Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr.Slotved
Nandeyanen: man ved altså ikke hvad der sker 1 år + ud i fremtiden.
Andre steder i verden er det intet problem at banen bliver brugt som den gør i parken.

At vi så er enig i at vi i mange år har snøvlet med at få ting gjort rigtigt første gang er så noget helt andet.

Ståle var og er stadig en grund til disse problemer som vi stadig hænger lidt på i nu !
Ting tager tid at ændre.
Skrevet af JesperZV
At bebrejde Ståle for plænens tilstand på nuværende tidspunkt er alligevel noget af det mest absurde jeg har læst på bold til dato.
Skrevet af Plankeværket
Man må undres lidt over sammensætningen af gruppen, der skal vurdere de forskellige akademier, en jyde resten kommer fra Sjælland

@fcm.for.evigt - er det der noget du faktisk mener? At sjællændere og jyder automatisk støtter klubber i egen landsdel? Det virker som en komplet grotesk antagelse fra mig, men jeg må hellere sørge for at skifte bankrådgiver. Skal nødig have sådan en jyde til at snyde mig.
Skrevet af BlueAndWhite
Ståle som eventplanner og udskift din lokale politimand ellers vanker det bøder bare fordi han er fra Jylland. Det er sgu seje facts der kommer på bordet sådan en lørdag formiddag ;)
Skrevet af elendil
Jyder støtter primært Brøndby.
fck-medløber.
Skrevet af Imperator
Mon ikke der trods alt bliver skabt nogen FCM fans i de her år..
Dem der holder med Brøndby begyndte vel at gøre det dengang de var gode.
Der er også mange Leeds fans rundt omkring.
Skrevet af Nandeyanen
@Imperator

Jo min fætter, han skiftede i år. Han var AGF fan. Men en dårlig sæson og noget øl i hovedet fra nogle bagved da han var inde og se AGF var nok til at skifte.

Selvom han bor i Århus blev han også drillet i skolen fordi han holdte med et dårligt hold. Der er ikke meget loyalitet blandt de unge nu til dags. Du kan også se på de sociale medier som Twitter at FC Midtjylland klarer sig langt bedre end AGF.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Northishere
Jeg kan jo så lige orientere at det er konsulenthuset Ernst & Young der har lejet Parken - Så kan man jo huske det, hvis nu man står med valget mellem dem og nogle andre :)

Spøj til side, man må godt nok håbe vi får en god mængde penge for at fucke vores græs yderligere op. Det ligner sgu de normale plader, som er blevet lagt til koncerter der har smadret plænen.
Skrevet af Nandeyanen
BT taler med flere forskellige eksperter der siger pladerne der bliver brugt til at overdække græsset skader græsset og kommer med en forklaring om hvordan det faktisk skader græsset.

BT taler derefter med Jes Mortensen som påstår at det slet ikke skader græsset og henviser til det firma de bruger.

BT kontakter firmaet som ikke vil kommentere det.

For mig ser det ud til FCK lyver direkte os i hovedet. Hvis det ikke skader græsset hvorfor fanden kommer de så ikke med et modargument og hvordan fanden gik plænen til at være pæn til ødelagt efter en 99 minds koncert?

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
Tjah så længe det ikke er McKinsey der står for festen og rådgivning er jeg glad.. Deres CNN+ success var begrænset ;)
Skrevet af Old123
Spøj til side, man må godt nok håbe vi får en god mængde penge for at fucke vores græs yderligere op.


Det er vel ikke meget mere end en Andreas Bjelland ugeløn man kan få for sådan en omgang?

Men ja. Man har jo været kontraktligt bundet af den aftale, og der er jo ingen af os, der kender til aftalen og dens indhold. Man må formode, at FCK har gjort alt for at komme ud af aftalen (og alternativt have prøvet på at rykke den til efter den sidste kamp). Den udtalelse savner jeg dog fra FCK.
Skrevet af Nandeyanen
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/broendby-if-jagter-stor-investor-her-er-status

Det ser ud til Brøndby snart får ny hovedejer. Der er en del der er interesseret i Brøndby, men de er kun i dialog med et par af dem.

