Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Americano
Thorup havde ham også i Genk, så det er en spiller han kender derfra.
Skrevet af Old123
Det er vildt, hvis vi kan lokke ham til. Det ligner da, at han kommer fra en mere end godkendt sæson i Feyenoord? Og startede inde og scorede i sæsonåbneren for Genk.

Virker næsten for godt til at være sandt…
Skrevet af DameNdoye2.0
Det da ihvertfald en spiller på en højere hylde end normalt
Skrevet af Les Deux
Lander vi ham, glemmer jeg alt om Dolberg!

Topscorer i Conference league sidste år og for et par år siden var han delt topscorer i Æresdivisionen. Thorup må samtidig sige god for ham, med hans kendskab.

Meget interessant.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af stik i rend dreng
Dessers ser vildt interessant ud for jer. Må umiddelbart være tæt på at gå hjem når man er ude og spise med træneren og sportsdirektøren?

Forlyder sig dog på twitter at grunden til at Feyenoord er sprunget fra er at Dessers har krævet en års løn på 15 millioner kroner. Virker lidt hidsigt.
Skrevet af Paul Allen.
Spændende med Dessers. Tænker ikke det er hver dag at spillere der netop har stået i en europæisk finale og hvis nok også blev topscorer i den turnering, lander i Superligaen et par måneder senere. Han skulle ifølge Kvart i Bold havde afslået tilbud fra Serie A. Utrolig interessant, lad os se hvor den ender.
Skrevet af Svoger
Vi har en angriber som har spillet i Serie A. På den baggrund ved jeg snart ikke, om det er et kvalitetsstempel.
Og så er det vel også lige hvilke klubber i Serie A, som har haft henvendt sig.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af dickos
Tvivler på, at han kommer til at hive 15 mio årligt hos os. Men der ligger sikkert en rigtig fin bonus til ham, hvis han sparker os i CL.

Det må vel også betyde at Babacar eller Karamoko er på vej videre, eller?
Skrevet af dickos
Fabrizio Romano tweetede tidligere at Cremonense ville skrive med ham.
Kvart i Bold følger op og siger han har afvist Monza

Edit: bum bum
https://twitter.com/f_abolhosseini/status/1551927418289639426?s=21&t=sGPYPp27L5Xh-lcdwtxw8Q
Skrevet af Paul Allen.
Iøvrigt også vanvittigt hvis det passer at PC og Thorup har mødtes med Dessers i Tivoli uden tilladelse fra Genk. Det nægter jeg simpelthen at tro på er rigtigt. Hvis nu endelig man var så dumme at gøre det, så ville man finde et eller andet varehus eller sådan noget, da ikke i Tivoli :D Der er noget der ikke stemmer.
Skrevet af dickos
Det virker i hvert fald helt sindssygt, hvis det er rigtig at tilladelsen ikke er der
Skrevet af Byens 12 mand
@dickos

Tipsbladet har været i kontakt med sportsdirektøren i Genk, som siger, at de intet kendte til mødet.

Det er simpelthen for amatøragtigt, hvis der ikke ligger et eller andet trick bag dette fra vores side. Ellers er det fuldstændig hjernedødt at sætte sig på en restaurant i Tivoli
Skrevet af dickos
Rommedahl er med til mødet. Han sidder da i noget komite i uefa. Nægter simpelthen at tro på, at de er så dumme. Og så gøre det et så offentligt sted.

Hvis det passer, så bør der lande en fyreseddel til PC
Skrevet af Toon Toon!
Altså spilleren kender jo netop Thorup, så det kan også være et “høflighedsvisit”. Forestiller mig ikke at spilleren vælger Superliga over Serie A, men måske han er blevet fravalgt i Serie A pga lønnen som der skrives og så er der måske en åbning. Han bør dog have bedre tilbud på hånden, så mit bedste bud er at han ikke kommer i denne omgang, men måske om 1-3 år.

