Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af peanuts(s)
Mesterskabet i år er bare så vigtigt i år ( det er det hvert år ), men i år er det bare en tand mere vigtigt, da det kun er de danske mestre der i næste sæson træder ind i ChL, resten træder ind i Conference League, og der er bare en verden til forskel om det er kval , til ChL eller Conference League, også i forhold til at snuble, FCK skal ud i en Gorica for ikke at nå et gruppespil som mestre.

Nu ved jeg ikke hvad der ligger af aftaler med Biel, og ligger der en aftale om at han skal skydes afsted i år, så skal FCK jo overholde den aftale, men ellers tænker jeg at aftalen skal forlænges med et år eller 2, og så smide et fint lille beløb med i hatten som plaster, både i forhold til løn men også i forhold til et fint engangsbeløb for at underskrive en ny aftale, og har Biel så et ønske om at prøve sig af et andet sted, så få lavet en aftale omkring dette med udgangspunkt i et salg til næste år
Skrevet af Diogenes
Biel er 26 om halvanden maaned med to aar tilbage af sin kontrakt. Hvis han selv vil afsted bliver det i hvert fald dyrt at holde paa ham.
Skrevet af Svoger
Det forekommer mig at være en valid pointe, at vi har et par spillere, som burde kunne overtage for Biel. Ikke at de nødvendigvis rammer tilsvarende mængde mål og oplæg, men hvis holdet fortsætter med at udvikle sig, må vi kunne forvente, at der kompenseres herfor.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Bløde babser
Det jo en luksus at man har spillere der kan udfylde rollen, så man ikke nødvendigvis skal have lukket et hul på den specifike position, men kan gå efter bedste mand i markedet vel vidende at man har flexibiliteten til at flytte rundt på spillerne.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Old123
Hvis vi sælger Pep Biel, så bliver det forhåbentlig en Mohamed Daramy model, hvor han først forlader os efter de to kval-kampe til Champions League.

Hvis vi kan erstatte ham med en rigtig god angriber, så fint med mig. Haraldsson og Claesson kan tage over på 10’eren.

Jeg er faktisk væsentlig mere nervøs for vores kantpositioner (og især også hvis Claesson skal agere backup centralt), hvor vi har et hav af spillere, der enten er ude at form/skadet, svingende i præstationer eller bare åbenlyst ikke er gode nok.
Skrevet af Bløde babser
Hvis vi sælger Pep Biel, så bliver det forhåbentlig en Mohamed Daramy model, hvor han først forlader os efter de to kval-kampe til Champions League.


Ja, man vil altid gerne beholde sine spillere så længe så muligt. Men mon ikke købende klub vil have et stort afslag i prisen for det. Så skal man jo vurderer om det er det værd IFT at få starter en ny konstelation uden Biel op i en fart.

HVis Clvesson skal ind i den rolle (hvor jeg ikke har set ham før, men tager jeres ord for han kan det), vil vi stå tilbage på det vi havde inden han kom på et afbud midt i foråret. Det må man have en klar holdning til siden man dengang tog det valg. Enten at det ikke var godt nok og man derfor skulle have Claesson ind, eller at det var godt nok men Claesson var to good to miss.

Anyways, når jeg ser de hold vi kan trække i CL kval er det langt fra umuligt at komme forbi en god del af dem. Jeg har så svært ved at se vi har holdet til at klare os særligt godt i CL, så det bliver sikkert lidt et ret indbringende antiklimaks at kvalificere os,
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Amager213
Forstiller mig det er lidt ligesom Stage i vinter.

Høj pris på mininum 10mio euro i vinter transfervinduet og så 4/5mio euro i sommer vinduet.

Pep har en høj pris i dette vindue, men har halvandet år tilbage til vinter, så der er det sidste chance for at få et pænt beløb og så er kvalifikationen overstået. Vi får aldrig mere end 7-8mio euro bud fra Spaninen med mindre det er top 5 klubber, og den hylde er Pep ikke på.

Forstiller mig at Johannesson overtager hans plads. Johannesson har godt blik for spillet, og kan ligge nogen udventet spilninger.
F.C. København
Skrevet af Les Deux
Biel har bestemt bragt værdi til holdet. Men med de spillere vi pt har på samme position(her særlig Haraldsson) vil jeg egentlig mere gå efter en mere traditionel angriber.

Jeg mener i øvrigt godt Falk kan dække 10´eren hvis Zeca kommer tilbage eller hvis vi henter noget centralt ind som flere rygter går på.

“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Anderles
Nu er Amoo skadet i længere tid igen. Det virker til, ar vores scouting afdeling stadig er blandt de aller dårligste. Vi er gode til at hente talenter til ungdomsholdene - elendige til at hente spillere til 1. holdet. Det eneste, der virker for os, er at hente profiler fra ligaen og gamle kendinge. Det er simpelthen for ringe.
Skrevet af Hjaelmen
Nu er Amoo skadet i længere tid igen. Det virker til, ar vores scouting afdeling stadig er blandt de aller dårligste. Vi er gode til at hente talenter til ungdomsholdene - elendige til at hente spillere til 1. holdet. Det eneste, der virker for os, er at hente profiler fra ligaen og gamle kendinge. Det er simpelthen for ringe.


Så det er simpelthen dårlig scouting at en spiller er blevet skadet under træningslejren? Det er godt nok et rimeligt sindsygt take alligevel. Især når han ikke har nogen kendt skadeshistorik....
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af GammelBitterMand
Ja, hvis man endelig vil skyde på nogen, skal det vel være den fysiske eller medicinske stab. Enten har de dummet sig til lægetjekket, trænet ham forkert ... eller også er det, som det som regel er med skader, bare uheld. Det ville være lettere at sige noget om, hvis vi nu rent faktisk kendte andet til skaden end dens blotte eksistens. Men det stopper selvfølgelig ikke internettets sandheder.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Bløde babser
Men scouting afdeling med PC i spidsen skal stå til ansvar for vinterens vindue.

