Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Blastoid
Umiddelbart fint, at Midtjylland lige tager 120 minutter i Grækenland, inden de skal møde OB. Det bør give os mulighed for at lægge lidt yderligere afstand. Ville være vigtigt!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Nandeyanen
@Blastoid

Ja men det er os der kommer til at være trætte når vi spiller mod FCM da vi har Europæisk kamp om Torsdagen før opgøret mod FCM.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af dickos
2 kampe på en uge, skal ikke være en undskyldning for træthed hos os. Vi er og skal være gearet til det.
Skrevet af Saviola7
@Braumelaume

FCMs 1. halvleg med to centralt ligner vores mod OB. Man kan, som under Ståle, kun spille med 2 centralt, hvis de er på et højere niveau end modstanderen og konceptet er fasttømret.

Vi spillede da altid med 2 centralt i vores europæiske kampagner med Ståle og det gik da ganske fint - selvom at vi har mødt modstandere med et meget højere niveau end vores?
Så jeg ved ikke helt hvor at du vil hen med den der :)
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af Bløde babser
Man skal altid holde med danske hold. Point til ranglisten og alt det der.
Men hvis jeg midt i min store ærgerlse over FCMs nedtur i går skal finde noget positivt, så har de nu fem i streg uden sejr. Det der med de bare er en maskine der kører er ikke tilfældet pt.
Så det bliver skide spændende hvad de kan mod OB i weekenden. Taber de og BIF vinder er det for en stund vel mest BIF vil skal kigge mod. Det ville egentlig ikke gøre mig noget.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af elendil
De vandt mod PAOK i Herning, så det er vel enten fire superligasejre eller to kampe uden sejr, hvis man regner alle turneringer med.

fck-medløber.
Skrevet af Bløde babser
Det rigtigt. Men lad os så sige det er makrant mere bumpene end det plejer.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af elendil
Enig. Jeg så helst at vi selv var vanvittigt overlegne og tromlede enhver modstand, men når det nu ikke er tilfældet, gør det mig ikke noget at det ikke ser ud til at køre helt perfekt ovre i Herning.

Omvendt bliver Niels Frederiksen åbenbart ved med at lave mirakler.
fck-medløber.
Skrevet af mrosquist
enig holder altid med dk hold, men det ser ikke så godt ud for fcm, og uden at skal afspore tråden, så kan det godt blive sløjt for dem tror jeg. Bo virker ikke så skarp, masser af udlændinge, herunder brasilianere som er humør spillere. Jeg tror Bo ryger hvis ikke vi ser forbedring snart. Frederiksen derimod. Hold kæft mand. Hvad han præsterer er utroligt. Lige meget hvad cv gør for at forringe truppen og uden at nedskrive målsætning, så forsætter Frederiksen ufortrødent som den ukuelige optimist præst i Adams æbler :-)

Så for at runde af, med de forstærkninger vi har fået, så ser resten af sæsonen lovende ud det må jeg sige
Skrevet af Fuxberg
Der er flere elementer fra i går der er interessante.

Først og fremmest er det et rigtig skidt resultat for dansk fodbold, nu hvor det netop er Grækenland vi slås med på de afgørende rangliste pladser.
Vi har historisk været vant til at det var de andre hold vi hjalp, når vi skaffede point til ranglisten. Men de senere år har vi set at vi også kan have relativt store off sæsoner, hvor det netop er gavnligt med europæisk fodbold selv hvis man fx ikke er 1´er eller 2´er.

Dernæst må selvforståelsen simpelthen lide et lille knæk ovre på Heden. Al snakken om at overtage tronen på den danske fodboldscene og så bliver man slået ud af et, over to kampe, ikke imponerende PAOK hold i den europæiske Mickey Mouse turnering. Det kan de ikke være tilfredse med.