Jan Bech vil have en ny invester der ikke kun tænker langsigtet men også kort sigtet. Så man skal op og ligge med FCK og FCM i budget, spille Europæisk hvert år og sælge spillere for 50-100m DKK.

Og så er det en fordel hvis investoren har viden indenfor det fodboldmæssige aspekt, såsom scouting/fodboldananalyse og det kommercielle.
______________________________________________________

Puuuuuha det er hårdt at se de andre hold med planer om oprustning og så har man PS&E der er mere interesseret i at tjene en skilling eller to ved at leje stadion ud.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af armand
så brøndby ønsker sig drømme investoren der tager dem direkte til en ny storhedstid? der er vel ikke en klub i superligaen der ikke ønsker det samme os inklusive.

det sagt så ville det da være en fornøjelse. de er savnet og der er altså alt andet lige mere format over en kamp på et fyldt brøndby stadion med den stemning der hører til, hvor mesterskabet bliver afgjort, end der er på det halvflade stadion ovre på heden.

de er alt andet lige savnet. den evige 2´er.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Slettet(491505222808)
Puuuuuha det er hårdt at se de andre hold med planer om oprustning og så har man PS&E der er mere interesseret i at tjene en skilling eller to ved at leje stadion ud.


Ja det er en sørgelig forfatning klubben er blevet. Man ønsker sig mere og mere at klubben separeres fra firmaet og løber selvstændigtmed folk der vil fodbold og ikke alt det andet lort. Så er det lige før at man kan accepterer red bull som hovedsponsor. Men også kun lige før.
Skrevet af repos , moderator
Stage er stadig ude. Det minder lidt om Falk i efteråret, der heller aldrig blev klar.

Startopstillingen er vel givet på de fleste pladser, og så er det enten NJ eller Babacar, der skal løbe hovedløse rundt fra start.
Claesson starter på den ene kant, og så må Mukairu, Roony og Bøving kæmpe om den anden. Det eneste, der vel er sikkert, er, at vedkommende bliver skiftet ud et kvarter inden i anden halvleg, når vi stadig ikke har skabt en chance.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af karsboel
Sikke en optimisme
Skrevet af E. Jack Ulayte
Håber det bliver NJ fra start. Jeg kan simpelthen ikke holde ud, at se på Babacars frustrationer og dovenskab. Meget muligt, at han skal have tid, men jeg synes virkelig at han har været dårlig.
NJ er ikke som i gamle dage, men min oplevelse er at han trods alt kan agere lidt opspilsstation og distribuere lidt bolde oppe foran. Lad os kalde ham en lappeløsning.
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af Sir , moderator
"Man må undres lidt over sammensætningen af gruppen, der skal vurdere de forskellige akademier, en jyde resten kommer fra Sjælland."Legendarisk offermentalitet FCM4evigt. Den slags ville man kunne overføre til mange ting. Er dommeren jyde eller fra sjælland? Linjevogteren? Var-dommeren? Find selv på flere ting at være konspiratorisk omkring. Der må være meget.
Dette er en signatur.
Skrevet af peanuts(s)
Jeg håber hverken på Babacar eller NJ, en bred midtbane, hvor Mukairu, Biel, Claesson, og Ronny kan skiftes til at lege falsk et eller andet
Skrevet af Nandeyanen
Babacar viste kun frustrationer en gang i sidste kamp og det var da han blev holdt i trøjen af modstanderen og dommeren ikke gjorde noget.

Men kommentatorerne af en eller anden årsag fik det til at lyde som om at han var frustreret over at miste bolden. Selvom det faktisk var frustration over at der ikke blev idømt frispark som der skulle have været dømt.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0