Nu eller skal vi give dem et halvt år mere før vi evaluerer det?

PC var ude og tale om "at bruge pengene bedre". Det jo en påstand der ikke kan klare ikke-testen at sige at man skal bruge pengene godt.
Men når man tager den slags floskler i sin mund bliver man målt ret bogstavligt på det, så jeg kommer til at kigge meget på hans indkøb når vi engang er langt nok fremme til vi kan lave en fair evaluering.

Man sviner ikke Ståle på den måde gratis :-D
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/pc-revser-forgaenger-brugte-ikke-pengene-godt-nok

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Paul Allen.
Jeg er enig med Bløde Babser.
I virkeligheden kunne man gå så langt og spørge sig selv om hvad PC i det hele taget har bedrevet på indkøbssiden i sin tid i FCK. Lidt frækt kan man sige at det var gamle Ståle Solbakken spillere der endte med at hente mesterskabet hjem igen - det er i hvert fald begrænset hvad spillere som Singh, Amoo, Babacar, Karamoko, Mukairu har haft af betydning i det store billede for mesterskabet. Vavro, Claesson og Davit var spillere som Ståle tidligere havde handlet eller ville handle,, så er der kun Johannesson, Grabara og Diks tilbage som PC kan få lidt kredit for, men selv de to spillere, Grabara og Diks var proven Superliga spillere og Johannesson ville FCK også have inden han tog til Sverige.

Gabrielsen, Baldursson, Jørgensen, den unge svenske målmand, er andre spillere der også kan nævnes som spillere uden succes af forskellige årsager.

Bottom line er at jeg langt fra har været imponeret af det arbejde PC har bedrevet på indkøbssiden i FCK. Han skal ramme plet i den resterende del af dette vindue ellers håber jeg man i den øverste ledelse begynder at diskuterer om han nu også er den rette mand for FCK.
Skrevet af Anderles
Selvfølgelig kan det ske, at man bliver skadet, men det handler jo om det store billede. Det har ikke været gode indkøb indtil videre. Det kan sagtens være, at det er den fysiske stabs skyld, men faktum er, at det fandme ikke har været prangende, hvad der er hevet ind af nye bekendtskaber. Jeg venter spændt på at se, om der skulle komme noget stort ind til sidst i vinduet, men med succesraten indtil videre, håber jeg for alles skyld, at det er en kendt spiller og ikke endnu et PC-flop.
Skrevet af Nandeyanen
I taler om Ståle spillere vinder mesterskaber for os. Gu har de røv. Hvor var vores mesterskaber da Ståle var træner i sin sidste periode!?!

Er I seriøse eller hvad? Har I glemt hvor miserable FCK var.

Det har været den stil PC og Thorup har lagt for klubben der har vundet mesterskaberne.

Hvis det er Ståle spillerne der har vundet os mesterskabet. Hvorfor vandt de så ikke da Ståle var træner?

Ståle nåede lige at forlænge med Muradzija, hente Wilczek og Marios. Det var hans sidste transfer bidrag til klubben
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af GammelBitterMand
Gabrielsen var da en kæmpe succes? I de få situationer, der var brug for en backup, behøvede vi ikke sætte Ståles supersigning, Marios, ind. Jeg ved ikke rigtig hvad dine forventninger til en tredjemålmand er, men det virker lidt hysterisk sat op. Derudover er det lidt tyndt at give Ståle æren for Vavro, Claesson og Davit.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Paul Allen.
Det her er ikke et spørgsmål om at Ståle Solbakken ville have gjort FCK til mestre eller at det var forkert at fyre ham. Det handler om at man har en sportsdirektør der har travlt med at plapre om at man skal bruge pengene bedre. Hvordan synes man selv det går? Hele pointen er såmænd bare at det ikke er meget bedre end alt det ragelse der blev hentet ind til sidst under Ståle.
Skrevet af Les Deux
Helt enig med Nande

Det er er simpelthen så konstrueret at Ståle spillere skulle have vundet mesterskabet.

Jeg anerkender at nogle handler bestemt ikke har bevist sig endnu, men i bedste Ståle stil, kan man vel også sige at det kan tage 1-2 sæsoner, før de er klar. Biel er vel et eksempel på det(selvom jeg ikke tror Biel ville have omnået i nærheden af samme succes under Ståle, ironisk nok.)

Og underligt nok at der er en tendens til at nogle spillere tilhører Ståle, han kunne sgu da bare have hentet dem. Hvis PC hentede Skov, Skov Olsen og JBL skulle det åbenbart også krediteres Ståle..underligt..
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Nandeyanen
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/ny-regel-i-superligaen-flere-spillere-paa-baenken

Ny regel som er perfekt til os. Bænken hæves fra 7 pladser til 9 pladser i Superligaen. Det vil sige vi kan teste unge talenter når vi fører, spillere som normalt ikke ville have været udtaget til truppen.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af armand
enig nande. det er guf for de klubber med størts budgetter. lignende regler har også bare gjort forskellen på top, sub-top og midterhold endnu større i prl. om det så er særligt kønt at få en fordel på den måde, kan man så diskutere.

jeg synes som nævnt tidligere at biel skal videre af alle mulige andre årsager end vores kortsigtede sportslige succes. ideen med at lade ham spille kval kampe først er genial.

har espanyol som er nævnt europæisk? det tror jeg ikke. i så fald er det vel no biggie for dem.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
annonce
0