Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(561605223107)
Vi sætter vores lid til Brøndby. De har trods alt også meget at spille for!
Skrevet af Rogosjin
Vi kan også bare gøre det selv, kan vi tage en sejr mod FCM, så er det kun 3 andre kampe vi behøver at vinde, samt en uafgjort, selv hvis FCM vinder alt andet.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af GammelBitterMand
Brøndby er faktisk tvunget til at vinde over FCM for at holde håbet om mesterskabet i live. Det ved jeg så ikke lige hvor meget de går op i ...
Batman Close. London W12.
Skrevet af MadsThomsen
Vi sætter vores lid til Brøndby. De har trods alt også meget at spille for!


Det har AaB vel også :)
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Plankeværket
Vi mangler FCM, Bif og Randers ude. AaB, Silkeborg og Randers i parken - og har 6 point at give at. Selv med to nederlag i de 6 kampe er vi mestre.

Og så synes jeg iøvrigt Ankersen var god :-)
Skrevet af Slettet(561605223107)
Jeg tror faktisk at det betyder mere for BIF med Europa. Jeg tænker det ville være en nedtur af massive dimensioner for BIF at misse Europa. Og de skal til at vinde nu. Sandt AaB mangler FCM også.
Skrevet af repos , moderator
@Nande
De øvrige har da taget flere points fra FCM, end de har fra os. Modregnet indbyrdes opgør, så har vi hentet tre points flere end FCM mod Superligaens øvrige hold.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Defensive Tunger
Det er godt nok irriterende der ikke er meget hjælp at hente fra de andre hold. De spiller som serie 2 drenge mod FCM og som PL hold mod os.

Ross med nok noget af det dummeste røde kort jeg har set. Høgh der brænder et frit mål i første halvleg. Det godt nok ringe hvad AaB præsterer.

Men det er jo ikke rigtigt. Vi har bare totalt styr på aab fra start til slut. Vores kanter er dobbelt så hurtige som deres backs og efter 20 min har de begge plus Thelander været nød til at nærmest bokse dem væk så de ikke fik friløber. Vi var bare klart bedst. Desuden var Høeghs chance jo på ingen måder på tomt mål. Ousted står jo lige op i hovedet på ham og reder den faktisk. Dommer dømte så fejlagtigt offside først.
Skrevet af Nandeyanen
@repos

Jo men 3 point mere er ikke godt i forhold til hvor mange mål mere vi har scoret og hvor mange mål færre vi har lukket ind.

De har virkelig ramt 1 måls sejrene og overtidscoringerne mange gange i denne sæson.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af KommerNu
Jeg ved godt at det er post corona og at vi er igang med en fin sæson osv.
Men fjerner vi lige de 2 første hjemmekampe mod Aab og Silkeborg hvor der var begrænset tilskuere så ligger vi på et snit tættere på 26.000 end 25.
Det er altså heeelt vildt. Og mon ikke det kan stige lidt endnu i de sidste par hjemmekampe.
Det er altså Brøndbys stadion vi fylder hver eneste gang.
Skrevet af Nandeyanen
Derudover har FC Midtjylland og Silkeborg næsten hele sæsonen ligget side om side hvad angår antal af scoringer og mål lukket ind. Men der er kæmpe forskel i deres point.

FC Midtjylland klarer det så meget bedre end de er berettiget til.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af stik i rend dreng
FC Midtjylland klarer det så meget bedre end de er berettiget til.


Baseret på hvilke parametre?
Skrevet af GammelBitterMand
Baseret på kærlighed fra FCK-tråden.
Batman Close. London W12.
Skrevet af KommerNu
@stik.
Baseret på ååhh Midtjylland er bare så dåmme og irriterende skalaen. Nande har virkelig et eller andet med dem der fra Ikast/Herning/hvor i nu ligger ..
Skrevet af Old123
Jeg håber vi tager til Heden og scorer på vores chancer og tager en 3 måls sejr over dem. For de har virkelig været heldige.


Nandeyanen, du skriver nogle underlige ting. Kan ikke tyde om du mener det i ramme alvor? Lige det der med held… Det er vi nok det sidste hold, der skal snakke om. Mindes da i hvert fald lidt held sidste gang, vi var på heden.
Skrevet af Svoger
Omkring Babacar, forstår jeg ikke helt det positive, som jeg kan læse rundt omkring. Jeg holdt mest øje i første halvleg, og jo, han gik vel mere ind i pres, andet var vel nærmest heller ikke muligt, og han modtog bolden nogle gange. Min oplevelse var, at det gik i stå når Babacar modtog bolden. Stod og så sig selv og andre blive dækket op, forsøgte ikke at tage et træk eller andet.
Jeg kan da have set kampen forkert, men det jeg bemærkede i flere halveg, imponerede mig ikke. Ikke at det ikke kan komme, men jeg havde forventet mere. I andet halveg tabte jeg interessen for ham, så tænkte ikke nærmere over måden han indgik i spillet derfra.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af stik i rend dreng
Ja det tror jeg du har ret i Kommer u. Det er en skam, for Nandes indlæg plejede faktisk at være rigtig fornuftige. Men jeg synes godt nok de har været noget galde fyldte i de sidste par måneder. Dét og så skrå sikre meldinger baseret på den korte sigt. Én af dem var at SIF ville ende nummer 2, både FCK og SIF skulle spille CL gruppespil og midtjylland ville ende uden medaljer i år. :)
Skrevet af Nandeyanen
Ja jeg skrev det på et tidspunkt hvor I lå på førstepladsen og hoverede og jublede så meget. Jeg skrev også at den der ler sidst ler bedst.

Jeg håber på at jeg kan le sidst @Stik
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af stik i rend dreng
De første kampe I spillede i de nye år er det niveau I er på. Nu er marginalerne og det held I havde i starten af sæsonen vendt tilbage.


Okay..? Og jeres reelle niveau er er det i viste imod SIF eller hvordan? :D Det er jo en vildt fjollet udtalelse.
Skrevet af Nandeyanen
Ser man på stats burde vi havde fået uafgjort. Vi var overlegne i alle stats mod Silkeborg.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0