Virker da i øvrigt skørt at belgierne ikke har kunnet bruge ham og at Feyenoord ikke vil købe ham efter han har været en succes for dem.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af dickos
Det havde også givet god mening, hvis det bare havde været Thorup der havde sat sammen med ham.
Skrevet af Matias
Jo, ham kender jeg da - ganske glimrende endda :)

Han er en god angriber, helt klart. Rigtig god afslutter faktisk. Altså, han er klart mere rabalder end finesse, ikke sådan en, hvor man bare tænker, at der er meget bold i ham (som Dolberg), men han skal nok få lavet sine mål. Han havde et lidt spøjst forløb i Feyenoord i sidste sæson, for han scorede faktisk ikke så mange mål i deres bedste periode i ligaen, mens han scorede en masse i Europa. Jeg kan huske, at Kenneth Perez omkring nytårstid mente, at foråret blev hans (Dessers´). Det blev det også, men altså mest i Europa.

Hans tid under Arne Slot (træner i Feyenoord) gav ham også noget ekstra, tror jeg. Slots hold spiller med et ekstraordinært hårdt pres, og Dessers´ rolle blev en lidt anden under ham, end den var i f.eks. Heracles og NAC Breda.

Altså, jeg stoler mere på Dessers end Babacar. Betydeligt mere faktisk. Han er også en federe spiller i sin attitude. Meget mere på. Men vi har stadig brug for en kantspiller med fart, måske endda i højere grad med en spiller som Dessers på holdet, for kan man få brudt modstanderen lidt fremme, og sendt den hen til Dessers i eller omkring feltet, kommer der ofte noget sjovt ud af det.
Skrevet af Paul Allen.
Toon Toon

Du tænker simpelthen at Dessers og hans agent tager på høfligheds visit i København og kun spiser frokost med Thorup, PC og Rommedahl for hyggens skyld Er det korrekt forstået? I så fald tænker jeg at du er helt galt på den :)
Skrevet af Nandeyanen
Uanset om han er på høflighedsvisit eller ikke. Så skal FCK komme med en officiel udmelding inden 24 timer og faktisk hurtigst muligt fordi vi er en børsnoteret klub.

Når store handler bliver leaket skal de offentliggøres, ligesom med Daramy.

Det virker derfor hul i hovedet at ses offentligt sammen ved mindre handlen er en done deal og de er ude at spise for at fejre det.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Toon Toon!
Paul Allen

Jeg skal ikke kunne sige om de havde andre ærinder i det nordlige Europa, jeg tænker bare det er virkelig underligt at de mødes med ham, hvis de vil have ham her og nu, hvis ikke det er aftalt med Genk.

Det kan måske også være en situation, hvor han umiddelbart kigger efter større adresser at spille på, men hvor han gerne vil holde en dør åben til FCK i tilfælde af at der ikke falder andet på plads i løbet af vinduet?

Det er spændende. Også at læse Matias’ beretning om spilleren. Når man kigger hans sæson igennem på Transfermarkt er han lidt svær at blive klog på, for han scorede jo netop sygt meget i Conference League men brændte ikke ligaen af i Holland. Er han mon typen der ikke kan motivere sig på udebane mod Viborg og er bedst i de store kampe? Det kan Mattias måske fortælle.

No matter ligner han dog en klar upgrade ift jeres nuværende trup - spændende.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Paul Allen.
Toon Toon

Det kan selvfølgelig også være at ham og agenten er på rundtur i Europa for at snakke med de klubber han evt. Kunne finde interessant. Hans agent var vist også i Italien for et par dage siden. Men at han mødes med FCK vil jeg alligevel tage som et positivt tegn, hvis det slet ikke havde interesse havde han jo ikke gjort det. Om han så vælger et af de andre tilbud han helt sikkert har må tiden jo så vise - er selvfølgelig aldrig en skam evt. At tabe en tvekamp til et Serie A hold hvis det ender sådan.
annonce
0