Slutteligt er det selvfølgelig ikke negativt at vores nærmeste udfordrer skulle ud og spille 120 min. fodbold 4 dage før de har en udekamp mod et OB hold, der hvertfald overraskede mig positivt i seneste kamp.
Dog bliver det interessant, at se hvad det gør ved deres og vores mesterskabschancer, at de relativt hurtigt fik barberet sig ned til to tuneringer mens vi forhåbenligt forsætter med at spille midtugekampe nogle runder endnu.

Alt andet lige synes jeg FCM ser ud til at falme. Sisto duer ikke i rollen og Brumado får for lidt ud af det.
Hvis vi formår at løfte vores niveau (markant) fra i søndags og integrere særligt Paul, Amoo og Babacar - ja så synes jeg det peger kraftigt vores vej.
Skrevet af repos , moderator
Jeg havde nu gerne set FCM fortsat være med i Europa, så deres kampprogram vil være komprimeret. I bagklogskabens klare lys er jeg uendeligt glad for, Sisto fravalgte FCK.
Hans tilbagevenden til FCM har i bedste fald været middelmådigt, og han virker til at have formøblet talentet fuldstændigt.

Dagens lodtrækning ligner noget af en blandet omgang. Nej tak til Leicester, Marseille, PSV, Slavia og Bodø. Ja tak til Vitesse, PAOK og Partizan.
Bodø orker jeg ikke af den grund, at vi kun kan skuffe. Bodø er spiller hurtigt, har en god hjemmebanefordel på kunstbanen deroppe. Den slags hold står vi ikke godt til, og så vil de formentligt være voldsomt opsatte på en slaget om Norden. Den slags kampe har jeg det stramt det.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af KommerNu
PSV ude den 10. Kl 21 og så til Herning søndag kl 18. Feeeedt
Skrevet af repos , moderator
Det var en skidt lodtrækning. Forhåbentligt to fede kamp, men chancerne for avancement er nok små.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af TR1986
PSV Eindhoven. Ikke den bedste lodtrækning, men chancen for videre avancement er dog helt sikkert tilstede.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af dickos
Arh. Den var sq ikke så fed den lodtrækning
Skrevet af Fuxberg
Skidt lodtrækning rent sportsligt. Så har vi nok ikke så mange kampe tilbage i den tunering som jeg håbåde. 15. pladsen på ranglisten virker også svær nu.

Når det er sagt så er det en spændende modstander med en fed away. Vi har også før slået et hollandsk tophold ud.
Ville være en passende scene for Roony øge sin transferværdi på.
Skrevet af jomic...
Sportsligt er det da en fed lodtrækning. Derudover er FCK ift. videre avancement 2-2 mod hollændere i Europa. Ajax er blevet slået ud 2 gange og så har Ajax og PSV også slået FCK ud 1 gang hver.

Afgørelsen er alle 4 gange fundet med en enkelt scoring til forskel over 2 kampe.

Danske holds generelle statistik mod hollandske er lidt en anden historie.
Skrevet af TR1986
Nu ved jeg godt man ikke skal lægge alverden i det, men når jeg kigger på PSV i den hollandske liga, så kan jeg se at deres mest scorende spiller er Cody Gakpo med 7 mål samt Yorbe Vertessen med 6 mål. Det tyder ikke ligefrem på en skræmmende offensiv. I Europa har Gakpo scoret 5 mål i denne sæson og Mario Gøtze har scoret 4 mål. I Europa League endte de på 3. Pladsen efter Monaco og Real Sociedad. De er helt sikkert favoritter, men ikke gigantiske favoritter som visse personer i artikelforum vil gøre dem til.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af elendil
Hvis vi formår at løfte vores niveau (markant) fra i søndags


Ja, hvis bare vi gør det, skal det nok gå.
fck-medløber.
Skrevet af hondacrx142
Der har slet ikke været snak om spillere fra ukrainske klubber - der må da ikke gå ret langt tid før klubber går konkurs eller må lade spillerne smutte på fri transfer.

Er der nogen der har noget viden på dette område?

Der må være gode spillere vi kan bruge.
annonce
0