Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af peanuts(s)
SIF kræver åbenbart 30 millioner for Vallys !!, jeg håber sgu ikke det er plan A for PC
Skrevet af Old123
Det er en vild pris. Havde troet vi kunne hente ham for det halve - evt. med lidt bonusser, der kunne presse den op på 20.

Jeg er heldigvis tryg ved, at PC ikke går med på den pris.
Skrevet af Imperator
Vallys kan jeg slet ikke se hvad vi skal bruge til. Som i overhovedet.
Og så til 30 mio... Fuldstændigt sort.
Skrevet af ptr
Forlængelse af Boile, klasse!

Latterlig pris for Vallys. Det er det samme som at sige man ikke vil sælge. Kan slet ikke se hvad vi skal bruge ham til, men man kan vel blive overrasket.
Skrevet af Les Deux
Silkeborg har fået lidt storhedsvanvid med den pris. Og håber PC holder fast i en max pris på under de 20m.

Hvis Silkeborg vil have en spiller rendende rundt i en sæson velvidende at han måske er blevet forhindret i at spille CL, så værsgo. Det er ikke risikoen værd. Men en fin spiller dog.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af BlueAndWhite
Alt for høj en pris, PC giver jo afkald på alle sine principper hvis han går med til det.
Først Boile forlængelse med lønforhøjelse og nu det her.. han er en græker signing væk fra Ståle niveau.
Edit: Singh render vist rundt med en lige så habil løn.
Skrevet af dickos
Selvfølgelig giver vi ikke 30 mio for Vallys.
Skrevet af fark
Hvordan tror i Boiles nye kontrakt er skruet sammen? Er det med en højere grundløn og lavere bonusser eller tror i han er gået ned i løn og så højere bonusser?

Få det gamle bold.dk tilbage
Skrevet af stik i rend dreng
Ekstrabladet skriver 7 millioner om året, BT skriver 5 millioner+ bonusser, så det ligger vel derimellem et sted. :)
Skrevet af armand
Edit: Singh render vist rundt med en lige så habil løn.


det har jeg meget svært ved at tro.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af tjeeving
Jeg elsker det.

Når en klub signalerer, ved at hæve prisen på en spiller, så er det, i modstander fansenes øjne, lig med storhedsvanvid.

Omvendt er det bare mega go stil, tegn på sund økonomi og i det hele taget et vigtigt statement når det sker i ens egen klub.

Jeeez det er sølle.
Skrevet af Thomas86
FANTASTISK med Boile forlængelse :D Det må om ikke andet give noget ro i truppen.. Har sgu en fornemmelse af, at det godt bevidst/ubevidst kan have fyldt en del - usikkerheden omkring om han bliver/ikke bliver - hvilke vil være naturligt, når det vedr. så stor en og vigtig en skikkelse i truppen!

Iht. løn kontra hans værdi for klubben, så er jeg bare voldsomt udfordret på, når folk ikke ser hvor dygtig og vigtig han er for truppen/klubben.. Han kan ikke bare erstattes, at finde en forsvarsspiller med de kvaliteter er fandme tricky.. Bare se på vores angriber udfordringer! Trods vi har masser af penge at spendere og et fuldstændig voldsomt budget ift. resten af skandinavien.. Så er det ikke lykkedes os at finde "the one".. Jeg tror simpelthen ikke det handler om inkompetence fra PC og resten af scouting afdelingen, det er bare et virkelig svært marked, når vi bevæger os et niveau op, hvor vi sloges med utrolig mange klubber om de samme spillere..
Og med Boile ved vi hvad vi har, hans forcer er ret unikke inden for vores lille andedam, han passer til stilen vi forsøger at praktisere, han er dansker, en klubmand, og virker som en super fed personlighed, som ikke andet må være rigtig fin for gruppen!

Og ja, der også mangler, men alle fodboldspillere der spiller i DK, har mangler på det ene eller andet område. De der ikke har, spiller her ikke.. Det vores lod i fødekæden.

Jeg er kæmpe f#cking fan af den forlængelse :D
FM er virkeligheden! Ca nogle gange i gennemsnit..
Skrevet af repos , moderator
Enig, tjeeving. SIF skal selvfølgelig sætte det prisskilt, de mener er retvisende. Vi kan jo undlade at betale, hvilket jeg håber. Vallys er en god spiller, men når PC og Thorup udtaler, der skal hentes til toppen, så klinger det satme hult med Vallys. Vi behøver ikke købe for at købe, og Vallys skriger langt væk af panik.
Så sammenligner man med Robert Skov, men eneste fællesnævner her af SIF. Skov havde nogle entydige spidskompetencer, men Vallys er et produkt af Kent Nielsens fantastiske arbejde.

