Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dickos
Ja, tysk.

Der er så mange talentfulde tyske trænere. De er offensive og fremadrettet i deres tankegang. Behøver ikke være tysk nationalitet, men oplært i Tyskland.
Skrevet af Slettet(491505222808)
Pas. Følger ikke med i tysk bold, så pas.

Nogle realistiske navne du kunne tænke dig at se?
Skrevet af dickos
Slet ikke:)

Altså ud over Bo Svensson.
Skrevet af Sarl
Mike Tullberg? Hehe.

Arh. Ville nok være noget af et sats, og aner intet reelt om hans kompetencer, men hans position i Dortmund er i hvert fald interessant. Det er i hvert fald den mest iplagte dansker fra den tyske skole, nu hvor vi dummede os ved ikke at satse på et ligeledes (men ikke helt så) ubeskrevet blad i form af Bo Svensson.
Skrevet af Diogenes
Jeg tror, guldet blev smidt i dag. Nu er vores buffer væk, og FCM er langt bedre kørende end os. Det halter på alt for mange områder på banen til, at vi hiver ni points i tre kampe.


Jeg kan sagtens forstaa aergelsen paa baggrund af kampens forloeb men FCK er stadig forholdsvis store favoritter til guldet - ikke mindst paa grund af det resterende kampprogram og 1.5 point forspring.

Jeg kan ogsaa sagtens faa oeje paa problemer i FCK - men det handler langt mere om PC´s resourcefordeling end Jess Thorup der er paa vej til at sikre det foerste mesterskab i tre aar.
Skrevet af dickos
FCK er stadig forholdsvis store favoritter til guldet


Hvis man tager form med i det her, så er vi ikke favoritter, selv med det ene points forspring. Vi kan jo ikke score
Skrevet af GammelBitterMand
Bookmakerne er uenige, dickos. De har os som store favoritter. Ikke lige så store som i forgårs, men stadig med omkring 70 % chance for at stå med pokalen.
Batman Close. London W12.
Skrevet af dickos
Ja, og det forstår jeg også godt.

Men jeg syntes bare ikke, at vi er så store favoritter. Vores form er jo horribel.
Skrevet af Diogenes
Markedsvurderingen tager jo det hele med og i omfang der reflekterer betydningen af de forskellige faktorer. Hvis der var 10 kampe tilbage var det selvfoelgelig anderledes, men FCK skal muligvis kun vinde over et soelle Randers hold og et Aab mandskab uden noget at spille for i sidste runde. Broendby kan sagtens blive en ubehagelig modstander for FCM - de er slaaet dem to gange i Herning i aar og en gang hjemme, de er et saaret dyr og deres vigtigste spillere har faaet hvile i karantaenepause.
Skrevet af dickos
Jeg håber da du får ret. Jeg har bare svært ved at se det :)

Men det er jo nok også lige så meget skuffelsen der taler lige i øjeblikket
Skrevet af Schelden
Der er ufattelig mange ting, der er galt i FCK. Holdsammensætningen, som ellers var ved at blive ændret på i den positive retning, ligner nu noget rod igen. Peter Christiansen skød med spredhagl i vinters, hvilket Jess Thorup delvist lider under i dag. Der er blevet hentet spillere ind, der tydeligvis er dårligt trænede og i øvrigt ude af form. Det kan man gøre i et sommervindue, hvor der er masser af tid i pre-season, hvor man virkelig kan træne de ting, som der bare ikke er tid til på andre tidspunkter af året. Dét samtidig med, at man solgte det offensive anker, når det kommer til bibeholdelse og distribution af bolden - første led i stort set samtlige farlige angreb.

Jess Thorup går selvfølgelig ikke fri, fordi det er, uanset ovenstående, vanvittigt, at vi ikke ser tegn på forbedring i det offensive. I dag, hvor de har masser af tid på træningsbanerne, ser vi stadigvæk ikke tegn på, hvad det er, han vil have spillerne til. Alternativt formår han ikke at overbevise spillerne om projektet. I så fald er det noget rigtig lort. Jeg river i øvrigt øjnene langsomt ud af at se på indvendige kanter og defensive backs. Og når Denis Vavro så agerer overlapsback, går det helt galt for mig.
København.
Skrevet af Diogenes
Der er blevet hentet spillere ind, der tydeligvis er dårligt trænede og i øvrigt ude af form. Det kan man gøre i et sommervindue med masser af tid i pre-season


Der er mere tid i vinterens transfervindue til at blive traenet i form end i sommerens.


