let at ryste.

Vi er stadig milevidt fra, at være et dominerende hold i Superligasammenhæng, hvilket er enormt skuffende. Efter denne sæson, som det ser ud nu, er vi på tre sæsoner uden mesterskaber. Det er fuldstændig uacceptabelt, og hvis det kommende transfervindue ikke byder på markante opgraderinger, så nærmer vi os en ejerkreds og en sportslige ledelse, der har accepteret FCK som andenviolin.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Diogenes
Efter denne sæson, som det ser ud nu, er vi på tre sæsoner uden mesterskaber. Det er fuldstændig uacceptabelt, og hvis det kommende transfervindue ikke byder på markante opgraderinger, så nærmer vi os en ejerkreds og en sportslige ledelse, der har accepteret FCK som andenviolin.


Og et mesterskab paa fem aar, men saa laenge FCK er saa dominerende oekonomisk tror jeg ikke de ligefrem bliver andenviolin. Hvad ejerkredsen vil er dog et ret godt spoergsmaal. Det bliver af mange taget for givet at der bliver koebt stort til vinter og det er maaske ogsaa noedvendigt hvis oekonomien afhaenger af at skulle spille CL kval. i mesterspillet, men jeg tror ikke Seier etc. er dummere end at de godt selv er klar over at det betyder stoerre risici hvis det igen glipper. Man har sat sig lidt mellem to stole og jeg tror ejerkredsen havde en lidt anden forestilling om hvor nem vejen til DM ville vaere hvis man bare haeldte flere penge i holdet end alle andre i Danmark.
Skrevet af BlueAndWhite
Hvorfor kan JBA og sponsorer omkring FCM blive enige om løn og transfer summer til ekstraordinære spillere og vi har set nul og niks af det i FCK?
Vores ejere vil det bare ikke på samme måde.
annonce
0