Skal man endelig sammenligne med SIF, så er Vallys mere Thomas Røll end Robert Skov.
Vi har brug for fart, en-til-en udfordringer og løb med bold. Det får vi ikke med Vallys.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Thomas86
Og nej tak til Vallys.. Virkelig dygtig spiller, meeen er tilhænger af, at vi arbejder videre med de spillere vi har og viser dem noget tid og tillid..

Mukairu (22 år), Bøving (19 år), Roony (16 år), Amoo (20 år), Isak (19 år), Singh (24 år) og evt. Haraldsson (19 år). Alle meget unge mennesker, som har masser af potentiale, men som kræver tillid og tid.. Deres udvikling vil jo blive dræbt, hvis ikke der er mulighed for spilletid, samt ikke mindst hvis ikke deres omgivelser tror på dem.. Og derudover har vi Claesson, som på nuværende tidspunkt ligner en der bruges på kanten. Der har været snak om at han kan benyttes mere centralt, men det har vi endnu til gode at se. Hvad vi dog ved, er at han på nuværende tidspunkt optager 1 af de 2 kanter.. Syntes det er vanvid hvis vi fisker endnu en kant!

Patience is the word!
FM er virkeligheden! Ca nogle gange i gennemsnit..
Skrevet af armand
hvis man kan afskibe mukairu for et beløb der dækker hoveddelen af udgiften på vallys så kan jeg godt se fidusen.

ville også tippe balancen mod en mere dansk trup, i sær hvis man pønser på en investering til toppen af hierakiet i truppen der så omvendt ikke har dansk pas.

boilesen lyder dyrt ja. men måske der har været noget konkret fra tyrkiet alligevel? man så har skullet konkurrere med. det skal holdes op i mod at han er vores spiller og at vi derfor ikke skal ud og bruge penge på en ny. en yngre udgave af ham koster i hvert fald ikke mindre end vavro gjorde.

dansker. landsholdsspiller. vice kaptajn (vel egentlig fungerende kaptajn, eller hvordan?) og kulturbærer.

nu klapper soldaten vel for he*** hælende sammen og stopper det muggeri han af og til har haft gang i. det forventer jeg.
det kombineret med hans fart, som han egentlig kompenserer for med intelligens, har være mine eneste problemer med ham.

jeg lever fint med det. kontinuitet.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af armand
jeg har holdt mig fri af stemningen omkring horsens kampen i øvrigt. både op til under og bagefter.

self også fordi det var for bittert.

dengang jeg oddsede holdte jeg mig altid fri af 1. runde da jeg synes den traditionelt set er alt for vilkårlig at satse på også når man ser på det objektivt på klubber man ingen relation har til. det er akkurat som om det er den sidste træningskamp og det er her klubberne finder sig selv.

det sagt er jeg så den eneste der kan have en tanke omkring at det resultat. altså at tabe til oprykkerne horsens på hjemmebane i åbningskampen. kan have en positiv effekt?

hvis der sidder en sports direktør og tænker at vi har alle løsningerne i truppen allerede og det kan betale sig at vente lidt og se tiden an ifht. eventuelle forstærkninger så har man da fået en chokbehandling her.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af BlueAndWhite
Det er aldrig positivt at tabe hjemme mod en oprykker
Skrevet af Nandeyanen
Jeg forstår ikke forlængelsen.

Er PCs ord tomme eller hvad? Hvad blev der af hurtige og dynamiske CBs der kunne stå ved midterlinjen og løbe et kontra angreb op?

Boilesen er blevet sat hver gang og det er kun redninger af Grabara og den uskarpe kvalitet i Superligaen at vi ikke har lukket flere mål ind. Vi har reddet på en bølge af held og det held kan sagtens vende.

Jeg er godt nok pessimistisk

Boilesen, Ankersen, Zeca og Falk. De bliver ikke bedre med årene. Det give ikke mening at bygge et fundament op på disse spillere. Vi kan ikke regne med dem. Falk er skadet halvdelen af tiden hvis ikke mere. Zeca var dårlig i sin sidste tid da han ikke var skadet. Ankersen og Boilesen er blevet dårligere og langsommere jo ældre de er blevet

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af armand
hvem vil du have i stedet
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Nandeyanen
@Armand

Jeg vil have kørt Boilesens kontrakt ud. Have ham som backup i denne sæson med Vavro og Khocolava som de fortrække. Khocolava er lidt skadet, så Boilesen spiller nu.

Så ville jeg hente en ung lovende spiller som backup når kontrakten med Boilesen et løbet ud hvis man ikke ser Lund Jensen og Amundsen-Day være klar til backups til den tid.

Mukairu, Singh, Amoo, Babacar, Boilesens giga løn....der er så mange penge bundet op.
Det vil have været langt bedre at bruge alle pengene på en spiller man ved ville kunne vælte Superligaen.

Vi har spildt så mange penge at den høje hylde vi er blevet lovet er nu Vallys og Fossum.....
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0