I oevrigt, honorable mention to William Kvist som brugte et transfervindue paa at hente Bundu og Lerager. Sikke et spild.

Skrevet af dickos
Lersger startede rigtig nok skidt. Men han er på det seneste begyndt at blive rigtig vigtig for os.
Skrevet af Diogenes
Det skulle man fandeme ogsaa haabe for en 28 aarig der koster 30 mio. kr.
Skrevet af dickos
Helt enig
Skrevet af Plankeværket
Lerager virker som en fin handel. Men kombinationen af at PC sælger arvesølvet og erstatter det med engangsbestik og at Jess tydeligvis ikke magter at sætte det offensive sammen er ikke så god.

William burde fyre begge til sommer, meeeen så skulle William kunne se indad og det ved vi jo alle godt hvordan det går med.

Mesterskab tabt, dyrt investerede penge i unge "talenter" spildt og snarligt farvel til Falk og Pep.

Jeg er der hvor jeg snart gerne ser os solgt til nye ejere. Det kan næsten ikke blive værre.
Skrevet af Schelden
"Der er mere tid i vinterens transfervindue til at blive traenet i form end i sommerens."

Når det handler om taktisk træning, er det begræsnet hvor meget der kan laves - udover træningslejeren - eftersom det er pikkekoldt at stå stille. Det er ret så velkendt, at taktisk træning er en sommerting.
København.
Skrevet af Diogenes
Det er ret så velkendt, at taktisk træning er en sommerting.


Men for det foerste laeste jeg at det handlede om spillere der var ude af form, og for det andet slutter sommerens transfervindue foerst efter saesonen er gaaet i gang.
Skrevet af Toon Toon!
Holdsammensætningen, som ellers var ved at blive ændret på i den positive retning, ligner nu noget rod igen. Peter Christiansen skød med spredhagl i vinters, hvilket Jess Thorup delvist lider under i dag.

Det er ganske interessant. Der vil jo uden tvivl komme/være et opgør mellem PC og JT ovenpå dette halvår. PC har investeret massivt, og der var egentlig ret stor begejstring blandt fans og eksperter. Det lød at FCK havde oprustet kraftigt. PC må ligeledes mene, at han har været handlekraftig og "sat sit hold", så han må nu stå med den holdning, at JT ikke forvalter det særlig godt.

JT kan derimod næsten kun have den holdning, at det der er blevet handlet, bare ikke var godt nok. Hans alternativ er at spille "det tager tid"-kortet og den er der ingen som køber, fordi der har været så lidt progression her i foråret. Ja det er vel faktisk blevet dårligere - specielt ift. sådan som jeg mindes I sluttede efteråret af med de unge spillere.

Fra mit perspektiv er den svær. Da I hentede spiller i vinter-vinduet havde jeg det sådan, at ja, der blir da hentet mange spillere, men hvor gode er de egentligt? Nogle af dem lød rigtig spændende, specielt Amoo. Og Vavro selvfølgelig. Og Babacar kunne også have noget omend det gav meget lidt mening for mig, at han forlod Serie A frivilligt, hvis han bare var på toppen. Men ligegyldigt hvad, så er det jo ike godt nok, det som JT får ud af holdet. For jeres hold er jo markant bedre end i hvert fald Randers og AaB feks.

Hvis I ikke blir mestre ryger Thorup helt sikkert. Jeg tvivler meget på at PC gør det (så skal hans signings virkelig have gjort det dårligt hele vejen rundt, så Kvist og andre er blevet helt skræmte over PCs evner.

Noget helt andet: Jens Stage. Som jeg lige husker det, så har han ikke været med i jeres seneste nedtur? Det er interessant hvor vigtig han egentlig er, måske? Jeg har altid elsket Stages energi og professionalisme. 100% indsats HVER gang. En rigtig anfører. Jeg tror virkelig han er savnet på holdet og det vil ikke overraske mig, hvis han er den afgørende brik i de sidste 3 kampe - vigtigt I får ham tilbage.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Schelden
Dét at spillerne er ude af form er en ting. Og at de så samtidig kommer sent ind, Akinkunmi Amoo eksempelvis. Og Viktor Claesson er en isoleret case, som ikke desto mindre heller ikke hjælper.

Hvorvidt transfervinduet åbner eller lukker efter sæsonstart, ved jeg ikke, hvad du vil med. Jeg snakker - og skrev specefikt - om pre-season, hvorfor det ikke er videre relevant.
København.
annonce
0